3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • grebber
    A játék szövegkönyvéről ami beszélünk.És nem a játékból készült könyvről!
  • xido
    én nem ismerem a könyveket..akkor ott nincs a jelenkori kerettörténet egyáltalán,csak Altair,Ezio,meg talán Connor lesz még?
    Mert úgy majdnem mi értelme,ha Ezio fut Altair nyomdokában..de az ő tudása nem ér célba a jelenben?
  • MerlinW
    Akkor valamit én nem értek. A regényekben nem is szerepel Desmond meg Lucy...
    Ti most milyen könyvről beszéltek?:)
  • Steve Q
    :DDDDDD Na ezen jót nevettem, Merlin, danke. Amúgy tévedsz.
  • MerlinW
    Dehogy van így:) Ez nem a regényből van, hanem a script-ből, ami alapján a könyv íródott.
  • xido
    ez így frankón egy könyvben,hogy a nézet első személyűre vált?:)
    kemény:))
  • Steve Q
    Szóval valaki mégis megtalálta a linkemet MP-n... :)
  • grebber
    Idézet a szövegkönyvből:

"Abstergo laboratórium, 1. nap, reggel
    A nézet első személyűre vált, egy plafon látszódik. Egy férfi zihálva felkapja a fejét, a nő, Lucy
    Stillman pedig fölé hajol.
    Lucy: – Jól vagy?
    A férfi, Desmond Miles, egy nagyméretű gép tetején fekszik. Felül, miközben Lucy a gép végén
    lévő komputerképernyőhöz lép. A férfi, akinek a hangját hallotta az előbb, Dr. Warren
    Vidic a gép másik oldalán áll.
    Vidic: – Mondtam, hogy rendben van.
    Desmond: – Rohadékok!
    Vidic: – Nana! Épp most mentettem meg az életét.
    Desmond: – Megmentette az életemet?! Elraboltak! Idekötöztek ehhez az... izéhez!
    Vidic: – Animus. A neve Animus.
    Desmond: – Nem is ismerem magukat! Miért teszik ezt velem?!
    Vidic: – Olyan információ birtokában van, amire szükségünk van, Mr. Miles.
    Desmond: – Információ?! Csak egy pultos vagyok, az ég szerelmére! Mégis mit akar tőlem?
    Tanítsam meg rá, hogyan keverjen martinit?!
    Vidic: – Tudjuk, hogy ki maga... hogy micsoda.
    Desmond: – Azt se tudom, miről beszél."

Elvileg 1 az 1be ugyanaz a szöveg mint a játékban a feliratok!
    De videoknál olvasva jobb mert nem csak a nyer szöveget olvasod hanem látod is mi történik!
  • Steve Q
    Egy könyv és egy játék szövegmennyisége össze sem hasonlítható (utóbbiban ugye nincs szükség körülírásokra). Egy példát nézve: a Reneszánsz és az AC2 szövegei félig megegyeznek, a párbeszédek viszont többnyire eltérnek - a könyvben jóval bővebb beszélgetések vannak, de javarészt nem ugyanazokkal a szavakkal, mint a játékban.
  • xido
    vajon a játék és a könyvek mennyire szöveg-azonosak?
  • Steve Q
    Az első AC-hez készült magyar szövegkönyv, az AC2 magyarítása pedig folyamatban van.
  • xido
    Arra leszek kíváncsi,hogy majd a 3.részből ki lehet-e nyerni valami okosságot,amit át lehet ültetni a korábbi részekbe és mahinálni a feliratokat:)
  • heroman
    Értem, akkor majd Youtubrol tájékozodom....
    Az egér érzékenységről valami tipp???
  • grebber
    Az első részhez nincs felirat így ahhoz nem lesz.De készül a magyar feliratos video végigjátszás. Egy része már fent van youtubon!

A többi részt megoldották így azok fordítás alatt állnak!
  • MerlinW
    Nem lehet fordítani a játékot. Youtube-on megtalálod az összes átvezetőt magyar felirattal.
  • heroman
    * és magyaritásról tud valaki valamit ? ha igen be linkelné, hogy honnan lehet leszedni..
    kösz előre is...
  • heroman
    nem gond, de hogy lehet lentebb állitani az egér érzékenységét...? nállam a lézeres egér érzékenyebb min egy szüzlány... :) próbáltam windows-bol lehúzni az árzákenységet, de a játékra nem hatott... :(

• MerlinW
    Közben rájöttem, hülyeséget írtam, nem az egér mozgatásával jelölöd ki a következő célpontot, hanem a WASD-al:) Rég játszottam már single-t:)
  • heroman
    ok nagyon köszi akkor innen a ritka támadás ... :)
  • MerlinW
    Először is, célszerű az Assassins Creed 2-vel kezdeni a játékot, majd Brotherhoos-al folytatni, végül a Revelationsal végezni. A három játék egy játék, csak szét van bontva.
    A támadás pedig jobb klikkel védekezőállás, és mikor támad az ellenfél, akkor bal klikk, majd az egér mozgatásával kijelölni a következő célpontot, ismét bal klikk és így tovább. (counter strike)
  • heroman
    helló

Most kezdtem játszani ezzel a játékkal, tetszik is, de kérnék egy kis segitséget, mert nemigazán megy a támadás....
    nyomom én a bal egér gombot jó becsületesen, de semmi reakció, bal egérgomb folyamatosan nyomva + jobb egér gombbal néha visszatámad de inkább véletlen szerü, mint szándékos... :( és ez már eléggé zavaró....
    mi az amit nem jól csinálok? valaki segitene a tuti támado folyamatban...( OFF azonos gyárto -Ubisoft- révén hiányolom a Prince Of Persia stilusú támadást a játékból)

angol tudás nagyon minimum...

Kösz előre is üdv.
  • cRusa1deR
    1. Sequence 5 Memory 3: Arsenal Infiltration
    2. Sequence 4 Memory 3: The Fourth Part Of The World
  • cRusa1deR
    1. Eldobni csak lándzsát, és nehéz fegyvert tudsz. Hosszan nyomd a bal egérgombot. Egyébként a legkönnyebben az Arsenal-i lázadás alatt lehet megcsinálni. Vedd el a civilek favilláit és vágd bele a janicsárokba. Ők úgyis a lázadókkal vannak elfoglalva.
    2. Van egy memória amikor Sofia-nak kell ellopni egy térképet a hajóról. Játszd újra azt a memóriát ott nincsenek se bizánciak, se templomosok.
  • unda
    Hali mindenki! Már csak két challenge guild hiányzik a 100%-hoz,de
    nem sikerülnek a következők:1.: nem tudom hogy kell a fegyvert beledobni
    az ellenségbe? 2.:valamint nem sikerül a villámgyors gyilkolás,amit
    gondolom 5 katonán folyamatosan kell végrehajtani.Úgy tudom a 2.Fejezettől
    már az őrjáratokban mindig lesz janicsár így onnan még nehezebb a gyilok. Segíthetnétek tippekkel,hol és hogyan egyszerűbb megcsinálni?!

Előre is köszönöm.
  • cRusa1deR
    Kérlek segítsetek. Csináltam egy új végigjátszást a sp-hez. Már 100%. De két kihívást nem tudok megcsinálni:
    -Craft a bomb with every shell type
    -Craft a bomb of each effect type
    Legutóbb könnyedén megcsináltam őket, most mit ronthatok el?
  • MerlinW
    Angie lány 3 és negyed órán át alázta a népet:)

• xido
    grrr...megint lecsúsztam az Pc-s Ottoman kiadásról:)
  • MerlinW
    Végig tartsd nyomva a jobb egérgombot. Az a "high profile", ha nyomvatartod + space, akkor ugrik, elrugaszkodik, stb
  • Tomib55
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy pl. ha ugrani szeretnék, akkor elkezd csimpaszkodni, de van olyan is, hogy a shift-et 3-szor kell megnyomnom, hogy tegye a dolgát. De a csimpaszkodós a durva, mert az elején a katakombákban nem tudok elrugaszkodni egy helyről és nincs más út. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja a problémát, mert az elején még nem csinálta ezt.
    Van ötletetek?
  • Farkassacred
    nekem az E betű,harc közben nyomd meg
  • xido
    fragmentekhez lehet majd térképet venni
    counter steal pedig a támadás közbeni ellentámadás lopós formája,nem tudom melyik gomb,de megtalálod majd
  • unda
    Segítenétek, az "Animus Data Fragments" lelőhelyekről lehet térképet venni
    a játékban vagy csak önállóan találhatók meg?
    Valamint van olyan guide challenge hogy:Steal 250 Akce with counter steals
    ezt hogy lehet teljesíteni?
    Előre is kösz!
  • MerlinW
    Előrendelhető a Revelations könyv (4. kötete a könyvsorozatnak)
  • Farkassacred
    Egyet nem lehet a kovácsosnál venni, azt a Lost Archiv DLC-hez kapod
  • xido
    legjobb tudomásom szerint minden fegyvert kovácsnál tudod megvenni,ahogy nő a szinted,úgy kapsz új cuccokat és talán mintha még kerületenként is változna a kínálat,első körben járj végig legalább minden kerületben egy kovácsot..
  • kurahmaru
    Hali! Valaki tudna segíteni? a fegyvereket akarom megszerezni, már csak csak egy hiányzik. Az utolsót hogy tudom megszerezni? Belépek a fegyvertáros szobába és az ajtóval szemben van a helye.Videókból láttam hogy hullámos kard,de nemtom hogy tudnám megszerezni.
  • Gary
    Igen, rendben. Szoktam még néha azt is.
  • cRusa1deR
    Gary, ha játszol még BH multit akkor felvennélek ott is barátnak. dre4mw4r ugyanúgy ugye?
  • CroftManor
    Hát már nagyon uncsi ez a multis dolog számomra, néha átmegyek Brotherhoodba, de ott alig találni játékost... Most egy darabig elég lesz a multiból, az AC III-at is inkább a single miatt várom igazán!
  • Gary
    Hát persze, (többszörös) gyilkosom! :Ð