6466
  • ZZ88
    Azért annak örülök, hogy a Csillag Születikben valós teljesítménnyel és tehetséggel is lehet nézettséget generálni, az ilyen műsoroknak van értelme legalább.
  • Frank99
    pont mint alkeszosz...

sehol se lesz.

:-)))))
  • Frank99
    regisztráció 2011.05.26.....
  • Frank99
    nálad a pont.
  • ZZ88
    Hát ne haragudj, de ez a műsor egy fos volt, én Alek szurkoló voltam, sokszor hajnalig néztem a VV4 et a neten, ha volt. De ez a műsor annyira elcseszett lett, hogy nincs miről beszélni. Az meg a csúcs volt, hogy ezt a buta picsát választotta. Magát is minősítette azzal, hogy Olgát megalázta azzal, hogy visszahívta és mégis kidobta a végén.
  • Grr1234
  • zaki
    lol, nem is tudtam, hogy itt is fent vannak, köszi
  • WNW
    http://alekosz.rtlklub.hu/video/130569
  • UltraZord
    "azok az emberek akiknek ez a dumája és akiket nagyra tartasz, nem érnek egy fél Demalgont se"

alekoszfan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • zaki
    tegnapi alekosznakvalót meg lehet nézni valahol? ncoreon nincs fent :S
  • Grr1234
    "Vagy akkor mivel magyarázzátok a 38%-os nézettséget?"

Őőő... IQ átlag meglehetősen alacsony. Ez kell a birkáknak! Kész, nyertem.
  • Lash
    Majd rájössz pár év múlva rosszabb esetben foghíjasan egy árok szélén, hogy azok az emberek akiknek ez a dumája és akiket nagyra tartasz, nem érnek egy fél Demalgont se. :-)
  • Lash
    Alekosz egy szeretni való figura. Ez van meg benne a többi médiás személyiséggel szemben. Mert a retek klubb egész stábja bizony nagyon nem szerethető.
  • Lash
    Még ha annyira fáj is azoknak akiknek egyébként Alekosz nem szimpatikus. Ez az igazság. Egyáltalán nem elvakult a véleményem. Ez bizony így van.

Vagy akkor mivel magyarázzátok a 38%-os nézettséget? Nem tudom Benkőnek mennyi volt. Vagy bárkinek ilyen műsort csinálnának nem nézné a kutya se. Egyetlen dolog miatt volt ez a műsor nézett. Alekosz. Gondoljatok bele milyen nézettsége lenne bármilyen normális műsorral. Ráadásul mindenre alkalmas.
  • Blanco308
    oh egy troll csak nekünk...de aranyos vagy...:D
    tudod bár kisé elvakultnak hangzik a véleménye esetleg megfontolhatnád azt hogy ilyen reakcióval külömb vagy -e az általad lenézett embernél..:)
  • UltraZord
    szopkodnád a faszát mi?
  • Victor1103
    Ó hogy oda ne rohanjak!
  • Lash
    Szerintem te vagy szellemileg beteg. Alekosz hatalmas egyéniség. Az tény, hogy most egy kicsit elfáradt. Te negyedét se bírtad volna annak agyilag amin ő átment most fél év alatt.
    Kicsit meg volt zavarodva már a végén amit csöppet sem csodálok. De mint láthatod már össze is kapta magát és a mai fél kettőben már kifogástalanul nyilatkozott. Ismét együtt volt a stílus és az egyéni észjárás amiért annyian szeretjük. Például ez a válasz, hogy visszamenne biztonsági őrnek de nincs rá ideje. :-)
    Azért kicsit nézzél már körbe mennyien mennyi faszságot válaszoltak már erre a kérdésre. Egész egyszerűen Alekosz büntet és vedd tudomásul ha az embereken múlna főműsoridőben nonstopp maradna a képernyőn.
  • Lash
    Mit is lát jól?
  • Ironman2
    Fél óra mulva kérdezhettek az ifjú pártól élőben is!:

http://www.rtlklub.hu/musorok/sztarchat/cikk/369021
  • wesker24
    Majd csinálok új bannert ! Most Game Time van ! xD
  • Cike
    látszott alekon hogy az egész éjszakát átbulizták hulla fáradt volt még iy sminken át is észre lehetett venni:D
  • zaki
    jobb is?
    elég az, ha veronikát ismeri, sőt még sok is :D
  • Ironman2
    Meg azt is mondta hogy nem ismeri Vera rokonait
  • Blanco308
    Alek milyen lazán nyilatkozott..tök normális volt :) jól beszélt...:D
    nem hiszem hogy sokáig eggyütt lesznek...eddig Görögországig terveztek csak XD
  • Ironman2
    DDD -Ki se szállok az autóból,ott fogok étkezni is.-mondta Alek
  • Ironman2
    Na,a riporter csaj jól látja a dolgokat
  • Cike
    az újdonsült pár a fél kettőben most:D:D
  • csodacsapat
    Ebbe az egész műsorba legalább is amennyit én láttam belőle az első 1,5 hét plusz a tegnap este aki valamit is ért az Balázs volt. Én legalábbis ö rajta többet nevetem mint az egész bagázson őszesen. Ha az egész műsor olyan lett volna mint ahogy Balázs vezette még elég szórakoztató is lett volna de túl komolyan akarták venni és ép ez volt a baj. Tegnap is Alek ruhája inkább volt szánalmas mint vicces de valaki biztos hogy úgy gondolta hű ez milyen jó poén lesz így ráadták pedig egyáltalán nem illet hozzá és ezt az egész műsorra el lehet mondani.
  • desigo
    Olga nem bírt egy értelmes választ se adni a kérdésekre.
    Totál felkészületlen és béna volt és ez nem fogható rá a nyelvtudás hiányosságaira.
  • zaki
    2-3 hétre? :) 2-3 hónap is kevés szvsz.
    most hónapokig nyomja a bulvár majd orrba-szája.
  • Ironman2
    Wesker! Valami bannert szerkessz már Alek és Veronika kettősről! Ezek a marslakók már nem kellenek ide.
  • Ironman2
    Jaja.Veronika még annyira gyerek hogy nem igaz.Tegnap látszott végig a müsorban hogy fickándozik meg röhög.Meg a szövegei is tiszta gyerekesek voltak.Ha Alek észnél van,és hosszú távon gondolkozik,akkor Olgát választja,nem véletlenül választotta az anyja is őt.Kiváncsi leszek a kapcsolatukra.Titokban ugyse marad.Szerintem már most eladták magukat a bulvárnak.
  • bakkerman
    csak most kell okosnak lennie,hirtelen megfog nőni a "barátai" és "barátnői" száma...most a helyében egyedül,vagy valaki olyan baráttal,akit régóta ismer elvonulnék 2-3 hétre,hogy lecsendesedjen a média.
  • Ironman2
    Isten hozott a Való Világban!
  • desigo
    Alekosz a vv előtt dolgozott de ne nagyon zavarjon.A kevés fizetéséből vett dolgokat eddig is megbecsülte.
    Idén keres kb 100 millió Forintot.
    Ha ügyesen befekteti nem pedig elissza,dorbézolja akkor nem lesz gondja jópár évig.
  • MrSpock
    Igen,szerinted ez így működne is mi?:D Te pl hogy éreznéd magad hogy van egy lány akivel összejönnél,de mondja inkább elmegy egy másik pasival ,addig kezelgeti,meg nyaralgat és akkor ha hazaért akkor rohan hozzád ,mert nagyon szerelmes és megbeszéltétek.
  • Ironman2
    Én kb 2 hetet adok nekik
  • Blanco308
    hamar...:D
  • WNW
    Ja.. Kivancsi leszek, mikor indul az Alek menyasszonyt koptat kulonkiadas..