16
-
Spirit #16 Felveszünk egy új integer változót "Pirosszka nem kettőspont" néven, melynek kezdőértékét "Ellenrossz a rossz ellen"-re állítjuk. :D Csak hogy trendik legyünk. -
#15 Trendiség van. Tercsi Fercsi fürcsi szercsi Kata Klára lávolva lájkolja. -
stremix #14 Soha az életben nem jöttem volna rá h mit jelent ha nem írod ide... Szóval tényleg hülye cím. -
Loverman #13 winnyogó ez elég szar duma, mindig is az volt. valahogy a folytatásoknak is volt első részük, ami sikeres volt, nem? na az vajon miért lett sikeres? mert folytatás volt? Nvm -
viasz #12 Volt első rész? :D -
#11 az első rész nemvolt azért annyira vészes, én kifejezetten jól szórakoztam rajta -
skiryo #10 Sírás helyett inkább nézzetek jó filmeket ;)
Szutyok pirosszka helyett ott van pl. a Rango.
Régen is ugyanennyi szar film volt, semmi sem változott, jó filmre kell beülni, és kész. -
#9 Az első rész is borzalom volt, nem vártam ennél többet.
A filmipar egyre mélyebbre ássa magát ... pedig manapság a technika bőven adott ahhoz, hogy bármit a vászonra álmodjanak, mégis borzalmak jelennek meg. -
leeloodallas #8 Válságban van a filmipar, és rossz úton (3D) erőltetik azt "kifelé". Kifejezetten idegesít, hogy borzalmasabbnál borzalmasabb, filmnek nevezett tákolmányokat próbálnak meg a torkunkon lenyomni, ezzel is siettetve az időskori elbutulást, ráadásként hülyének nézve a szórakozni vágyó embereket, mondván: ez való nektek, ez a szintetek. Egyre kevesebb a nézhető/élvezhető film, és milyen buta állat az ember: még ebben a helyzetben is igyekszik alkalmazkodni, "hozzá butul" az elé tett "etalonhoz". -
Yutani #7 Szerintem is jópofa volt az első rész. Sok film rosszabb ennél. Szerintem. -
#6 Bár a grafika igen gyenge volt, azért nekem kifejezetten tetszett, viccesnek találtam és többször is megnéztem. -
#5 Amúgy dögöljek meg ha értem, hogy ebben a címnek nevezett betű katyvaszban ez a balfasz "+int" kifejezés milyen indíttatásból született, és miért nem volt jó a "megint". -
winnie #4 sztori? mióta? hol?
ott vannak a jobbnál jobb sztorik, mégsem nézi őket senki, mert nem hollywoodi folytatások. -
vasedeny2 #3 sztori kéne nem 3d.... -
kalapos01 #2 Miért "már"? Ha az rossz, ez lehet még jó. -
#1 Már az egyes is rossz volt.