6466
-
WNW #5224 Nem tudunk rola, hogy lenne..
-
Anikó mint műsorvezető, lol... :) -
van már pasija? -
Blanco308 #5221 EZ nem Alek topic :d ez egy műsor topic-ja ahol Anikó is műsorvezető szal...:D ennyi..:) amugy én azok táborában voltam akik aztmondták ne legyen külön topicja ennek a műsornak hanem menjen a VV 4-be tovább :)... -
Blanco308 #5220 persze....a szélsőségesen gondolkodok egyből fejet venének...
de ez meg van Alek felé is M.o. azon fele aki nem nézte a VV4-et és azon fele aki Rácz és egyébb fan (nagy részt a nyugerekről beszélünk) keresztre akarja feszíteni Alekot... -
ezt az anikó témát nem lehetne máshol megbeszélni? személy szerint engem qrvára nem érdekel, ott a vv4 topic erre szvsz, ez a topic alekoszé, hidegen hagy kivel kavar anikó és társai. -
varand #5218 Jó, de emiatt néhányan atomot akarnak felé küldeni!
Más deviáns tulajdonságai miatt meg szemet húnynak vagy röhöggnek! -
Blanco308 #5217 én sem szapultam senkit...nem használtam durva jellzőket,csak a véleményemet írtam le mindaddig mig nem kaptam személyeskedést ,vagy éppen a nekem szimpatikusabb ember alázását..:)
egyértelmő hogy nem minden fehér és fekete ...mindenkinek vannak jó és rossztulajdonságai..
engem csak az zavar ha valaki az általa ugymond támogatott ember rossztulajdonságait nem hajlandó felvállalni ,elfogadni...és átmegy tagadásból támadásba...:) -
WNW #5216 Az a komprumisszum, hogy nem kezdek el egyes szereploket lehuzni... Pedig mindrol megvan a velemenyem, ami sokszor alapjaiban kulonbozik az itt kepviselt fosodortol.. Egyszeruen nekem gerjedek arra, hogy szapuljak valakiket.. -
Blanco308 #5215 de ...de éppen a te nagy barátod (WNW)szokta írogatni hogy ez csak véletlen,mert hogy csak oda fért be,de valójában nem is az...:) szerintem az....csak mondom mindenki a jókilányt akarja belelátni a sok gügyögése meg sírása miatt:D -
varand #5214 Nem rosszkislány kategóriában indult? -
Blanco308 #5213 nah tény ezt én is becsülöm benne..:)
mondom nem utálom ,nem lenne különösebb bajom sem vele ha nem látnám hogy egy csomóan csak az ártatlan sokak által mindig csak bántot kislányt látják benne..ez irritál..nem ártatlan, egy szép és ahoz elég okos nő hogy simán játszon bárkivel...:) -
varand #5212 Én a feladatokra gondoltam! Azokon mindig odatette magát! -
Blanco308 #5211 wow na ilyen hatalmas világmegváltó dolgokat bárkiről lehet sorolni :D
a maximálisan kritikus magával hááát...nem tom nem nagyon ismerte be a dolgokat amiért baszogatták őt..:D -
varand #5210 Értelmes! ld iq teszt!
Fejlődőképes! Éva a végén 10* annyit hisztizett!
Maximalista-kritikus magával!
Ilyenek!
-
Blanco308 #5209 szeretem ha valaki elkezd egy kölcsönős vitát, nem hajlandó a kompromisszum egy kis csirájára sem, teljesen egyoldaluan néz valamit...aztán még ő vágja a másik fejéhez hogy : "Felesleges veluk vitatkozni, meg mindig harcolnak, mint a dzsungelben ragadt japan katonak XX evvel a VVII vege utan.." :D érdekes vagy...ha ez a véleményed akkor elgondolkozhatnál hogy te éppen minek szoktál írogatni ide...:D -
Blanco308 #5208 na hadhaljam sorold Anikó példaértékű emberi tulajdonságait..:D
vagy bármelyik villalakóét...:d
ez a játék nem erről szólt...ebben ne keressen senki erkölcsi tanulságot...:) -
WNW #5207 Felesleges veluk vitatkozni, meg mindig harcolnak, mint a dzsungelben ragadt japan katonak XX evvel a VVII vege utan..
-
WNW #5206
-
varand #5205 A pénzt nem sajnálom Alektól! Én is elég sokáig röhögtem rajta!
Csak látni kéne h a győzelméhez azért elég masszív kampány kellett h kinyomják Anikót!
Illetve nem a példaértékű emberi tulajdonságai miatt nyert!
Éváról meg jobb ha el se kezdem! -
Blanco308 #5204 :D huh igazad van a mai fórumozó világban oda kell figyelni hogy milyen szavak,szó fordulatokat használ az ember :d mert a végén még rosszul itélik meg XD amugy hidd el nem vagyok Éva fan Aleke fan még csak csak...:) bár nem szeretem zt a kifejezést sem...:) és abban igazad van hogy Alek jelenleg vásári bohóc :) de legalább egy gazdag vásári bohóvc lesz ha ennek vége :D -
varand #5203 A "jáááj" figyelemre méltó! Vigyázz vele mert lebuksz h a Kócost kedveled...! -
varand #5202 Ne aggódj ÉVát egyzer sem akarja egy értelmes ember magkapni csak ha előtte belidokaionzza magát az ember! Alek meg csak vásári bohóc!
Így teljesen kerek! -
Blanco308 #5201 jááááj na ez a szánalom megint...
nem tudom hogy jobban csipázom -e az Évát mint Anibabát.....
hát egy kis sarkítás tőled:)...de ha igy nézzük, ha Alek alkesz akkor Anikó egy hülyepicsa akinek addig érdekes egyférfi amig megnem kapja meg amig érdeke fűzödik hozzá...:D
igy kerek nem? :D -
varand #5200 Inkább mint a két alkesz...! -
varand #5199 Ilyenekkel jössz? A csippendél fiú h fújt már egymásra az elején mégis csak szóba állatak egymással!
Ott abban a pillanatban az a legkevesebb volt, amit annak a nőnek mondott! Az h után beszélgett vele az csak a fogyatkozó létszámnak szólt nem annak h milyen jó haverok lettek! JErzy is csak szóba állt a Kócossal amikor már csak 4en voltak!
Szandika is majd meghalt, amikor Oli kiment aztán csak megvolt valahogy! Mintha más nem dobálózott volna szavakkal! -
Blanco308 #5198 nem vagyok a híve..ellenben veled aki csőlátással bálványozod a te szentés sérthetelen ártatlan istenődet....:D -
Zenszkij #5197 Ale...kosz :D. -
Blanco308 #5196 teljesen elvonatkoztatok attól hogy kinek szurkoltam....
amugy cink volt azis...
de a későbbiek se voltak jobbak...az Anikó féle nagy megmondások:- én az életben nem beszélek veled idebent sem odakint.....hozzán ne szólj... -eltelik két nap és a vállán sírta ki magát az adott személynek....
Vagy éppen Olivér esete ..elmondta hogy amig Olivér itt van ő nem tudja magát jól érezni...2 hét múlva ha Olivér elmegy nem tudom magam többé jól érezni...
na ez a szánalom...és ezt még sorolhatnám estig...:) -
WNW #5195 Szegeny Alek, meg a hivek is mar leszarjak, es Anin vitatkoznak.. 

-
varand #5194 Sztem neked az az Alek eset fájt vagy nem tudom!
Én lehet h visszakézből röpítettem volna néha a medencéig! -
varand #5193 Tényleg? Éva végighisztizte az utolsó hónapot! És a döntőben mindenki látta milyen esélytelen akárhány párbajról húzta vissza Alek! -
Blanco308 #5192 te nem jó vv4-et néztél XD ...
végig sírt rinyált...valamit erősődött a végére ,de ugyanolyan hisztis volt...:) szerintem ő volt az aki a legtöbbet sírt bent és ő volt az akitől a legtöbbszőr kértek bocsánatot..:) -
IXEMGabeo #5191 elején?:D majdnem végigsírta a szériát, talán 2 hónapja volt, amikor nyugi volt és valamicskét fejlődött, dehát az mind színészet volt és mindvégig taktika...nem nyert vele túl sokat maximum annyit, hogy sosem őt jelölték ki. El is vesztette rögtön az 1. és egyetlen párbaját -
varand #5190 Ilyesmi nagyon az elején lehetett! A végén nagyságrendekkel kevesebbet sírdogált!
Talán Béci volt, aki sokat megríkatta, de ő asszem egyszer jött oda bocsánatot kérni! -
Blanco308 #5189 nem a szimpla viszadumálásról beszélek...hanem arról ha megkapta a frankót elsírta magát ,megindult a sajnáltatás és a végén a másik volt a gonosz és még az kért bocsánatot...pedig egyértelmű volt kinek van igaza... -
varand #5188 Kicsit primadonna Anikó valóban! Gondolom a színjátszó társulatban is ezt tanulta!:)
Majd rájön a dolgokra!
Más vv-s karakter is bőven visszadumált ráadásul alpári stílusban h ha megkapta a kritikát! -
IXEMGabeo #5187 Fekete özvegy kint is hódít:D
Bence lesz a következő kieső xDDD -
Blanco308 #5186 a kép az jó...:D én is rámennék :D
más kérdés hogy még véletlenülsem teremtenék egy hozzáhasonlóval komoly kapcsolatot :) -
Blanco308 #5185 persze...őnmagában ezzel nincs is gond,mert hát kit izgatna hogy összejött a Bencegyerekkel...a problémám csak az hogy álandóan arról beszélt hogy őt oknélkül itélik meg igy meg stb.... közbe meg ő adja rá az okot folyamatosan...láthatttuk eleget és látjuk is...
engem nem az zavar a legjobban ha valaki valami olyat tesz ami nekem nem tetszik,hanem az ha még tagadja is kikéri magának,és még ő háborodik fel....