6466
-
Blanco308 #5864 vagy meleg párként...hidd el még beis kerülnétek...liberális műsor XD -
IXEMGabeo #5863 én miért is?:)
az a gáz, hogy nem vagyok kamerakompatibilis, és szarul lennél, ha éneklős, táncolós feladatok lennének:D -
IXEMGabeo #5862 weskokám mejünk oszt jelentkezzünk együtt tesóként xD:D:D:D:D -
Blanco308 #5861 mér :) simán mehet egy 20 éves srác és a 40 éves anyósa:) vagy akár 18 éves srác és 36 éves anyos :) -
#5860 Amugy max korhatár 45 év ugy hogy anyósok kizárva ! xD -
#5859 Na tessék ! XD Kellett neked mondani ! xD -
Blanco308 #5858 amugy most ugy reklámozzák hogy több pár is lesz: nem csak tesók+házaspár,hanem lehet anyos+vej vagy szülő+gyerek is...szal lesz itt szar bőven :d -
#5857 Jelentkezz te is a VV5-be ! XD Mit veszithetsz ? XD -
IXEMGabeo #5856 Veronika lett a kiválasztott...sok boldogságot, hamarosan Alek tarifa nélkül marad:D -
#5855 Jahh, ha húgom lenne, még esélyem is lenne... -
#5854 Jelentkezettek mint tesók a VV5-be ! xD
Mint anno a 2 Rácz ! xD -
#5853 Én meg még messzebb. De az öcsém pesten lakik egyedül! -
#5852 Én is beadtam a jelentkezést ! Ugyse lesz belöle semmi !
Nem hinném hogy lesz belöle valami !
Mert ugyis 170 km-re vagyok Pesttől ! XD -
#5851 Akkor beállítanak azt annyi. Kittérdekel. LOPEZ a vérkeczi! -
#5850 Ugyan már ki az aki egy falusi vidéki fiura kiváncsi ??? XD
Sőt lehet hogy már a castingnál kirostálnának vagy ha mégese akkor a beszavazóshow-n vagy ha azon se akkor már az első kiválasztáson ! xDD -
xido #5849 aztán beállítanak a 30 perces esti műsorban egy vérgecinek,ahogy összevágják,a többi 24 órát senki se látja:D -
#5848 Én már jelentkeztem. 'Oszt majd meglátjuk, hogyan veszem az első kört, a szerkesztők kiértékelése után.
LOL lenne, ha bekerülnék... Akkor lenne ám csak non stop röhögés a nap 24 órájában! Amit én a katonaság alatt műveltem a szakáccsal a körletben, az több volt mint egy epic fantasy kvadrológia. -
kalap765 #5847 1 trillió az túlzás, szerintem pár tizezren jelentkeznek max, tehát elég jók az esélyeid -
#5846 Amugy mekkorát röhögnék azon ha tényleg bekerülne egy Sg-s a VV5 beszavazójára !
Amugy én ugyse veszithetek vele semmit ! 1: az 1 trillio az esély ahhoz hogy bejerüljek szóval Zero ! -
Blanco308 #5845 és egyébként bármilyen szar és ocsmány volt a műsor Alek jól söt szinte tökéletesen hozzta a töle elvártszerepet...vagyis tökéletes Díszfasz bálygúnár volt...:D játszott a villában szarabb szerept is és azt akkor ingyentette ..ezért legalább fizettek..:D -
#5844 Ha lesz VV5 kiváncsi leszek találnak olyan hatalmas figurát mint Alekosz ?
Mert visszolvastam a topik első oldalait és hát amikor Alekot beszavazták akkor még senki nem ismerte Alekot és mindenki savazta ezerrel ! -
#5843 Jah ez igy van egy 10 millás lovéért igazán jó szerepet játszott ! -
Kengiro #5842 Új topik, és az lehet eléri majd a 100 ezres kommentet :D -
#5841 mint Alek? :D -
#5840 Persze, Alek kihozta a maximumot az elmult fel evbol, jol csinalta. A retek meg jelezte, hogy mostantol mint Nagy Alekosz, VV4 gyoztese szamol vele, es nem mint Alekosz, a showman, eleg nekik egy Gyozike :) -
#5839 szerintem aug utolsó heteiben már lesz nagy hype
szeptemberben meg kezdődik majd -
Blanco308 #5838 amugy meg aki csipázta Alekot emiatt a műsormiatt nem utálhatta meg....mert aki egy kicsit is nyitottszemmel jár jól láthatta hogy ez csak egy műműsor és egy 10 millásszerep...:) -
#5837 Jah attól függ hogy az öszt mire értette !
Lehet hogy fél év szünet következik !
Mert ugye szeptemberben X-faktor 2 és utána újra VV örület ! -
Blanco308 #5836 tény...de neki már igyis-ugyis jó...:)igy is teli van lével ... de még jönnek reklámszerződsések stb...:)
szal jó világ.... -
#5835 inkább legyen új topik... -
kalap765 #5834 Ne reménykedjetek a onlineba s akkor nem ér csalódás. Nem a szerveren múlt az. Vagy fizetős lesz vagy marad ez ami volt. Szerintem az utóbbi lesz.
Amúgy sok jót nem jósolok a VV5nek. -
McCartman #5833 és mégy egy , baz.
most csak hülyéskedtek ugye? -
#5832 Na 3 hónap után a VV4 Topik-ot átnevezhetjük VV5-re ! XD
Vagy egy külön topik legyen neki ? -
Blanco308 #5831 szerintem novemberben indul mint tavaly szal még bő 5 hónap van addig ...:) -
#5830 Szuksegszeruen ki kellett nyirni Alekoszt a musorral, mielott a faszbukon es egyeb forumokon ujabb musort akart volna a nep. Volt egy pont, amikor Alekosz tulnotte a retek altal tamasztott eredeti celt, es ezt korrigalni kellett.
A mai musor a budapest tv legjobb napjait idezte :) -
#5829 Ez a műsor az érzések kigúnyolása volt. Én nem nagyon nézek TV -t, de a családtagjaim folyamatosan az RTL -t nyomatják holott van vagy 60 adó amit lehetne még nézni. VICC -
McCartman #5828 ha te is ennyire retardáltnak tartod magad , ahhoz csak gratulálni tudok. -
#5827 Szintugy a castingon majd találkozunk ! XD -
#5826 nem a szerver parkkal volt a gond eddig se
hanem az akaraton,hogy bekapcsolják vagy ne... -
Blanco308 #5825 1,5 milliárd ft-s költségvettése volt a VV4-NEK és igy is simán a legnyereségessebb műsor lett...szal nem hinném hogy különössebben tönkre menne az RTL EZEKTŐL A BÍRSÁGOKTÓL,biztos fájnak ,de ne felejtsd el az hogy megbüntetik még nem jelenti hogy kiis fizetik...elöbb még több birosági tárgyalás lesz...:)