3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
A játék szövegkönyvéről ami beszélünk.És nem a játékból készült könyvről! -
xido #3174 én nem ismerem a könyveket..akkor ott nincs a jelenkori kerettörténet egyáltalán,csak Altair,Ezio,meg talán Connor lesz még?
Mert úgy majdnem mi értelme,ha Ezio fut Altair nyomdokában..de az ő tudása nem ér célba a jelenben? -
Akkor valamit én nem értek. A regényekben nem is szerepel Desmond meg Lucy...
Ti most milyen könyvről beszéltek?:) -
Steve Q #3172 :DDDDDD Na ezen jót nevettem, Merlin, danke. Amúgy tévedsz. -
Dehogy van így:) Ez nem a regényből van, hanem a script-ből, ami alapján a könyv íródott. -
xido #3170 ez így frankón egy könyvben,hogy a nézet első személyűre vált?:)
kemény:)) -
Steve Q #3169 Szóval valaki mégis megtalálta a linkemet MP-n... :) -
Idézet a szövegkönyvből:
"Abstergo laboratórium, 1. nap, reggel
A nézet első személyűre vált, egy plafon látszódik. Egy férfi zihálva felkapja a fejét, a nő, Lucy
Stillman pedig fölé hajol.
Lucy: – Jól vagy?
A férfi, Desmond Miles, egy nagyméretű gép tetején fekszik. Felül, miközben Lucy a gép végén
lévő komputerképernyőhöz lép. A férfi, akinek a hangját hallotta az előbb, Dr. Warren
Vidic a gép másik oldalán áll.
Vidic: – Mondtam, hogy rendben van.
Desmond: – Rohadékok!
Vidic: – Nana! Épp most mentettem meg az életét.
Desmond: – Megmentette az életemet?! Elraboltak! Idekötöztek ehhez az... izéhez!
Vidic: – Animus. A neve Animus.
Desmond: – Nem is ismerem magukat! Miért teszik ezt velem?!
Vidic: – Olyan információ birtokában van, amire szükségünk van, Mr. Miles.
Desmond: – Információ?! Csak egy pultos vagyok, az ég szerelmére! Mégis mit akar tőlem?
Tanítsam meg rá, hogyan keverjen martinit?!
Vidic: – Tudjuk, hogy ki maga... hogy micsoda.
Desmond: – Azt se tudom, miről beszél."
Elvileg 1 az 1be ugyanaz a szöveg mint a játékban a feliratok!
De videoknál olvasva jobb mert nem csak a nyer szöveget olvasod hanem látod is mi történik! -
Steve Q #3167 Egy könyv és egy játék szövegmennyisége össze sem hasonlítható (utóbbiban ugye nincs szükség körülírásokra). Egy példát nézve: a Reneszánsz és az AC2 szövegei félig megegyeznek, a párbeszédek viszont többnyire eltérnek - a könyvben jóval bővebb beszélgetések vannak, de javarészt nem ugyanazokkal a szavakkal, mint a játékban. -
xido #3166 vajon a játék és a könyvek mennyire szöveg-azonosak? -
Steve Q #3165 Az első AC-hez készült magyar szövegkönyv, az AC2 magyarítása pedig folyamatban van. -
xido #3164 Arra leszek kíváncsi,hogy majd a 3.részből ki lehet-e nyerni valami okosságot,amit át lehet ültetni a korábbi részekbe és mahinálni a feliratokat:) -
heroman #3163 Értem, akkor majd Youtubrol tájékozodom....
Az egér érzékenységről valami tipp???
-
Az első részhez nincs felirat így ahhoz nem lesz.De készül a magyar feliratos video végigjátszás. Egy része már fent van youtubon!
A többi részt megoldották így azok fordítás alatt állnak! -
Nem lehet fordítani a játékot. Youtube-on megtalálod az összes átvezetőt magyar felirattal. -
heroman #3160 * és magyaritásról tud valaki valamit ? ha igen be linkelné, hogy honnan lehet leszedni..
kösz előre is... -
heroman #3159 nem gond, de hogy lehet lentebb állitani az egér érzékenységét...? nállam a lézeres egér érzékenyebb min egy szüzlány... :) próbáltam windows-bol lehúzni az árzákenységet, de a játékra nem hatott... :(
-
Közben rájöttem, hülyeséget írtam, nem az egér mozgatásával jelölöd ki a következő célpontot, hanem a WASD-al:) Rég játszottam már single-t:) -
heroman #3157 ok nagyon köszi akkor innen a ritka támadás ... :) -
Először is, célszerű az Assassins Creed 2-vel kezdeni a játékot, majd Brotherhoos-al folytatni, végül a Revelationsal végezni. A három játék egy játék, csak szét van bontva.
A támadás pedig jobb klikkel védekezőállás, és mikor támad az ellenfél, akkor bal klikk, majd az egér mozgatásával kijelölni a következő célpontot, ismét bal klikk és így tovább. (counter strike) -
heroman #3155 helló
Most kezdtem játszani ezzel a játékkal, tetszik is, de kérnék egy kis segitséget, mert nemigazán megy a támadás....
nyomom én a bal egér gombot jó becsületesen, de semmi reakció, bal egérgomb folyamatosan nyomva + jobb egér gombbal néha visszatámad de inkább véletlen szerü, mint szándékos... :( és ez már eléggé zavaró....
mi az amit nem jól csinálok? valaki segitene a tuti támado folyamatban...( OFF azonos gyárto -Ubisoft- révén hiányolom a Prince Of Persia stilusú támadást a játékból)
angol tudás nagyon minimum...
Kösz előre is üdv. -
cRusa1deR #3154 1. Sequence 5 Memory 3: Arsenal Infiltration
2. Sequence 4 Memory 3: The Fourth Part Of The World -
cRusa1deR #3153 1. Eldobni csak lándzsát, és nehéz fegyvert tudsz. Hosszan nyomd a bal egérgombot. Egyébként a legkönnyebben az Arsenal-i lázadás alatt lehet megcsinálni. Vedd el a civilek favilláit és vágd bele a janicsárokba. Ők úgyis a lázadókkal vannak elfoglalva.
2. Van egy memória amikor Sofia-nak kell ellopni egy térképet a hajóról. Játszd újra azt a memóriát ott nincsenek se bizánciak, se templomosok. -
unda #3152 Hali mindenki! Már csak két challenge guild hiányzik a 100%-hoz,de
nem sikerülnek a következők:1.: nem tudom hogy kell a fegyvert beledobni
az ellenségbe? 2.:valamint nem sikerül a villámgyors gyilkolás,amit
gondolom 5 katonán folyamatosan kell végrehajtani.Úgy tudom a 2.Fejezettől
már az őrjáratokban mindig lesz janicsár így onnan még nehezebb a gyilok. Segíthetnétek tippekkel,hol és hogyan egyszerűbb megcsinálni?!
Előre is köszönöm.
-
cRusa1deR #3151 Kérlek segítsetek. Csináltam egy új végigjátszást a sp-hez. Már 100%. De két kihívást nem tudok megcsinálni:
-Craft a bomb with every shell type
-Craft a bomb of each effect type
Legutóbb könnyedén megcsináltam őket, most mit ronthatok el?
-
Angie lány 3 és negyed órán át alázta a népet:)
-
xido #3149 grrr...megint lecsúsztam az Pc-s Ottoman kiadásról:) -
Végig tartsd nyomva a jobb egérgombot. Az a "high profile", ha nyomvatartod + space, akkor ugrik, elrugaszkodik, stb -
Tomib55 #3147 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy pl. ha ugrani szeretnék, akkor elkezd csimpaszkodni, de van olyan is, hogy a shift-et 3-szor kell megnyomnom, hogy tegye a dolgát. De a csimpaszkodós a durva, mert az elején a katakombákban nem tudok elrugaszkodni egy helyről és nincs más út. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja a problémát, mert az elején még nem csinálta ezt.
Van ötletetek? -
Farkassacred #3146 nekem az E betű,harc közben nyomd meg -
xido #3145 fragmentekhez lehet majd térképet venni
counter steal pedig a támadás közbeni ellentámadás lopós formája,nem tudom melyik gomb,de megtalálod majd
-
unda #3144 Segítenétek, az "Animus Data Fragments" lelőhelyekről lehet térképet venni
a játékban vagy csak önállóan találhatók meg?
Valamint van olyan guide challenge hogy:Steal 250 Akce with counter steals
ezt hogy lehet teljesíteni?
Előre is kösz! -
Előrendelhető a Revelations könyv (4. kötete a könyvsorozatnak) -
Farkassacred #3142 Egyet nem lehet a kovácsosnál venni, azt a Lost Archiv DLC-hez kapod -
xido #3141 legjobb tudomásom szerint minden fegyvert kovácsnál tudod megvenni,ahogy nő a szinted,úgy kapsz új cuccokat és talán mintha még kerületenként is változna a kínálat,első körben járj végig legalább minden kerületben egy kovácsot.. -
kurahmaru #3140 Hali! Valaki tudna segíteni? a fegyvereket akarom megszerezni, már csak csak egy hiányzik. Az utolsót hogy tudom megszerezni? Belépek a fegyvertáros szobába és az ajtóval szemben van a helye.Videókból láttam hogy hullámos kard,de nemtom hogy tudnám megszerezni. -
Gary #3139 Igen, rendben. Szoktam még néha azt is. -
cRusa1deR #3138 Gary, ha játszol még BH multit akkor felvennélek ott is barátnak. dre4mw4r ugyanúgy ugye? -
Hát már nagyon uncsi ez a multis dolog számomra, néha átmegyek Brotherhoodba, de ott alig találni játékost... Most egy darabig elég lesz a multiból, az AC III-at is inkább a single miatt várom igazán! -
Gary #3136 Hát persze, (többszörös) gyilkosom! :Ð