Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy meleg párként...hidd el még beis kerülnétek...liberális mûsor XD
én miért is?😊

az a gáz, hogy nem vagyok kamerakompatibilis, és szarul lennél, ha éneklõs, táncolós feladatok lennének😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

weskokám mejünk oszt jelentkezzünk együtt tesóként xD😄😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mér 😊 simán mehet egy 20 éves srác és a 40 éves anyósa😊 vagy akár 18 éves srác és 36 éves anyos 😊
wesker24
Amugy max korhatár 45 év ugy hogy anyósok kizárva ! xD
wesker24
Na tessék ! XD Kellett neked mondani ! xD
amugy most ugy reklámozzák hogy több pár is lesz: nem csak tesók+házaspár,hanem lehet anyos+vej vagy szülõ+gyerek is...szal lesz itt szar bõven :d
wesker24
Jelentkezz te is a VV5-be ! XD Mit veszithetsz ? XD
Veronika lett a kiválasztott...sok boldogságot, hamarosan Alek tarifa nélkül marad😄

chalezlopez
Jahh, ha húgom lenne, még esélyem is lenne...

Vamos Argentina!

wesker24
Jelentkezettek mint tesók a VV5-be ! xD

Mint anno a 2 Rácz ! xD
chalezlopez
Én meg még messzebb. De az öcsém pesten lakik egyedül!<#idiota><#idiota>

Vamos Argentina!

wesker24
Én is beadtam a jelentkezést ! Ugyse lesz belöle semmi !

Nem hinném hogy lesz belöle valami !

Mert ugyis 170 km-re vagyok Pesttõl ! XD
chalezlopez
Akkor beállítanak azt annyi. Kittérdekel.<#idiota><#idiota> LOPEZ a vérkeczi!

Vamos Argentina!

wesker24
Ugyan már ki az aki egy falusi vidéki fiura kiváncsi ??? XD

Sõt lehet hogy már a castingnál kirostálnának vagy ha mégese akkor a beszavazóshow-n vagy ha azon se akkor már az elsõ kiválasztáson ! xDD
aztán beállítanak a 30 perces esti mûsorban egy vérgecinek,ahogy összevágják,a többi 24 órát senki se látja😄
chalezlopez
Én már jelentkeztem. 'Oszt majd meglátjuk, hogyan veszem az elsõ kört, a szerkesztõk kiértékelése után.<#idiota><#idiota>
LOL lenne, ha bekerülnék... Akkor lenne ám csak non stop röhögés a nap 24 órájában! Amit én a katonaság alatt mûveltem a szakáccsal a körletben, az több volt mint egy epic fantasy kvadrológia.

Vamos Argentina!

1 trillió az túlzás, szerintem pár tizezren jelentkeznek max, tehát elég jók az esélyeid <#hehe>

wesker24
Amugy mekkorát röhögnék azon ha tényleg bekerülne egy Sg-s a VV5 beszavazójára !

Amugy én ugyse veszithetek vele semmit ! 1: az 1 trillio az esély ahhoz hogy bejerüljek szóval Zero !
és egyébként bármilyen szar és ocsmány volt a mûsor Alek jól söt szinte tökéletesen hozzta a töle elvártszerepet...vagyis tökéletes Díszfasz bálygúnár volt...😄 játszott a villában szarabb szerept is és azt akkor ingyentette ..ezért legalább fizettek..😄
wesker24
Ha lesz VV5 kiváncsi leszek találnak olyan hatalmas figurát mint Alekosz ?

Mert visszolvastam a topik elsõ oldalait és hát amikor Alekot beszavazták akkor még senki nem ismerte Alekot és mindenki savazta ezerrel !
wesker24
Jah ez igy van egy 10 millás lovéért igazán jó szerepet játszott !
Új topik, és az lehet eléri majd a 100 ezres kommentet 😄
Krisztiam
mint Alek? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

PiszkosFred
Persze, Alek kihozta a maximumot az elmult fel evbol, jol csinalta. A retek meg jelezte, hogy mostantol mint Nagy Alekosz, VV4 gyoztese szamol vele, es nem mint Alekosz, a showman, eleg nekik egy Gyozike 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

desigo
szerintem aug utolsó heteiben már lesz nagy hype
szeptemberben meg kezdõdik majd
amugy meg aki csipázta Alekot emiatt a mûsormiatt nem utálhatta meg....mert aki egy kicsit is nyitottszemmel jár jól láthatta hogy ez csak egy mûmûsor és egy 10 millásszerep...😊
wesker24
Jah attól függ hogy az öszt mire értette !

Lehet hogy fél év szünet következik !

Mert ugye szeptemberben X-faktor 2 és utána újra VV örület !
tény...de neki már igyis-ugyis jó...😊igy is teli van lével ... de még jönnek reklámszerzõdsések stb...😊
szal jó világ....
desigo
inkább legyen új topik...
Ne reménykedjetek a onlineba s akkor nem ér csalódás. Nem a szerveren múlt az. Vagy fizetõs lesz vagy marad ez ami volt. Szerintem az utóbbi lesz.
Amúgy sok jót nem jósolok a VV5nek.

és mégy egy , baz.
most csak hülyéskedtek ugye?<#eplus2>
wesker24
Na 3 hónap után a VV4 Topik-ot átnevezhetjük VV5-re ! XD

Vagy egy külön topik legyen neki ?
szerintem novemberben indul mint tavaly szal még bõ 5 hónap van addig ...😊
PiszkosFred
Szuksegszeruen ki kellett nyirni Alekoszt a musorral, mielott a faszbukon es egyeb forumokon ujabb musort akart volna a nep. Volt egy pont, amikor Alekosz tulnotte a retek altal tamasztott eredeti celt, es ezt korrigalni kellett.

A mai musor a budapest tv legjobb napjait idezte 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bronx South
Ez a mûsor az érzések kigúnyolása volt. Én nem nagyon nézek TV -t, de a családtagjaim folyamatosan az RTL -t nyomatják holott van vagy 60 adó amit lehetne még nézni. VICC

ha te is ennyire retardáltnak tartod magad , ahhoz csak gratulálni tudok.<#nevetes1><#idiota>
wesker24
Szintugy a castingon majd találkozunk ! XD
desigo
nem a szerver parkkal volt a gond eddig se
hanem az akaraton,hogy bekapcsolják vagy ne...
1,5 milliárd ft-s költségvettése volt a VV4-NEK és igy is simán a legnyereségessebb mûsor lett...szal nem hinném hogy különössebben tönkre menne az RTL EZEKTÕL A BÍRSÁGOKTÓL,biztos fájnak ,de ne felejtsd el az hogy megbüntetik még nem jelenti hogy kiis fizetik...elöbb még több birosági tárgyalás lesz...😊
wesker24
Nah vazee 3 hónap mulva ujra lesz VV5 már alig várom !

DE ha addigra nem vesznek egy bazi erõs server parkot megyek tüntetni !

Fene se gondolta volna hogy ilyen hamar lesz !

Már elöre kiváncsi leszek hogy túlszárnyalja e majd a VV4-et ! xD
és már lement adásban mindaz a szar ami mérgezi a társadalmunkat (fiatalokat akik ezt tekintik példának) , úgyhogy a pénz ezen nem segít.
Krisztiam
jelentkezek a vv5-be 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

de johnyn gold-ra valld be õszintén beizgultál 😄

The Matrix has you...

desigo
Igen és szerinted mennyi pénz jön be nekik a reklámokból,sms szavazásokból?
elárulom az 1000-szerese
wardogzombie
na akkor találkozunk a villában

vége ennek a gyönnyörû három hétnek...talán Alek is felszabadulhat...vége a szerepnek...😄 megkapja a lóvét oszt csõ veletek 😄
nem vágja õket földhöz azt elhiszed ugye?😄
Laza
Nem kell aggódni, megvágták már õket ~250 millára csak januárig ... és az még csak a mûsor fele. Kapnak még nem kevés büntit, és meg is érdemlik.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Narxis
VV5 POWA!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.