Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Meg van olyan hogy megyek, mendgelék, azt egyszer csak összeesek, kiírja hogy kiokozta, de csupán 100 pontért 😄
ezeket bírom a legjobban, meg akik lelõnek távolról. itt pontra kellene elvileg vadászni, nem arra hogy ki freggel össze a legtöbbet.

Meg láttam valakinél ilyen ability összeállítást:
Decoy (ez asszem amikor neked fut) meg tõrvetés... ez is milyen már? 😄 látszik fragre vadászik 😄 szégyelhetné magát az ilyen, prestiges. 😊

MerlinW
Sõt.. 10-el😄

[merlinw.org]

MerlinW
Simán. Lost streak 2x pont, pontra fejlesztett méreg 300p + incognito 350p + variety 150-600p
Van overal cooldown perk, ami 5 halál után azonnal feltölti a képességeket. Én is azt használom.

Egyébként, ha nem vesz észre, nem dob smoke-ot. A játék lényege pedig, hogy ne vegyenek észre. Nem rohanunk, sétálunk, elé/mögékerülünk, türelmesen becserkészünk.

Két incognito-s türelmes gyilkolás felér 4 rárohanós öléssel.

[merlinw.org]

Prince23
Ja még annyi, hogy most gyúrtam rá a multira 😄 0 day-kor lvl 11-ig jutottam, mivel rá voltam zsongva a singleplayerre, azt nagyon lekötött, sok idejig. Vasárnap kezdtem el folytatni a multit és most level 47-nél tartok.

Még valami: azt vettem észre, hogy minden prestige király, 19 csillagosoknál van smoke bomb. Így könnyû is lehet, akinél van bomba, az gyakorlatilag verhetetlen. Szerencse kérdése az elkapásuk, már amennyiben éppen ahsznált smokot, akkor kell rá lecsapni, míg újratöltõdik. De látom van már olyan is, ami sokkal hamarabb újratölti, köszönhetõen a craftolásnak 😛

Ja és még valami:

Ha presztigelek, elveszlõdnek az eddig gyûjtött kreditjeim? ergó minden lenullázódik, a challange is?

Prince23
Lenne két kérdésem

1. Kill streak perkkel, hogy a retekben lehet elérni mérgezéssel 2000 pontot? wtf 2000 pont, igen. vagy köze lenne a prestige szinthez is, hogy iylen magaspont jár poisonnal???

2. A másik kérdésem meg az lenne, hogy futva, üldözve, valaki , hogy retekbe tud elkapni 1000 Xp pontért??? Mikor én ha üldözök valakit jóindulattal kapok érte 150 pontot, de legtöbb esetben 100 pontot... 1000 pont és 10 pont között üldözéssel baromi sok a különbség. vagy ez is prestige szitnhez van köze?

Eddig egy tanácstalan vagyok ezek miatt. A multis karajkterek nem jönnek be, sokkal jobbak voltak a BH-ban. és ráadásul választékosabbak is voltak. itt meg van 2 kedven karim, azt kész, míg elõzõbe, azt sem tudtam kivel legyek. A kredit alapú multiplayer rendszer viszont nagyon jól eltalált.

ha nem ez volt a kérdésed pls írd le tagoltan és érthetõen, mert nemtom mi a problémád. köszi

Pervert Alien ;)

A deneket egy sárga bizbasz jelzi és ha megcsinálod, kapsz assassinokat, vagyis meg kell mentened õröktõl, aztán ezeket a madáretetõben lehet küldetésekre vinni õket és kapsz xp-t és lóvét

Pervert Alien ;)

Üdv emberek!

Kis segítséget kérnék. A pigeon coopokat- galamb akármi ahol a beszervezett assassinokat lehet küldetsére küldözni - az assassin denen bellül lehtne elérni ugye? Nem tudok vele semmit csinálni. Egyszer votl egy küdletés már hogy menjek el egy iylenhez vhol kinn a városban ott küldtem ki embereket de ennyi. Azóta nem megy. Den-en belül nem világít hogy lehetne használni. Mi lehet a baj?
MerlinW
Hibás lett a letöltött fájl, töltsd le megint

[merlinw.org]

Nem tudom telepíteni a DlC-t.
Elindítom aztán a következõ hibaüzenettel kidob:
>SetupNew\setup.cpp(140)
PAPP:
VENDOR:
PGUID:
$
@Windows Vista Service Pack 0 (6000)
64 bit-es Win7 Ultimate-t használok. Mi lehet a gond? A multis része kifogástalanul mûködik.

Everything is true, nothing is permitted.

tûzfal blokkolja,nézd meg nem-e tiltások között van,hogy felmenjen..
omg, most veszem észre hogy az internetet nem érzékeli,pedig be van dugva minden és megy is a firefox,most mit tegyek?

Pervert Alien ;)

mostanában sajnos sûrûn terhelt az a kevés szerver amin menne
és az reális hogy amikor bejelentkezek, a szinkronizáció nem sikerûl? mert ilyenkor kéne elindítania a multit

Pervert Alien ;)

MerlinW
Piazza del Popolo memory-t😊

[merlinw.org]

Mit kapunk érte? Single vagy multis bónuszt? :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
100% synch 😊)

[merlinw.org]

Ezt csinálják utánunk! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem kell végigtolni a single-t, nem függvénye egymásnak a kettõ. Illetve, a single játék közben föloldhatsz multi-s tartalmakat.

MerlinW
- DLC-k (2,3,4)
- Multizhatsz bármikor, semmi köze a single-hez. (illetve plusz dolgokat kapsz single után)

[merlinw.org]

A #2929-es hozzászólásban megvan adva honnan lehet hozzájutni a DLC-k feloldásához szükséges kódhoz.

Fizethetési legetõségek:
kártyával (AmericanE, MasterC, Visa)
ClickandBuy
PayPal

úgy hogy bemész a boltba és válaszolj az enyémre!!

Pervert Alien ;)

Helló!

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet dlc-t venni a játékhoz?
jó akkor csak azt mondjátok meg, hogy elõször ki kell játszani a singleplayert és utána lehet multizni?

Pervert Alien ;)

valaki tudna segíteni, hogy lehet elindítani a multit? azt írja hogy szinkronizáció failed és retry.valamit elfelejtettem volna csinálni?

Pervert Alien ;)

MerlinW
Megjelent a harmadik AC könyv, Altair történetét és a keresztes háborút dolgozza fel.

[merlinw.org]

MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

A Lost Archive-t külön kell letölteni a DLC megvásárlása után?
Csak mert a multis cuccokat feloldotta, de páncél, SP küldik sehol.

sziasztok! lenne egy problémám: amikor beírtam az online aktivációs kódomat utána beadta a profilomat, de a szinkronizáció nem sikerült, mert azt írja hogy retry. ilyenkor mit csináljak?

Pervert Alien ;)

Credit card funkció.
A PayPal-t csak hallásból ismerem, használni még nem használtam.
Csak azt nem értem, hogy miért nem jó, az elsõ DLC-t simán meg tudtam venni ezzel a módszerrel elsõre.

MerlinW
Mi írja ezt, a PayPal? Van nekem egy felhasználatlan Mediterran pack kulcsom, 2k-ért odaadom, ha gondolod.

[merlinw.org]

Most folyton ezt a hiát írja ki:
There is money to authorize, But no Aurthorize delegated were applicable
?

Legalább egy fél tucatszor próbálkoztam már mind a kettõvel.

MerlinW
Elég sûrûn le van terhelve a szerver, próbálkozni kell. Nekem sem jött össze soha elsõre😊

[merlinw.org]

Hát ez nem jó.
Login-olok, kitöltöm a kártya adatokat, majd submit aztán server error-t ír ki.

MerlinW

[merlinw.org]

Egy kis érdekesség a single player-hez:
-A városban találhattok 31 darab kutat, aminek a tetejét splinter, vagy thrunder bombával be kell robbantani.
-Ezentúl ha elfoglaltok egy den-t nem jár érte körözés.

Kérem valaki dobjon fel egy-egy linket a második és a harmadik DLC-hez.

Király! A Magic nekem nagyon bejön! Kösz az infót!

na ennek örülök😊
MerlinW
Viszont ezt a kártyás cuccot kipróbáltam és igen jó anyag. Kicsit Magic the Gathering koppintás, de jó😊

[merlinw.org]

Igazából engem sem, kicsi a képernyõ, az ujjammal kitakarom a célpontom, emiatt rossz idõben tapicskolok... Pár menetet lenyomtam vele, de inkább játszom mást vagy olvasok a legkisebb helyiségben! :Ð

MerlinW
Ezt én is kipróbáltam, de sajnos nem nyûgözött le :/

[merlinw.org]

Ezt nem, az AC Rearmed-et próbáltam Touch-on. Az is ingyenes alapból, de megtámogathatod magad ha valós pénzt áldozol játékbeli tartalmakra...

Ez is multiplayeres kergetõzés csak fölülnézetben. Ízelítõ.

MerlinW
Hmm iPhone van, kipróbálom, köszi😊

[merlinw.org]

valami letöltõ a háttérben ami eheti a memót?..
idõzített víruskeresés,indexelés,töredezettség mentesítés?
Sziasztok.
Nektek nem akadozik néha a játék?
A konfigom bõven elég kellene hogy legyen hozzá (aláírásomban ott van) 1.03 patch is fent van a játék is eredeti,szóval nem értem miért csinálja....<#nemtudom>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Assassin's creed recollection..csak iphone és ipad..ingyenes kártyás stratégiai játék,majdnem azt mondanám,mint a facebook legacy hangulat ötvözve az ilyen erõsebb kártyám van,akkor én gyõzõk,én váram/területem marad meg..
MerlinW
Ez mi is?

[merlinw.org]