Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

testvérpár meg fogja ölni ezt a csajt😄😄:😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
botrány,hogy a közelieken mind milyen ocsmány...
Kazuma92
Gyakorlatilag magatoknak basszátok el, ha minden hülyeségre gondoltok ezzel kapcsolatban, de nem sértésként mondom..

De csessze meg, smink neluk az egesz egy rusnyasag...

Ha a szájába adják a szöveget, akkor ott már el van baszva az egész..

súgják hogy mit mondjon?
Kazuma92
Ez tetszik, hogy közösen döntenek, csakúgy mint a villában ahogy megdumálták a nõügyeket 😄

Az alap, h fulest kap hiszen Aleknak semmi tapasztalata nincs ilyen teren, h mit hova merre kell csinalni. Ezert utasitjak, h merre menjen meg ilyenek 😄

desigo
Anita este ki is esik
hahaha
mi van alekosz fülében? nagyon feltünõ

Aha tényleg.

Kazuma92
Csak nem sugó, ki lenne olyan amatõr hogy ennyire láthatóvá tenné..

úristen ennek a Magdinak van gyereke?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jobb fül, most is látszik.. le van ragasztva, gondolom valami akkor van ott 😊

wesker24
Hajrá Timi ! XD
Komoly? Én nem láttam.

Aleknek minek van "súgó" a fülében? 😊

tommyknockers
Ettõl a mûsortól várhatjuk az aranyköpéseket: mert nem lesznek. Ráaádásul tálcán kínálják fel magukat a csajok, és ez sem jó, unalmas az egész. No meg Olga a favorit.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

durva lett a nyugi

Kazuma92
Bár ez csak akkor, ha a jó öreg összeesküvés elmélet alapján megy a mûsor.

Andrea is bejön neki

Kazuma92
Szerintem drámaire csinálják, is kidobják szegény csajt a mai nap.

hiába, mert õ a legrámenõsebb kb😄

Azert eleg ranezni egy par jeloltre h mennyire unja az egeszet 😄

Jaja épp mondtam is a tegnap, hogy újdonság neki ez a forditott szerep és nemigazán tudja kezelni a helyzetet.

Krisztiam
ez a Barbi csúnya..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

desigo
Alek nagyon komolyan tolja ezt az egészet...
RatBaG
az elmúlt 5 hónapban is sablonokból dolgozott mondjuk 80%-ban.
pedig akkor tényleg csak "lenniük" kellet, ez meg most egy kötöttebb mûsor ráadásul.

Per Aspera Ad Inferi.

légyszíves ne rontsd a topik hangulatát az ordenáré szöveggel

tomigear a sheriff

Kazuma92
Hányszor hangzott el Lilu szájából hogy Konfliktus, a 4. széria elindítása óta ?😄

wesker24
Te szemét ! xD

1K-s TÉK ! xD
Szerintem õ a legjobb csaj ott.

zaki
felõlem mehet virslit zabálni, nagyon nem gyere be ez a típus :c
azt hittem ez lesz a legbutább, de a testvérpárt nehéz alulmúlni 😄

sz aszar hogy õ se lája mi történik nap közben szerintem....:s különben kibaszná azta két kurvát:s
de lehet hogy látja és csak azért is bentartja õket egy kefélésre..😄
nagyon megrendezett szar az egész, Alek már régesrég rájuk mászott volna normál esetben. AZ úgy szórakoztató volt, mert spontán jött, itt meg vissza kell magát fognia:S

Kazuma92
Nekem is Olga jön be, aranyos, és valamiért megtörtséget látok az arcán, nagyon szimpatikus csaj.

wesker24
Jah nekem Éva a nagy favom remélem sokáig bent lesz ! XD
Jaja, én Alek helyében vagy õt választanám, vagy Évát.

én is ugyanezt a jellemzést írtam volna róla😄

zaki
testvérpár egyébként nálam is kib@ssza a biztosítékot, aleknek meg tetszenek, hááát :S

Elmennek a francba, ha kiesik a hotdogos <#vigyor>

átszellemült erre a szerepre😄

wesker24
Hát gondolom az rtl beprogramozta mit mondjon ! XD

10 milláért jó hogy !
zaki
ruszki válogatott nekem szimpatikus valamiért.
nem rámenõs, visszafogott, nem qrválkodik, jó teste van, tetszik az akcentusa, csak kicsit többet is mosolyoghatna, látszik zavarban van 😄

jaa a hot-dogos Veronika szerintem ma kiesik, legalábbis eddig egyszer se mutatták ezek szerint nem alkotott maradandód akkor amikor Alek közelébe volt, igy sajnos lehet ma õ lesz az egyik.
Szerintem neki is furcsa helyzet, eddig le sem szarták a nõk, most meg másznak rá. Fõleg, hogy egyik sem egy szépségkirálynõ 😊)

Nekem is.
De ott van még a kiscsaj, azt hiszem az Éva, de Brigi se rossz. Hú, de elsötétítettek a villában. 😄

Amúgy én úgy látom mintha Alek nem igazán adná önmagát. Kb mintha be lenne programálva egy pár sablon mondatra azt annyi.

Hát, nem semmi, apukám.
Kicsivel több Alek-Olivér lehetne. 😄 A testvérpár nagyon ratyi.
Az tetszett amikor Alek azt mondta Olivérnek, hogy kegyetlen vagy apukám. 😄

ezek télleg 50 centis tv-t nyertek a multkor, most mutatták is a tv-t...