Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ AC-hez készült magyar szövegkönyv, az AC2 magyarítása pedig folyamatban van.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Arra leszek kíváncsi,hogy majd a 3.részbõl ki lehet-e nyerni valami okosságot,amit át lehet ültetni a korábbi részekbe és mahinálni a feliratokat😊
Értem, akkor majd Youtubrol tájékozodom....
Az egér érzékenységrõl valami tipp???
grebber
Az elsõ részhez nincs felirat így ahhoz nem lesz.De készül a magyar feliratos video végigjátszás. Egy része már fent van youtubon!

A többi részt megoldották így azok fordítás alatt állnak!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Nem lehet fordítani a játékot. Youtube-on megtalálod az összes átvezetõt magyar felirattal.

[merlinw.org]

* és magyaritásról tud valaki valamit ? ha igen be linkelné, hogy honnan lehet leszedni..
kösz elõre is...
nem gond, de hogy lehet lentebb állitani az egér érzékenységét...? nállam a lézeres egér érzékenyebb min egy szüzlány... 😊 próbáltam windows-bol lehúzni az árzákenységet, de a játékra nem hatott... 😞

MerlinW
Közben rájöttem, hülyeséget írtam, nem az egér mozgatásával jelölöd ki a következõ célpontot, hanem a WASD-al😊 Rég játszottam már single-t😊

[merlinw.org]

ok nagyon köszi akkor innen a ritka támadás ... 😊
MerlinW
Elõször is, célszerû az Assassins Creed 2-vel kezdeni a játékot, majd Brotherhoos-al folytatni, végül a Revelationsal végezni. A három játék egy játék, csak szét van bontva.
A támadás pedig jobb klikkel védekezõállás, és mikor támad az ellenfél, akkor bal klikk, majd az egér mozgatásával kijelölni a következõ célpontot, ismét bal klikk és így tovább. (counter strike)

[merlinw.org]

helló

Most kezdtem játszani ezzel a játékkal, tetszik is, de kérnék egy kis segitséget, mert nemigazán megy a támadás....
nyomom én a bal egér gombot jó becsületesen, de semmi reakció, bal egérgomb folyamatosan nyomva + jobb egér gombbal néha visszatámad de inkább véletlen szerü, mint szándékos... 😞 és ez már eléggé zavaró....
mi az amit nem jól csinálok? valaki segitene a tuti támado folyamatban...( OFF azonos gyárto -Ubisoft- révén hiányolom a Prince Of Persia stilusú támadást a játékból)

angol tudás nagyon minimum...

Kösz elõre is üdv.
1. Sequence 5 Memory 3: Arsenal Infiltration
2. Sequence 4 Memory 3: The Fourth Part Of The World

Everything is true, nothing is permitted.

1. Eldobni csak lándzsát, és nehéz fegyvert tudsz. Hosszan nyomd a bal egérgombot. Egyébként a legkönnyebben az Arsenal-i lázadás alatt lehet megcsinálni. Vedd el a civilek favilláit és vágd bele a janicsárokba. Õk úgyis a lázadókkal vannak elfoglalva.
2. Van egy memória amikor Sofia-nak kell ellopni egy térképet a hajóról. Játszd újra azt a memóriát ott nincsenek se bizánciak, se templomosok.

Hali mindenki! Már csak két challenge guild hiányzik a 100%-hoz,de
nem sikerülnek a következõk:1.: nem tudom hogy kell a fegyvert beledobni
az ellenségbe? 2.:valamint nem sikerül a villámgyors gyilkolás,amit
gondolom 5 katonán folyamatosan kell végrehajtani.Úgy tudom a 2.Fejezettõl
már az õrjáratokban mindig lesz janicsár így onnan még nehezebb a gyilok. Segíthetnétek tippekkel,hol és hogyan egyszerûbb megcsinálni?!

Elõre is köszönöm.
Kérlek segítsetek. Csináltam egy új végigjátszást a sp-hez. Már 100%. De két kihívást nem tudok megcsinálni:
-Craft a bomb with every shell type
-Craft a bomb of each effect type
Legutóbb könnyedén megcsináltam õket, most mit ronthatok el?

MerlinW
Angie lány 3 és negyed órán át alázta a népet😊

[merlinw.org]

grrr...megint lecsúsztam az Pc-s Ottoman kiadásról😊
MerlinW
Végig tartsd nyomva a jobb egérgombot. Az a "high profile", ha nyomvatartod + space, akkor ugrik, elrugaszkodik, stb

[merlinw.org]

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy pl. ha ugrani szeretnék, akkor elkezd csimpaszkodni, de van olyan is, hogy a shift-et 3-szor kell megnyomnom, hogy tegye a dolgát. De a csimpaszkodós a durva, mert az elején a katakombákban nem tudok elrugaszkodni egy helyrõl és nincs más út. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja a problémát, mert az elején még nem csinálta ezt.
Van ötletetek?
nekem az E betû,harc közben nyomd meg

Pervert Alien ;)

fragmentekhez lehet majd térképet venni
counter steal pedig a támadás közbeni ellentámadás lopós formája,nem tudom melyik gomb,de megtalálod majd
Segítenétek, az "Animus Data Fragments" lelõhelyekrõl lehet térképet venni
a játékban vagy csak önállóan találhatók meg?
Valamint van olyan guide challenge hogy:Steal 250 Akce with counter steals
ezt hogy lehet teljesíteni?
Elõre is kösz!
Egyet nem lehet a kovácsosnál venni, azt a Lost Archiv DLC-hez kapod

Pervert Alien ;)

legjobb tudomásom szerint minden fegyvert kovácsnál tudod megvenni,ahogy nõ a szinted,úgy kapsz új cuccokat és talán mintha még kerületenként is változna a kínálat,elsõ körben járj végig legalább minden kerületben egy kovácsot..
Hali! Valaki tudna segíteni? a fegyvereket akarom megszerezni, már csak csak egy hiányzik. Az utolsót hogy tudom megszerezni? Belépek a fegyvertáros szobába és az ajtóval szemben van a helye.Videókból láttam hogy hullámos kard,de nemtom hogy tudnám megszerezni.
Igen, rendben. Szoktam még néha azt is.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Gary, ha játszol még BH multit akkor felvennélek ott is barátnak. dre4mw4r ugyanúgy ugye?

CroftManor
Hát már nagyon uncsi ez a multis dolog számomra, néha átmegyek Brotherhoodba, de ott alig találni játékost... Most egy darabig elég lesz a multiból, az AC III-at is inkább a single miatt várom igazán!

Nothing is True, Everything is Permitted

Hát persze, (többszörös) gyilkosom! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

És milyen jó móka is volt, ugye Gary?

Alátámasztom! Pár napja is vadásztunk egymásra :Ð

Rayen01 engem nyugodtan bejelölhetsz barátnak még ma is sokat játszok.

Pár okosság. Nem próbáltam (nekem jó a teljes képernyõ). Mintha, egyik mûködne:
http://www.overclock.net/t/1179122/assassins-creed-revelations-windowed-mode

nem merném mondani,hogy piszkálj a fájlokba,de néhány játéknál a config.ini tartalmazza a fullscreen=true sort..azt próbálhatod átírni false-ra...vagy fordítva,nem tudom melyik szerepel benne alapból 😊
Grr1234
Hogy tudnám ablakmódban futtatni a játékot?

Nos, ismered a mondást: "Erõvel is ha jólesik!" :Ð

Amúgy, tényleg szokni kell. Néha még elindítom a Brotherhood multiját és rácsodálkozom, hogy mennyivel letisztultabb.

A Revelations multi menüje felhasználóbarát, mert nem csak egy képernyõ elõtt kell várnod, hogy bekerülj egy partiba.
Viszont a Brotherhood rendszerüzenetei (ki csatlakozik, ki lép ki a játékból) nem takarják ki az iránytût!

A Revelations pl. Wanted-ben sokkal aljasabb módon osztja az üldözõidet.

MerlinW
Szerintem pedig k*va jó volt, 2x is végigjátszottam.

[merlinw.org]

Renjike
hát , igen nekem nagyon nem jött át ez a multi sajna :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Én még szoktam tolni, de engem már visszaigazoltál (4. nick a listán).
Pár napja összefutottam cRusa1deR gyilkos-társsal.

xingjian, n.krisz, renji00, persian0077 teljesen inaktívak, azaz nem is fogadták a pajtáskérõt.

megnéztem youtube-on ennek a the lost archive dlc-nek a végigjátszását (mivel sehogy se tudtam feltelepíteni). hát, mit ne mondjak, 2 ft-ot nem ér az egész. az összes párbeszéd max 4-5 percet tesz ki a ~1,5 órás játékból. dögunalom az egész, egy összecsapott szar. semmi különleges nem derült ki belõle, kb. ezeket eddig is sejteni lehetett 😞
Azok a nevek amik felül vannak, (AC nevek), õk mennyire aktívak még mert felvenném õket is friendbe.
Törölt felhasználó
sziasztok.
hátha kapok itt segítséget...
Steamen van meg az assassin's creed, de ma gondolt egyet és nem tölt be semmit se. elindítom a játékot és már a Ubi logojánál kifagy.
Pedig nem régen még játszottam vele. Újra leszedtem kétszer, de semmi változás. Valakinek akadj ilyen problémája bármelyik Assassin's Creed résszel?
Nem, én eddig nem tapasztaltam.

másnál is olyan, hogy ha a városba tett assassin-t küldöm a város küldetésére, akkor nem nõ az assassin 'uralom' (a százalék) ?
Azt is megtaláltam Xd
Sikerült!!
Nem tudom h azért mert patcheltem v mert a tûzfal nemvolt bekapcsolva de jó!!Mûködik😄
Már csak azt nem tudom h hogy kell másokkal játszani.
az én ötletem,ha win 7ed van,hogy vezérlõpult/rendszer és biztonság/windows tûzfal...majd oldalt a program átengedése..és a listában mind a 3 helyen legyen pipa...
Be vagy ki kapcsoljam a tûzfalat?
tûzfalon át van engedve?
engem gta social club szivatott,hogy rossz login,aztán kiderült,hogy a 2 pipából csak 1 volt bejelölve a tûzfal engedélyezett programoknál..hátha..