6466
-
#1687 -
#1686 Bazz ennek a Veronikának milyen hangja van, mindjárt befosok a röhögéstől :) Eszembe is jutott melyik filmben hallottam. A hat nap, hét éjszakában Anne Heche magyar hangja volt ilyen hasonló. Attól is frászt kaptam :) -
#1685 Gratulálok az izlésedhez ! -
janokapm2 #1684 Végül is Alekosz hónapokig kajtatott Gigi után, őt tetszett neki a legjobban... -
#1683 gigi húzogatja a felsőjét,bár ha lecsúszna sem látnánk semmi érdekeset,nem nagyobb melle 2 pattanástól -
janokapm2 #1682 Gigi ismét nagyon jól vezeti a műsort, teljesen képernyőképes. -
#1681 Mert Aleknek voltak jó pillanatai Anikoval is !
DE Gigivel mikor volt ugyanmár !
Asszem ha továbbra is Gigi marad drasztikus lépések lesznek itt ! -
#1680 Ha ezen a héten Gigi lesz akkor ennek nem lesz jó vége !
Az még hagy ám hogy nem Éva lett a müsorvezető de hogy még Anikó sem az már felháboritó ! -
#1679 hányok már gigitől -
#1678 De Gigi sem pedig Éva lett volna erre a legalkalmasabb ha munkáról van szó akkor szerintem nem lett volna semmi gond ! -
#1677 Jah erről van szó !
Évának kellett volna vezetni az esti müsort !
Anikot még megértettem volna de hogy mit keres itt Gigi az jó kérdés ?
Egész héten hétfő kivételével csak ö vezette eddig a müsort ! -
spm #1676 Hiába volt Éva Alek talpnyalója, attól még kiszámíthatatlanul idegbeteg, nem való élő műsorba... -
#1675 mi a szar már megint ezt a büdös cigányt kell nézni -
spm #1674 Remélem ezek után napokig Anikó lesz majd, Gigi már nagyon unalmas.. :) -
#1673 tök mind1, egyiket se csipázom, inkább évának adták volna a műsor vezetését... -
#1672 Érdekes a villában minden feladatot Anikó kapott erre Gigi vezette eddig csak a müsort ! Felháboritó ! -
#1671 Most meg mi a franc van hogy már 3 napja ez lófejű ribanc vezeti az esti müsort ! Anikó csak az első adásban volt !
Gigi tegnap azt mondta hogy ma Anikó lesz erre tessék !
Ne hogy már a retek ezt a lófejüt sztárolja Anikó helyett ! -
#1670 ágnes jó milf, kár hogy aleknak nem jött be -
Cike #1669 és holnap megint nem lesz Anikó mert haknizik egy szabolcs szatmár bereg megyei kis faluban. -
Shelton #1668 anikó sokra vitte.. -
thom4s #1667 neee!!! megint a retkes van -
spm #1666 Mi a fasz ez, hogy már megint a Gigi van? -
#1665 újra gigi, anikó sehol :D -
#1664 jah...
akkor én is kérnék majd egy olgásat :D -
janokapm2 #1663 Ez a mai rész elég hánytatósra sikeredett, de legalább kiderült, hogy Alekosz perverz. -
#1662 Ott vannak fent a kis képek az nem jó? -
Benevolens #1661 wesker nem tudod mi a címe annak a számnak ami alek legjobb pillanatai alatt ment? -
#1660 Egyébként most laptopról irok a cuccok me Pc-n vannak ! -
#1659 Kárj egy logót a Logómühelyben ök profibban megcsinálják mint én !
Mert én nem tudom melyik progival lehet logó méretre zsugoritani az ilyen képeket minsögveszteség nélkül ! -
#1658 Valaki segítsen Weskernek logót gyártani :) Mert lassan vége a műsornak :) -
#1656 Ez a logó csak ebben a topikban jelenik meg máshol nem !
Ugy mint a VV4 topikban az Alek logok csak a VV4 topikban vannak jelen ! -
#1655 Nemsokára lesz egyenlöre nem találtam olyan programot amivel csinálhatnék !
-
#1654 én azért nem, máshol nem biztos hogy szerencsés egy ilyen logóval mászkálni :D -
#1653 Ez direkt spontán ment le ! Olivér kicsit megszivatta de Gyözö nem vette a lapot ! XD -
#1652 logót kérek :) -
#1651 Olga az orosz csaj ! -
#1650 Szerintem ez nem megjátszott. -
Odacsap77 #1649 Melyik az orosz csaj? -
#1648 ez megjátszott, vagy frankón spontán ment le? :D -
WNW #1647 Evike megint magat adta a CKM galan... Lent a foto..