3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • MerlinW
    Nincs semmilyen plusz memory, Gary-vel ökörködtünk.
  • simon007
    Hello!
    Biztos csak a vágyálmom visz el a valóságtól, de szerintetek tényleg
    készítik az Assassins Creed Kinect-et?
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=16573&news=1p
  • Prince23
    Smoke bomb olcsónak tűnik, crafttal együtt simán ki jön 200 cr-ből. A smokeot egyébként 30 lvl-től lehetett használni...

• enlightened
    Hello,

Én megcsináltam 100% synchel a játékot, de csak achievementet kaptam, semmilyen plusz memory nem oldódott fel. Mire gondolsz? Az egyetlen plusz cutscene akkor járt amikor összeszedtem az összes könyvet.
  • CroftManor
    Smoke bombát nemcsak az tud használni, aki prestige szintű. Csupán kredittől függ, hogy meg tudod e venni.
    Minnél több meccset játszol, annál több kredited lesz, én jelenleg 30 ezer fölött járok.. :D
  • MerlinW
    Nem, mindenkivel
  • Prince23
    Am a multiba csak európai játékosokkal dob össze az animus abstergo lobby?
  • MerlinW
    Pennsylvania top3-as játékos, - nem csípem a stílusát. Egyébként vér profi. Rezvaya a top1 asszem, vele jó játszani. Ellene kevésbé:)
  • MerlinW
    Animus hack perk.
  • Prince23
    Találkozott valaki Ac_Grigory meg Pennsylvania nevezetű játékossal? Na ők gyakorlatilag sebezhetetlenek. Bárhol bárkit nagy tömegben egyből kiszúrnak, KÉPESSÉGEK nélkül. egyszerűen prok (vagy cheaterek?), a statjuk is furán néz ki.
  • Prince23
    Meg van olyan hogy megyek, mendgelék, azt egyszer csak összeesek, kiírja hogy kiokozta, de csupán 100 pontért :D
    ezeket bírom a legjobban, meg akik lelőnek távolról. itt pontra kellene elvileg vadászni, nem arra hogy ki freggel össze a legtöbbet.

Meg láttam valakinél ilyen ability összeállítást:
    Decoy (ez asszem amikor neked fut) meg tőrvetés... ez is milyen már? :D látszik fragre vadászik :D szégyelhetné magát az ilyen, prestiges. :)
  • MerlinW
    Sőt.. 10-el:D
  • MerlinW
    Simán. Lost streak 2x pont, pontra fejlesztett méreg 300p + incognito 350p + variety 150-600p
    Van overal cooldown perk, ami 5 halál után azonnal feltölti a képességeket. Én is azt használom.

Egyébként, ha nem vesz észre, nem dob smoke-ot. A játék lényege pedig, hogy ne vegyenek észre. Nem rohanunk, sétálunk, elé/mögékerülünk, türelmesen becserkészünk.

Két incognito-s türelmes gyilkolás felér 4 rárohanós öléssel.
  • Prince23
    Ja még annyi, hogy most gyúrtam rá a multira :D 0 day-kor lvl 11-ig jutottam, mivel rá voltam zsongva a singleplayerre, azt nagyon lekötött, sok idejig. Vasárnap kezdtem el folytatni a multit és most level 47-nél tartok.

Még valami: azt vettem észre, hogy minden prestige király, 19 csillagosoknál van smoke bomb. Így könnyű is lehet, akinél van bomba, az gyakorlatilag verhetetlen. Szerencse kérdése az elkapásuk, már amennyiben éppen ahsznált smokot, akkor kell rá lecsapni, míg újratöltődik. De látom van már olyan is, ami sokkal hamarabb újratölti, köszönhetően a craftolásnak :P

Ja és még valami:

Ha presztigelek, elveszlődnek az eddig gyűjtött kreditjeim? ergó minden lenullázódik, a challange is?
  • Prince23
    Lenne két kérdésem

1. Kill streak perkkel, hogy a retekben lehet elérni mérgezéssel 2000 pontot? wtf 2000 pont, igen. vagy köze lenne a prestige szinthez is, hogy iylen magaspont jár poisonnal???

2. A másik kérdésem meg az lenne, hogy futva, üldözve, valaki , hogy retekbe tud elkapni 1000 Xp pontért??? Mikor én ha üldözök valakit jóindulattal kapok érte 150 pontot, de legtöbb esetben 100 pontot... 1000 pont és 10 pont között üldözéssel baromi sok a különbség. vagy ez is prestige szitnhez van köze?

Eddig egy tanácstalan vagyok ezek miatt. A multis karajkterek nem jönnek be, sokkal jobbak voltak a BH-ban. és ráadásul választékosabbak is voltak. itt meg van 2 kedven karim, azt kész, míg előzőbe, azt sem tudtam kivel legyek. A kredit alapú multiplayer rendszer viszont nagyon jól eltalált.
  • Farkassacred
    ha nem ez volt a kérdésed pls írd le tagoltan és érthetően, mert nemtom mi a problémád. köszi
  • Farkassacred
    A deneket egy sárga bizbasz jelzi és ha megcsinálod, kapsz assassinokat, vagyis meg kell mentened őröktől, aztán ezeket a madáretetőben lehet küldetésekre vinni őket és kapsz xp-t és lóvét
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Kis segítséget kérnék. A pigeon coopokat- galamb akármi ahol a beszervezett assassinokat lehet küldetsére küldözni - az assassin denen bellül lehtne elérni ugye? Nem tudok vele semmit csinálni. Egyszer votl egy küdletés már hogy menjek el egy iylenhez vhol kinn a városban ott küldtem ki embereket de ennyi. Azóta nem megy. Den-en belül nem világít hogy lehetne használni. Mi lehet a baj?
  • MerlinW
    Hibás lett a letöltött fájl, töltsd le megint
  • cRusa1deR
    Nem tudom telepíteni a DlC-t.
    Elindítom aztán a következő hibaüzenettel kidob:
    >SetupNew\setup.cpp(140)
    PAPP:
    VENDOR:
    PGUID:
    $
    @Windows Vista Service Pack 0 (6000)
    64 bit-es Win7 Ultimate-t használok. Mi lehet a gond? A multis része kifogástalanul működik.
  • xido
    tűzfal blokkolja,nézd meg nem-e tiltások között van,hogy felmenjen..
  • Farkassacred
    omg, most veszem észre hogy az internetet nem érzékeli,pedig be van dugva minden és megy is a firefox,most mit tegyek?
  • xido
    mostanában sajnos sűrűn terhelt az a kevés szerver amin menne
  • Farkassacred
    és az reális hogy amikor bejelentkezek, a szinkronizáció nem sikerűl? mert ilyenkor kéne elindítania a multit
  • MerlinW
    Piazza del Popolo memory-t:)
  • Gary
    Mit kapunk érte? Single vagy multis bónuszt? :Ð
  • MerlinW
    100% synch :))
  • Gary
    Ezt csinálják utánunk! :Ð
  • Gary
    Nem kell végigtolni a single-t, nem függvénye egymásnak a kettő. Illetve, a single játék közben föloldhatsz multi-s tartalmakat.
  • MerlinW
    - DLC-k (2,3,4)
    - Multizhatsz bármikor, semmi köze a single-hez. (illetve plusz dolgokat kapsz single után)
  • Gary
    A #2929-es hozzászólásban megvan adva honnan lehet hozzájutni a DLC-k feloldásához szükséges kódhoz.

Fizethetési legetőségek:
    kártyával (AmericanE, MasterC, Visa)
    ClickandBuy
    PayPal
  • Farkassacred
    úgy hogy bemész a boltba és válaszolj az enyémre!!
  • FreezerKiller
    Helló!

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet dlc-t venni a játékhoz?
  • Farkassacred
    jó akkor csak azt mondjátok meg, hogy először ki kell játszani a singleplayert és utána lehet multizni?
  • Farkassacred
    valaki tudna segíteni, hogy lehet elindítani a multit? azt írja hogy szinkronizáció failed és retry.valamit elfelejtettem volna csinálni?
  • MerlinW
    Megjelent a harmadik AC könyv, Altair történetét és a keresztes háborút dolgozza fel.
  • MerlinW
    Igen.
  • cRusa1deR
    A Lost Archive-t külön kell letölteni a DLC megvásárlása után?
    Csak mert a multis cuccokat feloldotta, de páncél, SP küldik sehol.
  • Farkassacred
    sziasztok! lenne egy problémám: amikor beírtam az online aktivációs kódomat utána beadta a profilomat, de a szinkronizáció nem sikerült, mert azt írja hogy retry. ilyenkor mit csináljak?
  • cRusa1deR
    Credit card funkció.
    A PayPal-t csak hallásból ismerem, használni még nem használtam.
    Csak azt nem értem, hogy miért nem jó, az első DLC-t simán meg tudtam venni ezzel a módszerrel elsőre.