Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a single elindul? Ubisoft accountod van? Multit az egyszemélyes játék fõmenüjébõl indítod?
[merlinw.org]
Pervert Alien ;)
[merlinw.org]
Pervert Alien ;)
Everything is true, nothing is permitted.
Nothing is True, Everything is Permitted
Ugyan ezzel tolom én is a free for all-t.
A team összeállítás játékfüggõ. Ha challange-re mész, akkor az is.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Clay Kaczmarek (Subject 16) powa😊 Remélem lesz valami elõzmény játék, DLC, vagy valami, mert sokkal érdekesebb karakter, mint Desmond.
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha igen, kérlek jelölj be barátnak.
Everything is true, nothing is permitted.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként lesz köv Mass Effect játék is, a fejlesztõk azt mondták, hogy mindenképpen tartsuk meg a mentéseinket a ME 4-re nézve. AC, ME, COD... ezekkel mindig nagy pénz jön. Szerintem sosem fogják véglegesen lezárni ezeket a franchiseokat. Mindig kell gondolni a köv generációra is. na meg a pénzre is...
Viszont a 200-300 éves AC közti különbséget be kell tartaniuk a köv rész esetében. Vagy a történelmi kor elejére mennek vissza, Altairtól még korábbira, vagy pedig betartják a 200 éves különbséget és a AC4 második világháborús környezetben (vagy hidegháború) fog játszódni, Berlin és Moszkva, valamint Párizs központtal 😄
Ha nem tartják be ezt a 200-300 év közti AC különbséget én el tudnék képzelni, hogy a Ubisoft rebootolná a sorozatot, és a Frank Királyság elé helyezné majd a sztorit 😄 Igaz, így a városoknak lõnének. max kis települések lennének így csak. Hagyományosan ugye, ha már Ubisoft...
DE egy esetleges Bizánci részt is el tudnék képzelni 395 körül, sõt😄 és akkor itt még volna nagy város is
Károly Róbert korában nem játszódhatna a 4.rész hiszen akkor Ezio õsét alakítanánk mert Károly Róbert 200 évvel Ezio létezése elõtt uralkodott és visszafelé nem megy a sztori idõben csakis olyan személy lehet az AC 4-ben aki Ezio és Connor leszármazottja. Szóval mindenképpen 1800 utáni történelmi részt kell választani. Szerintem a 48-as szabadságharc jöhetne szóba. Habsburgokkal akik templarok és segítséget kérnek az oroszoktól, mert egyedül még így se bírnak a magyarokkal. Közben persze Kossuth meg a többiek is megjelennének mint az assassinok támogatói. Ezerszer izgibb lenne mint a függetlenségi háború, de mivel kis ország vagyunk és senki se ismeri a történelmünk így ez nem lesz megvalósítva.
Elképzelnék mondjuk Károly Róbert vagy Nagy Lajos idején való sztorit. Utóbbi idején elég nagy volt a Királyságunk, ráadásul perszonál unióban voltunk a lengyelekkel. Na meg ott van Mátyás, fekete sereg. stb. szal lenne mit köré építeni és kitalálni egy fiktív sztorit.
sry a dupla kommentekért. de ez az ac nagyon eltud sokszor "nosztalgiázni" engem 😄
Egyébként ti milyen Ability összeállítást használtok? (én Poison - Smoke Bomb vagy Poison - Bodyguard...
Valami ütõset kéne összeállítnaom, amivel lehet aratni nagyon jól...
Ja és még valami mostanában és egyre gyakran egy szimpla stunért 650 XP-t kapok. Ez a Prestige miatt van? jelenleg benne vagyok, de még csak szimpla csillagos vagyok, számozás nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Biztos csak a vágyálmom visz el a valóságtól, de szerintetek tényleg
készítik az Assassins Creed Kinect-et?
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=16573&news=1p
Én megcsináltam 100% synchel a játékot, de csak achievementet kaptam, semmilyen plusz memory nem oldódott fel. Mire gondolsz? Az egyetlen plusz cutscene akkor járt amikor összeszedtem az összes könyvet.
Minnél több meccset játszol, annál több kredited lesz, én jelenleg 30 ezer fölött járok.. 😄
[merlinw.org]