Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja igen és érzelgõsködni is utálok, sosem sírok, nem mondok ki olyat soha, hogy szeretlek senkinek...azt úgyis tudja az illetõ nem? minek hangoztatni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem, azért vagyunk itt, hogy poénkodjunk😊

amúgy az a része igaz, hogy nem szeretek túlzottan kommunikációba eredni idegen emberekkel és spontán nem döntök úgy, hogy na most elmegyek ide-oda akkor megyek, ha hívnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezért mondtam hogy nagyrészt de nem minden...😊
amugy ugybeszéltek errõl mintha bûn lenne ilyen "betegségben" szenvedni...mintha ez valami nyomorékság lenne....ha ez lenne a baja se néznék rá emiatt másként ...😊
wardogzombie
biztos?<#zavart2>

fura, de ez pl rám jellemzõ😄 én pedig tuti nem vagyok aspergeres😄 baromság az egész

így van túl sok ellentmondás van benne, de ezt a 40 év körüli prûd fórumozóknak magyarázd meg, akik a Blikkbõl tájékozódnak szinte

"Jellemzõ a szociális interakciók minõségbeli hiányossága ezek közül legalább két területen: a viselkedési minta, testbeszéd zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat; kapcsolatteremtõ képessége korához képest fejletlen; nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen; nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni."

Ezek a tünetek vhogy nem jellemzõek rá, nem hinném h ez lenne a baja.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Asperger szindrómás hülyeségre azért vagyok mérges, mert vagy 50 hsz-en keresztül vitáztam valakivel egy másik fórumon, hogy márpedig õ nem szenved ebben, ez csak egy véletlen egybeesés, igazából ezen akadtam ki, hogy nehogy itt is elkezdjétek a vitát

Zeraa
mien videó letöltõt használsz?

nem forgattam ki senkit...elég ránézni, h milyen Szandikféle kiélt feje van😄 az ilyen típusú csaj valóban csak 1 éjszakára lenne jó...nem illik sajnos az erkölcsi szisztémámhoz

miért kell kiforgatni amiket írok....
1.nem azt mondtam hogy anagyal,azt se mondom hogy nem lehet ribanc...csak annyit írtam hogy eddig nem derült róla ki semmi ilyen..se képek se hírdetések...se senki a múltjából...persze ettõl még lehet neki...
2. nem mondom hogy Alek-nek ez a baja...ha ezt egyátalán lehet igazából betegségnek nevezni...mindösszeannyit mondtam hogy a tûnetek és a viselkedési forma 90% olyan mint az itt leírtak...Alek nem biztos hogy ilyen ,de ha ilyen se baj..ez csak egy érdekes észrevétel volt....
ja õ csak bulizott a pesti éjszakában...ki tudja hány jött-menttel feküdt össze részegen

nehogy már te is bevedd ezt a maszlagot

xDD te állat vagy

Sir Quno Jedi
"táncosnõ", étem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

biztos néznének ha Olga az utcsó napra visszamenne és õ nyerne XD
elvileg Veronika nem kurválkodik...csak táncosnõ volt...róla se képek se hírdetés nem került elõ...eddig 😊 onnan ismerte amugy Szandika is 😊
zaki
azért mekkora gáz, hogy kiderült mindenki qrválkodott a bent maradtak közül 😄
nem csoda, hogy visszakönyörögi olgát 😄
kiv vagyok tényleg visszarakják-e, és mit szólnak majd a többiek hozzá 😛

hát nem hiszem hogy tényleg visszarakják....meg tök cink lenne ha visszahozzák aztán nem õ nyeri meg...mégegyszer hülyét csinálnának belõle...viszont ha visszahozzák és õ nyeri meg az síker story 😄
zaki
Mekkora lenne! :o

*egyébként*
Baromság ez...nem Alek intézte el hanem az RTL 😄 ....
amugy alapban milyen az a egy büntetõ jogkörrel rendelkezõ hatóság évelején kitûz egy számot amit bírságokból be akar szedni...:S szánalmas...😊 ugyan ez megy a rendõrségnél....azért büntetnek bírságolnak hogy fenntartsákmagukat...nem azét hogy az embereket épségére vígyázanak....
egyépként a büntetések nagy része értehetõ is....viszont látszik a brutális méretû képmutatás mögötte...és ettõl szánalmas az egész...
chalezlopez
Jó hír! Jöjjön csak vissza Olgijevics kisasszony. Én nagyon bírtam a stílusát, meg jól is néz ki. Igaz melle nem sok van, de még lehet!

Vamos Argentina!

RIZLA
<#eljen><#worship>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Na már tiszta gumiszoba lett a topik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hehe,ezt hogy csinálták?????

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jugen
Alekosz elintézte: költségvetési sikersztori lett a médiahatóság <#integet2>

Nem kell itt nagy adókat kivetni, majd fizetnek a költségvetésbe az agybutító csatornák és azok, akik sms-t küldenek az ilyen valóságshow-ra. Még pár ilyen és volt-nincs államadósság <#taps>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Olga visszamegy

Elhamarkodottan döntött Alekosz (32), amikor az elmúlt héten hazaküldte Olgát (25). Az orosz származású menyasszonyjelölt nem is akarta elfogadni szíve választottjának döntését, ezért kijelentette: addig harcol Alekoszért, amíg meg nem kapja. Úgy tûnik, a sors mellé állt, a villa okostojása ugyanis úgy döntött, visszakéreti Olgát a versenybe.

blikk

ez egy jó hír ha igaz😄

Lebuktatták Alekosz nõit

Alekosz tegnap szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkeresõ oldalon kínálta bájait. Megtudtuk, a másik két reménybeli ara sem makulátlan erkölcsu úrilány.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

poén lett volna tényleg így történik és Alek így mosolyogva mondja h huhh, na ettõl is megszabadultam 😄
ez zsír XD
ezt a oláhhh fejet XD

v nem adnának 😄 legalábbis remélem 😄 nyilván nem, nincs rá szükségem 😊
Zeraa
nem adod magad könnyen mi ? xD <#nevetes2>

Zeraa
<#nyes>

RIZLA
áááá mikor fújja a lufit a puhos ork .... xDDD abbol gif-et valaki pls!!!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem, dehogy! Csak úgy éreztem ez a meme ide a megfelelõ! A szituáció megkívánta! <#nevetes1>

homokos

Zeraa
mi a gond nõgyûlõlõ vagy? xD

Nyugi nem te vagy a hibás.

csak annyit h láttam😄 az már változás, de bírom h egybõl mindenki írja h majd megbeszélni megstb, holott rohadtul nincs mit megbeszélni, asse tudom ki kicsoda itt, meg ha igen sem hiszem h érdeklene a dolgok van kivel foglalkoznom, de azért megmosolyogtat, h egybõl azt hiszik az emberek h egy rózsaszín nickre már veri az ember a brét 😄
Bent a villaban is, ha musorvezetoi feladatott kapott, fel kellett olvasni, vagy verset mondani, atvaltott "musorvezeto/eloadoi" modba.. Akkor odafigyel az artikulaciora, a mondatszerkezetekre, szoismetlesekre.. Amugy egyre jobb, egyre lazabb, mert amugy iszonyuan izgul. Ezt az adast szuperul lehozta, a megvadult poni miatt gyakorlatilag az egesz egy aknamezo volt...

RIZLA
a kilövés zsir volt D én tuti berottyantottam volna 😄D

RIZLA
mi a rákért viszi haza a cselédet? o.O

Zeraa
köcce <#vigyor2>

Jasc Animation Shop 3 /+ ennél még Photoshop is kellett/

Zeraa
<#eljen>

Zeraa
mivel csinálod ezeket a giffeket vagy miket én is szeretnék ilyen progit xD

Yoda001
mi volt a zene ami most a végén ment a villantások alatt? 😊

http://9gag.com/gag/5135249