Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És szted kell patchelni?
jah :S
szal besz*ptuk

Pervert Alien ;)

csö, egy cipõben járunk, nekem se megy, még a szinkronizációt se csinálja meg

Pervert Alien ;)

Hali!

Valaki tudna segíteni h miért van az h amikor elindítom a multiplayert akk kilép utána be rámegyek h multiplayer és v nem hozza be v lost connection.
Ez az! végre megvan az összes challenge, meg az összes öcsi(kivéve a den defendes), már csak csak a multinak kellene mûködnie, de nem akar :(

Pervert Alien ;)

Azt hittem, hogy azt tudod, elvégre ez a challenge volt már az ACB-ben is. Fejest mindig is így ugrott Ezio. Egyébként, úgy kezded, mint a Leap of Faith-t, utána pedig nyomsz még egy láb billentyût. Ez billentyûzeten a szóköz, kontrolleren az A gomb.

Everything is true, nothing is permitted.

pc-s chillstream szerint valamelyik azt hiszem az ABXY gombok közül,de ugrás közben úgyis látszani fog a szép csukafejes,ha eltalálja azt a gombot :)
CroftManor
Ha jól emléxem ugrás közben hosszan kell megnyomni a futást...de én is boxon játszok.

Nothing is True, Everything is Permitted

de azt nem mutatja be hogy mit kell nyomni, meg amúgy is õ xbox-ról tólja sztem.

Pervert Alien ;)

Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=muZOASdbRDw

kössz, nagy nehezen megvan, de lenne mégegy problémám= hogyan lehet a vízbe ugrani, hogy egyenesen ugorjak?

Pervert Alien ;)

Ez egyszerû. Készíts 30 darab bombát. Lehet egyforma is a darabszám a lényeg. Mire végigjátszod a játékot biztos, hogy elhasználsz legalább tízszer annyit. Nekem mondjuk a személyes kedvencem az õrök sz*patása smoke sticky pouch bombával.

de nekem is kéne a segítség :D az egyik öcsi az, hogy csináljak 30 bombát, na az most mi a halál fas*a??????

Pervert Alien ;)

csö, ez automatikus, ha bemész az elfoglalt épületbe és rámész arra,ahol az asszaszinnyidat küldöd el küldetésekre, és ott írja, hogy master assassin: õ védelmezi

Pervert Alien ;)

Hali,segítséget kérnék:úgy tudom ha a bérgyilkosom eljut a 10.szintig
akkor kinevezhetõ valamelyik bázis védelmezõjének,az érdekelne ezt
hogyan tudom megtenni?
Elõre is köszi.
nem..tévedtem..bocsánat:

"It isn't counter loot either. You need to unlock the thief faction ability, hire a group of thieves and after you kill a guard they'll loot him. 50 of those gets you the trophy."
ha jól olvasom,akkor legalább 50 õrtõl kell harc közbeni lopást végrahajtanod
ok kössz, mert éppen az öcsiket csinálom: megint megakadtam,a "Fast Fingers" öcsi azt mit akar? hogy lehet migcsinálni?

Pervert Alien ;)

Mármint hogy eltáncolnak a mozdulat elõl.

A counter steal skill-el. Védekezel, és amikor az õr támad megnyomod az E betût. Olyan mint a counter kill. Ja, és az ottoman agile guard-ok immunisak rá, egyszerûen eltáncolnak a mozdulat leõl.

csá, hogy lehet elvenni egy õrnek a pénzét, ha éppen harcolok vele?

Pervert Alien ;)

Én is így tudom.

Törölt felhasználó
asszem ököllel counter-ezel.
sevendoor
köszi, PCn melyik komboval veszem el a fegyvert?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

csá, szeretem ezt a küldetést, el kell venni tõlük a fegyvert kézzel, nem szabad karddal nekik menni, ja és egy csaj se haljon meg= sok szerencsét

Pervert Alien ;)

sevendoor
sziasztok, annál a küldinél járok ahol cigánylányokat kell megvédeni (THE Trickers 1.rész, mester assasdsin küldi), megnéztem youtubon,is de nekem nem jön a végén a szöveg, hogy a katonák abbahgynák az ütlegelést.
Meg nem ölhetem õket, el nem futhatok, nincs ötletem.
ez az a küldi kösz

rayen01 - The Ottoman pajtáskérõ ment :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nah csak most írok mert a játékban voltam eddig :)
MInden mûködik.
Aki akar felvehet barátnak, a nevem Rayen01.
MerlinW
Végig. Az összes AC ilyen volt. 5 memory van még hátra és vége a játéknak.

[merlinw.org]

sevendoor
hali, az elején ez az ugrálós, mászkálós izé meddig tart? Az eelje jó volt, de már rohadtul unom. 5. memory jön most..

Köszi szépen a segítséget. AZ Ubi support oldalán is írták ezt a mit te csak akkor is Total Commanderrel nyitottam meg a dolgot de az nem hozta elõ az ETC mappát és most se(mert most is azzal próbálkoztam elõször),DE gondoltam egyet és megnéztem saját géppel. Sikeresen letöltve. REmélem a játék is fog menni :)
MerlinW
18MB-ot freemail-re? Hogyne:) Mellesleg, ha nem tudod letölteni arról a linkrõl, akkor a játék sem fog elindulni, miután ugyanazon a host-on kell majd bejelentkezned is az UPlay-re.

Írtam, hogy takarítsd ki a hosts fájlodat (windows/system32/drivers/etc/hosts)

[merlinw.org]

Hm. AKkor légyszi el tudnátok küldeni az e-maillemre azt a file-t?
[email protected]

1000 Kösz.
MerlinW
Nekem jó a link. Szerintem a host fájlban van tiltva nálad.

[merlinw.org]

Unknown to most, Piri was also a member of the Assassin Order, and a Master Assassin of the Ottoman Assassin Brotherhood. Though not involving himself in missions of violence, Piri served the Assassins as a technician, primarily providing them with materials and methods for crafting bombs.

Idézve az angol AC wikirõl.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Nekem megnyitotta. A 18 megás UbisoftGameLauncherInstaller.exe cuccot akarja letölteni...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

wantonly
Már megtaláltam a válaszokat, nem aktuális.
wantonly
Aki ért az Assassin's Creed világához és ért angolul válaszolhatna nekem két kérdésre. Köszi.

What drug supposedly gave the name to the Order?
What was the nickname of the commander of the stronghold Masyaf?
Boltban sztem biztos nem kapd meg, mert ez ilyen kisebb DLC, amiket általában csak a Steamen lehet megvenni.
A hétvégi steam akcióban láttam hogy van olyan kis kiegészítés ami hozzácsapja az AC2-höz plusz három templar lairt.Az csak ilyen steames cucc vagy beszerezthetõ máshonnan is?
Köszi MErlin a tanácsot de te megtudtad nyitni az oldalt amit írtam?
Volt valami a játékban ami számomra nem derült ki egyértelmûen.
Piri Reis-re gondolok. Õ most rendes orgyilkos volt, mint Ezio, Volpe és a többiek, vagy csak segítette a Rendet bombaalkatrészekkel, mint Leonardo a találmányaival.

MerlinW
Ha használtál elõtte warez-t, telepítés elõtt pucolj le mindent. Játékot, Ubi launcher-t, takarítsd ki az ubisoft-os bejegyzéseket a hosts fájlból, stb.

[merlinw.org]

http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe

EZ a pontos link :) Valaki megnézhetné hogy csak nekem nem mûködik vagy abszolút nem jó :(
Van még valaki aki steames verziót töltött le? MErt nekem ilyet ír ki amikor az ubisof game launcher-es rész van: Failed to load configuration. Please restart the game. If the error persists please contact Ubisoft support. Utánnanéztem. Egyetlen link ami jó lehet már nem érvényes.
http://static3.cdn.ubi.com/orbit/lau...rInstaller.exe

Vagy csak nekem nem mûködik?
Akkor mondjuk nem kell félnem attól hogy megveszem és 1-2 hónap múlva nem lesz senki online. Ennek örülök.
MerlinW
Nem azonnal fogsz lobbit találni (1-2 perc), de játszanak vele elegen. Fõleg most, hogy megvették sokan az akcióban.

[merlinw.org]

Üdv

Akinek eredeti van az megdutná nekem mondani hogy mennyien játszanak még ma is a multival mert a steamen még több mint 2 óoráig 50% akció van rá és elgondolkodtató hogy megvegyem :)
CroftManor
Kérdéseddel fáradj át az OFF/Warez topikba és ott tudnak majd segíteni.

Nothing is True, Everything is Permitted