Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keres egy "kis" lóvét...ökörködik Olivérrel..kiélheti jobbesetben a perverzióit is...:d õ nem veszit semmit....kevesebb azokszemében akik csipázták nem lesz emiatt...akik meg nem szerették továbrasem fogják...ennyi...😄 ha meg megbukik a mûsor Alek a pénzét akkor is megkapja...
Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!
A virslis csaj nagyon buta, de jóindulatú,
a kozmetikus csaj meg elég molett a kép alapján nem gondoltam volna ilyennek.
csak hülyülõk veled...
amugy sohasem értettem ha valakinek valami nem tetszik ,lenézi számára érdektelen,minek pazarol idõt arra hogy utánna írogasson? 😊
nem kötekszem,nem személyeskedem...csak fura...
amugy én se vagyok oda ezért a mûsorért..de valószínû nézni fogom..mert lefoglal és jókatröhögõk rajta...+szerintem Alek hülye lett volna nem elvállalni..ugyanis VV4 -ben történtek után mit szégyenkezzen ezen...😄
itt max a csatorna járatja le magát...na meg az a 16 buta pénzés és hírnévéhes picsa...😄
Alek semmi olyat nem csinál amit VV4-ben ne tett volna...😊 +nem keveset kereshet vele...😄 enbnyiért talán még teis elbohockodnál..😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Hát a gyereknek abban a maskarában sikerült komplett hülyét csinálnia egy egész ország elõtt magából. Olivér ahogy nyalizik neki hát az már a szánalom netovábbja. A lányok? Hát õk meg egy brancs ostoba, buta, hülye libák szal alekosznak tökéletesek lesznek.
A vv4 se jött be az elején de ott idõvel voltak kedvelhetõ karakterek, ezt egy rész megnézése után le tudtam szûri jobb ha messzirõl elkerülöm
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A testsúlyt 😊))
vége az alekoszvalónak. hát, ha nem nézitek meg felvételrõl, semmirõl nem maradtok le. csak gigi&zsófi&zsuzsi beszélgettek, semmi több.
A tobbi retardot nem tudom hogy tudtak bevalogatni, foleg ha allitolag 400+ jelentkezo volt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Video downloadhelper
Ezzel az összes RTLmost-os videót le lehet tölteni gépre (.mp4 formátum asszem)..
de remélem azé megkapja amit akar<#love11>#love11>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Le is lehet szedni a videókat (böngészõ pluginnel), még csak böngészõben sem kell vele szórakozni..
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit