6466
-
#4824 szűkös napokra jó lenne még neked magdus,összetennéd a két kezed xD -
#4823 vezérlőből megvolt mindenki? -
#4822 -
Blanco308 #4821 köszi... aranyos vagy... hogy nyalnád ki...:D -
#4820 én rólad beszéltem nem magamról bevállalnád te mindhármat sőt még aleket meg olivért is -
Blanco308 #4819 miért te mind 3-at bevállalnád? :D XD én csak Veronikát...többi a levesbe....:D -
#4818 pedig dehogynem -
IXEMGabeo #4817 azt senki nem mondta h Veronika qva...attól még, hogy pasikkal fekszik össze nem biztos h Q, hisz nem kért pénzt cserébe elméletileg...sokan abban a tévhitben élnek az a Qva, aki összefekszik ingyért fűvel fával...ennyi erővel Mária Terézia is az volt, aki ingyen és bérmentve 16 gyereket csinált ki tudja hány udvarnoktól
ennek ellenére hozzám a stílusa meg az attitűdje meg az érdeklődési körünk se passzolna maximum ezzel a csajjal a szex lenne vad, hiába irkálja, hogy Forma 1, meg állatkert:D -
Blanco308 #4816 IME EGY KIS ELLENTMONDÁS TŐLEM XD... na de attól még nem kell hogy kurva legyen....de ha kurva is ő érte legalább fizetnékl nem ugy mint a másik kettőért akiket ingyen sem....:D -
#4815 szandika, lol, az is qrva volt, saját maga vallotta be :D -
IXEMGabeo #4814 ja igen és érzelgősködni is utálok, sosem sírok, nem mondok ki olyat soha, hogy szeretlek senkinek...azt úgyis tudja az illető nem? minek hangoztatni? -
IXEMGabeo #4813 nem, azért vagyunk itt, hogy poénkodjunk:)
amúgy az a része igaz, hogy nem szeretek túlzottan kommunikációba eredni idegen emberekkel és spontán nem döntök úgy, hogy na most elmegyek ide-oda akkor megyek, ha hívnak... -
Blanco308 #4812 ezért mondtam hogy nagyrészt de nem minden...:)
amugy ugybeszéltek erről mintha bűn lenne ilyen "betegségben" szenvedni...mintha ez valami nyomorékság lenne....ha ez lenne a baja se néznék rá emiatt másként ...:) -
#4811 biztos? -
IXEMGabeo #4810 fura, de ez pl rám jellemző:D én pedig tuti nem vagyok aspergeres:D baromság az egész -
IXEMGabeo #4809 így van túl sok ellentmondás van benne, de ezt a 40 év körüli prűd fórumozóknak magyarázd meg, akik a Blikkből tájékozódnak szinte -
Retsu #4808 "Jellemző a szociális interakciók minőségbeli hiányossága ezek közül legalább két területen: a viselkedési minta, testbeszéd zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat; kapcsolatteremtő képessége korához képest fejletlen; nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen; nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni."
Ezek a tünetek vhogy nem jellemzőek rá, nem hinném h ez lenne a baja. -
IXEMGabeo #4807 Asperger szindrómás hülyeségre azért vagyok mérges, mert vagy 50 hsz-en keresztül vitáztam valakivel egy másik fórumon, hogy márpedig ő nem szenved ebben, ez csak egy véletlen egybeesés, igazából ezen akadtam ki, hogy nehogy itt is elkezdjétek a vitát -
#4806 mien videó letöltőt használsz? -
IXEMGabeo #4805 nem forgattam ki senkit...elég ránézni, h milyen Szandikféle kiélt feje van:D az ilyen típusú csaj valóban csak 1 éjszakára lenne jó...nem illik sajnos az erkölcsi szisztémámhoz -
Blanco308 #4804 miért kell kiforgatni amiket írok....
1.nem azt mondtam hogy anagyal,azt se mondom hogy nem lehet ribanc...csak annyit írtam hogy eddig nem derült róla ki semmi ilyen..se képek se hírdetések...se senki a múltjából...persze ettől még lehet neki...
2. nem mondom hogy Alek-nek ez a baja...ha ezt egyátalán lehet igazából betegségnek nevezni...mindösszeannyit mondtam hogy a tűnetek és a viselkedési forma 90% olyan mint az itt leírtak...Alek nem biztos hogy ilyen ,de ha ilyen se baj..ez csak egy érdekes észrevétel volt.... -
IXEMGabeo #4803 ja ő csak bulizott a pesti éjszakában...ki tudja hány jött-menttel feküdt össze részegen -
IXEMGabeo #4802 nehogy már te is bevedd ezt a maszlagot -
IXEMGabeo #4801 xDD te állat vagy -
#4800 "táncosnő", étem... -
Blanco308 #4799 biztos néznének ha Olga az utcsó napra visszamenne és ő nyerne XD -
Blanco308 #4798 elvileg Veronika nem kurválkodik...csak táncosnő volt...róla se képek se hírdetés nem került elő...eddig :) onnan ismerte amugy Szandika is :) -
#4797 azért mekkora gáz, hogy kiderült mindenki qrválkodott a bent maradtak közül :D
nem csoda, hogy visszakönyörögi olgát :D
kiv vagyok tényleg visszarakják-e, és mit szólnak majd a többiek hozzá :P -
Blanco308 #4796 hát nem hiszem hogy tényleg visszarakják....meg tök cink lenne ha visszahozzák aztán nem ő nyeri meg...mégegyszer hülyét csinálnának belőle...viszont ha visszahozzák és ő nyeri meg az síker story :D -
#4795 Mekkora lenne! :o -
Blanco308 #4794 Ez szinte teljesen igaz Alekre... :) -
Blanco308 #4793 *egyébként* -
Blanco308 #4792 Baromság ez...nem Alek intézte el hanem az RTL :D ....
amugy alapban milyen az a egy büntető jogkörrel rendelkező hatóság évelején kitűz egy számot amit bírságokból be akar szedni...:S szánalmas...:) ugyan ez megy a rendőrségnél....azért büntetnek bírságolnak hogy fenntartsákmagukat...nem azét hogy az embereket épségére vígyázanak....
egyépként a büntetések nagy része értehető is....viszont látszik a brutális méretű képmutatás mögötte...és ettől szánalmas az egész... -
#4791 Jó hír! Jöjjön csak vissza Olgijevics kisasszony. Én nagyon bírtam a stílusát, meg jól is néz ki. Igaz melle nem sok van, de még lehet! -
#4790 -
Ironman2 #4789 Na már tiszta gumiszoba lett a topik -
Ironman2 #4788 Hehe,ezt hogy csinálták????? -
#4787 Alekosz elintézte: költségvetési sikersztori lett a médiahatóság
Nem kell itt nagy adókat kivetni, majd fizetnek a költségvetésbe az agybutító csatornák és azok, akik sms-t küldenek az ilyen valóságshow-ra. Még pár ilyen és volt-nincs államadósság -
paly90 #4786 Olga visszamegy
Elhamarkodottan döntött Alekosz (32), amikor az elmúlt héten hazaküldte Olgát (25). Az orosz származású menyasszonyjelölt nem is akarta elfogadni szíve választottjának döntését, ezért kijelentette: addig harcol Alekoszért, amíg meg nem kapja. Úgy tűnik, a sors mellé állt, a villa okostojása ugyanis úgy döntött, visszakéreti Olgát a versenybe.
blikk
ez egy jó hír ha igaz:D -
retoucher #4785 Lebuktatták Alekosz nőit
Alekosz tegnap szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. Megtudtuk, a másik két reménybeli ara sem makulátlan erkölcsu úrilány.