6466
-
#4704 melyik? -
Permissive #4703 végül is ( állítólag ) színésznő.
-
#4702 Belenéztem ebbe a videóba. Csak szerintem egész más Anikó hanglejtése/stílusa a műsorban, mint a villában volt? Mesterkéltnek, betanultnak hat az egész... -
#4701 na például -
Permissive #4700 mert 3 D-ben kinyúlt a keze:))) vagy érezte az anyagot a képernyőn.:)
de3 inkább szimplán hülye:)))))))) -
IXEMGabeo #4699 honnan tudja?:D -
Blanco308 #4698 inkább csináltak volna: a Cool-on egy Alekosz szexistenőt keres a legfölsöbb szintekre című 18karikás műsort...:D na ott láthattál volna mindent amit akarsz még azt is amit nem XD.... mindenki jobban járt volna.....páran mehettek volna ezen csajok közül is oda..ugyis komoly szakmai tapsztalattal rendelkezik némelyik...:D -
Permissive #4697 a 16 "nő" közé bedobtak volna egy negrót, az tuti UV bomba lett volna:) -
Permissive #4696 aha, most hogy mondod tényleg, de nekem inkább a lapátra vizketett a kezem:)))))))) -
#4695 lassan én is -
#4694 Pajkos Póni szerint a farkukat verték videójára a pasik
lol :d -
Blanco308 #4693 fogd már fel hogy ez a műsor sajnos nem arról szól mit akar Alek és hogy mi mit szeretnénk látni..itt az megy amit az rtl-es szerkesztők mondanak,engednek...a műsor szerelmi struktúrájába nem fér bele az össze-vissza kefélés..sajnos...elbaszták a műsort..szerintem ez az amiről Alek egyátalán nem tehet...ő keres 10 millát ,túl éli ezt a szart aztán cső.....látszik rajta hogy ő is unja az egészet.... -
IXEMGabeo #4692 mivel megmondják neki mit csináljon. Megmondták a szerkesztők, h Alek "romantikus" énjét szerették volna szemléltetni a műsorral nem pedig a nyomulóst -
Permissive #4691 hmm, miután a motoros fesztiválin x pénzért Őt is lehetett brümmögtetni, ez már nem nagy újság:) -
#4690 milyen audit? -
xido #4689 tuti,hogy kibe szerelmes és hogy szopta össze az Audit:) -
#4688 az a gecire érdekes hogy mig a valóvilág ment minden nőt felboritott volna miközben senkinek se kellet most meg mind kefélne vele és csak az eszét játssza.nálam elásta magát ez a műmájer.szexkiborg...ugyanmár -
IXEMGabeo #4687 mondtam én h az Anikó és a Zsófika nem lesznek országos barátnők xDD ennyit a napraforgóról...
hogy kiborult a villahintában mikor Éva felhozta a pasi témát, erre összejött ugyanazzal a sráccal, akivel szakított a villa előtt...és ezért borult ki...ennyit róla. Műsorvezetőnek is pocsék, mehet vissza Bajára:D -
#4686 Vajon mi lehet? xD -
Permissive #4685 és vajon az mi?:) -
xido #4684 Szandika nagy titka:) -
Blanco308 #4683 amugy Alek tényleg befásult...sokez a 7 hónap ..folyamatosan......hiába luxus...főleg ez a műsor..amibeb a szájábarágják mit csináljon.....:S -
#4682 Vazze Gigi összejött Müllerrel Anikó összeveszett Zsófival Gombi és Picur esküvöje mi lesz még ??? xD -
Blanco308 #4681 vasárnap élő show...érdekes lesz...tuti túllesz spilázva az egész...:S -
ZZ88 #4680 -
#4679 -
#4678 ammóniában gazdag sárga nedű -
argo001 #4677 XDXDXD -
xido #4676 a faszomat érdekli Szandika titka:D -
#4675 meg egy szamár is... -
Permissive #4674 lassan termeli vissza az anyagot a heréi:) neki 1-2 év is elég:) -
ZZ88 #4673 A sok pisa kikezdte a hangszálait valszeg. -
#4672 elfáradtak?fél éve nem mártogatott this is soooooooooooo gay -
Permissive #4671 semmi ha nem szólal meg:) -
#4670 Én is azt reméltem, hogy minimum begináztatják a csajok és előkerül valami alkaromnyi műbrokker :) -
kalap765 #4669 Mutattak kemény 3percet az egész éjszakából. -
Permissive #4668 elfáradtak, van ilyen:) -
#4667 Gondolom holnap folyt köv ! Vagy nem fért bele a müsoridöbe ! -
#4666 most mibaja hápival? -
IXEMGabeo #4665 de várjál lenne még 5-6 perc