Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
aztaqrva 😄

http://alekosz.rtlklub.hu/cikk/368291

új video

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
majka csak kussoljon, úgy utálom mint a sz@rt.

Szerintem mindenki jobban járna, ha ez a sok semmirekellõ ingyenélõ elmenne DOLGOZNI. Gondolok ezekre a "megélhetési cölöpökre (értsd: celeb)".

ez nagy lehetett xD

bár mondjuk a rendõrség nem kaphatott röhögõgörcsöt h feleslegesen mozgósították a Sünjárõreiket

egyébként eléggé bulvár szaga van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://www.bridget.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1356%3Asegitsen-oen-is-hogy-alekosz-valoban-az-igaz-szerelmet-talalja-meg&catid=63%3Abulvar&Itemid=318

Ez hatalmas! Mintha kommunizmus lenne és besúgni kellene!😊)))
ezek közül a lányok közül ki jelentkezett a VV4-be? arról volt szó h a Castingról 1-2 t elhoztak ide is ebbe a mûsorba

Megtörhetetlen
Most komolyan, Te azt nézted, hogy milyen cipõ van az Olivéren? Ezt ki figyeli könyörgöm ,meg mert rajtra az volt most neked is olyan kell vagy mi? Na ne szórakozz már 😄

fry day fry day sálálálláláá

Dency
Hát az üzlet asszony már kilõve. De azért milyen jó hogy a többség úgy ment be hogy lesz ami lesz, kint annyira nem is tetszett nekik alekosz. Egy kis média szereplés mindenkinek jót tesz.
Azért kíváncsi lettem volna hogyha a VV4-be ezek közül a nõk közül bekerült volna valamelyik, ki jött volna össze alekosszal. Talán Barbara lett volna az.
más:
Tegnapi adásban Olivéren DC cipõ volt. Nemtudja valaki hogy ez volt-e rajta pontosan:
DC

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Megtörhetetlen
minél több rész legyem annál inkább az azt érzésem, hogy egyik sem õszinte és mind csak a pénzért van ott, azaz maradjunk annyiban hogy egészen biztos vagyok ebben...
Vagy kap egy cigány nõt gyerekkel, vagy egy 19 éves föld sötét mûanyagot, vagy egy hivatásos prostit, vagy egy csõdszélén álló üzletasszonyt aki egyértelmûen élõsködõ és hihetetlen idegesítõ... öohh jeeeh 😄

fry day fry day sálálálláláá

Tinman
Mert vakok között, félszemû a király.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dency
Miért van olyan érzésem hogy veronika lesz a nyertes? <#pias>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Tinman
Egyetértek... Olga távoztával, ha választani kéne én is Barbira voksolnék, jó az ha "lógnak" az emberen... ha már "rejtély" nincs, jó a rajongás is <#circling>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jugen
<#vomit>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

wardogzombie
lassíts barátom mert nem áll jól

Szörnyella De Frász...

---

Anikó meg fejlõdik 😊

zaki
lol andrea kemény 😄

zaki
bevonulózene ott volt 😄

jaja ..fura lehet egyedüli nõnek lenni egy ilyen fórumon..😄
biztos zavarba jött, pedig csak poén volt😄

egyértelmû 😄 én is kiprobálnám...😛 😄
én már neki szurkolok...õ a legjobb csaj..és máramár a legnormálisabb is...😄 nem egy észlény..de csipázom XD
eskü Hápi a legjobb smacista ebben a felhozatalban😊
jól elüldözted XD
Veronika milyen béna volt a kempinggel😄

Mit mondtak mennyibe kerül az a jacht?

Krisztiam
bazz a fókuszban mutatják Alekékat.. milyen tuningolt 1-es vagy 2-es golfal kameráztak 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

nemá😄

Zeraa
sziasztok

Zeraa
ööö axxem én most elmegyek <#nevetes1>

Zeraa
úúú bocs épp nem érek rá <#vigyor2>

sétáltam ma napon és elég meleg volt, de elméletileg a te logódra pillanat alatt felforrósodik a hõmérõ

úú most komolyan kedvem lenne oda bemenni a villába és spontán nem bánnám, ha kapnák 16 csajt xD Zerát én már odarendeltem lenne ott minden evés, ivás, fürdés és a többi...jobb lenne komolyan errõl írnám a szakmai gyakorlatom😄😄😄

Zeraa
csinálj már vele vmit XD

Zeraa
sokat voltál a napon? xD

Zeraa
pffff te napszúrást kaphattál xd vagy vmi ilyesmi <#nyes>

kivételt teszünk a szendvics közepén mindig a finom hús található, aki nem más, mint egy Zera😄😄😄

mit akarsz te tõle hármasban ? 😄 XD
Zeraa
öö izé xD A triumvirátus három férfi szövetsége xD hogy jövök én a képbe <#vigyor2>

Zeraa
hála az égnek h andibanyát küldte el xD

hallod arra válaszolj mikor alakul meg a mi kis triumvirátusunk?😄

na szürkitsétek a gonoszmostohát....XD
Na a póni megy. 😄

Alek el se köszönt el tõlük.

Irtam neked a vasember topikban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Majd a különkasszából vesz magának zabot a kis póni

Zeraa
pajkospóniiiiiiiiii

ezt elszúrta az Andi...elején jókedvû volt simán nyerhetett volna, ha nem savanyodik be