Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem diplomám van és 2 éve nincs rendes munkám. Ha egyedül vagy és nincs ki segitsen bizony bármit bevállalsz ha nem akarsz éhenhalni. Én úgy látom hogy Barbi érzékeny lelkületû lány és sokat szenvedésen ment keresztül. Ha jól tudom most már normális állása is van, nem tudom akkor miért kell ezen a dolgon annyit lovagolni.

Persze, meg kell bocsátani, de honnan tudod, hogy szavahihetõ e egy ilyen nõ. Ez a mûsor lehet elõhozta belõle a kislányt, + hogy Alek a herceg a fehér lovon stb. Korábban kellett volna kiraknia Aleknak, mert így nagy szivatás volt neki. Ezért sajnálom kicsit.
igen..de Gina azzal kezdte hogy nyiltan felválalta öszintén magát nem sajnáltatva beszélróla és az okairól...+Gina 1000x jobb nõ külsõleg és belsõleg mint Barbi...teszem hozzá én akkor se kezdenék egy exkurvával komolykapcsolatot...lehet én vagyok rossz ember de nem birnám elviselni a tudatán annak hogy miket tett...
És mi ha az is volt valamikor? Akkor nem kell emberszámba venni vagy mi? Volt ami volt most már nem az, attól még épp olyan értékei lehetnek mint bármilyen más nõnek. De nem e miatt nejtette ki Alek egész biztos az csak kamuszöveg volt, õ nem akarja mosat lekötni magát senki mellett ez csak egy showmûsor amiért 10 millát kap.

Tisztességes munkával is el lehet érni egy minimális életszínvonalat a számlák fizetése mellett. Azzal, hogy kurva volt önmagáról állított ki szegénységi bizonyítványt. Mennyi önbecsülése lehetett, ha minden nap más faszát kezelte.
wesker24
Nah baz meg Miss Kalasnyikov és Hápi kacsa lett a döntös !

Lesz min dolgozni a banneren 3 csaj szürke 1 csaj vissza szinesbe ! XD
Ginán egy fél ország végigment mégis bejött Aleknak. NEm az a lényeg hogy mi volt, BArbi is mondta hogy kényszerbõl csinálta ezt 1 évig, hanem hogy most milyen benyomást tett. A múltat meg lehet beszélni csak emiatt nem kéne elõitélkezni senki felett.

+egyre idegesitöbb lett...:S
Ja és hozzáteszem, emberileg szimpatikus volt Barbara, de akkor is egy kurva, erre nincs mentség.
chalezlopez
Olga és Hápi a végére. Szebben nem is alakulhatott volna a dolog...
De most már úgy érzem, h. Olga lesz a befutó a végén.

Vamos Argentina!

Mert õ CELEB. A fõvárosi nagycirkuszban nagy karrierje lehetne a póni szekcióban.
na figy összejössz egy csajjal bemutatod a barátaidnak...elviszed a szüleidhez...és utánna bejelenti bocs kurva voltam fél Pestet végigkurt...upsz..rem nem haragszol...
De sejthette volna, hogy úgyis kiderül róla, fõleg, hogy a VV ben is látta, hogy mindenkirõl mindent kiderítettek.
és autogrammot kérnek Andreától xDDD év vicce

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

NEm semmi ez a póni. Azt mondja hogy nem várja el hogy mindenki hasra vágja magát elõtte. MÉg szép, kedves tõle.

zaki
andreának megvan a 15 perc hírnév, még 2 hétig csócsálja a média, aztán megy a levesbe.

ez beszarás még Andrea Veronikának drukkol?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De most miért kell elmondani rögtön egy olyan dolgot ami rossz fényt vet rád és amit már megbántál? NEm elég azután miután egy kicsit már jobban megismernek? Ha az elején elmondja még azt mondanák róla né te ez még dicsekedik is vele.

zaki
ez az andrea ultragáz

benne van...én már komolyan leszarom ezt😄 ez a rész egész jó volt fõleg a Gombárék gyér próbálkozása😄

nem tom mit lázadtok XD
én örülõk neki..és fer vagy nem fer...az a lényeg hogy Aleknek jó legyen...😄
zaki
semmi nincs itt szvsz, aleknak tényleg hiányzott olga, elvileg a mûsor érte van, ez a cliffhanger még jót is tett az rtlnek, megdobja a nézettséget a végére.

ja õ lenne a másik transzi😄😄

Nana, az már a szembesítés után volt, nem jószántából vallotta be. Ha a mûsor elején elmondja az OK.
Miért csapta be? Elmondta Aleknak hogy volt az életében egy ilyen periódus is nem? Vagy ez kellett volna legyen a bemutatkozó beszéde?

<#taps><#nevetes1>
desigo
legkeményebb lenne ha olga nyerné és aztán kiderülne,hogy õ igazából férfi xD
hát ez az, itt valami más van...

Miért, Alekot végig becsapták. Barbarában csalódott, ez volt a bosszúja részben.
zaki
nem hiszem, akkor visszahívták volna a másik trollt, hogy a 2 troll csinálja együtt a mûsort a végén...

az tény, hogy Veronika és Olga népszerûek, mondjuk szvsz Andrea és Barbara no meg a két ork rendesen magukra hívták valamivel a figyelmüket...

figyelj megjátszották magukat...hazudtak..nem tudom sajnálni egyiket sem....
desigo
lehet az rtl felmérte,hogy melyik a két legnépszerûbb lány az összes közül
és õket hagyták a végére,hogy nagyobb legyen a nézettség
Ez hülyeség.

zaki
indexen volt ma egy cikk, hogy a korábbi hasonló mûsorokban akik összejöttek, meddig maradtak együtt... hát kb hetekig, szóval remélem alek nem erre a sorsra jut 😄
annyira nem illik alekhoz egy ilyen mûanyag nõ, mint veronika, csak most gondolom kihasználja a helyzetet, hogy tanulmányozhatja ezt a fajt 😄

Barbinál azt írták h bevallotta, õ kezdetben odabent nem vallott tegnap elõtt volt a napja, hogy Aleknak elmondta a múltját

tavaly dolgoztam ruszkiknál. fizettek minden rendben volt, de végén mondták ha nem fog mûködni a cucc akkor van kalasnyikov😊))
Az se volt fair, hogy a mûsorba azzal a hazugsággal jelentkeztek, hogy szendeszûzek és sose voltak ribancok.
Szerintem az volt hogy Alek belátta bármelyiket is választaná nem tudná majd levakarni. Olgával ez a probléma nem áll fent. Neki nem kell Alek csak a pénz miatt vállalta be ezt a szinjátékot.

az más kérdés, mint mondtam h rohadtul nem volt fair😄 dehát Magdisznó se volt fair a kijelentésével örülök neki h koppant a tesókájával

Azért Alek olyanokból választ majd akik nem pofáznak vissza, nem hülye.
fúú, ja ez számára tündérmese volt😊 jobb lett volna, ha elõbb ejtik ki, akkor nem lett volna ekkora csalódás😊

Magdisznó csalodottsága látszik h álca meg se látszott az arcán😄 az is megy vissza szolgáltatást nyújtani

én mondjuk szvsz örülök az Olga-Hápi döntõnek😄

nem tom...akkor is jobb igy mintha Barbit meg Magdit kéne néznem...😊
hápit átveszem ha kiesik😊))))))))
keményen át lett mindenki verve megint😄 aki kiesett egyszer azt nem lehet visszahívni nem fair valahogy

Jah, Alek vasárnap elengedi a galambot.
zaki
azé barbi most koppant akkorát, mint állat...
elvitte a lakására, bemutatta szüleinek, azt hitte nyeregben van, most meg kiesett... 😄
sztem most tuti depis lesz hónapokig :o
veronika meg egy vicc, ezek után senki sem gondolhatja komolyan, hogy õ nyerhet. hápikacsa menjen vissza nokedlit nyelni.

Kemény. Ezért tart itt az ország.
Ilyen alapon miért tartanak szivceremóniát? Alek gondol egyet és holnap visszahivja Anitát és kirúgja Olgát. Áh röhej az egész.