6466
-
Blanco308 #6064 Bár egyszerűbb lenne mindent egy emberre fogni de te sem gondolhatod komolyan hogy Olivér irányitott,ő is csak a díszletrésze volt...lehet hogy sok ötletét elfogadták vagy kikérték a véleményét de tuti hogy a régi jó vv-s banda döntött a fontossabb kérdésekről...:) -
Ironman2 #6063 VV4-et már 2004-ben toborozták! Egyszerüen kidobták azt a 18 ezer jelentkezőt,aki akkor volt,és ismert embereket válogattak be. -
#6062 Oliver, a nagy "haver"/"teso" az, aki kitalalta ezt az egesz szerepet Aleknak erre a 3 hetre. O meg belement, mert fingja sem volt, mi tortenik odakinn, mennyi ember isteniti es kovetne akar a halalba is, es hat 16 no, rakas pia es villa harmasnak nem tudott nemet mondani. De ha nem lett volna eleg, volt ott meg par laza millio mint gazsi.
Mindenkinek megerte, a Retek jol jart a nezettseggel es az igy befolyo reklamszerzodesekbol, reklam elhelyezesbol, kulso helyszinek promojabol jott penz dogivel. Oliver is kaszalt milliokat, mint producer es otletgazda, dorzsolte is folyamatosan a kezet, amikor jottek a nezettsegi adatok - meg akkor is, ha folyamatosan csokkent, de a harom het alatt nem vesztett annyit, hogy buko legyen. Es talan Aleknek is megerte, hiszen vegre esely volt, hogy dugjon egy jot, es meg penzt is kap ezert, nem keveset. (Ha csak egy hetet is kint tolt elotte, es elkezdi elvezni a VV4 gyozelmeert kapott dolgokat, nem vallalja be.)
Oliver jol latta, hogy Pako, Benko es Kiszel Tunde ahol szerepel, ott - barmennyire is trash az egesz - van nezettseg. Erre alapozva letrehozta ezt a musort, amely adta magat mar eleve a VV4-ben latott - enyhe szexualis zaklatasoknak is minositheto - udvarlasi technika lattan. -
ZZ88 #6061 Jó lesz a VV5 is, azt ne feledd, hogy mennyi exhibicionista önjelölt hülye van, ráadásul a vv4 et is csak kb 6 villalakó vitte a vállán, de az is elég volt. -
ZZ88 #6060 -
Ironman2 #6059 Ha unalomba fullad a vv5,akkor ő lesz a tartalék ember Olivérrel gondolom.De akkor már hiteltelen lesz az egész.Én azért irnék Kristófnak néhány ötletet.Főleg az esti online-al kapcsolatban. -
Blanco308 #6058 beindul a pálnika főzés...egyhalom túlérett déligyümi...:D XD -
ZZ88 #6057 A dzsungelben hogyan fog piálni? -
Blanco308 #6056 nem lesz gondja Aleknek...még idén meghívják jópár helyre.+néhány reklámszerződés...meg szerintem menni fog az újrainduló műsorokba is pl.:kaladra fal,celeb vagyok ments ki innen,vacsoracsata, és persze VV5 vendég szereplő :D -
Ironman2 #6055 Mert csak úgy kapja meg a havi 1 milliót ha még 1 évig közremüködik az RTL-el. -
Ironman2 #6054 Látszik hogy elege van már az egészből.Nem akar ő már népszerüséget.Lezajlanak az utak,meg az 1 év szerződés még,aztán viszlát.Jobban érzi magát odahaza a kocsmában. -
ZZ88 #6053 Kemény, és a való világ vezérlőben is milyen alakok ülnek, csak a KHF gombot nyomogatták. -
Blanco308 #6052 azt már megtudhatta előbb is XD egyszer elszőktek a kamera elől a lakóbuszban XD ...inkább az lehet hogy rájött hogy Alek le sem fogja sza.rni....szépen megy vissza az ismeretlen Tündihez....:) -
Blanco308 #6051 jó kérdés ...de nagy barom volt az biztos....
érted és ilyen emberek ülnek az rtl szerkeztőségében és milliókat keresnek havonta...:S -
Ironman2 #6050 Vagy lehet hogy megtudta hogy ne számítson "nagy" dologra az életben...hehe -
ZZ88 #6049 Ja, de ki volt az a fasz, aki ezt a díszmajom szerepet kiagyalta. Egy sokkal nézhetőbb műsor is lehetett volna. -
Blanco308 #6048 akkor még jobb :) -
Ironman2 #6047 Milyen 1 nap? 0 nap! Vasárnap este már nem voltak együtt.Gondolom megviselte hogy beszólt neki Vája,meg a többiek. -
Blanco308 #6046 itt a reggelis videó :D -
Blanco308 #6045 Az szép...XD
ez új rekord lesz gyrekek....1 nap XD -
janokapm2 #6044 Veronika szökésben!!! :) link
-
Blanco308 #6043 ezzel a mondattal egyetértek....csak azért nézték az emberek(köztük én is) mert mogszoktam hogy este 7-9:15 ig vv-t nézek Alekosszal....
bár ennek a műsornak szinte semmiköze nem volt a vv-hez és vv Alekoszhoz még is hozta a nézettséget egy szar műsor és egyerőltetett jópénzést szerepet játszó Alekosz...
azt azért jó látni Alek nyilatkozataiból és stílusából hogy a műsor végével vége lett a díszmajom szerepnek is :) -
ZZ88 #6042 ez a lényeg:
"Alekoszt a megszokás repítette a nézettségi verseny élére. Pedig ez a reality nem szemét volt, inkább szar. Nem is csoda, hogy a betelefonálók közt vécépapírt sorsoltak ki." -
Blanco308 #6041 én is láttam róla ...35 éves nőhőz képest és Alekhoz képest szerintem jó nő...:) -
#6040 Tündiről láttam egy fotót... Hát Ő nekem jobban mutánsnak tűnt! :) -
Ironman2 #6039 Én csak 2 hetet adtam nekik.Lett belőle 0 nap.DDD
Egyiket sem kómálta Alek -
Ironman2 #6038 Alekosz és választottja külön töltötték az éjszakát
....és Vája asszony jól ki is osztotta a leendő menyét -
WNW #6037 Vazze, mutans.... Piszkos, elemedben vagy.. -
Marko001 #6036 Alekosz a legalsó szinteken :D -
#6035 Hehe, kollegámnak mondtam, hogy lesz idén vv5, erre szép csöndben elkezdte verni a fejét a szekrénybe... Jaja, náluk asszony egész nap a vv4-et tolta, még netről is, gyerek már idegbeteg... -
#6034 Jah, lehet forgatnak mág ezt-azt ott, szal. kell a kiccsaj hozzá. A szerződés az szerződés, most Alek jópár évig ugrik, ha az RTL beböffent valamit. Múltkor volt már róla szó vmék mísorban, hogy milyen durva egy ilyen szerződés (gyakorlatilag a rabszolgájuk vagy pár évre, jogok nuku és kussolhatsz, csak azt mondhatod, amit ők akarnak). Jogos, aljának ez is túl jó. -
#6033 Ket nyaralast nyert. Egyiket a VV4-gyel egyet a haknimusorral. Elobbire Tundevel, utobbira meg a mutanssal megy. -
#6032 A tegnapi fél kettő adásban pedig azt mondták, hogy együtt mennek nyaralni... Én azért Alek helyébe elvinném Görögbe és megpróbálnám jól... :)
Én szerintem Alekosz nem is vihet mást, csak Őt. Szerintem az RTL tuti, hogy bepipulna, és szerintem "kötelezi", hogy Veronikát vigye. -
janokapm2 #6031 Persze ez nyilvánvaló, én sem vártam aranylakodalmat tőlük. De, hogy ennyi pénzért még a látszatra sem adnak... Mondjuk Veronikát megértem, egy kerti bútor nem ér annyit, hogy Alekkal legyen akár egy napig is, itt kint :) -
#6030 Az összes ilyen műsor kamu. Aki elhitte, hogy ennek van VALÓS tétje akárki számára, az nagyon agyhalott. :DDD
Ennyi erővel kint "itt a piros, hol a piros"-ozhatna a piacon a barnákkal. -
janokapm2 #6029 Haha:
Alekosz az exével megy az álomutazásra link
+ az RTL reggeliben már ott sem volt Alek mellett Veronika.
Kb ennyire volt hiteles az egész műsor... -
#6028 fábriban nyári szünet van, focusban szintén, vacsorában is, nyár végére már rég elfelejtik majd ezt a bohóc bóbita fejű pojácát.
győzikét mondjuk simán válthatja még egy trash realitivel szeptembertől. -
Ironman2 #6027 Úgy legyen! Alekot akarok látni minden héten! -
#6026 Lehet hogy volt csak azt nem adták le az Öf-ben mert nem maradt rá idő !
Minden újság megirta még se adták le az Öf-ben ! -
#6025 aztán kurvanagy feladata volt e az évának az alekoszsóban ahogy állítota?