Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémám:
Letöltöttem a Revelations-t SKIDROW-ban és mikor feltelepítettem és megcrackeltem, azt írja ki mikor elindítom, hogy ACRSP.exe a Windows hibát észlelt. Mitõl lehet ez? És hogy tudnám megoldani a problémát?
A válaszokat elõre is köszönöm.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Den védelem alkalmával a Q betû megnyomására bal oldalon fent megjelenik egy kör alakú menü.
Na ebben mikor kapom meg a Cannon Barricade -t és a Assassin Slinter Bomber -t??
Ezeket meg kell vásárolni, vagy küldetéseket teljesíteni? Mi a módja?
Remélem érthetõen írtam le és köszi a válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egy problémával küzködök....
A bérgyilkos újoncaim egyáltalán nem használnak rúgást kombó killt és allig ütnek fél percenként 1-et!Csak a counter megy
Még a mesterek sem
Ez hiba vagy nálatok is ilyen???
Ha hiba akkor a patch-ok kijavítják???
"Ibn Tahir stabs the vizier, but, before he passes away, the vizier reveals the truth of Hassan's deceptions to his murderer." Még a halál elõtti utolsó beszélgetés is benne van.
1: Hogy lehet úgy kiadni, a játékot, hogy nem tüntették fel, hogy honnan vették át a sztorit, mert hogy teljesen világos hogy innen.
2: Miért írják meg könyvben is Altair történetét és adják ki, amikor valaki már megírta elõttük az eredetit sokkal jobban õk meg csak ellopták.
Én nagyon csodálkozom, hogy nem perelték be a könyv miatt legalább õket, hát ugyanazt adták ki, átdolgozva egy kicsit egy másik szerzõvel. A legszebb, az egészben, hogy mivel senki nem ismeri az eredeti mûvet, valószínûleg jobb eladásokat ér el az Altair könyv és közben fogalmuk sincs az embereknek, hogy ezt a sztorit már megírták.
[merlinw.org]
Csak szépen, nyugodtan lesétálsz utánuk a falu kapujáig.
Everything is true, nothing is permitted.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Létezik magyar nyelvû leírás a 100% -hoz??
http://www.libri.hu/konyv/alamut.html
Meg persze, a híres jelmondat, hogy semmi sem igaz és mindent szabad. Kicsit csalódtam én azt hittem, hogy ezeket az Ubisoft találta ki, de kb Altair karakterén kívül, mindent a könyvbõl vettek át, ami pedig a valóságot írja le, ahogy valóban a történelemben volt. Jó a Borgiakat meg a keresztes háborút nyilván tudtam, hogy voltak, de, hogy ez a jelmondat is létezett.
Alapból más beállítást használ mint a single.
Nem érzékeli a ravaszt (LT, RT). Így nincs lockom, meg high profile-m.
Alapból a kamerát forgatja, úgy használható a ravasz, de átállítani nem tudom. Mit tudok vele kezdeni.
Nothing is True, Everything is Permitted
Pervert Alien ;)
- nem tudok célpontra lockolni, nyomom az LT-t, de nem történik semmi. Ez különösen harc közben idegesítõ, támadnék de Ezio csak ki-be húzogatja a pengéit, miközben már kétszer-háromszor fejbevertek buzogánnyal lép csak be harci módba.
- elakadtam az elején, amikor Yusuf tanítja a cherry bomb használatát. Átadja a bombát, de kiválasztani nem tudom, mert a fõ kereket adja be és nem tudok átlépni a másodlagos kerékre a bombához. Itt mit csináljak?
[merlinw.org]
na mind1, azért kössz a segítséget
Pervert Alien ;)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
+1 tipp: próbáltad másik gépre fölrakni? Másik OP-rendszerre? Bár, ha rákerestél a NET-en, akkor biztos találtál infókat errõl.
UBI support?
Én az AC II óta rendelkezem UBI regisztrációval. De nem rémlik, hogy kellett volna bármi mást csinálni az oldalukon. Az ott regisztrált névvel és jelszóval léptem be a játékba, ennyi.
Korábban kb. 800/50 kByte-os NET kapcsolatom volt, most úgy, a 8-szorosa, mégis sárga a NAT a multiban. :(
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Merlin, Logan kösz a játékot srácok! Jót kergetõztünk!
Logan, küldtem pajtáskérõt, majdani közös pofozkodáshoz. Az a settenkedõs mérgezésed a tetõn (Alkonyban fördõ Antioch pályán) meglepett, el is akadt a szavam! :) (De vissza is adtam :Ð)
Utolcsó meccs enm ment, azért léptem ki... Mindig futnom kellett a célpont után XD
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Warez az, amit ingyen letöltesz és telepítés után fölülírsz pár programfile-t, hogy fusson a játék.
A #2954-ben kaptál egy tippet a tûzfalról. Azt ellenõrizted?
Legegyszerûbb, ha a próba idejére kikapcsolod...
Bár, ez nem olyan egyszerû (vagy csak én bonyolítom), mert:
1. Windows tûzfal,
2. saját magad által telepített vagy pl. víruskeresõvel együtt települt tûzfal (ezek többnyire kikapcsolják a Windows tûzfalát),
3. router tûzfala
A win és a router tûzfal alapból engedi (ha meg lett piszkálva, magasabb biztonsági fokozat lett beállítva, akkor tilthatja). Létezik win tûzfal okosító program, ha az fönt van, az is megfoghatja.
A vírusirtóé, és egyéb tûzfal programok többnyire rákérdeznek (tanuló mód), hogy van itt ez az alkalmazás ami NET-re akar menni, mi legyen vele. Bár, ez ismerõs lehet, ha van ilyened.
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Itt meg...van valami streak bonus +550, de van hogy nem adja be, csak amikor eszébe jut.