Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Az egér érzékenységrõl valami tipp???
A többi részt megoldották így azok fordítás alatt állnak!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
kösz elõre is...
[merlinw.org]
A támadás pedig jobb klikkel védekezõállás, és mikor támad az ellenfél, akkor bal klikk, majd az egér mozgatásával kijelölni a következõ célpontot, ismét bal klikk és így tovább. (counter strike)
[merlinw.org]
Most kezdtem játszani ezzel a játékkal, tetszik is, de kérnék egy kis segitséget, mert nemigazán megy a támadás....
nyomom én a bal egér gombot jó becsületesen, de semmi reakció, bal egérgomb folyamatosan nyomva + jobb egér gombbal néha visszatámad de inkább véletlen szerü, mint szándékos... 😞 és ez már eléggé zavaró....
mi az amit nem jól csinálok? valaki segitene a tuti támado folyamatban...( OFF azonos gyárto -Ubisoft- révén hiányolom a Prince Of Persia stilusú támadást a játékból)
angol tudás nagyon minimum...
Kösz elõre is üdv.
2. Sequence 4 Memory 3: The Fourth Part Of The World
Everything is true, nothing is permitted.
2. Van egy memória amikor Sofia-nak kell ellopni egy térképet a hajóról. Játszd újra azt a memóriát ott nincsenek se bizánciak, se templomosok.
nem sikerülnek a következõk:1.: nem tudom hogy kell a fegyvert beledobni
az ellenségbe? 2.:valamint nem sikerül a villámgyors gyilkolás,amit
gondolom 5 katonán folyamatosan kell végrehajtani.Úgy tudom a 2.Fejezettõl
már az õrjáratokban mindig lesz janicsár így onnan még nehezebb a gyilok. Segíthetnétek tippekkel,hol és hogyan egyszerûbb megcsinálni?!
Elõre is köszönöm.
-Craft a bomb with every shell type
-Craft a bomb of each effect type
Legutóbb könnyedén megcsináltam õket, most mit ronthatok el?
[merlinw.org]
Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy pl. ha ugrani szeretnék, akkor elkezd csimpaszkodni, de van olyan is, hogy a shift-et 3-szor kell megnyomnom, hogy tegye a dolgát. De a csimpaszkodós a durva, mert az elején a katakombákban nem tudok elrugaszkodni egy helyrõl és nincs más út. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja a problémát, mert az elején még nem csinálta ezt.
Van ötletetek?
Pervert Alien ;)
counter steal pedig a támadás közbeni ellentámadás lopós formája,nem tudom melyik gomb,de megtalálod majd
a játékban vagy csak önállóan találhatók meg?
Valamint van olyan guide challenge hogy:Steal 250 Akce with counter steals
ezt hogy lehet teljesíteni?
Elõre is kösz!
Pervert Alien ;)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
http://www.overclock.net/t/1179122/assassins-creed-revelations-windowed-mode
Amúgy, tényleg szokni kell. Néha még elindítom a Brotherhood multiját és rácsodálkozom, hogy mennyivel letisztultabb.
A Revelations multi menüje felhasználóbarát, mert nem csak egy képernyõ elõtt kell várnod, hogy bekerülj egy partiba.
Viszont a Brotherhood rendszerüzenetei (ki csatlakozik, ki lép ki a játékból) nem takarják ki az iránytût!
A Revelations pl. Wanted-ben sokkal aljasabb módon osztja az üldözõidet.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Pár napja összefutottam cRusa1deR gyilkos-társsal.
xingjian, n.krisz, renji00, persian0077 teljesen inaktívak, azaz nem is fogadták a pajtáskérõt.
hátha kapok itt segítséget...
Steamen van meg az assassin's creed, de ma gondolt egyet és nem tölt be semmit se. elindítom a játékot és már a Ubi logojánál kifagy.
Pedig nem régen még játszottam vele. Újra leszedtem kétszer, de semmi változás. Valakinek akadj ilyen problémája bármelyik Assassin's Creed résszel?
Nem tudom h azért mert patcheltem v mert a tûzfal nemvolt bekapcsolva de jó!!Mûködik😄
Már csak azt nem tudom h hogy kell másokkal játszani.
engem gta social club szivatott,hogy rossz login,aztán kiderült,hogy a 2 pipából csak 1 volt bejelölve a tûzfal engedélyezett programoknál..hátha..