Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem a mûsor zenéje idegesít a legjobban.
jah õ rosszul semmiképpen nem jár....aki utálja és lenézi õt az ez elõtt a mûsorelõtt is igy érzett..ez már nem oszt....
keres egy "kis" lóvét...ökörködik Olivérrel..kiélheti jobbesetben a perverzióit is...:d õ nem veszit semmit....kevesebb azokszemében akik csipázták nem lesz emiatt...akik meg nem szerették továbrasem fogják...ennyi...😄 ha meg megbukik a mûsor Alek a pénzét akkor is megkapja...
Arra a pár percre majd belenézek a Fásy mulatóba. Egy Alek Bunyós pityu kombó már kemény lenne.
amugy nem csak az Alekosznakvaló erõltetett....hanem a mûsor is kicsit...rem csak azért mert volt az elsõ adás....ettõl tartottam hogy keretekközé ,elõremegterverzett szitukba nyomják bele Alekot....ettõl nem természetes..
helloleo
Elsõ adás után én is ezen az állásponton voltam, hogy ez egy iszonyat szar, de adok még esélyt a mûsornak. Ha meg marad ilyen szar, nagy kunszt, volt már erre példa, hogy valami annyira szar, hogy már jó 😊 Lényeg, ami lényeg Alek zsebel 10 misit, megtermékenyít pár csajt és ha le is járatná magát, jobb lesz úgy neki, eltûnik a képernyõrõl, visszamegy zenélni stb. Mert mondjuk ki õszintén, akik itt a képernyõn maradtak azok mind nem normálisak és mondjuk sokkal jobban éredeklne egy Alekosz zenél "mûsor", mint ez. Szóval lesz, ami lesz, Alekosznak jó lesz 😊

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

Szerintem a vezérlõsök megcastingolták már a travit. <#nevetes1>
A mai adásból az jött le, hogy az a testvérpár nagyon rámenõs, igazi szarkavarók, õket elõbb megdugja, utána kidobja Alek.

A virslis csaj nagyon buta, de jóindulatú,

a kozmetikus csaj meg elég molett a kép alapján nem gondoltam volna ilyennek.
wesker24
A transzi már nincs benne már a castingon elvérzett Olivér szurta ki és akik bent vannak azok mint egytõl egyig csajok !
....hát persze....
sonic syndicate
nincs kedvem végigolvasni mind a 786 hszt, de csak egy kérdésem lenne: alekosz és olivér ismerik a jelöltek háttérinfóit?<#idiota> pl a veronika elõzõleg férfi volt

wesker24
Jah remélem ö is fog majd müsort vezetni nem csak Gigike !
nem nyugi...😄
csak hülyülõk veled...
amugy sohasem értettem ha valakinek valami nem tetszik ,lenézi számára érdektelen,minek pazarol idõt arra hogy utánna írogasson? 😊
nem kötekszem,nem személyeskedem...csak fura...
amugy én se vagyok oda ezért a mûsorért..de valószínû nézni fogom..mert lefoglal és jókatröhögõk rajta...+szerintem Alek hülye lett volna nem elvállalni..ugyanis VV4 -ben történtek után mit szégyenkezzen ezen...😄
itt max a csatorna járatja le magát...na meg az a 16 buta pénzés és hírnévéhes picsa...😄
Alek semmi olyat nem csinál amit VV4-ben ne tett volna...😊 +nem keveset kereshet vele...😄 enbnyiért talán még teis elbohockodnál..😊
Victor1103
fanboy-e vagy?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

helyes...remélem akkor ide se írkálsz majd...😄
jah már mind1, látom már vége...

COOL streamet tudna valaki linkelni?

Victor1103
Ma belenéztem ebben az alekoszos hülyeségbe.

Hát a gyereknek abban a maskarában sikerült komplett hülyét csinálnia egy egész ország elõtt magából. Olivér ahogy nyalizik neki hát az már a szánalom netovábbja. A lányok? Hát õk meg egy brancs ostoba, buta, hülye libák szal alekosznak tökéletesek lesznek.

A vv4 se jött be az elején de ott idõvel voltak kedvelhetõ karakterek, ezt egy rész megnézése után le tudtam szûri jobb ha messzirõl elkerülöm

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

helloleo
Tudjátok mit hiányolok a hivatalos oldalon a leányzók adatai közül? 😊
A testsúlyt 😊))

helloleo
Gigi legalább megtudott szólalni tegnap, nem úgy mint Anikó 😊

wesker24
És ez az holnao is megint Gigi lesz miért nem Anikó ! Pffh !
Hát ja, elég volt már Gigibõl 😊

zaki
jó nõ, de többnek néz ki 33-nál. legalább 40 évesnek saccolnám. persze ez nem baj, csak érdekes. lehet a szemüveg miatt.
vége az alekoszvalónak. hát, ha nem nézitek meg felvételrõl, semmirõl nem maradtok le. csak gigi&zsófi&zsuzsi beszélgettek, semmi több.

miéert nem Aniko lesz holnap? RUHATTTAK! 😊
Daell Drow
Meg neztem a noi felhozatalt, es hat csak andrea aki bejon.

A tobbi retardot nem tudom hogy tudtak bevalogatni, foleg ha allitolag 400+ jelentkezo volt.
gigiló meg makog összevissza, még tordas is jobb mûsorvezetõ lett volna , sõt. 😊
a coolék sohasem voltak normálisak 😊
Gigi, Zsuzsi, Zsófi... pont õk kellenek Alek mûsorába :SS

valaki linket a cool tv-hez légysziiii
Na átkapcsoltam az Alekosznak valóra (az m1-rõl, Wolf Kati továbbjutott)

Murder3
nem tudom enngem nem nagyon fog meg ez a téma alek miatt érdekel csak....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

helloleo
egy kutya 😊

nem középkor....18. század....😄
Nem tudom, mert leginkább foxot használok, ahhoz meg van ez:

Video downloadhelper

Ezzel az összes RTLmost-os videót le lehet tölteni gépre (.mp4 formátum asszem)..

helloleo
Ameddig nem lépnek ki a középkorból, addig ilyen fos lesz a mûsor. Gondolom van szemük és észreveszik, hogy ez már a XXI. század 😊

hát elsõ nap mit vártál? 😄 egyértelmü hogy a csajokat mutatják be , majd mostmár fog szerepelni, remélem...
chrome-ra milyen plugin van ?: D
Murder3
fórum / Tv, Mozi, DVD >> /

Murder3
amúgy én tuti nem fogom nézni ez túl érdektelen és unalmas a számomra fõleg h alek nem szerepel benne sokat.
de remélem azé megkapja amit akar<#love11>

Sg.hu informatika & tudomány. A legnépszerûbb topic pedig ez ...<#fejvakaras><#rinya>
Murder3
vadul hajtunk a 10k hzs-ig😄

valaki legyenszíves adni Alekosznak valóslinket majd...köszi 😄
MI A FASZ? LEGNÉPSZERÛBB TOPIK????
RTLMost.hu miért nem jó?

Le is lehet szedni a videókat (böngészõ pluginnel), még csak böngészõben sem kell vele szórakozni..

kastil
youtube profilra aki veszi linket plx

Én sem nézem, de a szomszédnéni unokájának a szomszédjának a sógorának nagymamája azt mondta, hogy nem volt rossz...

helloleo
omg 😊

Effe88
Tiszta Napóleon!!!😄😄😄😄

Ez EPIC!!😄 azok a nézések mint vmi elõkelõ nagyúr

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Természetesen én nem nézek ilyen szenny mûsort. De a haverom szomszédja szerint tûrhetõ volt.

desigo
Alek eléggé túljátsza a szerepét,remélem késõbb közvetlenebb lesz
ezek a csajok durván fogják osztani egymást az tuti...