6466
-
tmisi #5424 Ja aztán a végén még egyiket sem választja. :D -
Kengiro #5423 Alekot bele kellene rakni a Star Warsba és a kis lézer ujjával kardozna :D -
Blanco308 #5422 áááááh Alek ezzelis összeveszik ezt már tuti direkt csinálja :D -
batttila #5421 furcsa "gépi" levelet kapott olga
már botanikához és entomológiához is ért???
már megint kibeszélik egymást
-
apjocska
-
Nekem csak az agyam 48 kg ! XDDD Ez mekkora ! XD -
Kengiro #5418 hol 48kg hápi? vagy 140cm magas? :D -
azert aranyos ez a Hápika
-
argo001 #5416 Alek csajozik ismét. :D -
Felcsúton vagyunk Olga ! XD
Veronikát akart mondani csak Olga csuszott ki a száján ! xD -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
de rossz
-
najo akkor nem csak en maradtam le :D -
Veronika helyett Olga nevét mondta ! XD -
maddog74 #5411 Mit mondott neki Alek?Pont nem figyeltem. -
ah nem ertettem, mit mondott? -
Blanco308 #5409 hm...ma a Vera randi alatt meg felhívja Olgát...mondtam ki van ez találva...:) -
IXEMGabeo #5408 néha néha beszól 1-1 jót, amit nagyot üt. Amúgy engem alapból a hangja idegesít:D
ő olyan éjszakai, disco ribi, aki egyéjszakára való. Viszont kiderült az is itt, hogy nem ő volt a legrosszindulatúbb lány, de nem is túlzottan a legokosabb:D -
veronika amúgy hol humoros? :)
mert szerintem kifejezetten idegesítő. -
IXEMGabeo #5406 kettőt kéne összegyúrni:D:D Veronika teste + humorossága = Olga gondolkodásmódja, esze és magassága:) -
Blanco308 #5405 legalábbis az igazi Alekhoz Olga túl úrinő :D -
Blanco308 #5404 hát nem tom Veronika nem egy észlény viszont arra a célra amire Aleknk most kell egy nő...arra tökéletes..:D
Olga nem tudja mire válalkozik,nem birná elviselni Alekot...:) -
hát sztem meg nagyon jó alakja van. viszont cicije tényleg nincs. veroniának meg hiába van nagy, ha olyan hülye, mint fél pár rendőrcsizma. -
xerintem a ffiak többségének az a nő kell hosszútávra,akiben a megszerzés után is látnak fantáziát xD egyébként van tapasztalatom az emberi kapcsolatokban jó is meg roxx is
-
Blanco308 #5401 tapasztalat? :D
Amugy van benne valami...meg azis ahogyan beszél a stílus amire rátesz az kcentus is...:D
-
megmondom én h mi tetszik benne,az h nem adja magát oan könnyen xD és ez vonzó benne,érdekessé teszi,ott van bennetek a vadászösztön,de amint meglenne a zsákmámy,már hidd el nem lenne oan érdekes ezért ott hagynád a rákba xD 
-
Blanco308 #5399 valamiért mégis tetszik...bár a viselkedés most annyira nem...:) -
ebben az Olgában semmi nőies vonás nincs,se cicije,se popója se csípője se semmije oan mint egy fatörzs
-
na mizu? olga nyakonfosta magát? -
Blanco308 #5396 ház+kocsi+12+10+35....+további fellépési díjak+reklám bevételek...hát erős éve lesz Aleknak anyagilag :D -
hűha :D
"Feleségjelöltek versengenek Alekoszért, akinek puszta személyisége is rabul ejtette a hölgyeket. Ezutzán pedig végképp ellenállhatatlan lesz, a ValóVilág nyereményén felül ugyanis további kétszázmillió dollár üti a markát a görög szexkiborgnak."
kétszázmillió, szép is lenne :D
persze a 200k sem rossz, 35 milla kb :D -
erről eszembe jutott amikor béci Alek lakásában nagyképűen mondta,hogy "nagyon szép,nagyon jó de nekünk jobb lesz"
napersze hahahaha xD
videó -
megint? -
retoucher #5392
Alekosz kétszázezer dolláros álomszerződést kap
-
Blanco308 #5391 lehet megprobálkozik lejebb..mondjuk hónaj tájékon XD -
azt már kinyalta, száját is, szóval az orra jön :D -
Blanco308 #5389 nem baj majd a holnapiban kinylja helyette megint Veronikafülét XD -
Blanco308 #5388 édesfaszom ez kellett :D -
barbi "hivatalosan" is celeb lett :D
legalább már tudjuk a teljes nevét :D -
na ez az, ami kib@szta a biztosítékot nálam :D
amúgy bugyi volt olgán ha jól láttam :D -
Blanco308 #5385 az az egész műsor már csak pup Alek hátán ...:S :)