6466
  • Frank99
    sztem addig nincs baj, amíg nem jön a pszichiáter.
    NA akkor kezdődnek majd a problémák.....
    :-)))
  • Blanco308
    hát jah...:)
    de azért biztos élvezed is ezt..nem csak munka...:D
  • PiszkosFred
    Nincs baj Alekkal, amig nincs mellette a pszichoeva, es nem kezdenek el inni mint a kefekoto. Musort meg muszaj nezni, mert bizonyos szakmakban ha nem vagy naprakesz, megette a fene az egeszet.
  • IXEMGabeo
    na ne már...
  • Blanco308
    ez van...:) de mindig ott lesz a lehetőség hiszen a távkapcs. a te kezedben van...ha nem tetszik amit látsz tudod a dolgod...:)
    én ugy vagyok vele hogy inkább Alek mint Benkő,Kiszel,Győzike meg stb...:)
  • PiszkosFred
    Persze hogy fog, minden musorba meg fogjak hivni, ahol elso, masod vagy harmadvonalas celebek jarnak, legyen szo Fabryrol vagy Kokuszrol, Vacsoracsatarol vagy akar kabeles kisebb adok celebhiradojarol. A kovetkezo egy evben Isten sem menti meg a nezoket, hogy hetente egyszer ne fusson bele Alekba valahol. Ez termeszetes. Aztan jonnek a tronkovetelok.
  • Blanco308
    és szerinted pl a celebes műsorban vagy a falasban nem lesz Alek? mert szerintem esélyes hogy mindkettőben szerepelni fog :)
  • Blanco308
    egy újjabb tény...nem is kell nézned :D vannak elegen akik nézik :)
  • PiszkosFred
    Mint VV4 gyoztes es mint mutogatni valo csodabogar a VV5 vegeig szerepelni fog musorokban, meghivott vendegkent meglesz a heti 10 perc teveszereplese. De musorkent a retek kihozta a maximumot, mind a ket fel jol jart, de ahogy erezheto volt, eleg is volt ennyi mindkettonek.

Osszel jon egy ujabb falka apromajom a vv5-tel, kozben osszel jon a zolika-zsoltika duo a Gyozike spinoffal (Gyozo vezeti fel oket), es jon ujra az Kalandra Fal es a Celeb vagyok extra kiadas - igy hulyekkel boven el lesz latva a kozonseg ev vegeig a retek jovoltabol.
  • Frank99
    egy tény:

ÉN nem fogom nézni...

:-()))))))))))))))
  • Frank99
    én csónakkal járok a nagy vízen, a hajók kiba* nem érdekelnek.
  • IXEMGabeo
    pl újabb 200 ezres ajánlat, egy hajóra teszik fel reklámarcnak:D
  • Blanco308
    jaj nem kell ez a értetlenség :D
    lehet utálni ,de tény hogy ebben az évben ő még szerepelni fog(jó eséllyel még évekig is) és agyon keresi magát...:) ha tetszik ha nem...:)
  • Frank99
    hol?

egy vadászaton mint lelőtt lény?
  • IXEMGabeo
    Alekosz végre hazatérhetett:D

jó ideig terítéken lesz ő még
  • Frank99
  • Blanco308
    azt én is szoktam látod :D .....vélemény más a szokások hasonlóak...:D
  • Frank99
    munka után két sör.
    amiatt van.

:-)

attól még igencsak igazam van, de majd a jövő megmutatja, egyre több ismerősöm fedezi fel ezt...
  • Blanco308
    senki se amiatt néz hülyének ahogy élsz...hanem azért ahogy pl. most is megnyilvánulsz...:)
  • Frank99
    bezony.

mű-száj, szerintem műmell is, 18-19 évesen.

való világ... hehe.
    retardált 8 ált-nak jó lesz a műnő is.

és akik normálisan gondolkodnak, normálisan élnek, dolgoznak, mi vagyunk a hülyék, legalábbis annak néznek minket ezek a lények....
    ez van sajna.
  • Frank99
    a VALÓ ÉLETTEL nem keverem össze.
    ahhoz te messze vagy. ez tény.
  • ZZ88
    Van benne igazság.
  • ZZ88
    Ősszel lesz VV5, most mondták.
  • Blanco308
    mert a nőknek mindig az kell amit nem kapnak meg...:D ha megkapná már nem is kéne neki Alek...:)
  • ZZ88
    Most van a fókusz. Szegény Olga, mi a faszt akar még Alektől, nem érdemli meg őt Alekosz.
  • Lash
  • argo001
    Győzött a virslis lány. :D
  • Lash
    Óriási tévedésbe vagy ha azt hiszed bármilyen összefüggés van az iq, meg ennek a műsornak a megnézése között.
    Közhely.

Néha pont a legintelligensebb ember ül le megnézni a legnagyobb faszságot. Kikapcsolódásról hallottál már. Na meg talán arról is, hogy valami annyira rossz, hogy az már jó. Na ez a műsor speciel ilyen volt.
    Természetesen én is elkapcsolgattam amikor a csajok voltak mert némelyik már fájt. De reggeli közben felvételről megnézni határozottan jó szórakozás volt. Mondjuk a fostalicska reggeli, lehangoló híradó stb.. helyett. Lehet, hogy szar volt de legalább egyedi.
  • Lash
    Ez egy nyilvános fórum, ne keverd össze a katonasággal ha kérhetlek. Kolesszal se. stb..
    Semmi jelentősége sincs, hogy friss reg. vagyok.
  • Blanco308
    Olga tényleg jó nő,értelmes stb. és valószínüleg más élethelyztben Alek is őt választotta volna...de most Veronika volt a jó döntés...jól elszórakozik vele egy darabig aztán istenpá....én se akarnék pont most komolykapcsolatot,mikor most van rá pénzem és hírnevem hogy végre jól érezzem magam....:)
    amugy eg Olga szerintem nem lett megalázva...nem hagyta magát,nem adta mágát oda egy kicsit sem Aleknek...pont hogy volt tartása és ezzel bizonyitott :) és tény hogy Olga jobb faszit érdemel...de nálad is jobbat :D
  • Zeraa
    xDDDDDD ott a pont
  • Blanco308
    Gyöngyösön? XD
  • Zeraa
    mi folyik itt?
  • Blanco308
    látod lehet XD
  • zaki
    tordassal
  • Blanco308
    neked pedig annyit hogy nem az határoz meg egy embert amit néz a tv-ben...
    tudod lehet játszani a bölcs nagymegmondot aki lenézmásokat mert nem ugy vélekednek egy szórakoztató műsorról mint ő....a nagy hiba nálad az hogy egyenlőségjelet teszel azok között akik nézik és akik szerepelnek ebben a műsorban...bár tény hogy a népesség nagyrésze semmivel sem jobb azoknál akik a VV4-ben voltak,mert ugye lehet játszani a szentet de nézz magadba vagy magad köré ,rokonok,barátok,szomszédok-alkoholisták,ribancok,igénytelenek,idegbetegek...stb... mit gondolsz te mivel vagy jobb? vagy te részese vagy egy társadalmilag felsőbbrendűkörnek akik a tisztesség és becsület szellemiségében élnek?
    na ettől vagy röhejes és az összes hozzád hasonló bölcs aki azt gondolja hogy ő tudja a tutit...
    semmivel sem vagy jobb ember mint én aki nézek ilyíen műsorokat :)
    de hidd csak..hátha ez megnyugtat...:)
  • Blanco308
    tény hogy egy fos volt,tény hogy szórakoztatásról nem nagyon beszélhettűnk...de hozta majdnem azt az átlagot amit a vv4....és ez csak egy ember miatt (Alek) ....még ugyis hogy ő is minimális lángon égett magához képest....kíváncsi lettem volna rá melyik másik VV szereplővel hozott volna ekkora nézettséget ez a foshalmaz.....:D
  • ZZ88
    Mondasz valamit, de ők legalább nem farokvakarással és baszással akarnak celebek lenni, ez is valami.
  • desigo
    A valós teljesítményt ott max a hangmérnököknél a sminkeseknél és a stylistoknál kell keresni.
    Alig unalmas már a 524-ik énekes...
  • zaki
    pfej, hányok veronikától.
    olga meg őszinte volt, és még mindig nem adja fel, nem semmi :o
    2X megalázta, és még mindig nem hagyja annyiban a dolgot.
    pedig 10X jobbat érdemel aleknál.