Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rosszkislány kategóriában indult?
nah tény ezt én is becsülöm benne..😊
mondom nem utálom ,nem lenne különösebb bajom sem vele ha nem látnám hogy egy csomóan csak az ártatlan sokak által mindig csak bántot kislányt látják benne..ez irritál..nem ártatlan, egy szép és ahoz elég okos nõ hogy simán játszon bárkivel...😊
Én a feladatokra gondoltam! Azokon mindig odatette magát!
wow na ilyen hatalmas világmegváltó dolgokat bárkirõl lehet sorolni 😄
a maximálisan kritikus magával hááát...nem tom nem nagyon ismerte be a dolgokat amiért baszogatták õt..😄
Értelmes! ld iq teszt!
Fejlõdõképes! Éva a végén 10* annyit hisztizett!
Maximalista-kritikus magával!
Ilyenek!
szeretem ha valaki elkezd egy kölcsönõs vitát, nem hajlandó a kompromisszum egy kis csirájára sem, teljesen egyoldaluan néz valamit...aztán még õ vágja a másik fejéhez hogy : "Felesleges veluk vitatkozni, meg mindig harcolnak, mint a dzsungelben ragadt japan katonak XX evvel a VVII vege utan.." 😄 érdekes vagy...ha ez a véleményed akkor elgondolkozhatnál hogy te éppen minek szoktál írogatni ide...😄
na hadhaljam sorold Anikó példaértékû emberi tulajdonságait..😄
vagy bármelyik villalakóét...:d
ez a játék nem errõl szólt...ebben ne keressen senki erkölcsi tanulságot...😊
Felesleges veluk vitatkozni, meg mindig harcolnak, mint a dzsungelben ragadt japan katonak XX evvel a VVII vege utan..<#eplus2>

<#buck>

A pénzt nem sajnálom Alektól! Én is elég sokáig röhögtem rajta!

Csak látni kéne h a gyõzelméhez azért elég masszív kampány kellett h kinyomják Anikót!
Illetve nem a példaértékû emberi tulajdonságai miatt nyert!

Éváról meg jobb ha el se kezdem!
😄 huh igazad van a mai fórumozó világban oda kell figyelni hogy milyen szavak,szó fordulatokat használ az ember :d mert a végén még rosszul itélik meg XD amugy hidd el nem vagyok Éva fan Aleke fan még csak csak...😊 bár nem szeretem zt a kifejezést sem...😊 és abban igazad van hogy Alek jelenleg vásári bohóc 😊 de legalább egy gazdag vásári bohóvc lesz ha ennek vége 😄
A "jáááj" figyelemre méltó! Vigyázz vele mert lebuksz h a Kócost kedveled...!
Ne aggódj ÉVát egyzer sem akarja egy értelmes ember magkapni csak ha elõtte belidokaionzza magát az ember! Alek meg csak vásári bohóc!
Így teljesen kerek!
jááááj na ez a szánalom megint...
nem tudom hogy jobban csipázom -e az Évát mint Anibabát.....
hát egy kis sarkítás tõled😊...de ha igy nézzük, ha Alek alkesz akkor Anikó egy hülyepicsa akinek addig érdekes egyférfi amig megnem kapja meg amig érdeke fûzödik hozzá...😄
igy kerek nem? 😄
Inkább mint a két alkesz...!
Ilyenekkel jössz? A csippendél fiú h fújt már egymásra az elején mégis csak szóba állatak egymással!

Ott abban a pillanatban az a legkevesebb volt, amit annak a nõnek mondott! Az h után beszélgett vele az csak a fogyatkozó létszámnak szólt nem annak h milyen jó haverok lettek! JErzy is csak szóba állt a Kócossal amikor már csak 4en voltak!

Szandika is majd meghalt, amikor Oli kiment aztán csak megvolt valahogy! Mintha más nem dobálózott volna szavakkal!
nem vagyok a híve..ellenben veled aki csõlátással bálványozod a te szentés sérthetelen ártatlan istenõdet....😄
Zenszkij
Ale...kosz 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

teljesen elvonatkoztatok attól hogy kinek szurkoltam....
amugy cink volt azis...
de a késõbbiek se voltak jobbak...az Anikó féle nagy megmondások:- én az életben nem beszélek veled idebent sem odakint.....hozzán ne szólj... -eltelik két nap és a vállán sírta ki magát az adott személynek....
Vagy éppen Olivér esete ..elmondta hogy amig Olivér itt van õ nem tudja magát jól érezni...2 hét múlva ha Olivér elmegy nem tudom magam többé jól érezni...
na ez a szánalom...és ezt még sorolhatnám estig...😊
Szegeny Alek, meg a hivek is mar leszarjak, es Anin vitatkoznak..<#ravasz1><#nyes><#bee1>

Sztem neked az az Alek eset fájt vagy nem tudom!
Én lehet h visszakézbõl röpítettem volna néha a medencéig!
Tényleg? Éva végighisztizte az utolsó hónapot! És a döntõben mindenki látta milyen esélytelen akárhány párbajról húzta vissza Alek!
te nem jó vv4-et néztél XD ...
végig sírt rinyált...valamit erõsõdött a végére ,de ugyanolyan hisztis volt...😊 szerintem õ volt az aki a legtöbbet sírt bent és õ volt az akitõl a legtöbbszõr kértek bocsánatot..😊
elején?😄 majdnem végigsírta a szériát, talán 2 hónapja volt, amikor nyugi volt és valamicskét fejlõdött, dehát az mind színészet volt és mindvégig taktika...nem nyert vele túl sokat maximum annyit, hogy sosem õt jelölték ki. El is vesztette rögtön az 1. és egyetlen párbaját

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ilyesmi nagyon az elején lehetett! A végén nagyságrendekkel kevesebbet sírdogált!
Talán Béci volt, aki sokat megríkatta, de õ asszem egyszer jött oda bocsánatot kérni!
nem a szimpla viszadumálásról beszélek...hanem arról ha megkapta a frankót elsírta magát ,megindult a sajnáltatás és a végén a másik volt a gonosz és még az kért bocsánatot...pedig egyértelmû volt kinek van igaza...
Kicsit primadonna Anikó valóban! Gondolom a színjátszó társulatban is ezt tanulta!😊
Majd rájön a dolgokra!

Más vv-s karakter is bõven visszadumált ráadásul alpári stílusban h ha megkapta a kritikát!
Fekete özvegy kint is hódít😄

Bence lesz a következõ kiesõ xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a kép az jó...😄 én is rámennék 😄
más kérdés hogy még véletlenülsem teremtenék egy hozzáhasonlóval komoly kapcsolatot 😊
persze...õnmagában ezzel nincs is gond,mert hát kit izgatna hogy összejött a Bencegyerekkel...a problémám csak az hogy álandóan arról beszélt hogy õt oknélkül itélik meg igy meg stb.... közbe meg õ adja rá az okot folyamatosan...láthatttuk eleget és látjuk is...
engem nem az zavar a legjobban ha valaki valami olyat tesz ami nekem nem tetszik,hanem az ha még tagadja is kikéri magának,és még õ háborodik fel....
Nézd Anikóba 1-2 dologba bele lehet kötni!

Valóban ha magányos, akkor jobban ragaszkodik!
Bukott egy elõdöntõt , nem látta az anyját fél éve, gondolom az elsõ héten kapott hideget rendesen és hát kicsit összejött a Bence gyerekkel! No és?

Más vv-s karakter meg egy tucat sebbõl vérzik! Hadd ne kezdjem...!
jaj istenem...de nem érted mirõl beszélek...😄 vagy nem akarod...😊
Szép lányoknál valóban elõfordul h könnyebben barátkoznak! Csúnyább lányok nem tudnának "könnyebben barátkozni" ha akarnának se valószínûleg!
jó mindegy...ugyse tudlak megyõzni az igazamról...te egy más Anikót látsz mint én...ennyi 😄 nem tartom rossz embernek én sem,alapvetõen aranyos lány...de ezek a dolgai engem taszitanak (percenként másba szerelmes,általában érdekfûzi hozzá,oldal váltások,napraforgózás,lojalitás- 0 )....engem ez zavart mig bent volt és ezt látom bele idekint is mindenbe mert én igy ismertem meg...😊
+Bence gyereket sem kell félteni XD ez tény...😄
Ja és a Bence nem volt foglalt! Most ha hallom megint Iszákhoz ment vissza!
Mikor is mászott rá? Elment egy buliba lesmárolt vkit! Hol itt a rámászás?
hát persze...😊 Anikóban nincs semmi hajlamarra hogy mindig rámásszon a potenciálisan legjobb partyra ...aki általában mindig foglalt is...😄
de tudom õ nem tehet róla sohasem..a világ gonosz...XD
Nem igazán! Akkor még 1.5 hete volt kint! Szandika asszem aznap rámászott vkire!
<#bee1>

na jó ezúttal Bence is rendesen benne volt a dolgokba...

Anikóval is flörtölt rendesen...természetesen nem hazudtolta meg magát a napraforgó ismét rámászott a korábbi barátnõje kalandjára😄😄

Hat Bence fiu igen berzenkedett, hogy osszehoztak Zsofival..<#buck>

Mindenkinek megvan a maga keresztje.. Majd kinovi..<#ravasz1>

Hehhe, még így mûtve se nagyobb mint 1néhány természetes kebel. De az van, a divat diktál, Zsófika breast upgrade, majd meglátjuk mire megy vele<#nyes>

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

azért, ha ez az Istenes elkapta Zsófikát akkor nem irigylem undorító élmény lehetett

TUDOM Anibaba szent és sérthetetlen 😄...de azért nem cink hogy mindig ez van vele? 😄
jóltette, dugja csak meg mindet, a helyében én is ezt tenném 😄
2 hetes story, de Zsofikanak volt alkalma kicsit illegetni magat a TV-ben.. Amugy a vita targya, akivel semmi se volt, azaz Bence fiu, azota mar megint a Iszak Esztit smarolta le egy diszkoban..

Hápinak midig csak a mellét lehet látni, sunájáról sosincs kép 😄