3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#889 semmi spoiler nincs ebben -
#888 Hát nincs. :D -
#887 És aki csinálni szeretné? :D olyan sincs? -
#886 Szerintem az oldalnak nem lenne semmi értelme. Ott a magyar Assassins Creed oldal is, szóval minden más fölösleges. :P -
#885 Valakinek volna kedve létrehozni egy Assassins Creed rajongói blogot / oldalt? :D (tudom, az ogin belül van már, de az akkor is ogis :D)
Stílusba ilyesmire gondoltam, pl.
Mert én benne lennék :D -
#884 Nem, emlékszem én is már nyáron előrendeltem, amikor még nem is volt bejelentve, hogy késik. -
#883 Most én is csak el gondolkoztam rajta, hogy "most akkor miafasz van...???" De csak még jobban várom. : | -
#882 Sztem ez elég spoiler szagú. Ezek benne lesznek a játékban, sztem nem mindenki akarja előre megnézni. -
#881 pc-re nem csak január február körül lehetett? -
#880 Minden eddigi részt is elő lehetett rendelni... -
#879 hát nemtom, viszont a hivatalos oldalon előrendelhetó mindegyik platformra -
#878 Nekem valaki azt mondta késni fog. A legutóbbi Trailer végén meg csak a konzolos verziók voltak feltüntetve a megjelenési dátumnál. :/ -
#877 am most úgy néz ki, hogy pc-re is jön idén?? -
#876 imdb-t bárki szerkesztheti, egyáltalán nem biztos forrás -
#875 Akkor csak több érzéssel beszél benne. -
xido #874 imdb továbbra is az eredeti színészt jelöli Altair hangjaként..
-
#873 Köszi. :) -
#872 szánnék* -
#871 lehetséges :) -
#870 Hát igen, ilyet én is tudnék ha szánnák rá több mint negyed órát. Meg én azért nem PSozok meg semmi ilyen komolyabb progi, hanem PhotoFiltre. :) -
RAMyMamy #869 az uccsóban a másik csávó subject 16 lenne? -
RAMyMamy #868 mivel "ma" kezdted: igen, lehet kicsinyíteni pár mp alatt, csak romlani fog a minősége a képnek (=elmosódott lesz)
#864: nem érzem úgy, hogy bármit is bizonyítanom kéne Neked.
azért megemlíteném, hogy még régebben csináltam egy AC:R-ös fejlécet unaloműzés gyanánt, itt van, de nem sg-re készült -
#867 Ja, túl akarták részletezni biztos, azért változott meg. De a hang tényleg, nekem bejött az a komor hang ami volt Altairnak. -
#866 Altairnak is am teljesen más a feje, de még a hangja is mint az 1ben :( -
#865 Atya ég, Desmond elég szarul néz itt ki. -
#864 Csinálj jobbat, okoska. ;) -
#863 vótmá?
-
#862 lol mivanveled RAMÓNA -
#861 -
#860 Csak kérdeztem, azt sem tudom mekkora a banner. :D Am lelehet kicsinyíteni 1 másodperc alatt, meg ne várj jobbat olyantól aki ma kezdte. :D -
RAMyMamy #859 szvsz tele van hibával :| mellesleg meg bannernak hatalmas -
#858 Ma csináltam gyakorlás képpen. Gondoltam ha tetszik jó lehet bannernak.
-
#857 17 új map, 12 játékmóddal
az igen -
na? -
#855 Hmm Ezen az oldalon az Xboxos és a PCs Collector edition is egy árban van. Akkor innen rendelem én is, tavaly is tőlük rendeltem a Broderhoodot. Nem tudjátok, idén is lesz AC Launch party? -
#854 Én maradok a Steamnél, előbb-utóbb csak felkerül oda is egy különleges kiadás. -
Newfronter #853 Majd kiderül, 2 játékot veszek meg ebben a boltban AC: R-ig, igaz személyesen majd. De most a GeoW3-nál is rendesek voltak, mert felhívtak hogy nekik sem jutott a Limited-ből, ahogy a többi boltnak sem és kárpótoltak egy régebbi magam által választott játékkal, egy pólóval, és persze az alap játék árát fizettem + 4 multiplayer karaktert is kapok.
Szóval ez nagyon korrekt volt tőlük, de pl. az 576 nem sok mindent ad a pórul jártaknak.
Eddig nagyon korrekteknek tűnnek, és az árak alacsonyak kb 1 ezressel a nagyobb boltok áraihoz képest. -
ratgab #852 És ez megbízható? Mert CDG-től már nem egyszer rendeltem cuccokat minden probléma nélkül! -
#851 Embers a collectors és az animus melett is lesz collectors lesz nálunk is animus nem , se limited de limited nem tartalmazza emberst -
xido #850 Viszont ebbe a hozzánk is beérkező gyűjtőiben nem lesz benne az Embers...vagy az a bónusz lemez tartalma a Making of-ok mellett?