Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom nem utálom ,nem lenne különösebb bajom sem vele ha nem látnám hogy egy csomóan csak az ártatlan sokak által mindig csak bántot kislányt látják benne..ez irritál..nem ártatlan, egy szép és ahoz elég okos nõ hogy simán játszon bárkivel...😊
a maximálisan kritikus magával hááát...nem tom nem nagyon ismerte be a dolgokat amiért baszogatták õt..😄
Fejlõdõképes! Éva a végén 10* annyit hisztizett!
Maximalista-kritikus magával!
Ilyenek!
vagy bármelyik villalakóét...:d
ez a játék nem errõl szólt...ebben ne keressen senki erkölcsi tanulságot...😊
Csak látni kéne h a gyõzelméhez azért elég masszív kampány kellett h kinyomják Anikót!
Illetve nem a példaértékû emberi tulajdonságai miatt nyert!
Éváról meg jobb ha el se kezdem!
Így teljesen kerek!
nem tudom hogy jobban csipázom -e az Évát mint Anibabát.....
hát egy kis sarkítás tõled😊...de ha igy nézzük, ha Alek alkesz akkor Anikó egy hülyepicsa akinek addig érdekes egyférfi amig megnem kapja meg amig érdeke fûzödik hozzá...😄
igy kerek nem? 😄
Ott abban a pillanatban az a legkevesebb volt, amit annak a nõnek mondott! Az h után beszélgett vele az csak a fogyatkozó létszámnak szólt nem annak h milyen jó haverok lettek! JErzy is csak szóba állt a Kócossal amikor már csak 4en voltak!
Szandika is majd meghalt, amikor Oli kiment aztán csak megvolt valahogy! Mintha más nem dobálózott volna szavakkal!
amugy cink volt azis...
de a késõbbiek se voltak jobbak...az Anikó féle nagy megmondások:- én az életben nem beszélek veled idebent sem odakint.....hozzán ne szólj... -eltelik két nap és a vállán sírta ki magát az adott személynek....
Vagy éppen Olivér esete ..elmondta hogy amig Olivér itt van õ nem tudja magát jól érezni...2 hét múlva ha Olivér elmegy nem tudom magam többé jól érezni...
na ez a szánalom...és ezt még sorolhatnám estig...😊
Én lehet h visszakézbõl röpítettem volna néha a medencéig!
végig sírt rinyált...valamit erõsõdött a végére ,de ugyanolyan hisztis volt...😊 szerintem õ volt az aki a legtöbbet sírt bent és õ volt az akitõl a legtöbbszõr kértek bocsánatot..😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Talán Béci volt, aki sokat megríkatta, de õ asszem egyszer jött oda bocsánatot kérni!
Majd rájön a dolgokra!
Más vv-s karakter is bõven visszadumált ráadásul alpári stílusban h ha megkapta a kritikát!
Bence lesz a következõ kiesõ xDDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
más kérdés hogy még véletlenülsem teremtenék egy hozzáhasonlóval komoly kapcsolatot 😊
engem nem az zavar a legjobban ha valaki valami olyat tesz ami nekem nem tetszik,hanem az ha még tagadja is kikéri magának,és még õ háborodik fel....
Valóban ha magányos, akkor jobban ragaszkodik!
Bukott egy elõdöntõt , nem látta az anyját fél éve, gondolom az elsõ héten kapott hideget rendesen és hát kicsit összejött a Bence gyerekkel! No és?
Más vv-s karakter meg egy tucat sebbõl vérzik! Hadd ne kezdjem...!
+Bence gyereket sem kell félteni XD ez tény...😄
de tudom õ nem tehet róla sohasem..a világ gonosz...XD
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik