6466
-
ZZ88 #5384 Igen, ez így lehet. -
Blanco308 #5383 jahm igyis lehet nézni..de Hápit se nehezebb lerázni szerintem :D -
kalap765 #5382 Én aztán nem izgulok. Eddig is azt mondtam hogy Olga azért kellett mert a bent maradt három közül egyiket sem tudta volna levakarni magáról. De mivel Olgát ő hidegen hagyja vele majd könnyen elintézhetik a dolgokat és aztán élheti végre a saját életét. -
Blanco308 #5381 akkor meg mit izgulsz érte :D -
kalap765 #5380 Ne viccelj már Olga egy hétig nem birná ki Alek mellett. -
Blanco308 #5379 tény ..hisztis pöcs lett...ilyen ha valami nem tetszik neki:S már a VV4-nél is igy volt:s ez van :D -
Blanco308 #5378 azt nem tudom mi a fasznak kell ennek a szutyoknak élő show vasárnap...főleg 2 órás minek...:) -
#5377 ez helyett amikor egy meztelen no fekszik mellette es azt keri tole hogy bujjon oda hozza mert szeretne erezni maga mellett, tenyleg az a legjobb megoldas hogy ribanc uzemmod es befordul mint valami elbaszott iskolas hulyegyerek. -
#5376 most már lehet
de retek testvérpár tuti meg lett mondva neki,hogy tartsa bent őket a show miatt -
Blanco308 #5375 talán...:)
ha nem párt akar válsztani csak ideiglenes partnert akkor Veronikát fogja...ha hosszabbtávra tervez akkor Olgát ...ennnyi :D -
#5374 de azért övé a választási lehetőség gondolom. :P -
Blanco308 #5373 pont azt mondom......hogy ez nem Alek és csak bábként mozgatják...:) -
#5372 egyet elfelejtesz
ezt a műsort nem Alek irányítja hanem az RTL
saját kénye,kedve szerint... -
Blanco308 #5371 persze hogy nem..mű szar az egész...:) keres vele 10 millát amugy azon kivül csak árt vele magának..:S
pl Olga is amiatt hogy Aleknak játszania kell a díszfaszt mást,többet gondol Alekról ..azt hiszi valami úr...közbe meg átlag emberke,pont ezért csalódott benne Olga és ezért nem illenek össze...többet vár tőle mint ami....
én ettől féltem amikor bejelentették hogy lesz ez a műsor,éreztem hogy nem merik bávállalni igazi realiti show-nak...és ettől bábjáték lesz az egész...amiben Alek a főbohóc...:s -
#5370 azt, hogy odateszi magát olgánál. hamár visszahivatta. -
kalap765 #5369 Én nem mondok semmit mert ez a műsor úgy fos ahogy van és nem lehet tudni mi jön spontán és mi utasitásra. Annyit látok hogy ez az Alek teljesen más (negativ értelemben) mint a VV Alek. De szerintem nem ez a valódi arca hanem az amit a VVben láttunk. -
Blanco308 #5368 miért? mit vártál? :) nem kötekszem csak érdekel..:) -
Blanco308 #5367 igen hasonlatai tipukus Alekoszos faszságok...:)
az hogy Verát felhívta..hát szerinted magától találta ki? :)
holnap tuti felhívja majd az Olgát is :) -
#5366 ma csalódtam alekban, tegnapi műsor után nem ezt vártam. -
kalap765 #5365 Nem ő erőlteti hanem Alek, ő hivta viszza, erre meg háta mögött telefolnálgat Veronikának meg le is tagadja, villanybúrához hasonlitja stb. -
#5364 persze lehet direkt így lett megrendezve a vége, ahogy, hogy ne legyen túl egyértelmú a finálé. mondjuk nekem qrvára mind1 kit választ alek, attól jobb vagy rosszabb nem lesz nekem :D
veronika tucatnő.
olga meg nem mindennapi. ilyen nő nem fog vele szóba állni soha az életben többet, az tuti. -
Blanco308 #5363 amugy meg hogy vislkedett? megkérte hogy álljon fel mert idegesittik a virágszírmok...nem azt mondta hogy pattanj kuty..:D nem mondott semmi csúnyát..még csak a hangját sem emelte fel...csak szimplánrigojás fasz :D
Olga erre meg egyből hogy csalódtam,és hogy már nem is akarlak...miben? :) én csak ezt nem értettem :) -
Blanco308 #5362 de figy..Alek ilyen..ha ezt nem tudja valaki elviselni már az első nap akkor minek erőltetni? :) -
Blanco308 #5361 igazad van abban hogy Veronikából van 1000.....
Olgát azért hívta vissza mert ugy érezte hogy jólkijönnek és hogy szeretné jobban megismerni...Olga vissszajött ismerkednek és kiderül hogy Olgának se jönn be az igazi Alek és Aleknek sem tetszik Olga reakciója....ennyi,visszajött max kiderül hogy nem illenek össze...igy legalább nem filozik azon mi lett voln ha.....
hápival meg azért jár jól..mert Alek nem akar most komoly kapcolatot szerintem,élvezni akarja csak majd az életet...ennyi...:) -
kalap765 #5360 +1 -
kalap765 #5359 Ahogy Alek viselkedik vele én nem csodálom hogy Olga úgy viselkedik ahogy. -
#5358 ja, nagynénje ütött rendesen, azt hittem férfi először :D -
#5357 szexszimbólum veronika... fókusz bammeg. hol szexszimbólum ez... segghülye kacsacsőrű emlős. nem tudom mit esznek rajta, egész családja őt választaná... már a promoban felidegesített a hotdogos dumával. qrvára nem illik alekoszhoz. belvárosba 5 perc alatt 100 ilyen nő megy el az utcán. semmi nincs benne, ami megfog benne.
gondolom bepiázott egy kicsit alek, olga vmi romantikus estét akart, azért volt a rózsaszirmos ágy, alek meg most bunkó volt szvsz.
kiv vagyok mi lesz a vége, olgát minek hívta vissza, ha nem vele akar összejönni? akkor maradhatott volna az alap 3as, ha veronikát akarná. barbit, vagy magdin bent tartotta volna alibiből, aztán hazaküldte volna műsor után. de ha most is elküldi majd másodszorra olgát, az gec! undorító lenne szerintem. -
Blanco308 #5356 húúú bazd meg az egyik nyanya jobban kopaszodott mint kojak...XD -
Blanco308 #5355 Alek anyja amugy tök szimpi...magát adja nem kamuzik..jófej..néha kicsit taj dehát ez van :D ... -
#5354 elbaszott egy pereputty -
maddog74 #5353 Miért köszön el(oroszul) Alek mindig Olgától amikor találkoznak?Valaki szólhatna neki hogy az viszontlátásra.Én nem hívtam volna vissza Olgát,egyáltalán nem érzem rajt hogy Alek miatt lenne itt. -
xido #5352 na..ezek a rokonok fognak elsőnek ott kuncsorogni,hogy adjon nekik erre arra... -
ZZ88 #5351 Kicsit már olyan hepaj van Alek körül, mint Charlee Sheen körül Usában. -
Blanco308 #5350 hát nem tom..a mai nap után kicsit elpártoltam Olgátol túl merev....és sokat vár...
ugy érzem Veronikával jobban jár,ellesz vele egy darabig ,megjelennek itt ott eggyütt nyarlanak aztán cső :D -
xido #5349 most még a gorog joghurt receptje is kéne?:) -
#5348 Én is!!
A virslis nekem nagyon nem jön be! -
#5347 ha a virslis nyer, nagyon pipa leszek alekoszra :P
nem hiszem, hogy a nézettség miatt jött vissza olga, erre a 2-3 napra már minek? -
IXEMGabeo #5346 itt már gáz van, ha Alek szülei is tudják kit válasszon:D Veronika lesz a befutó, Olgát csak nézettségnövelőnek hozták vissza így a virslis lesz a nyerő...aztán lehetséges, hogy tévedek olymind1 nem keresek logikát a műsorban -
#5345 tegnapi műsort nézd meg