3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • MerlinW
    Nem hiszem, hogy neked válaszoltam:)

Egyébként a single elindul? Ubisoft accountod van? Multit az egyszemélyes játék főmenüjéből indítod?

• Farkassacred
    nem hiszem hogy ezt kérdeztem
  • MerlinW
    Tegnap nyomtam wanted-ban egy 2200-ast. Incognito + hidden + poison + revenge + focus + 400-as variety + 2x loss streak:)
  • Farkassacred
    sziasztok! valaki tudna segíteni,multi nekem nem akar elindulni pedig eredeti,megnyomom a playt és kiadja hogy szinkronizáljam vagy indítsam el simán a játékot. multizni akarok ezért megnyomom a szinronizálást és azt írja shynkronizing failed:( nektek egyből szinronizál??? mit csináltam rosszul?
  • cRusa1deR
    Tegnap assassinate-ban valahogy sikerült összehoznom egy 2300 pontos kill-t.
  • CroftManor
    Én régebben poison + smoke-al toltam, de most márcsak mute & smoke kombinációval. Sok playert be lehet húzni a csőbe, el kezdesz rohangálni előttük, ők meg kapásból üldözőbe vesznek,de mute-al leütheted őket. Aztán egy szép kis hidden killt tudsz vele csinálni :)
  • MerlinW
    De Clay-t (S16) irányítjuk benne.
  • MerlinW
    Én is:) Igaz majd' 3 hónap kihagyás után rengeteget bénáztam:)
  • Gary
    Kösz a mai kergetőzést!
    Ugyan ezzel tolom én is a free for all-t.
    A team összeállítás játékfüggő. Ha challange-re mész, akkor az is.
  • enlightened
    Desmond irányításával, nem subject 16-t kell irányítani a gépben? mert végig ő beszél.
  • enlightened
    A ME3 nekem csalódás volt a 2 után. Semmi újdonság nem volt már benne. Side questek is megcsappantak és az egész nem ütött akkorát nálam mint a 2. A 2-ben nagyon sok újdonság volt, új csapattagok, új hajó, küldik, loyalty minden. Itt meg semmi csak a multiplayer de az meg nem izgat.
  • RAMyMamy
    utóbbi. (az első rész végén ugyanazok a jelek voltak a vérével a padlóra írva)
  • xido
    erről eszembe jutott,ha 16 rejtette el a glyph-eket itáliában,akkor mikor volt ott és kinek a bőrében?..vagy a gépet úgy hackelte meg,hogy a következő alany mindenképpen lássa,akárki is lesz és akárhová kerül?
  • MerlinW
    Csak úgy, mert tetszik:)
    Clay Kaczmarek (Subject 16) powa:) Remélem lesz valami előzmény játék, DLC, vagy valami, mert sokkal érdekesebb karakter, mint Desmond.

• MerlinW
    Mi a neved a játékban?
  • MerlinW
    Nálam smoke+mute vagy smoke + poison az alap:)
  • Prince23
    Croft... Milyen abilitykkel tolod?
  • Gary
    Hja, de még hogy! :Ð
  • MerlinW
    Box-on játszik.
  • cRusa1deR
    CroftManor te PC-n tolod a multit?
    Ha igen, kérlek jelölj be barátnak.
  • ratgab
    Nálam number 1.
  • RAMyMamy
    pont most nyomom a kotort, egész jó :)
  • CroftManor
    Úgy értettem hogy az FPS nézetes, ugra bugrát viszi tovább Desmond irányításával...
  • Prince23
    Ennek én sem örülnék
  • enlightened
    Hát persze lezárni nem fogják, hanem csinálnak belőle egy MMORPG-ot mint a tök jó KOTOR-ból. Kedvenc RPG-m volt, mi lett a sorsa? MMORPG természetesen nem vettem meg, egy MMORPG-nak sosincs olyan hangulata mint egy rendes gamenek.
  • Prince23
    Számozás, folytatás nélküli, standalone, különálló AC részek attól jöhetnek. Ezzel is elszakadnának a trilógia fogalmától, vagy a reboot-tól. Két évente mindig jönne egy AC. Új Animus hőssel, stb. Értem ezalatt nem mindig Desmondot irányítanánk a jelenben. Összesen egyébként is 17 alany van, bármi kisülhet belőle. ennek örülnék amúgy...csak ne évente legyen... mert rám nézve ez nagyon rossz megoldás lenne, főleg úgy, hogy hónapokig elvagyok a single-vel, aztán később multizok csak...

Egyébként lesz köv Mass Effect játék is, a fejlesztők azt mondták, hogy mindenképpen tartsuk meg a mentéseinket a ME 4-re nézve. AC, ME, COD... ezekkel mindig nagy pénz jön. Szerintem sosem fogják véglegesen lezárni ezeket a franchiseokat. Mindig kell gondolni a köv generációra is. na meg a pénzre is...
  • enlightened
    A harmadik résszel befejezik a tényleges AC sorozatot mint a Mass Effectet. Szóval nem nagyon hiszem hogy lenne folytatás.
  • Prince23
    Főleg mióta rátették a kezüket az osztrákok :D Azóta hanyatlott is a történelmünk és a területünket is megerőszakolták alaposan, hála nekik, na meg a kényszeri magyar helyzetet is. Az osztrákok meg a németek valódi templarok :D:D

Viszont a 200-300 éves AC közti különbséget be kell tartaniuk a köv rész esetében. Vagy a történelmi kor elejére mennek vissza, Altairtól még korábbira, vagy pedig betartják a 200 éves különbséget és a AC4 második világháborús környezetben (vagy hidegháború) fog játszódni, Berlin és Moszkva, valamint Párizs központtal :D

Ha nem tartják be ezt a 200-300 év közti AC különbséget én el tudnék képzelni, hogy a Ubisoft rebootolná a sorozatot, és a Frank Királyság elé helyezné majd a sztorit :D Igaz, így a városoknak lőnének. max kis települések lennének így csak. Hagyományosan ugye, ha már Ubisoft...

DE egy esetleges Bizánci részt is el tudnék képzelni 395 körül, sőt:D és akkor itt még volna nagy város is
  • enlightened
    Ennyi erővel játszódhatna bármelyik európai országban, kivéve azokban amiket belőlünk hoztak létre és idősebb vagyok a létrejöttüknél (pl. Szlovákia).

Károly Róbert korában nem játszódhatna a 4.rész hiszen akkor Ezio ősét alakítanánk mert Károly Róbert 200 évvel Ezio létezése előtt uralkodott és visszafelé nem megy a sztori időben csakis olyan személy lehet az AC 4-ben aki Ezio és Connor leszármazottja. Szóval mindenképpen 1800 utáni történelmi részt kell választani. Szerintem a 48-as szabadságharc jöhetne szóba. Habsburgokkal akik templarok és segítséget kérnek az oroszoktól, mert egyedül még így se bírnak a magyarokkal. Közben persze Kossuth meg a többiek is megjelennének mint az assassinok támogatói. Ezerszer izgibb lenne mint a függetlenségi háború, de mivel kis ország vagyunk és senki se ismeri a történelmünk így ez nem lesz megvalósítva.
  • Prince23
    Tehát ennyi erővel nálunk is játszódhatna a AC IV története :D

Elképzelnék mondjuk Károly Róbert vagy Nagy Lajos idején való sztorit. Utóbbi idején elég nagy volt a Királyságunk, ráadásul perszonál unióban voltunk a lengyelekkel. Na meg ott van Mátyás, fekete sereg. stb. szal lenne mit köré építeni és kitalálni egy fiktív sztorit.

sry a dupla kommentekért. de ez az ac nagyon eltud sokszor "nosztalgiázni" engem :D
  • Prince23
    Még az lemaradt, hogy nekünk, magyaroknak több történelmünk van mint az menő amerikaiaknak :D Az amerikai "álom" csak 200 valamennyi éves, míg a magyar állam, khm-khm ugye-ugye? :D
  • Prince23
    Az a vicc, hogy a magát amerikainak való egyén szintén angol vagy francia vagy egyéb európai származással rendelkező ashole. És akkor eljutunk oda, hogy az igazi amerikaiak valójában az indiánok. És ez tény. Egyébként ebbőla szempontból jó választás volt a füg. háború. Bár Connor még így is csak félig indián :S

Egyébként ti milyen Ability összeállítást használtok? (én Poison - Smoke Bomb vagy Poison - Bodyguard...

Valami ütőset kéne összeállítnaom, amivel lehet aratni nagyon jól...

Ja és még valami mostanában és egyre gyakran egy szimpla stunért 650 XP-t kapok. Ez a Prestige miatt van? jelenleg benne vagyok, de még csak szimpla csillagos vagyok, számozás nélkül.
  • enlightened
    Nekem nem nagyon jön be ez az amerikai dolog. De gondoltam, hogy meg fogják ezt lovagolni. Hiszen ez egy hatalmas dolog nekik a függetlenségi háború, és milyen jó, hogy bele lehet keverni, hogy a gonosz angolok a templarok az amerikaiak meg a jók akik csak a függetlenségükért küzdenek. Ettől függetlenül azt sem értem hogy akkor Ezio utódjának miért kell indián gúnyában tomahawkkal ugrálni. Az indiánok az megint egy másik téma. Kicsit összemosták a dolgokat.
  • Prince23
    Amúgy a multi kivégzése után (lvl 50) kapunk egy olyan dokumentumot, amin már ráutalnak egyből USA keleti partvidékére.
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem pedig van benne egy igen fontos dolog, ami miatt a BH vége így teljesen értelmet nyer számomra. habár ezt úgy mondom, hogy nem játszottam még vele, csak a kiszivárgott hanganyagot hallgattam végig 2x, de bőven elég volt
  • MerlinW
    Inkább áttekintés:) Szóba kerül S16, S17, Lucy beavatása az Abstergo-ba, az Abstergo múltja, története, stb. Amolyan világtágító dlc.
  • enlightened
    Ha azt vinné tovább az még jó lenne. De én úgy tudom, hogy egy darab Desmond nincs benne, mert a subject 16 múltjáról szól az egész, szóval csak kitekintés az egész.
  • CroftManor
    Konkréten csak a Desmond szálat viszi tovább. Én nem vettem meg.
  • enlightened
    Lost archiveot érdemes beszerezni, vagy nem nagy szám? Azt tudom hogy Vlad the impaler küldit is ad a játékhoz, de én azt már megkaptam a collectors editionnel, szóval az most nagyon nem dob fel. A lost archive meg megint FPS nézetes logikai cuccos ha jól tudom, tehát a játékhoz nem sokat ad.
  • MerlinW
    A videó végén írja, hogy áprilisi tréfa.