6466
-
Ironman2 #5904 Castingon nem derül ki semmi se.Mindenki szinészkedik egy kicsit.Sőt a beszavazón is.A villában derülnek ki a dolgok a személyekről hogy milyenek is valójában. -
Blanco308 #5903 hát igen csak annak olyan ocskaklón szaga lesz....:s sokhülye lesz aki még ráis játszik mert ott a példa hogy Alek ezzel a stílussal nyert....ha van esze RTL-nek akkor odafigyel rá hogy túl nagykoppintok ne kerülhessenek be..mert azzal maguknak ártanak.... -
xido #5902 csak remélem nem próbálkozhatnak az eddigi beszavazáson kiesett emberek,nem akarok Megasztártosat látni,ahol ugyanazok a faszok minden évben visszajöttek nyomorékoskodni:) -
ZZ88 #5901 Azzal nem lesz gond, sok önjelölt exhibicionista van, lesznek Alekoszpótlékok. -
ZZ88 #5900 Jaja, van ebben igazság. -
Blanco308 #5899 meg van az esélye ..ha túl átlag embereket raknak be uncsi lsz...ha meg túl sok médiát megjártembert akkor meg van az esélye hogy erőltetett lesz...és ha még egész jó társaságot is raknak össze...akkor is ott lesz a folyamatos összehasonlitgatás...:) szóval necces lesz..de van majd nem fél év rápihenni :) lehet hogy jó lesz... -
Blanco308 #5898 egyébként visszatérve a korbbiakra,az RTL-nek is érdeke volt hogy ezt az elhatalmasodó rajongást hisztériát Alekkörül letörje,csökkentse...mert hát ha indittani akar egy új szériát annak rosszat tesz ha a népek ragaszkodnak egy régiszereplőhőz és mindent és mindenkit hozzá hasonlitanak...mert akkor tuti bukó az újszéria...
szal az RTL-nek igy hogy szrt sem ért a műsor is megvolt a nagy nézettsége...szal csak jól járt ezzel...tompitja a hisztériát Alekkörül,mert túlnőtt ez a céljaikon már...túl nagy volt a népszerűsége..:) -
Ironman2 #5897 Szerintem bukta lesz.Vagy beküldik hozzájuk Alekoszékat -
Blanco308 #5896 elvileg késő ősztől ugy mint a VV4-nél...:) már lehet rá jeletkezni :) -
Blanco308 #5895 jahm...valami maki már topic-t is nyitott neki...csak nem tom minek.... -
ZZ88 #5894 Mikor? -
Ironman2 #5893 Atyaúristen!!!!!!!!!!!!!!!!! Lesz vv5? -
Blanco308 #5892 jahm attól én sem tartok hogy a kéregetk kisemmizik :) +ott van a muterja Vájanénje az is elkergeti őket XD -
ZZ88 #5891 Ja, Balázs odabökögetett nekik, ő jó volt. -
ZZ88 #5890 Igen a katonai + kereskedős héten a köcsög énjét mutatta Alek, nagyon bele tudja magát élni egy szerepbe. A ribik meg az új spanok ne számítsanak majd arra, hogy tejben vajban füröszti őket, Alek spórolós, fogához veri a garast, ezzel jópár érdekbarátot elűz maga mellől. -
Ironman2 #5889 Akkor a Balázs miatt megnézem -
Blanco308 #5888 gyalázatos volt...szánalom...Balázson sokat röhögtem,mert ő is ki volt akadva...:D de ténylegt a fellépők a legalja...:S :D -
Ironman2 #5887 Érdemes megnézni? Milyen volt a müsor? -
Blanco308 #5886 jahm...sokan elpártoltak tőle...kérdés megérte ez 10 millát...:) -
Blanco308 #5885 amugy ugyanezt csinálta a villában is..pl a katonaihéten amikor köcsög parancsnokká szelemült,vagy a kereskedős héten amikor zsidóskóttá...az se volt szimpi,viszont ott láttahattad azt is amikor kilépett a szerepből..ennek a műsornak a nagyhibája az volt hogy nem mutatták egy természetes megnyilvánulását sem ..pedig biztos volt neki nem is kevés...képzeld el ha vv4-bből is csak azokat a jeleneteket láttad volna amikor átszellemül...tuti rüheltük volna mekora nagyképűbunkó...pedig csak játszott :) -
ZZ88 #5884 Ja, de abban egyetértünk, hogy ez a 3 hetes fos műsor romba döntötte a fél éves "munkáját". -
Blanco308 #5883 érdekes dolog ez....
nekem se tetszett különösebben amit láttam ebben a műsorban,sőt...de viszont tisztában vagyok azzal hogy amit itt láttunk az utcsó 3hétben az egy szerep volt,nem az igazi Alek és néha néha amikor spontán dumáltalk Olivérrel visszajött a régi Alek....szerintem nem változott meg,vége a műsornak és máris ugya az lesz mint aki kijött a vv4-ből nyertesként...
és igazából lehet szidni érte ahogy viselkedett ,meg ahogy alkalmazkodott a vezetőség kéréséhz,de hát ki nem csinálta volna meg 10 milláért...:)
én elvonatkoztatok ettől a műsortól,mintha nem is lett volna...viszont ha megmarad ennél a viselkedésnél akkor én is elpártolok tőle..:) de még akkor is ott marad az az 5és fél hónap amivel szórakoztatott :) -
Ironman2 #5882 Na mi van? Szopósszáju megnyerte? DDD -
ZZ88 #5881 Én nagy Alek rajongó voltam, de óriásit csalódtam benne. Szinte semmit nem adott a villabeli magából és az nem kifogás, hogy megtervezett szerepet kellett játszania.
A VV4 szórakoztatásáért köszönet neki, de ennyi elég volt Alekból. Kicsit elszáltt az agya, az RTL díszpojácája lett. -
Blanco308 #5880 ma este volt még Alekosznakvaló? ha volt kik voltak benne? -
Blanco308 #5879 Barbit én is sajnáltam...de hát magának köszönheti....
Ágnest meg hiába 44 ...:P
Olga meg azt mondta volna oké csók de nics semmi nyelv...:D -
#5878 azért kiv vagyok mi lett volna, ha esetleg olgát választja alek. és most csókoljátok meg egymást... jöttek volna a kínos pillanatok :D
barbit azért sajnáltam.
ágnes meg jó milf :D -
Blanco308 #5877 hát jah Olgát nem kell félteni...amugy szerintem megalázva se volt annyira...arról meg ő is tehet...mert hát mondhatta volna hogy nem jönn vissza és majd kint játék után megneszélik...:) tuti több százcsávó akarja most majd megkapni...és szerintem abszolut megtartotta a nőiességét,becsületét stb..met nem alázkodott meg nem könyörgött,rinyált,még csak csókolozni se akart...:) szal neki nem kell szégynkeznie :)
a trollokat meg áááhhh..nem tom eldönteni melyik az otvarabb XD -
#5876 na ja, olgával is érdekes pár lett volna :D
ilyen szempontból (is) barbara lett volna tökéletes választás.
mind2 átlagos, simán elvegyülnének a tömegben.
de az tuti olga most felkeltette egy csomó ember figyelmét, nem lesz majd jelentkezőkből hiány :D
azért a 2 troll még villant egyet a stúdióban, mikor megszólították őket :P -
Blanco308 #5875 én sem hiszem hogy ezt az embert felül lehet múlni...mert aki megprobálja az már mű lesz utánzat...
tény hogy nézni fognak a tengerparton,de ez Olgánál is igy lett volna ..képzeld el a pupos pókhasú faszi meg a 2méteres egyenes arisztokratikus nő...:) -
#5874 naja, végülis lehet pont ezért választotta veronikát. 1-2 hónapot végigkefélnek, röhögnek, utaznak, jól érzik magukat, aztán helló...
kiváncsi leszek mi lesz alekosszal. gondolom most lesz hakni míg a vv5 fog tartani, aztán lehet jön egy nála is nagyobb arc, és már el is fogjuk felejteni. bár ezt kétlem. :D
na mind1, olga legalább megmaradt nekem :P
megnézném az arcokat majd, mikor megjelenik alekosz veronikával a görög tengerparton... szilikon csöcs, felfújt száj, alekosz meg a fecskéjében, nagy hasával :D qrvára nem illenek össze egymással. -
Blanco308 #5873 +1
hülye lenne pont most megállapodni...:) -
#5872 Azért valljuk be Olga túl jó lett volna Alekoszhoz. Nem azért mert annyira szép vagy akármi,csaka z egész egyénisége. Vele bárhol meglehet jelenni,van egyfajta tartása is,magas,és tényleg kissé arisztrokatikus megjelenésű. Sajánt önálló gondolatai is vannak,nem is adta magát egykönnyen,és igazi jó pár lehetne.
Alek azért válaszotta Veronikát,mivel majd elmennek kicsit nyaralni,esetleg megszúrja,ha tudja. Szlikion cicik,feltöltött száj..19 éves,gondolta ennyire fiatal csajt lehet nem kapna már meg. Kicsit ellesznek aztán pápá,ennyi,nem kell itt nagyon hosszútávra gondolkodni. Nem illenek össze egyáltalán,mivel Alekhoz Éva típusú csaj illik,aki kifakad,leáll veszekedni vele,odacsapja a tányért ha kell. -
Blanco308 #5871 itt Veronika volt a jó válsztás...szórakozik vele pár hetet megjelennek itt ott aztán cső...:)
Alek helyében én se egy komoly nőt válsztottam volna pont most mikor életeében előszőr kiélheti magát...meg van hozzá a pénz és a hírnév..:) -
Blanco308 #5870 ember ez mindenről szólt csak nem arról hogy Alek életet párját keresi..te sem gondolhatod komolyan hogy Alek meg akar álapodni....nem véletlenül válsztotta Veronikát...
Olga meg amugyis kivágta volna Alekot 1héten belül ha megismeri az igazi énjét...:) már Alek rózsaszirmos akciójától kiakadt...:) -
#5869 most néztem meg a műsort. FAKK! 1 hónapot adok ennek a kapcsolatnak, aztán majd visszakönyörgi magát alek olgánál. még barbi is jobb választás lett volna. olga meg jól meg lett alázva, hogy újra kidobta alekosz. meg se érdemli, olga 10X jobb férfit érdemel nála. alek majd rá fog jönni fél év után, mikor a 10. csaj is kihasználja, hogy milyen szarul döntött.
hát ennyi. olgát a vv5be, lol :D -
Kengiro #5868 haha még kulcs is van a nyakában XD szeretem h figyelsz a részletekre :Dd -
janokapm2 #5867
-
dzsagon #5866 szánalomcunami is over -
IXEMGabeo #5865 mármint én, de amúgy szívesen bemennék, jól tűröm a bezártságot, nem keresem a konfliktust és élvezném a bent létet is, sőt, ha jelentkezne 1-2 csaj tuti rámásznék 1-2 re