6466
  • Laza
    Na, bejött a nagy barát tróger öltözékben ... adja magát :)
  • Victor1103
  • Krisztiam #5782
    mi az a függöny Hápin? :DDD
  • Victor1103
    Én csak arra lennék kíváncsi ha a nézők tudták volna hogy a VV4 után a Retekklub ilyen fossal örvendezteti meg őket , hányan ítélték volna a fődíjat ennek a "görög hősnek"
  • Laza
    OMG, hová süllyed ez a TV-zés? ........

Ráadásul kiválasztotta a legfiatalabb, legbutább kurvát ... tipikus.
    Ketten sem tudnának összedobni egy érettségit ....
  • wesker24
    Az lesz már dolgozom rajta ! XD
  • Blanco308
    emberek nyugi már....csak sajnálni tudom azt aki ezen felhúzza magát...ez csak színjáték mű az egész...Alek eljátszott egy 10 millás szerepet és a végén hazavisz mellé egy kis időre egy 19 eves csajt akin kiélheti magát...ennyi :D
  • Suffering
    egy 19 évesnek naprol napra változik az érzései, ő még rengeteg pasival meg akarja kuratni magát. max 1 honapot adok nekik. Olgával viszont tényleg lehetett volna hosszabb távu
  • Krisztiam #5776
    hát ti készen vagytok :DDDD
  • Cike
    Na azért kíváncsi leszek az első reakciókra ma tőlük az aleknakvalóban,meg hogy anikó és gigi mit fog hozzá szólni:D
  • rage
    Remélem, úgy köszön el tőle, hogy zdrasztvujtye
    :))
  • Narxis
    Bannert cserélni, Veronika és Alekosz arca legyen, közöttük egy nagy piros szív! XD
  • Kengiro
    Bár szerintem Vája asszony leölte volna :D mert sztem anyu kvára odafigyel a pénzügyekre, faterja sem hiszem h sokat szól otthon a görög bula mellett :D
  • Victor1103
    Olga fejében valami olyasmi játszódhat le hogy "fog már be azt a büdös,retkes pofádat"!! :D
  • Gorii
    nagyszinpad!
  • Tikal #5769
    szegény alkeosz, tényleg nagyon ostoba, ezzel a musorral csak mégjobban lejáratta magát, ez a nő meg váháháh :DD
  • argo001
    Na örülök, hogy ennek a szarnak vége. Alektől hányingerem lett a végére... Mi ez? Énekel meg a többi marhaság. Hol van a kiborg?
  • desigo
    OMG
    produkcijóóó
  • Victor1103
    fántászticseszki LOL XDDDDDDDDDDD
  • Kengiro
    Hápi legalább cska pasit visz a lakására, de olga még elis tudta volna venni tőle, hápinak meg ahhoz nincs esze :D
  • Krisztiam #5764
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    meg Kolosit :DDDDDDD
  • argo001
    Olgából mondjuk hülyét csinált.
  • Zeraa
    jeeeeeee hápiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Narxis
    A boldog pár! XDXDXDXD
  • iroszob
    Alek azt választotta, hogy visszamegy 16 éves szintre.
  • desigo
    olga elővehetne egy kalasnyikovot és kiirthatná a fél stábot...
  • wesker24
    Alek rövid távon gondolkozott ugy sem tervez hosszu távra !

Ezért lett Hápi ! XD
  • Krisztiam #5757
    nah csókjelenet :DDD
  • Mephike
    Barom ez az Alekosz, ennyi idős fejjel már rég rá kellett volna jönnie, hogy nem csak a külső számít...
  • Suffering
    BALFASZ KURVA ANYÁDAT. MAJD SIRHATSZ 1-2 HÉT UTÁN, HA VV4-BEN NYERT HÁZADBAN EGY MÁSIK HAPSIT TALÁLSZ AZ ÁGYADBAN!!! OLGA 10000-SZER JOBB NŐ
  • kalap765
    Tökmindegy, show az egész, Olga nem neki való, és forditva. Hápival ellesznek igy kis ideig.
  • Kengiro
    Hápival jóljár legalább leüríti a zacsikat rendesen :D:D
  • Narxis
    VERONIKA YEEEEEEEEEEE

Nekem marad Olga!!! XD
  • wesker24
    Vazee gyözött Hápi !

Olgát kár volt visszahivnia ! XD
  • Victor1103
    hát én mindjárt elhányom magam
  • PeeTeR
    HÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIII
  • Krisztiam #5748
    Veronika :DDDDD
    hápi nyert :DDD
  • argo001
    Hülye vagy, Alek.
  • COOLancs
    Örömmel látom h Veronikának már van oldala a Wikipédián "Tepsifejű harcsafélék" címszó alatt.
  • Suffering
    remélem ha olgát válassza akkor lesz egy csók jelenet is. kiváncsi lennék rá :P