6466
  • wesker24
    Na jah ha az egyik tesó kiesik akkor a másik megtörik vagyis vissza vesz magából !

Mint anno a VV4-ben Béci és Gigi !

Ki gondolta volna hogy vannak rosszabak a Rácz tesoknál ! A motsani tesókhoz képest angyalok ! xD
  • Zeraa
    jah mondjuk ezt nem értem,Évát meg Anitát nem láthattuk tegnap se ma se,vajh mié,Évát mintha tartogatnák a végére vagy vmi ilyesmi
  • zaki
    különleges nő.
    és ez tetszik aleknak is.
    csak ez a két tesó mehetne a picsába már tényleg. legalább az egyik, akkor a másiknak már nem lesz akkora arca.
  • wesker24
    Jah vazee teljesen kiment a fejemből pedig direkt van Jason maszkom is ! XD
  • IXEMGabeo
    az a kemény, hogy a nézők nagyrésze és itt is rohadt nagy népszerűségnek örvend a ruszki csaj pedig alig beszél:D ebből látszik mennyire egyéni...az újdonságot, a változatosságot mindig szeretik az emberek...

ezt anno az ókorban is megmondták Ciceroék:D
  • zaki
    már csak 9en vannak... tegnap 3, szerdán 4 esett ki.
    sztem csak jó, ha kevesebben vannak. többet tudnak mutatni. így is kivágtak pár csajt, ma pl évát nem lehetett látni egyáltalán tegnap (se).
  • wesker24
    Már csak 9-en vannak ! :D
  • desigo
    nah most várhatod a következőt xD
  • Zeraa
    Érdekes meglátás,ilyen értelemben még nem is elemeztem őket...remélem a rámenős kategóriát hamarosan lefogja szűkíteni.Alek... a 2 retket eltávolítani mihamarabb és akkor biztonságban tudhatod a pénzed lol
  • MagyaR
    Azt nem értem amúgy, h ha 3 hétig tart a műsor és 16-an voltak kezdésnek a nők, akkor minek kell ilyen gyorsan leselejtezni őket?

Már csak 10-en vannak és még több mint 2 hét van, szal most már kénytelenek lesznek lassítani a kiejtésekkel :D.
  • IXEMGabeo
    nem tudom, túlzottan megrendezett ez ahhoz, hogy ezt elhiggyem. A VV tényleg spontán ment szinte, ez pedig abszolút nem, vagy csak 10%-ban...

ja és durva, de sosem gondoltam volna, hogy a Rácz testvérpárnál lesz rosszabb, hát tessék mindig meglepődöm micsoda tirpákok élnek nálunk

(Magdisznó és Beatrix) cigány qvák
  • wesker24
    Vazee fel sem tünt hogy tegnap volt Péntek 13 ! XD
  • zaki
    csak azt nem értem, hogy a nap nagy részében a buszban dekkol alek olival, és piáznak, meg röhögcsélnek, vagy mi? :)
  • MagyaR
    Szntem csak a beszédmondás idejére kapcsolták be neki, amúgy meg mi értelme lenne az üzenetrögzítőnek....
  • wesker24
    Meglesz de most laptopról irok majd reggelre berakom az ujabb bannert a !

Amugy az elég érdekes hogy a szende kategóriából csak Éva maradt a romantikusok kategóriából csak Barbi és Anita maradt a különc kategóriából csak Veronika és Olga maradt de bezzeg a Rámenős kategóriából ott van mind a 4 csaj !
  • Zeraa
    ám Veronika kezd szimpi lenni
  • Zeraa
    h tisztuljon a kép
  • Zeraa
    héé a ma kiejett csajokat öltöztesd fekete fehérbe lécccci
  • Zeraa
  • Zeraa
    akkor valszeg látja h mien primitív a tesópár,abban reménykedem h jó pofára ejti majd őket
  • wesker24
    Akarod mondani hogy ma mivel már elmult éjfél !
  • wesker24
  • IXEMGabeo
    visszanéztem ezt a szart:D, nem volt rossz adás, Magdolna szép verset írt, kár, hogy kiesett egyértelmű, hogy a 2 gonosz tesópárt a feszültség miatt tartják bent. Ja és ne gondolja senki, hogy Alek nem látja őket, hisz a lakókocsiban követ minden eseményt, ezt is mutatták...
  • WNW
    Na holnap megnezem....
  • Zeraa
    na hello épp most néztem a mait,ez a retkes tesópár még továbbra is bent van,az a kérdés h mi a faxnak? Bíztam benne h ma hazatakarodnak mindketten
  • wesker24
    Egyetértek de ez befogható annak hogy izgult egy picit de gyorsan korrigált ! Habár Évára lettem volna kiváncsi hogy ö milyen müsort vezetett volna ? :D

Habár neki tényleg nem lett volna sok ideje gyakorolni és felkészülni !
  • spm
    Majdnem rózsaceremóniát mondott szívceremónia helyett :) Elsőre rendben van ez, bár ez az AlekosznakValó olyan szar műsor, hogy igazából teljesen tökmindegy..
  • zaki
    kell nekem egy orosz csaj :D
  • PeeTeR
    bannerbe vele
  • wesker24
    Na nem volt ez olyan rossz egy két apró bakit eltekintve !

De 1 adás alapján ne itélkezzünk elöre !
  • wesker24
    Jaja Anikonak még ez az első ! Várjunk még vele !

Anikónak csak 1 hete volt hogy felkészüljön mig Giginek sokkal több ideje volt !
  • spm
    Azért még várjuk vele, Anikónak ez az első műsora egyedül, Giginek már volt 3 :)
  • Kengiro
    Anikó sokkal bénább mint Gigi, persze én is szivesebben nézem Anikót, de ha nem jó csóri akkor ez van :S
  • spm
    Anikó: egy műsorvezetőnek jó lenne megtanulni a különbséget aközött, hogy a "villába" vagy a "villában". Brrr...
  • wesker24
    Na jah az RTl irányitja Alekot ha saját magát adná akkor sokkla jobb lenne a müsor !

Habár most megint 3 csajjal kevesebb van !
  • Kengiro
    Ez a két dünnyögő trampli tehén bmeg :D fossa a szót, helyesen írni nemtud, csak fikázni, kajak lerugni a fejét :D
  • spm
    A csajok is azt mondják, hogy Alek nem azt adja a műsorban, amit a VV4 alatt.. Na erről van szó, talán jó lenne elgondolkodni ezen a készítőknek is..
  • wesker24
    Egyetértek ! xD
  • zaki
    szerinte szánalom, de azért elb@szott erre a bannerre X percet a gép előtt :D
    annyira unom már a sok fikát. ha valami nem érdekel engem, azt nem nézem. és nem megyek be pl az xy topicba, hogy fú de sz@r, szánalom aki nézi, stb...
    szerintem meg ez a szánalom.
  • wesker24
    Fejezd be mert nem lesz jó vége !