6466
-
kalap765 #4864 Kit hivott fel Alek Évát vagy a rejtélyes Tündit? -
#4863 alekosz biztos tordast hívta -
Permissive #4862 nagyobb motiváció a lóvé mint két izmos pasi:))))) -
IXEMGabeo #4861 Gombár xD -
cargame #4860 Mikor van vege ennek a musornak ? :D Nem gndoltam volna, de vegulis nem neztem semmit belole. Most nezem, h mar szinte mindenki kiesett :D:D
Es a 3 bol 2 pedig kurv@ :D -
Blanco308 #4859 ez a rész tetszett ...XD Alek-Oli szakdt a 3 hülyén XD -
#4858 hát ez nagyon gyenge próbálkozás volt xD -
Permissive #4857 jaja, és közben bevágni Lilut: 22-05 online:)))))))))))) -
Permissive #4856 nah kezdődnek a sablonos mondatok: esküszöm, megmondom őszintén..... rácz "úr"......eh, pedig már kezdtem elfelejteni -
spm #4855 Alek és Oli jót moziznak, én nyomnék egy KHF-et nekik -
IXEMGabeo #4854 lol ez jó -
ZZ88 #4853 Itt a Young G. -
#4852 szia -
#4851 Nah vazee Jerzy Rácz Úr és Gombi a villában ! XD -
argo001 #4850 Béci Alek műsorában wtf? -
Permissive #4849 magdisznó tényleg nem tudta hogy bal-jobb a kés/villa? ennyire sötét nem lehet........
szasz Zeraa -
IXEMGabeo #4848 mondjuk Magdisznótól ciki volt h a kanalat bal oldalra a villát jobb oldalra tette:D azért ennyit mindenki tud...meg a kést is élével befelé kell fordítani -
Blanco308 #4847 tény XD -
ZZ88 #4846 Komornyik 1.2, kibernetikus organizmus. -
ZZ88 #4845 Veronika nem cipőt szokott polírozni. -
#4844 megérdemlik mert elég sötétek,alapvető dolgokat nem tudnak megcsinálni -
IXEMGabeo #4843 ez az igazi Alek:D:D:D -
Blanco308 #4842 apám hogy szopatja őket XD -
Blanco308 #4841 jaja ..röhögnék 2-öt hazaküldene..Olga meg jönne döntőzni :D -
#4840 hm, lehet ma jön vissza olga? balázs vmi meglepit mondott a végére :D -
IXEMGabeo #4839 van benne görögvér, a kereskedős héten úgy átverte a többieket, ahogy kell:D -
Blanco308 #4838 hát az elején nem kell majd fizetnie semmiért sem...az tuti :D
az hogy hogyan kezeli ezt a helyzetet meg majd kiderül...
Annyi viszont látszott a VV4 alatt is hogy Alekknál sóherebb skótzsidót régen láttam....nem hinném hogy csak ugy elveri a pénzét...és azt sem igazán gondolom hogy kölcsönadogatna...vagy éppen megbizna ugy 1 nőben is hogy ellophassa a vagyonát...:D
+egyébkén ha a megélhetést nézzük ott a zenélés amivel eddig is a fizetését bővitette ki...+nem beszélve arról hogy hónapokra előre le van foglalva az összeshétvégéje+ több cég is megkereste már a szüleit reklámajánlatokkal...szal a lehetőség ott van :)
Tény hogy nem egy közgaszdész..de rafkos...és gyakran kellően köcsög is tud lenni....az hogy hogyan él a lehetőséggel..kitudja..az biztos szegénnyebb nem lesz mint volt...amugy apja -annya is elmondta hogy nem mondják meg neki mire költse a pénzét viszont figyelni fognak rá..:) -
#4837 Persze, de azokat olcsóbban/1xűbben is megkaphatja, pár klikk, egy telefonhívás és 10-20rugóért szénné kefélheti őket. Kár az ilyenekkel többet vesződni. Ilyen helyeken normális nőt nem kap, csak az idejét és pénzét bassza el értelmetlen módon.
Mind1, szegény nem egy észlény, az már nyilvánvaló volt az elején is. Most lehetősége lenne összekapni magát és valamit kezdenie az életével, de ilyen ingyenélő, senkiházi "életművész" barátokkal, mint az olika, nem fog sosem ember formában rázódni. Ez kb. olyan biztos, mint a halál. -
Blanco308 #4836 Alek most híres...van pénze is..nagyon sokan akarnak majd a közelébe kerülni...hívni fogják bulikba ahol csak annyi dolga lesz mint Olivérnek volt..inni,megjelenni,bulizni...és hidd ott majd az 1000 nőből lesz 5-10 aki rámászik bulinként...:) -
#4835 pénz, bulik, "nők"... hááááát... -
Blanco308 #4834 persze..ez igaz...de szerintem senkisem gondolta főleg nem ő hogy itt találja meg élete párját...és azis biztos hogy pár,talán jópár dolgon változtatnia kell az életében hogy családja,igazi családja lehessen....
az meg egyértelmű hogy a következő 1-2 évben még tuti nem akarmegálapodni..egész életében arról álmodott hogy ugy élhet hahogy sohsem...ezt elöbb kihasználja,kiéli magát pénz,bulik,nő terén és csak utánna jönn majd a család :D
rajta is látszik hogy kurvára unja ezt a műsort...:S :) -
#4833 Senki nem utálta, vagy nézte le alekot, legalábbis én ilyet nem írtam. Csak nem így, ebben a sóban fogja megtalálni a párját (sem). Egész életében szopni fog a nőkkel, ha nem változtat az életvitelén, viselkedésén, hozzáállásán. 1xű mint az 1x1. -
#4832 nem, olyankor fókuszálok -
#4831 -
Blanco308 #4830 annyit emlegeted a Vájanénit remélem mikor Zerával vagy nem őt képzeled oda...:D -
#4829 -
Blanco308 #4828 tény hogy normális nő nem jelentkezik ide...
tény hogy Alek nem éppen vonzó férfi és a stílusa sem nyerő a nőknél...
de nézz körbe ember te milyen vagy vagy éppen hány olyan férfi van csak M.o.-ban akik rosszabbak mint Alek...mégis feleségük van családjuk...
lehet őt lenézni ,utálni azért amilyen...de attól még ha reálisan nézed ő is megtalálhatja at ugynevezett boldogságot ...egy nőben :D
vannak nála csömörebb emberek is...:) -
#4827 neked maximum vájlya asszony hátulrul -
#4826 Alek sajnos nyálgép, még a saját anyám szerint is, pedig ő nem mai bútordarab. Igazi antiférfi. Nem tehet róla, ő ilyen. Nem véletlen, hogy a legtöbb nő undorodva fordul el tőle és ezen a tízmilák sem segítenek ám. A nők már csak ilyenek. Majd talál valakit, aki megfossza a pénzétől és önérzete maradékától és lelép. Ez a max. amit kihozhat, esetleg míg a spiné lelép, addig párszor odatartja magát Aleknek (max. utána rókázik) és legalább a szegszkájborgunk is kap valamit, amire asszitte vágyik... :DDD
Jóérzésű nő meg nem jelentkezik ilyen "ez vagy az kurvát keres" nevű műsorokba, csak a kurvinyekek, ezen nem tudom mit csodálkoztok?! -
Blanco308 #4825 nem nem..de elég ha a Zeraa meg lesz :D