6466
-
#1606 csak sajnos a testzsírszázalék versenyben is no1 lenne... -
#1605 de a kedvenc nálam éva, nagyon szép arca van szerintem.
és ha igaz az amit a szülei mondtak róla, és ami az adatlapján van, akkor egy igazi főnyeremény lehet:) -
IXEMGabeo #1604 viszont a legszebb szem a Magdolnáé -
#1603 Jaja már készitem is a molotovokat ! XD -
#1602 éva, brigitta és veronika a 3 legjobb csaj kinézetre.. a több nem nagy szám. -
Blanco308 #1601 Alek ma nagyon begerjedt már...:D
nekem ez a rész már tetszett,még mindig erőltetett de már szórakoztatóbb ..sokkal mint tegnap :D -
paly90 #1600 így van különben megyünk fel Pestre azt ellátjuk a baját:D -
#1599 Ugyhogy Alek jobban teszi ha még Évát bent tartja ! XD -
argo001 #1598 Szerintem ő a legjobb csaj ott. Kinézetre. -
#1597 Ha Éva kiesik felgyújtom az rtl székházat ! XD -
#1596 dorisz, magdolna, és az egyik tesó esik ki holnap remélem. -
argo001 #1595 A testvérpárt kellene hazaküldeni, ilyen irritáló szutykokat... -
#1594 Na szerintem minél kevesebb csaj lesz annál jobb müsor lesz ez ! -
paly90 #1593 akkor úgy fogalmaznék h az elöző részekhez képest volt kurvajó...
de ezt a randit máshogy nem is lehetett csak h picit megvan rendezve...hova menjenek merre menjenek stb -
#1592 Ha ez bekövetkezik, egy országos ****verés kezdete borítja be az tájat :D -
Cike #1591 Szilvia-Dorisz-Magdi a holnapi 3 om kieső nálam de sajnos még esélyes Veronika és Éva is egyik se tudott közel kerülni Alekhez. -
#1590 az túlzás, "kicsit" látszott, hogy megrendezett, de megpróbálok elvonatkoztatni ettől. -
bippo #1589 Nagy kár.
Mert a tarkójuk kívánja a lapátot. -
IXEMGabeo #1588 azt hittem ő fog kiesni elsőnek, mivel nem is mutatták szinte:D nem is csodálom...
Orsi hastáncost sajnálom, de ők sajnos öregek voltak Alek számára, Tímea pedig szolíd is és duci is volt sztem... -
argo001 #1587 Ez jó volt, ahogy Alekosz kinézett, azon röhögtem egy sort.
Az Alek-Olivér konzultációkból mutathatnának többet, mert olyankor általában nagy dolgok születnek. :D -
COOLancs #1586 Az Olga bőrszerkóban korbáccsal nézhet ki jól xDDD Kiváncsi vagyok melyik részben nyomják el ezt a poént xd -
#1585 Alek nem tudja hogy ilyenek, előtte meg ugye megjátszák magukat. -
Cike #1584 jah szerintem mikor 5-6 an maradnak akkor már 1-esével fognak kiesni. -
paly90 #1583 kifejezetten kurva jó rész volt a mai:D -
seilafertee #1582 fúúú "de nagy" nyeremények :))))))
és ezek szerint a Neckermann utazási iroda lesz a következő ami csődbe megy ??? :)))))))) -
#1581 Jó lesz ez a müsor holnap már ujabb 3 csaj repül és már csak 9-en lesznek ! xD -
Suffering #1580 remélem holnap kiesik Dorisz, ilyen ronda csaj is kevés van mint ő -
bippo #1579 Ja, ő is a normálisak közé tartozik.
Magdi és Beatrix miért nem esett ki az első körben?
Én belöktem volna őket egy feneketlen verembe. -
#1578 4 nap - 7 csaj, jó lesz ez -
Blanco308 #1577 Orosz csaj a legjobb és kész..:D ,amugy ez a mai már jó volt...:D még mindig nem az igazi de alakul..:P mostmár legalább a végén volt Oli-Alek duma :d -
#1576 ?? Tuti 3 hétig fog ez tartani? -
#1575 Bazmeg ujabb 3 csaj minus !
Remélem a ribancok kiesnek ! XD -
IXEMGabeo #1574 miss KGB le is vette:D:D:D -
spm #1573 Holnap 3 repül, jó lesz már -
bippo #1572 Jó a banner, sokat segít.
Nekem szimpi ez az Andrea. Szintekkel szolidabb és normálisabb, mint sok paraszt ott bent.
-
Cike #1571 Ha a lányok nézték volna a hazudj ha tudsz cimü sorozatot akkor levehették volna,hogy hazudik Andi:D:D a gesztusai alapján látszott:D -
#1570 IMÁDOM EZT AZ OROSZ PI**ÁT -
spm #1569 a KGB már faggatózik -
#1568 Attól még lehetne több, legalább több gondolatot lehetne hallani Alektól :D -
#1567 mert enm tud beszélni :D