6466
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://velvet.hu/blogok/muffin/2011/05/13/heti_poz_ket_novel_egyszerre/
  • desigo
  • kastil
    hi
  • Orsand
    sziasztok
  • Blanco308
    na csak sikerül linkelni :D .....
  • Blanco308
  • Blanco308
    talán sötét hátérrel jobb lenne ugy darth vader-esebb lenne Alek ...:D
  • PeeTeR
    gyere le a Balatonra nyaron :D talalsz boven :P
  • spm
    Oké, nekem mindegy :)
  • wesker24
    A virágot le tudom venni ! De a kék szin egyáltalán nem passzol hozzá !

• spm
    Jó lett, csak a bal oldalon az a virágos téma szerintem nem nagyon illik oda. Meg a háttér az kék volt, nem? :)
  • xido
    csak ne nézne ki mindegyik úgy pucérkodás közben,mint akivel szart szagoltatnak:)
  • xido
    Tegnapi adásban nekem az első értékelhető Alek-Oli akkor volt,mikor elkezdték értékelni az üzeneteket,leveleket...

"Meleg van,durrantok egy sört.."..meg ilyenek:)
  • wesker24
    Na kész az új banner ! Frissitve és egy kicsit átalakitva !
  • spm
    A tesók nagyon beképzeltek, csak azt nem tudom mire, mert NEM szépek, és a kapa kiáll a szájukból. Éva köröket ver bármelyikre.

Érdekes volt a lenti videó, amelyben elmondta az Éva, hogy régebben csak a külsőségek, csak a felszínes kapcsolatok voltak a számára a fontosak, és hogy (állítólag) most már megváltozott. Hát nem tudom, majd kiderül a műsorból (talán) :)

De miért "Éva". Inkább lett volna "Évi", mert így legalább nem lenne félreérthető a VV Éva miatt :)
  • WNW
    Ezekbol a luvnyakbol jo, hogy nem kerult be oda senki.. Jeeeezus Maaria..
  • bippo
    Ja, az kimaradt. Szerintem Éva, Veronika és Olga villanthatna még.
  • bippo
    Hát, ezeket a melleket (tisztára mint az Éden Hoteles Nikié) meg ezt a testet nem nagyon kéne villantgatni. Rubens mondjuk csorgatná rá a nyálát, ha élne.
    Meg mit csinálnak vele? Tetvetlenítik, mint a börtönben? :)

Viszont a hajszárítós jelenetben a csaj nem volt rossz. Brigi volt az?
    (testre kb. mint vv Gina, csak hozzá jobban passzoló nagyobb és formás mellekkel.)
  • Ironman2
    Ujabb villantások

Egyre jobb ez a müsor! Könyörgöm! Miért nem a testvéreket,meg a többi lányt rakták a VV4-be? Ezt magyarázza meg valaki nekem!
  • Ironman2
    DDD.olyan mintha én választottam volna.
  • Ironman2
    Mi van? Narancslevet iszik Alek? Csak nem beteg?
  • MagyaR
    Nem ugyanaz. A költő verseket ír, az író meg inkább könyveket :D.
  • Ironman2
    Oli egy kicsit bunkó nem?
  • Ironman2
    DDD.Azt mondja Oli hogy a csajban egy író veszett el-erre Alek:inkább egy költő
  • Ironman2
    Hello! Nem válaszoltál a privátra!
  • IXEMGabeo
    szeva
  • Ironman2
    Szép a nyavalyát!
  • wesker24
    Neked is szép estét ! :D
  • Ironman2
    DDD.Szép estét mindenkinek!
  • IXEMGabeo
    még valami, Barbara milyen jól tette, hogy leszarta ezt a 2 hányadékot és csak legyintett, akármilyen ronda szegény, azért jó, hogy kiállt magáért és nem hagyta magát:D irigy féltékeny (, hogy elvesztik a Jack Potjukat) szutykok ezek a testvérpárok...
  • chalezlopez
    remélem így lesz, és még azért nem küldte ki őket, mert pontosan ez a "mocskos" terve! csak nehogy még gyorstüzelő váljék belőle a "szendóba"
  • Zeraa
    nah skacok elhúzok szuszogni jó8 cs
  • IXEMGabeo
    óó dehogynem, bele se merek gondolni kik élnek BAZ és Szabolcs megyében, itt konkrétan a kemény magra gondolok, ne is képzeld el...
  • Zeraa
    juuj de bírnám megfektetné a két retket jól megalázná őket majd kidobná őket looooooool
  • MagyaR
    Nem értem rtl miért nem mutatja többet évikét :D. Érthetetlen....
    Biztos homókkal van tele a műsor szerkesztősége :D.
  • IXEMGabeo
    nagyon gyanús nekem, hogy ők ketten döntősök lesznek...

nem tudom, gondolom 2 nő lehet döntős, itt nem 3 és nem 4, de, ha tévednék írja le vki itt mi számít "FINÁLÉ"-nak...

Anita és Éva a gyanús nekem a legjobb 4-be sztem Andrea és talán, talán Brigitta maradhat, azért húzta el Alek is a fejét...
  • zaki
    :DDD
  • MagyaR
    http://alekosz.rtlklub.hu/video/128567 --> Évi (L)
  • wesker24
    Jah volt is ijedtség rendesen hogy Éva is kiesett de csak az RTL hagyta ki ! xD
  • chalezlopez
    Amúgy jól betintázva Aleknek meg kéne hegeszteni a két luvnyát egyszerre, aztán a szívceremónián meg útilaput kötni a talpuk alá, 'oszt tankjú dzson tankoljon, agyő, arrivedercsi amóre indulni hazafelé.