6466
-
#5784 Na, bejött a nagy barát tróger öltözékben ... adja magát :) -
#5783 -
#5782 mi az a függöny Hápin? :DDD -
#5781 Én csak arra lennék kíváncsi ha a nézők tudták volna hogy a VV4 után a Retekklub ilyen fossal örvendezteti meg őket , hányan ítélték volna a fődíjat ennek a "görög hősnek" -
#5780 OMG, hová süllyed ez a TV-zés? ........
Ráadásul kiválasztotta a legfiatalabb, legbutább kurvát ... tipikus.
Ketten sem tudnának összedobni egy érettségit .... -
#5779 Az lesz már dolgozom rajta ! XD -
Blanco308 #5778 emberek nyugi már....csak sajnálni tudom azt aki ezen felhúzza magát...ez csak színjáték mű az egész...Alek eljátszott egy 10 millás szerepet és a végén hazavisz mellé egy kis időre egy 19 eves csajt akin kiélheti magát...ennyi :D -
Suffering #5777 egy 19 évesnek naprol napra változik az érzései, ő még rengeteg pasival meg akarja kuratni magát. max 1 honapot adok nekik. Olgával viszont tényleg lehetett volna hosszabb távu -
#5776 hát ti készen vagytok :DDDD -
Cike #5775 Na azért kíváncsi leszek az első reakciókra ma tőlük az aleknakvalóban,meg hogy anikó és gigi mit fog hozzá szólni:D -
#5774 Remélem, úgy köszön el tőle, hogy zdrasztvujtye
:)) -
#5773 Bannert cserélni, Veronika és Alekosz arca legyen, közöttük egy nagy piros szív! XD -
Kengiro #5772 Bár szerintem Vája asszony leölte volna :D mert sztem anyu kvára odafigyel a pénzügyekre, faterja sem hiszem h sokat szól otthon a görög bula mellett :D -
#5771 Olga fejében valami olyasmi játszódhat le hogy "fog már be azt a büdös,retkes pofádat"!! :D -
#5770 nagyszinpad! -
#5769 szegény alkeosz, tényleg nagyon ostoba, ezzel a musorral csak mégjobban lejáratta magát, ez a nő meg váháháh :DD -
argo001 #5768 Na örülök, hogy ennek a szarnak vége. Alektől hányingerem lett a végére... Mi ez? Énekel meg a többi marhaság. Hol van a kiborg? -
#5767 OMG
produkcijóóó -
#5766 fántászticseszki LOL XDDDDDDDDDDD -
Kengiro #5765 Hápi legalább cska pasit visz a lakására, de olga még elis tudta volna venni tőle, hápinak meg ahhoz nincs esze :D -
#5764 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg Kolosit :DDDDDDD -
argo001 #5763 Olgából mondjuk hülyét csinált. -
#5762 jeeeeeee hápiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5761 A boldog pár! XDXDXDXD -
iroszob #5760 Alek azt választotta, hogy visszamegy 16 éves szintre. -
#5759 olga elővehetne egy kalasnyikovot és kiirthatná a fél stábot... -
#5758 Alek rövid távon gondolkozott ugy sem tervez hosszu távra !
Ezért lett Hápi ! XD -
#5757 nah csókjelenet :DDD -
#5756 Barom ez az Alekosz, ennyi idős fejjel már rég rá kellett volna jönnie, hogy nem csak a külső számít... -
Suffering #5755 BALFASZ KURVA ANYÁDAT. MAJD SIRHATSZ 1-2 HÉT UTÁN, HA VV4-BEN NYERT HÁZADBAN EGY MÁSIK HAPSIT TALÁLSZ AZ ÁGYADBAN!!! OLGA 10000-SZER JOBB NŐ -
kalap765 #5754 Tökmindegy, show az egész, Olga nem neki való, és forditva. Hápival ellesznek igy kis ideig. -
Kengiro #5753 Hápival jóljár legalább leüríti a zacsikat rendesen :D:D -
#5752 VERONIKA YEEEEEEEEEEE
Nekem marad Olga!!! XD -
#5751 Vazee gyözött Hápi !
Olgát kár volt visszahivnia ! XD -
#5750 hát én mindjárt elhányom magam -
#5749 HÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁPIIIIIIIIII -
#5748 Veronika :DDDDD
hápi nyert :DDD -
argo001 #5747 Hülye vagy, Alek. -
COOLancs #5746 Örömmel látom h Veronikának már van oldala a Wikipédián "Tepsifejű harcsafélék" címszó alatt. -
Suffering #5745 remélem ha olgát válassza akkor lesz egy csók jelenet is. kiváncsi lennék rá :P