Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám:

Letöltöttem a Revelations-t SKIDROW-ban és mikor feltelepítettem és megcrackeltem, azt írja ki mikor elindítom, hogy ACRSP.exe a Windows hibát észlelt. Mitõl lehet ez? És hogy tudnám megoldani a problémát?

A válaszokat elõre is köszönöm.
Ahogy egyre több Den-t védesz meg egyre bõvül az arzenálod. Az ellefelek is nehezednek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok,

A Den védelem alkalmával a Q betû megnyomására bal oldalon fent megjelenik egy kör alakú menü.
Na ebben mikor kapom meg a Cannon Barricade -t és a Assassin Slinter Bomber -t??
Ezeket meg kell vásárolni, vagy küldetéseket teljesíteni? Mi a módja?

Remélem érthetõen írtam le és köszi a válaszokat.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

köszi a választ
MerlinW
Nem hiba, ez ilyen. Elvileg nem lesz több patch a játékhoz.

[merlinw.org]

Sziasztok
Egy problémával küzködök....
A bérgyilkos újoncaim egyáltalán nem használnak rúgást kombó killt és allig ütnek fél percenként 1-et!Csak a counter megy
Még a mesterek sem
Ez hiba vagy nálatok is ilyen???
Ha hiba akkor a patch-ok kijavítják???
enlightened
Én csak egy valamit nem értek. Ha teljesen világos, hogy az egész sztorit a könyvbõl lopták. Mert ugyanaz benne van a könyvben, hogy mondja nekik, hogy ugorjanak le a toronyból és mutassák meg hogy nem félnek és meg is teszik. Ugyanúgy benne van ibn Tahir akit elküldenek megölni a Viziert de amikor visszatér megkérdõjelezi a mesterét. A jelmondat, mindent egy az egyben kivettek a könyvbõl, csak nem ibn Tahir hanem ibn La Ahad lett a játékban a csávó.

"Ibn Tahir stabs the vizier, but, before he passes away, the vizier reveals the truth of Hassan's deceptions to his murderer." Még a halál elõtti utolsó beszélgetés is benne van.

1: Hogy lehet úgy kiadni, a játékot, hogy nem tüntették fel, hogy honnan vették át a sztorit, mert hogy teljesen világos hogy innen.

2: Miért írják meg könyvben is Altair történetét és adják ki, amikor valaki már megírta elõttük az eredetit sokkal jobban õk meg csak ellopták.

Én nagyon csodálkozom, hogy nem perelték be a könyv miatt legalább õket, hát ugyanazt adták ki, átdolgozva egy kicsit egy másik szerzõvel. A legszebb, az egészben, hogy mivel senki nem ismeri az eredeti mûvet, valószínûleg jobb eladásokat ér el az Altair könyv és közben fogalmuk sincs az embereknek, hogy ezt a sztorit már megírták.

Köszönöm srácok a segítséget....megfogadom mindet, meglátom mi sül ki belõle:)

MerlinW
Sárga ikonnal jelöl ott mindent. Sárga - kövesd, kék - haver, piros - öld meg. Egyszerû ez:)

[merlinw.org]

A 100%-os synch-hez nem szabad megölnöd egyiket sem.
Csak szépen, nyugodtan lesétálsz utánuk a falu kapujáig.

Everything is true, nothing is permitted.

Ha arról a részrõl van szó, ott meg csak annyi a dolog, hogy ne veszítsd szem elõl azt a csapatot, amit követned kell, de ne is vegyenek észre.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Ez az lenne,amihez nekem türelmem nem volt,mikor ernyõvel lemegyünk a faluba és ölj meg 9 fogdmeged,mielõtt bejön a jelenetváltó videó?
javítás: pontosabban a Narrow Escape-ben.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Csak öld meg valamelyik bizánci templomost counter-kill-el (a Sort of Homecoming-ban csak ilyenek vannak; a counter-kill az, amikor megvárod, míg az ellenfél rád támad, nyomva tartod addig a védekezés gombot, és amint támad, rögtön nyomod a védekezés gomb mellett a támadást - ekkor Ezio kikerüli a csapást és kivégzi a szerencsétlent).

Sziasztok, a játék legelején maysaf -ban mit kell csinálni pontosan a 100% sync -hez??
Létezik magyar nyelvû leírás a 100% -hoz??

Egy jó adaptálás mindig megbocsájtható :)
enlightened
Sziasztok, akit érdekel, honnan szerválták az Altair sztorit a készítõk, annak figyelmébe ajánlom a következõ könyvet. Most olvastam ki, benne van Al Mualim és Masyaf ezek tényleg létezõ dolgok.

http://www.libri.hu/konyv/alamut.html

Meg persze, a híres jelmondat, hogy semmi sem igaz és mindent szabad. Kicsit csalódtam én azt hittem, hogy ezeket az Ubisoft találta ki, de kb Altair karakterén kívül, mindent a könyvbõl vettek át, ami pedig a valóságot írja le, ahogy valóban a történelemben volt. Jó a Borgiakat meg a keresztes háborút nyilván tudtam, hogy voltak, de, hogy ez a jelmondat is létezett.

Nem tudom beállítani a kontrollert a multihoz!
Alapból más beállítást használ mint a single.
Nem érzékeli a ravaszt (LT, RT). Így nincs lockom, meg high profile-m.
Alapból a kamerát forgatja, úgy használható a ravasz, de átállítani nem tudom. Mit tudok vele kezdeni.

Köszönöm a segítséget!Meglett!Az Extra menüpont alatt kellet beírni a kódot!
MerlinW
Külön menüpont a fõmenüben.

[merlinw.org]

CroftManor
Nem, tudtommal a fõmenüben, a Multiplayer alatt van a Lost Archive, ha fölraktad.

Nothing is True, Everything is Permitted

Tegnap megvettem a Lost Archive DlC-t fel is raktam de nem kaptam a meg a plusz dolgokat a már élõ játékomba.A DLC tartalma csak új játék kezdésekor kerül be a játékba?
MerlinW
CroftManor
Nincs mit. Sztem is sokkal jobb a kontrollerrel, a mozgást nagyban megkönnyíti az a kis kar. (LS) Én már 3 éve ezt használom. Fura lenne újra billentyûzeten tolni ezek után.

Öt nap után még nem tudok sokat mondani, furcsa, szokatlan de úgy érzem hogy jobb, mert nincs útban az a sok másik billentyû. Multit még nem is játszottam vele csak a SP-t.

Köszönöm a segítséget, és rájöttem mi a lock hibája: tövig húztam be a ravaszt, pedig nem kell.

csõ! jobb gamepaddal irányítani a pc-n?

Pervert Alien ;)

CroftManor
A mozgató kar alatt (LS alatt) van egy kar amin van 4 irány, na most ha megnyomod a jobb szélsõt, akkor azzal át tudsz váltani a bombákra.

Vettem egy gamepadot, gondoltam kipróbálom vele a játékot.De több problémába is ütköztem:
- nem tudok célpontra lockolni, nyomom az LT-t, de nem történik semmi. Ez különösen harc közben idegesítõ, támadnék de Ezio csak ki-be húzogatja a pengéit, miközben már kétszer-háromszor fejbevertek buzogánnyal lép csak be harci módba.
- elakadtam az elején, amikor Yusuf tanítja a cherry bomb használatát. Átadja a bombát, de kiválasztani nem tudom, mert a fõ kereket adja be és nem tudok átlépni a másodlagos kerékre a bombához. Itt mit csináljak?

MerlinW
A Lost Archive az egyszemélyes dlc, a többi az multis.

[merlinw.org]

MerlinW
NAT-nak semmi köze a sebességhez. Valami ül a használt porton. Másik alkalmazás/szervíz, router/tûzfal, vírusírtó, stb.

[merlinw.org]

és a DLC-kel csak a multihoz tartozó cuccokat ad, azzal nem érnék semmit ha letölteném, igaz? De igen,már próbáltam más gépre,ugyanez a hiba

na mind1, azért kössz a segítséget

Pervert Alien ;)

Én nagyon utálom, de ilyenkor hasznos a pisztoly :Ð Pláne a késsel együtt!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Farkassacred: Háát, akkor nem tudom :(
+1 tipp: próbáltad másik gépre fölrakni? Másik OP-rendszerre? Bár, ha rákerestél a NET-en, akkor biztos találtál infókat errõl.
UBI support?

Én az AC II óta rendelkezem UBI regisztrációval. De nem rémlik, hogy kellett volna bármi mást csinálni az oldalukon. Az ott regisztrált névvel és jelszóval léptem be a játékba, ennyi.

Korábban kb. 800/50 kByte-os NET kapcsolatom volt, most úgy, a 8-szorosa, mégis sárga a NAT a multiban. :(

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
ilyenkor 2 dolgot tehetsz: próbálsz elé kerülni türelmesen, vagy megölsz egy npc-t. 100pontot kap a menekült, de te 5x annyit szerezhetsz, üldözés helyett:)

[merlinw.org]

Jaja, igyexem mindig az lenni! :Ð

Merlin, Logan kösz a játékot srácok! Jót kergetõztünk!

Logan, küldtem pajtáskérõt, majdani közös pofozkodáshoz. Az a settenkedõs mérgezésed a tetõn (Alkonyban fördõ Antioch pályán) meglepett, el is akadt a szavam! :) (De vissza is adtam :Ð)

Prince23
Jól összejöttünk az elõbb public lobbyban :D

Utolcsó meccs enm ment, azért léptem ki... Mindig futnom kellett a célpont után XD

MerlinW
Olyan tiszta célpont voltál:D

[merlinw.org]

az ubisoft oldalon belül csináltatok valamit(regiszráción kívûl)??

Pervert Alien ;)

gary,tûzfal rendben mégis szar az egész, kár volt megvennem :( , és az a vicc hogy ez a probléma még sok más embernek megvan, látom a neten

Pervert Alien ;)

Merlin: Ez a hála, amiért megbosszultalak, hogy a meccs legvégén levadászol? :Ð

Prince23
Még csak 14 lvl voltam itt :D

MerlinW
De benézted azt a mérgezést:D

[merlinw.org]

Prince23
Legutóbbi multis, assassinate videóm:

http://www.youtube.com/v/5fbVRLeRrWE?version=3&hl=hu_HU&

Mi a warez? Hmm... csak kíváncsiságból kérdem, melyik (vagy mióta) NET-ezõ korosztály táborát erõsíted?
Warez az, amit ingyen letöltesz és telepítés után fölülírsz pár programfile-t, hogy fusson a játék.

A #2954-ben kaptál egy tippet a tûzfalról. Azt ellenõrizted?
Legegyszerûbb, ha a próba idejére kikapcsolod...

Bár, ez nem olyan egyszerû (vagy csak én bonyolítom), mert:
1. Windows tûzfal,
2. saját magad által telepített vagy pl. víruskeresõvel együtt települt tûzfal (ezek többnyire kikapcsolják a Windows tûzfalát),
3. router tûzfala

A win és a router tûzfal alapból engedi (ha meg lett piszkálva, magasabb biztonsági fokozat lett beállítva, akkor tilthatja). Létezik win tûzfal okosító program, ha az fönt van, az is megfoghatja.
A vírusirtóé, és egyéb tûzfal programok többnyire rákérdeznek (tanuló mód), hogy van itt ez az alkalmazás ami NET-re akar menni, mi legyen vele. Bár, ez ismerõs lehet, ha van ilyened.

Legalább volt esélyem! :Ð

az accom kb. egy éve megvan, az baj? akkor kellett volna regiszrálnom amikor megkaptam a játékot? mi az a warez?

Pervert Alien ;)

MerlinW
Jó accounttal vagy belépve a launcherbe? Warezt nem használtál elõtte?

[merlinw.org]

single megy,36%-on vagyok vele,ubi accom is van, honnan? amikor elindítom az egész játékot ott kiadja a multiplayert,de csak szürkében vagyis nem tudom rámenni : amugy megnéztem az ubi accomat és nem számolja a single teljesítményemet.

Pervert Alien ;)

CroftManor
Amúgy sztem BHban jobb a pontozási rendszer, mint ACRben. Nekem ott streak bonus +750 van beállítva, ami 5 silent kill után jár.
Itt meg...van valami streak bonus +550, de van hogy nem adja be, csak amikor eszébe jut.