6466
-
#5824 Nah vazee 3 hónap mulva ujra lesz VV5 már alig várom !
DE ha addigra nem vesznek egy bazi erős server parkot megyek tüntetni !
Fene se gondolta volna hogy ilyen hamar lesz !
Már elöre kiváncsi leszek hogy túlszárnyalja e majd a VV4-et ! xD -
McCartman #5823 és már lement adásban mindaz a szar ami mérgezi a társadalmunkat (fiatalokat akik ezt tekintik példának) , úgyhogy a pénz ezen nem segít. -
#5822 jelentkezek a vv5-be :) -
pett3rson #5821 de johnyn gold-ra valld be őszintén beizgultál :D -
#5820 Igen és szerinted mennyi pénz jön be nekik a reklámokból,sms szavazásokból?
elárulom az 1000-szerese -
#5819 na akkor találkozunk a villában -
Blanco308 #5818 vége ennek a gyönnyörű három hétnek...talán Alek is felszabadulhat...vége a szerepnek...:D megkapja a lóvét oszt cső veletek :D -
McCartman #5817 nem vágja őket földhöz azt elhiszed ugye?:D -
#5816 Nem kell aggódni, megvágták már őket ~250 millára csak januárig ... és az még csak a műsor fele. Kapnak még nem kevés büntit, és meg is érdemlik. -
#5815 VV5 POWA!!! -
#5814 Ezen a kommenten kb 3 perce fetrengek -
spm #5813 Ősszel VV5 :) -
#5812 bazz ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lesz a vv5 -
#5811 Szerintem a teljes különítményből kiválasztotta azt a csajt, akire végre felállt a farka. De ehhez nem kellett volna 3 hét, kiderült volna az tíz perc alatt is :) -
#5810 Őszinte leszek. A Való Világ negyedik szériáját kisebb-nagyobb kihagyásokkal de követtem, sőt volt mikor egészen jól szórakoztam rajta. Azt is el kell mondanom, hogy Olivér és Alek stílusa, megfogott, jókat röhögtem tetszett. Ezek után jött ez a műsor, amelyik egy tükröt mutat az egész elé. Szánalmasan agyontervezett, mű dologról beszélünk. Alekosz ebben egy darab bábúnál nem volt több, és ami itt a mai este a "döntőben" lement. Egészen meghökkentő, hogy ilyen kultuszt emel egy olyan cég/csoport valaki köré akiből hatalmas pénzt szerezhetnek. A produkciók amik lementek, az egész műsor komolytalansága egyszerűen, 2011-ben Magyarország legnézettebb kereskedelmi csatornáját. Pofám leszakad.
(Erre most meg, azonnal tolják az arcunkba az újabb szériát. Hányás.) -
Ereszt #5809 mi volt ez a zene a legjobb pillanatok alatt? :D -
Kengiro #5808 hápi gigája nem lesz kímélve :D és tuti tömni fogják :D -
#5807 nah VV5 -
#5806 nagyon boldogak lesznek együtt. 1 hetet nem adok veronikának és tuti másnak a répáját fogja fényezni -
McCartman #5805 talán ennél tökéletesebb párosítás nem jöhetett volna létre a végére.
a két szellemileg kissé visszamaradott retardált megérdemli egymást. -
argo001 #5804 Ha jobban belegondolok, végülis ez a csaj való Aleknak. Olga komolyabb, magasabb szinten áll szvsz. -
thom4s #5803 Blázsnak már a rádiós műsorába is mindig tanácsolják hogy gyógyszerre ne igyon alkoholt, de nemfogadja meg :D -
spm #5802 háp háp, na ennek is vége.. Mézeshetek a legfölsőbb szinteken nem lesz? -
#5801 Balázs beszedett vmit a műsor előtt :DDD -
#5800 lesz mit takaritani :D -
#5799 annyiraszéégyen ez a műsor... pff szánalom... -
kalap765 #5798 Azt eddig nem is mutatták xD -
thom4s #5797 Jóhogy nem zabált vmit -
#5796 Láttam, előbb reklámozták a VV5-öt ... eladom a TV-t :D -
argo001 #5795 Veronika most menne a hotdogoshoz... :D -
#5794 Való Világ 5 -
#5793 mindenki töviről hegyire kinyalva mint ha valami operabálba készülnének a Barokk korban Olivér meg abban a tróger ruhában . Nem bííííroooom xDDDDDDDD -
#5792 Ez a második rész ebből, amit félig meddig láttam ... már az elején kiborított az, hogy 'hősnek' nevezte .... mi a szarnak a hőse ez?
Na, most nézem ... a protokoll és etikett tanfolyam jól fog jönni :D:D:D -
thom4s #5791 Balázs ma "toppon" volt :D xdd -
#5790 Balázs: lekerült az utolsó madárról :DDDD -
#5789 csoda h nem volt teli a szája xDDDDDDDDDD -
#5788 a mentalistát :DDDD -
iroszob #5787 Olivér alkalomhoz illően öltözve, mint mindig. -
Lack #5786 Vége ennek a szarnak. Mi lesz most a magyar néppel, mit néz esténként a tv-ben? Szörnyű. -
argo001 #5785 Olivér viszont nagyon nagy arc továbbra is. :D