6466
-
WNW #5184 Ugyse jutunk dullore, viszont egjen ki a szemetek..:) -
varand #5183 Nézd Anikóba 1-2 dologba bele lehet kötni!
Valóban ha magányos, akkor jobban ragaszkodik!
Bukott egy elődöntőt , nem látta az anyját fél éve, gondolom az első héten kapott hideget rendesen és hát kicsit összejött a Bence gyerekkel! No és?
Más vv-s karakter meg egy tucat sebből vérzik! Hadd ne kezdjem...! -
Blanco308 #5182 jaj istenem...de nem érted miről beszélek...:D vagy nem akarod...:) -
varand #5181 Szép lányoknál valóban előfordul h könnyebben barátkoznak! Csúnyább lányok nem tudnának "könnyebben barátkozni" ha akarnának se valószínűleg! -
Blanco308 #5180 jó mindegy...ugyse tudlak megyőzni az igazamról...te egy más Anikót látsz mint én...ennyi :D nem tartom rossz embernek én sem,alapvetően aranyos lány...de ezek a dolgai engem taszitanak (percenként másba szerelmes,általában érdekfűzi hozzá,oldal váltások,napraforgózás,lojalitás- 0 )....engem ez zavart mig bent volt és ezt látom bele idekint is mindenbe mert én igy ismertem meg...:)
+Bence gyereket sem kell félteni XD ez tény...:D -
varand #5179 Ja és a Bence nem volt foglalt! Most ha hallom megint Iszákhoz ment vissza! -
varand #5178 Mikor is mászott rá? Elment egy buliba lesmárolt vkit! Hol itt a rámászás? -
Blanco308 #5177 hát persze...:) Anikóban nincs semmi hajlamarra hogy mindig rámásszon a potenciálisan legjobb partyra ...aki általában mindig foglalt is...:D
de tudom ő nem tehet róla sohasem..a világ gonosz...XD -
varand #5176 Nem igazán! Akkor még 1.5 hete volt kint! Szandika asszem aznap rámászott vkire! -
WNW #5175 -
IXEMGabeo #5174 na jó ezúttal Bence is rendesen benne volt a dolgokba... -
IXEMGabeo #5173 Anikóval is flörtölt rendesen...természetesen nem hazudtolta meg magát a napraforgó ismét rámászott a korábbi barátnője kalandjára:D:D -
WNW #5172 Hat Bence fiu igen berzenkedett, hogy osszehoztak Zsofival.. -
WNW #5171 Mindenkinek megvan a maga keresztje.. Majd kinovi.. -
Retsu #5170 Hehhe, még így műtve se nagyobb mint 1néhány természetes kebel. De az van, a divat diktál, Zsófika breast upgrade, majd meglátjuk mire megy vele -
IXEMGabeo #5169 azért, ha ez az Istenes elkapta Zsófikát akkor nem irigylem undorító élmény lehetett -
Blanco308 #5168 TUDOM Anibaba szent és sérthetetlen :D...de azért nem cink hogy mindig ez van vele? :D -
Kengiro #5167 jóltette, dugja csak meg mindet, a helyében én is ezt tenném :D -
WNW #5166 2 hetes story, de Zsofikanak volt alkalma kicsit illegetni magat a TV-ben.. Amugy a vita targya, akivel semmi se volt, azaz Bence fiu, azota mar megint a Iszak Esztit smarolta le egy diszkoban.. -
Kengiro #5165 Hápinak midig csak a mellét lehet látni, sunájáról sosincs kép :D -
Kengiro #5164 Béci szokásosan geci, de jó h a hugát is szapulja :D -
Ironman2 #5163 Hallottam a háttérben valamit,csak megkérdeztem -
#5162 ja, nézd meg a mai adást :D
mondjuk lehetett tudni, hogy visszamegy, blikk megírta. -
Blanco308 #5161 igen :D -
Blanco308 #5160 azt néztem Olgának nagyobb a keze mint Aleknak XD ....
hát Alek álitólag amugy sem túl nagy felszerelése nem is foglátszani az Oroszmancsok között XD -
Ironman2 #5159 Olga visszajött? -
#5158 többet nem kell hallgatnod, nyugi :) -
Kengiro #5157 Kvára idegesít ahogy barbi röhög a háttérben mindig h huhhuhu -
Retsu #5156 Na jó, néha kevés. Azért ha belegondolunk, nem feltétlenül jobb nő az, aki jelen pillanatban jobban néz ki(vagy mert apuci az ülepe alá rakta a dolgokat, vagy máshogy kereste meg...) Barbara 1 tünemény, az hogy most "elbukott" az 1 dolog. -
Blanco308 #5155 Wesker-nek lenne melója a bannerral...:D 3 szürkítés egy színezés XD -
Kengiro #5154 tengpai fókuszban v előtti nemtudom, Anikó megint belerondított kicsit más érzéseibe, Zsófikáéba :D ez egy ilyen nő rombolás és pusztulás van utána :D -
Kengiro #5153 barbi h mondja igyekeztünk jól kinézni, hát az igyekezet néha kevés :D -
Retsu #5152 ja, mehetsz is, viszontlátás XD -
Blanco308 #5151 jahm az ütött..Olga monta is hogy: máris? XD -
Retsu #5150 Innentől már majdnem mindegy ki fog nyerni, preztizs/népszerűség szempontjából 1ik csaj se lesz kimagasló fölényben. Jó, a nyeremény 1 dolog, de azért az nem olyasmi, ami sokáig tartana, hamar elfogyhat. -
xido #5149 bejön Olga a kamionba..azt mondja neki,dászvidányia -
Blanco308 #5148 valaki megsajnálhatna és dobhatna egy használható linket a cool-tvhez...:D -
Blanco308 #5147 inkább Olga..:) -
#5146 Mondom én hogy Veronika fog nyerni. -
Retsu #5145 Ja, már nekem is ő a szimpibb. Olyan álszent volt hápi "döbbenete", hogy Barbiról nem gondolta volna. Őt se kell félteni sztem ilyen téren, legfeljebb ott jól eltüntették a számonkérhető cuccokat, lsd. hotdogos dolog, magáért beszél...