3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Steve Q #3055 Ha arról a részről van szó, ott meg csak annyi a dolog, hogy ne veszítsd szem elől azt a csapatot, amit követned kell, de ne is vegyenek észre. -
xido #3054 Ez az lenne,amihez nekem türelmem nem volt,mikor ernyővel lemegyünk a faluba és ölj meg 9 fogdmeged,mielőtt bejön a jelenetváltó videó? -
Steve Q #3053 javítás: pontosabban a Narrow Escape-ben. -
Steve Q #3052 Csak öld meg valamelyik bizánci templomost counter-kill-el (a Sort of Homecoming-ban csak ilyenek vannak; a counter-kill az, amikor megvárod, míg az ellenfél rád támad, nyomva tartod addig a védekezés gombot, és amint támad, rögtön nyomod a védekezés gomb mellett a támadást - ekkor Ezio kikerüli a csapást és kivégzi a szerencsétlent). -
simonl #3051 Sziasztok, a játék legelején maysaf -ban mit kell csinálni pontosan a 100% sync -hez??
Létezik magyar nyelvű leírás a 100% -hoz?? -
xido #3050 Egy jó adaptálás mindig megbocsájtható :) -
#3049 Sziasztok, akit érdekel, honnan szerválták az Altair sztorit a készítők, annak figyelmébe ajánlom a következő könyvet. Most olvastam ki, benne van Al Mualim és Masyaf ezek tényleg létező dolgok.
http://www.libri.hu/konyv/alamut.html
Meg persze, a híres jelmondat, hogy semmi sem igaz és mindent szabad. Kicsit csalódtam én azt hittem, hogy ezeket az Ubisoft találta ki, de kb Altair karakterén kívül, mindent a könyvből vettek át, ami pedig a valóságot írja le, ahogy valóban a történelemben volt. Jó a Borgiakat meg a keresztes háborút nyilván tudtam, hogy voltak, de, hogy ez a jelmondat is létezett. -
cRusa1deR #3048 Nem tudom beállítani a kontrollert a multihoz!
Alapból más beállítást használ mint a single.
Nem érzékeli a ravaszt (LT, RT). Így nincs lockom, meg high profile-m.
Alapból a kamerát forgatja, úgy használható a ravasz, de átállítani nem tudom. Mit tudok vele kezdeni.
-
Metontour #3047 Köszönöm a segítséget!Meglett!Az Extra menüpont alatt kellet beírni a kódot! -
#3046 Külön menüpont a főmenüben. -
#3045 Nem, tudtommal a főmenüben, a Multiplayer alatt van a Lost Archive, ha fölraktad. -
Metontour #3044 Tegnap megvettem a Lost Archive DlC-t fel is raktam de nem kaptam a meg a plusz dolgokat a már élő játékomba.A DLC tartalma csak új játék kezdésekor kerül be a játékba? -
#3043 [URL=http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150713994243068&set=a.10150713993893068.407674.6119163067&type=3&permPage=1]AC "jelmezbál" győztesei:)[/URL] -
#3042 Nincs mit. Sztem is sokkal jobb a kontrollerrel, a mozgást nagyban megkönnyíti az a kis kar. (LS) Én már 3 éve ezt használom. Fura lenne újra billentyűzeten tolni ezek után. -
cRusa1deR #3041 Öt nap után még nem tudok sokat mondani, furcsa, szokatlan de úgy érzem hogy jobb, mert nincs útban az a sok másik billentyű. Multit még nem is játszottam vele csak a SP-t. -
cRusa1deR #3040 Köszönöm a segítséget, és rájöttem mi a lock hibája: tövig húztam be a ravaszt, pedig nem kell. -
Farkassacred #3039 cső! jobb gamepaddal irányítani a pc-n? -
#3038 A mozgató kar alatt (LS alatt) van egy kar amin van 4 irány, na most ha megnyomod a jobb szélsőt, akkor azzal át tudsz váltani a bombákra. -
cRusa1deR #3037 Vettem egy gamepadot, gondoltam kipróbálom vele a játékot.De több problémába is ütköztem:
- nem tudok célpontra lockolni, nyomom az LT-t, de nem történik semmi. Ez különösen harc közben idegesítő, támadnék de Ezio csak ki-be húzogatja a pengéit, miközben már kétszer-háromszor fejbevertek buzogánnyal lép csak be harci módba.
- elakadtam az elején, amikor Yusuf tanítja a cherry bomb használatát. Átadja a bombát, de kiválasztani nem tudom, mert a fő kereket adja be és nem tudok átlépni a másodlagos kerékre a bombához. Itt mit csináljak? -
#3036 A Lost Archive az egyszemélyes dlc, a többi az multis. -
#3035 NAT-nak semmi köze a sebességhez. Valami ül a használt porton. Másik alkalmazás/szervíz, router/tűzfal, vírusírtó, stb. -
Farkassacred #3034 és a DLC-kel csak a multihoz tartozó cuccokat ad, azzal nem érnék semmit ha letölteném, igaz? De igen,már próbáltam más gépre,ugyanez a hiba
na mind1, azért kössz a segítséget -
Gary #3033 Én nagyon utálom, de ilyenkor hasznos a pisztoly :Ð Pláne a késsel együtt! -
Gary #3032 Farkassacred: Háát, akkor nem tudom :(
+1 tipp: próbáltad másik gépre fölrakni? Másik OP-rendszerre? Bár, ha rákerestél a NET-en, akkor biztos találtál infókat erről.
UBI support?
Én az AC II óta rendelkezem UBI regisztrációval. De nem rémlik, hogy kellett volna bármi mást csinálni az oldalukon. Az ott regisztrált névvel és jelszóval léptem be a játékba, ennyi.
Korábban kb. 800/50 kByte-os NET kapcsolatom volt, most úgy, a 8-szorosa, mégis sárga a NAT a multiban. :( -
#3031 ilyenkor 2 dolgot tehetsz: próbálsz elé kerülni türelmesen, vagy megölsz egy npc-t. 100pontot kap a menekült, de te 5x annyit szerezhetsz, üldözés helyett:) -
Gary #3030 Jaja, igyexem mindig az lenni! :Ð
Merlin, Logan kösz a játékot srácok! Jót kergetőztünk!
Logan, küldtem pajtáskérőt, majdani közös pofozkodáshoz. Az a settenkedős mérgezésed a tetőn (Alkonyban fördő Antioch pályán) meglepett, el is akadt a szavam! :) (De vissza is adtam :Ð) -
#3029 Jól összejöttünk az előbb public lobbyban :D
Utolcsó meccs enm ment, azért léptem ki... Mindig futnom kellett a célpont után XD -
#3028 Olyan tiszta célpont voltál:D -
Farkassacred #3027 az ubisoft oldalon belül csináltatok valamit(regiszráción kívűl)?? -
Farkassacred #3026 gary,tűzfal rendben mégis szar az egész, kár volt megvennem :( , és az a vicc hogy ez a probléma még sok más embernek megvan, látom a neten -
Gary #3025 Merlin: Ez a hála, amiért megbosszultalak, hogy a meccs legvégén levadászol? :Ð -
#3024 Még csak 14 lvl voltam itt :D -
#3023 De benézted azt a mérgezést:D -
#3022 Legutóbbi multis, assassinate videóm:
-
Gary #3021 Mi a warez? Hmm... csak kíváncsiságból kérdem, melyik (vagy mióta) NET-ező korosztály táborát erősíted?
Warez az, amit ingyen letöltesz és telepítés után fölülírsz pár programfile-t, hogy fusson a játék.
A #2954-ben kaptál egy tippet a tűzfalról. Azt ellenőrizted?
Legegyszerűbb, ha a próba idejére kikapcsolod...
Bár, ez nem olyan egyszerű (vagy csak én bonyolítom), mert:
1. Windows tűzfal,
2. saját magad által telepített vagy pl. víruskeresővel együtt települt tűzfal (ezek többnyire kikapcsolják a Windows tűzfalát),
3. router tűzfala
A win és a router tűzfal alapból engedi (ha meg lett piszkálva, magasabb biztonsági fokozat lett beállítva, akkor tilthatja). Létezik win tűzfal okosító program, ha az fönt van, az is megfoghatja.
A vírusirtóé, és egyéb tűzfal programok többnyire rákérdeznek (tanuló mód), hogy van itt ez az alkalmazás ami NET-re akar menni, mi legyen vele. Bár, ez ismerős lehet, ha van ilyened. -
Gary #3020 Legalább volt esélyem! :Ð -
Farkassacred #3019 az accom kb. egy éve megvan, az baj? akkor kellett volna regiszrálnom amikor megkaptam a játékot? mi az a warez? -
#3018 Jó accounttal vagy belépve a launcherbe? Warezt nem használtál előtte? -
Farkassacred #3017 single megy,36%-on vagyok vele,ubi accom is van, honnan? amikor elindítom az egész játékot ott kiadja a multiplayert,de csak szürkében vagyis nem tudom rámenni : amugy megnéztem az ubi accomat és nem számolja a single teljesítményemet. -
#3016 Amúgy sztem BHban jobb a pontozási rendszer, mint ACRben. Nekem ott streak bonus +750 van beállítva, ami 5 silent kill után jár.
Itt meg...van valami streak bonus +550, de van hogy nem adja be, csak amikor eszébe jut.