Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal nincs, és szerintem nem is lesz.

Tényleg ennek van online közvetítése?
Anikó azt mondta, hogy véget ért a "belevaló"? <#hehe>

desigo
szandika osztja a csajokat rendesen xD
Na ez az Alekosznak való ugyanolyan szar mint a Belevaló. Mindenki beledumál a más szavába egy nagy káosz az egész mintha ovisok csinálták volna a mûsorrendet. Ráadásul a cigány faktor sem szûnt meg sajnos viszont legalább Anikót jobb nézni mint Valkót az erõltetett vigyorával.

EZ egyértelmû😄
desigo
Alek ezeknek a csajoknak kiszívja a vérüket
nem a magvas beszélgetésekrõl lesz híres ez a mûsor 😊
Én azért szívesebben nézem a 2 lányt, mint a Dicsak Gyõzõt és a Varangy Esztit 😊

remélem a virslis csajt keményen megdolgozza 😄 azt én is elkapnám
Éppen ezért jó ez nekik elsõ adásnak. "Bemelegítés". Egy élõ mûsor vezetéséhez kell egy kis gyakorlat 😊

Nekünk nyilván sok érdekességet nem tartogat még, mert csak holnap indul a mûsor.

mennyire lehet ciki,hogy a médiában azonnal kapsz egy mûsort,de csak azért,mert az általad legjobban utált figura a "fõnököd"😊
totál béna a mûsor, mintha hülye picsák beszélgetnének a pasikról, gigi és anikó pfff
Éva Évának drukkol, micsoda meglepetés 😊

Azért ilyen gyorsan élõ mûsorba bedobni 2 csajt zéró tapasztalattal... Nem könnyû nekik, de majd belejönnek. Anikó még így is ezerszer jobb, mint a Valkó.

Éva is biztos kap majd szerepet a mûsorban.

Ez amúgy még csak felvezetés, gyakorolni pont jó 😊

desigo
lehet de beszélni nem tud
alap,hogy Éva kellett volna mûsorvezetõnek...
Aniko kepernyo kompatibilis

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Fú de zavarban vannak, azért ez most mélyvíz nekik 😊

wesker24
Én se tudom miért nem Éva lehetett Gigi helyett !
Eléggé felkészületlenek még 😊

Már irritál a gigi!Miért nem lehetett Évát berakni helyette!Nem értem!

Kezdõdik az Alekosznak való 😊

Szerintem nem lesz stream.

Nem tudjátok, hogy streamen vajon menni fog-e?

Amúgy szntem évának vmi fontosabb szerepe lesz a fõmûsorban. Tanácsadó vagy akármi. Misis lónak és a szotyinak meg maradt ez a söpredék 😄.

Egybe belenézek kíváncsiságból. Azt, ha belevaló színvonalú lesz, akkor felejtõs 😄.

LoSA
Én nem nézem, már csak azért se... (Gigi és Anikó miatt)

Krisztiam
nah kíváncsi leszek az Alekosznakvalóra 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az vicci volt, ahogy bazsi röhögött, h "Nektek tényleg Alekosz kell? 😄"

LoSA
Nekem a 18 éves csaj, a "virslis" és az orosz tetszik! 😊

a transzit nem várta senki? 😄DD poénként jó lett volna betenni ^^
<#nyes>

Azon tudnék röhögni, ha az orosz csaj odamegy Alekhoz, ezzel az akcentussal elkezd beszélni, aztán Alek ránéz, széttárja a karját: "Nincs mirõl beszélni." 😄

helloleo
Fuh bazz frissen festett villában lesznek, az gáz nagyon.

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

helloleo
jó az a testvérpáros 😊

Aktmodell testvérpár 😊

Bazi nagy görög lagzi...

Ramadamammy rapidrandi

helloleo
Egyetértek 😊

ja én se, én még azt a 44 évest is meghúznám😄😄 akármilyen irritáló hangja volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

helloleo
Nézem ezt a képet Olgáról, nekem pont õ nem tetszik. Pedig ahogy elnézem én annyira nem is vagyok finnyás, mint itt sokan 😊 nekem a csajok fele bejön 😊 Alek meg még kevésbé finnyás szóval 3/4-t tuti mûvelné 😊

Olga a neve

aki sztem élõben is szép volt

Éva, Magdolna, meg a Beatrix...többi se volt rossz 1 volt aki irritált a Renáta, a Veronika meg egy hulladék, tiszta Voksán Virág 2😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem eszek rajta semmit, csak a röhejes promója miatt emlegetem õt <#vigyor> Egyébként nem sok szebb van nála, sajnos elég gyenge a felhozatal..

helloleo
Szilvia?

Az biztos, már látszott rajta, hogy ez kell neki. 😄

Veronika alias virslee bukszaszáj elég hulladéknak tûnik nem tudom mit eszel rajta

úgy érzem h ez Balázsnak való mûsor lesz😄
itt kitudja élni a hülyeségeit😄

nõi ruszki válogatott az a magas rövidebb hajú

Nekem egyáltalán nem tetszik az orosz csaj, szerintem nem szép :S

az Olga(utolsó 4ben volt nagyon magas fekete hajú)

helloleo
Melyik az orosz csaj?