Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a gáz, hogy nem vagyok kamerakompatibilis, és szarul lennél, ha éneklõs, táncolós feladatok lennének😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vamos Argentina!
Nem hinném hogy lesz belöle valami !
Mert ugyis 170 km-re vagyok Pesttõl ! XD
Vamos Argentina!
Sõt lehet hogy már a castingnál kirostálnának vagy ha mégese akkor a beszavazóshow-n vagy ha azon se akkor már az elsõ kiválasztáson ! xDD
LOL lenne, ha bekerülnék... Akkor lenne ám csak non stop röhögés a nap 24 órájában! Amit én a katonaság alatt mûveltem a szakáccsal a körletben, az több volt mint egy epic fantasy kvadrológia.
Vamos Argentina!
Amugy én ugyse veszithetek vele semmit ! 1: az 1 trillio az esély ahhoz hogy bejerüljek szóval Zero !
Mert visszolvastam a topik elsõ oldalait és hát amikor Alekot beszavazták akkor még senki nem ismerte Alekot és mindenki savazta ezerrel !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet hogy fél év szünet következik !
Mert ugye szeptemberben X-faktor 2 és utána újra VV örület !
szal jó világ....
Amúgy sok jót nem jósolok a VV5nek.
most csak hülyéskedtek ugye?<#eplus2>#eplus2>
A mai musor a budapest tv legjobb napjait idezte 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DE ha addigra nem vesznek egy bazi erõs server parkot megyek tüntetni !
Fene se gondolta volna hogy ilyen hamar lesz !
Már elöre kiváncsi leszek hogy túlszárnyalja e majd a VV4-et ! xD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
The Matrix has you...
elárulom az 1000-szerese
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**