Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit hivott fel Alek Évát vagy a rejtélyes Tündit?

zaki
alekosz biztos tordast hívta <#idiota><#idiota><#idiota>

nagyobb motiváció a lóvé mint két izmos pasi😊))))
Gombár xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mikor van vege ennek a musornak ? 😄 Nem gndoltam volna, de vegulis nem neztem semmit belole. Most nezem, h mar szinte mindenki kiesett 😄😄
Es a 3 bol 2 pedig kurv@ 😄

ez a rész tetszett ...XD Alek-Oli szakdt a 3 hülyén XD
Zeraa
hát ez nagyon gyenge próbálkozás volt xD

jaja, és közben bevágni Lilut: 22-05 online😊)))))))))))
nah kezdõdnek a sablonos mondatok: esküszöm, megmondom õszintén..... rácz "úr"......eh, pedig már kezdtem elfelejteni
Alek és Oli jót moziznak, én nyomnék egy KHF-et nekik <#eplus2>

lol ez jó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Itt a Young G. <#eplus2>
Zeraa
szia<#wave>

wesker24
Nah vazee Jerzy Rácz Úr és Gombi a villában ! XD
Béci Alek mûsorában wtf?

magdisznó tényleg nem tudta hogy bal-jobb a kés/villa? ennyire sötét nem lehet........
szasz Zeraa<#wave>
mondjuk Magdisznótól ciki volt h a kanalat bal oldalra a villát jobb oldalra tette😄 azért ennyit mindenki tud...meg a kést is élével befelé kell fordítani

tény XD
Komornyik 1.2, kibernetikus organizmus.
Veronika nem cipõt szokott polírozni.
Zeraa
megérdemlik mert elég sötétek,alapvetõ dolgokat nem tudnak megcsinálni <#nyes>

ez az igazi Alek😄😄😄

apám hogy szopatja õket XD
jaja ..röhögnék 2-öt hazaküldene..Olga meg jönne döntõzni 😄
zaki
hm, lehet ma jön vissza olga? balázs vmi meglepit mondott a végére 😄

van benne görögvér, a kereskedõs héten úgy átverte a többieket, ahogy kell😄

hát az elején nem kell majd fizetnie semmiért sem...az tuti 😄
az hogy hogyan kezeli ezt a helyzetet meg majd kiderül...
Annyi viszont látszott a VV4 alatt is hogy Alekknál sóherebb skótzsidót régen láttam....nem hinném hogy csak ugy elveri a pénzét...és azt sem igazán gondolom hogy kölcsönadogatna...vagy éppen megbizna ugy 1 nõben is hogy ellophassa a vagyonát...😄
+egyébkén ha a megélhetést nézzük ott a zenélés amivel eddig is a fizetését bõvitette ki...+nem beszélve arról hogy hónapokra elõre le van foglalva az összeshétvégéje+ több cég is megkereste már a szüleit reklámajánlatokkal...szal a lehetõség ott van 😊
Tény hogy nem egy közgaszdész..de rafkos...és gyakran kellõen köcsög is tud lenni....az hogy hogyan él a lehetõséggel..kitudja..az biztos szegénnyebb nem lesz mint volt...amugy apja -annya is elmondta hogy nem mondják meg neki mire költse a pénzét viszont figyelni fognak rá..😊
Sir Quno Jedi
Persze, de azokat olcsóbban/1xûbben is megkaphatja, pár klikk, egy telefonhívás és 10-20rugóért szénné kefélheti õket. Kár az ilyenekkel többet veszõdni. Ilyen helyeken normális nõt nem kap, csak az idejét és pénzét bassza el értelmetlen módon.

Mind1, szegény nem egy észlény, az már nyilvánvaló volt az elején is. Most lehetõsége lenne összekapni magát és valamit kezdenie az életével, de ilyen ingyenélõ, senkiházi "életmûvész" barátokkal, mint az olika, nem fog sosem ember formában rázódni. Ez kb. olyan biztos, mint a halál.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alek most híres...van pénze is..nagyon sokan akarnak majd a közelébe kerülni...hívni fogják bulikba ahol csak annyi dolga lesz mint Olivérnek volt..inni,megjelenni,bulizni...és hidd ott majd az 1000 nõbõl lesz 5-10 aki rámászik bulinként...😊
Sir Quno Jedi
pénz, bulik, "nõk"... hááááát...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

persze..ez igaz...de szerintem senkisem gondolta fõleg nem õ hogy itt találja meg élete párját...és azis biztos hogy pár,talán jópár dolgon változtatnia kell az életében hogy családja,igazi családja lehessen....
az meg egyértelmû hogy a következõ 1-2 évben még tuti nem akarmegálapodni..egész életében arról álmodott hogy ugy élhet hahogy sohsem...ezt elöbb kihasználja,kiéli magát pénz,bulik,nõ terén és csak utánna jönn majd a család 😄
rajta is látszik hogy kurvára unja ezt a mûsort...:S 😊
Sir Quno Jedi
Senki nem utálta, vagy nézte le alekot, legalábbis én ilyet nem írtam. Csak nem így, ebben a sóban fogja megtalálni a párját (sem). Egész életében szopni fog a nõkkel, ha nem változtat az életvitelén, viselkedésén, hozzáállásán. 1xû mint az 1x1.

wardogzombie
nem,<#buck> olyankor fókuszálok

Zeraa
<#beka2><#crazya><#beka3><#bee1>

annyit emlegeted a Vájanénit remélem mikor Zerával vagy nem õt képzeled oda...😄
Zeraa
<#nevetes1><#nyes><#vigyor2><#nevetes2>

tény hogy normális nõ nem jelentkezik ide...
tény hogy Alek nem éppen vonzó férfi és a stílusa sem nyerõ a nõknél...
de nézz körbe ember te milyen vagy vagy éppen hány olyan férfi van csak M.o.-ban akik rosszabbak mint Alek...mégis feleségük van családjuk...
lehet õt lenézni ,utálni azért amilyen...de attól még ha reálisan nézed õ is megtalálhatja at ugynevezett boldogságot ...egy nõben 😄
vannak nála csömörebb emberek is...😊
wardogzombie
neked maximum vájlya asszony hátulrul<#idiota>

Sir Quno Jedi
Alek sajnos nyálgép, még a saját anyám szerint is, pedig õ nem mai bútordarab. Igazi antiférfi. Nem tehet róla, õ ilyen. Nem véletlen, hogy a legtöbb nõ undorodva fordul el tõle és ezen a tízmilák sem segítenek ám. A nõk már csak ilyenek. Majd talál valakit, aki megfossza a pénzétõl és önérzete maradékától és lelép. Ez a max. amit kihozhat, esetleg míg a spiné lelép, addig párszor odatartja magát Aleknek (max. utána rókázik) és legalább a szegszkájborgunk is kap valamit, amire asszitte vágyik... 😄DD

Jóérzésû nõ meg nem jelentkezik ilyen "ez vagy az kurvát keres" nevû mûsorokba, csak a kurvinyekek, ezen nem tudom mit csodálkoztok?!

nem nem..de elég ha a Zeraa meg lesz 😄
Zeraa
szûkös napokra jó lenne még neked magdus,összetennéd a két kezed xD <#nyes>

wardogzombie
vezérlõbõl megvolt mindenki?<#hehe>

Zeraa
<#nevetes1>

köszi... aranyos vagy... hogy nyalnád ki...😄
wardogzombie
én rólad beszéltem nem magamról bevállalnád te mindhármat sõt még aleket meg olivért is

miért te mind 3-at bevállalnád? 😄 XD én csak Veronikát...többi a levesbe....😄
wardogzombie
pedig dehogynem<#idiota>

azt senki nem mondta h Veronika qva...attól még, hogy pasikkal fekszik össze nem biztos h Q, hisz nem kért pénzt cserébe elméletileg...sokan abban a tévhitben élnek az a Qva, aki összefekszik ingyért fûvel fával...ennyi erõvel Mária Terézia is az volt, aki ingyen és bérmentve 16 gyereket csinált ki tudja hány udvarnoktól <#idiota>

ennek ellenére hozzám a stílusa meg az attitûdje meg az érdeklõdési körünk se passzolna maximum ezzel a csajjal a szex lenne vad, hiába irkálja, hogy Forma 1, meg állatkert😄

IME EGY KIS ELLENTMONDÁS TÕLEM XD... na de attól még nem kell hogy kurva legyen....de ha kurva is õ érte legalább fizetnékl nem ugy mint a másik kettõért akiket ingyen sem....😄
zaki
szandika, lol, az is qrva volt, saját maga vallotta be 😄