Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott a pont!!!

Azt en is latom, hogy mi ennek a topiknak a cime, de ha az emberek nem ide irnak, akkor az nem relevans sztem.
az eredeti az való világ topic
ez meg az alekosz feleséget keres topic 😄
sztem egyértelmü , hogy alek csajairól ide kell írni mert köze nincs a vvhez XD
szóval ezaz! 😊
MOst akkor ez lesz az a topik, vagy a masik, vagy az eredeti? Csak , hogy tudjam mit olvassak <#conf>

SZoooval

A csajok borzalmasak. Talan ketto van, akit nem kerulnek el, de azok sem erik el a 7-est a skalan.

A ket "musorvezeto" meg meg borzalmasabb.
Itt abszolute kijon, hogy semmit nem tudnak errol a dologrol, marmint a musorvezetesrol. Felkeszuletlenek, tapasztalatlanok, nem jok. AZ meg, hogy a Valkonal Aniko igy is jobb, hat.... remelem csak viccelsz.
Naluk meg a Gyozike is jobb klasszisokkal. Es ne gyertek itt azzal, hogy majd belejonnek, mert ezt valaki tudja, vagy nem. Valakire figyelnek, valakire nem.

A csajok kivalogatasarol meg annyit, hogy sztem ha volt felhozatal tenyleg, akkor direkte valogattak ossze ezt a rembandat, mert itt nem olyan "Nagy O"-s stilust akarnak, hanem sztem poenra lesz veve a musor. Legalabbis remelem.
bocsánat ,hogy jó nevelést kaptam és sose azt mondom hogy akarok valamit! hanem szeretnék! különbség van a kettõ között de lényegében mind1
neked nem mindegy "baszki"!?

akarod te a tudod mit...
szeretnéd baszki!
metro nagyon lehúzta Alekoszt elég szánalmas volt ott is a 8 általánossal jöttek meghogy ez MO színvonala...pff

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Akkor irj nekik hogy szeretnél HG-ja lenni ennek a topiknak !

Én támogatom !
Igen.AKAROM!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Félig magyarositottam<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Te nem FAN Clubot akartál irni véletlenül ??? xDDD
wesker24
Szóval akkor te lennél az Alekosz párkeresõ müsorának HG-je ?

Nekem mindegy habár én már irtam nekik hogy szeretnék ennek a topiknak is a HG-je lenni nem tudom hogy már megkapták-e ?

De ha gondolod akkor átadhatom neked a HG jogot ha a modik ugy döntenek !
Átvenném mégis a topikot.Irtam Winchesternek.Lesz banner is tök fasza majd.Kérem tõletek hogy támogassatok egy hozzászólással.Köszönöm
Másik topikomat meg visszairom Alekosz fanklubnak

wesker24
Csak elirtam mert nem szoktam hozzá hogy laptopról irjak hozzá szoktam már a PC billhez !
Jo hogy szoltam mi?

wesker24
Bzameg nincs a mobilomon pénz ! xD
wesker24
Lejárt a Vip tagságom nem rég és nincs a mobilomon teló mert mindig csak 1 hónapra szoktam meghosszabitani mert az csak 200 FT ! xD
És hol van? Csak ha fizetsz sms-t akkor adják oda.De mindegy nem offolok

wesker24
A koronát 5 év sg tagság után adják ! xD

Nekem már 1 koronám és egy csillagom van ! xD

Mivel máûr 2005 óta sg tag vagyok ! XD
Gyüjteni fogom,támogatom anyagilag is kedvenc fórumomat<#buck>
Van akinek már 3 koronája van.A koronát nem tudom mikor adják.Losa jobban tudja mikor,mert van 2 koronája

wesker24
Jah hát ez van nincs mit tenni ! Amugy gratulálok az ujabb csillagodhoz ! XD

Mert ahogy látom már 2 van ! xD
Olivér úgy állitja be,mintha saját ötlete meg müsora lenne az egész.Mosr már kezdek pipa lenni rá,de nem tehetek semmit se,majd legközelebb észnél leszek hova irom az ötleteimet

akkor viszont lehet h lesznek ilyen feladatok h ki mehet el mondjuk randira Alekkal vagy ilyesmi és akkor azt fogják levezényelni Szandival
tehát szerintem vagy ez lesz a feladata vagy pedig egyfajta tanácsadó lesz

wesker24
Szóval akkor egyfajta nõi tanácsadó lesz !

Mert Alekosz honlapján eddig csak OLivér és Alekosz van kint házigazdának !

Egyedül a különféle feladatok levezénylésében szerepel Éva és Szandika neve !
biztos valami olyan lesz hogy a ceremoniák elõtt bemegy és tanácsokkal látja el Alekot

wesker24
Asszem a Napi ászban volt Bazi nagy betükkel !

Hogy Alekosz szüleinek adja a lakást ! XD

És a kocsinak örült a legjobban ! Na meg persze a pénznek !
wesker24
Jah ez igaz de Gigi már hónapokkal ezelött Kiesett de Anikó meg csak 1 héttel a finálé elött esett ki !

Szóval Anikónak 1 hete volt arra hogy felkészüljön és amilyen tehetséges 1 hét alatt is sokat tudott tanulni !

Az igaz hogy Éva finalista volt de ö is olyan tehetséges mint Anikó habár az igaz hogy nem lett volna neki lehetösége felkészülni mert már finálé után 1 nappal kezdödött az Alek esti müsorra !

Ezért is vagyok kiváncsi hogy az RTL milyen szerepet szán Évának Alek párkeresõ müsorában !
ezt hol olvastad?😄mert én meg pont azt olvastam hogy a pénzta adja a szüleinek neki csak a kocsi meg a lakás kell😄😄

wesker24
Na meg a másik hogy Alekosz a nyereménylakást Szüleinek adja !

És ha ugy alakul a helyzet akkor Alekosz szülei beköltözhetnek majd a nyeremény lakásba és Alekosz ugy rendezi át újitsa fel a saját házát ahogy akarja mert még nincs befejezve a ház, mivel Alekosz nem akar elszakadni az Érdi házától ezért a nyeremény pénzbõl ugy formálja át a házát ahogy kedve tartja !
szerintem ha Éva kiesett volna hamarabb akkor tuti õ lett volna Gigi helyett,csak ugye így nem volt idõ felkészülni mert gondolom voltak ilyen tréningeken meg hasonló dolgokon

wesker24
Na Olvastam a mai újságban hogy Éva akkor örült volna leginkább Alekosz mennyaszony keresö müsorának hogyha ö lehetett volna Alekosz esti müsorának egyik házigazdája de helyette inkább Gigi lett !

Szerintem nem csak én vagyok vele ugy hogy Éva jobb házigazda lett volna Gigi helyett !

Hacsak nem az RTL fontosabb szerepet szán neki mint pl Alekosz nõi tanácsadója pl mert eddig Alekosz és Olivér a házigazda !
LoSA

89
Idézet a metrobol:"nem alekosztol irigyeljük a sikert,inkább magunkat sajnáljuk,amiért ilyen hõsöket és példaképeket választottunk ideálnak"

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

wesker24
Én is ezt mondom Anikó még egymagában nem lett volna elég kellett volna mellé még egy társ is aki a müsort elemzi !

Mint anno a Belevalóban Tahó eszti megy Gyözö mellett Olivér !

Amugy szerintetek lenne értelme egy facebookos szavazásnak hogy Évát akarja a netes közösség Anikó mellé müsorvezetönek ? xD
Közben megnéztem a weboltalt a képekkel. Megnyugodtam. A promó csak egy vicces túlzás volt, a válogatottak kicsit jobbak.

Ja, és vicces volt látni, hogy a VV elején még Olivér volt a vezér, Alekosz volt a wingman, most meg fordítva, Oli volt, aki felnézett Alekra.
Most néztem az rtlklub.hu-n az 'olivér visszautasíthatatlan ajánlata' videót, ahol azt mondja Oli, hogy õ maga válogatta a csajokat. (persze, tudom, hogy nem így van), de ha már ezerszám jönnek a csajok - most meg hogy õ lett a gyõztes, végképp - igazán válogathatott volna jobbakat is, nem csak az útszéliekbõl.
Azért mert Alek eddigi életében nem volt nagyon eleresztve, nem kell megrekedni ugyanazon a szinten. A VV olyan népszerûséget hozott neki, hogy most olyan csajok is felkínálkoznak neki, amirõl soha nem is álmodott volna. Erre kap 16 kamionos ribancot.
Na itt nem lesz online?

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Mekkora Fail ez is.Szegény csaj nem kapott kérdést

DDD.Szõke csaj:hát õõõõõ. BAlázs:köszönjük!

Aztaqrva! Micsoda szende nõk ezek!

Éva jól összeszedte a gondolatait, sokkal jobban fekszik neki ez a mûsorvezetõi stílus, mint Gigiéknek.
nem volt rossz, csak amikor már 4 csaj ült ott az sok volt. Anikó egymagában elég lett volna és mellé mondjuk Éva, aki elemzett volna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RIZLA
jézusum milyen rémek költöztek be O.O 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

wesker24
Gigivel én se értek egyet ! De Anikó az várható volt nem hiába adott z rtl már a villában minden müsort Anikonak !

De reméljük majd Éva is szerepet kap majd esetleg ö is müsorvezetõ helyettes lesz vagy fontosabb dolga lesz és Aleknak segit majd !
Ez olyan mintha egy általam utált tanár tanítási szokásait kéne kielemeznem objektíven 😄. (Ez, h szotyi és lófej tartja a mûsort)

wesker24
Ez még csak az elsõ adás volt majd belejönnek ! xD

Ez az aleknak való borzalmas volt. Akkora volt a ricsaj, tyûûûû.
Tapasztalat ide vagy oda, azért megvárhatták volna, amíg az egyik befejezi a mondandóját... egybõl jobb lett volna 😄.

remélem nem lesz túljátszva a mûsor....mert attól tartok azis arra utal hogy erõltetett,mû lesz hogy nincs online.....rem nem akarják keretek közé szoritani Alekot,vagy a szájába adni a mondatokat....