3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • CroftManor
    Én eddig a Vlad-os kardot használtam, most meg Yusuf kardja van nálam :)
    Megcsináltam a Fond Memories acsit. Márcsak egy pár hiányzik.
  • Hoz_Hun
    Ja, és csereberélheted a városokban az assassinokat (nem ragadnak ott). Sőt a városban hagyott assassinok maguktól fejlődnek.
  • Hoz_Hun
    Tegnap megvettem én is az új multis packot. A kalóznő egész jó lett, szerintem őt fogom használni. :)
  • Hoz_Hun
    Az Assassin HQ-ban van a fegyvertár, meg az armory is. Az assassin chalange-el Altair kardját unlockolod. Amúgy Yusuf kardja jobb, övé a maxos fegyver. De persze és én is csak Altair kardját használom. :)
  • Hoz_Hun
    Nem kell meghalnia egyik assassinodnak sem!! Csak az assassin missio térképen pakold be valamelyiket az adott város védelmébe és az eltűnik a listádból (a városba lesz). A helyett újat toborozhatsz. Összesen vagy 70 assassint toborozhatsz anélkül, hogy egyet is megöletnél. Szerintem ezért csinálták meg pont úgy, hogy alapban csak 11 recruitot számol és városba pakolással lehet többet.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Minden gépen így akad a játék?
    Konfigom lent található a leírásban,elvileg ezen simán kéne fusson,de meg-meg akad így is néha
    Egyébként csodaszép játék,mint egy festmény olyan Konstantinápoly és az egész ami a grafika mellé társul mind nagyon tetszik benne.
  • CroftManor
    Úgy látom az egy hónapos kényszer pihenő kevés volt ahhoz, hogy okulj is a történtekből.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, a HQ-ban megtalálod:)
  • CroftManor
    Nekem elsőre feltűnt hogy ez nem ugyanaz a szinkron hang.

Zegi Norbi HUN:

Igen azt én is láttam hogy ha megcsinálom mindet, akkor unlockol egy fegyvert, de ez a Romanies és a Merceneraies-re is igaz. De hol találom a fegyvereket? Az assassin HQban?
  • xido
    pont ebbe a hibába estem én is..mondom egy UBI csak nem olyan hülye,hogy nem tudja kikkel szerződött:)
  • RAMyMamy
    mikor kijött az első videó, amiben altair beszélt, én sok helyen írtam, hogy NEM az eredeti szinkronszínész adta a hangját neki és mindenki lehurrogott, hogy márpedig ezt írja az imdb, akkor az úgy van!! :D
  • Zegi Norbi HUN
    Az egyiknek meg kell halnia és akkor tudsz toborozni még1et.Ha a step3mon belül minden megvan,megkapod Altair kardját:P
  • CroftManor
    Valamelyik challenge guidban van egy olyan hogy Recruit assassin 12x. Na már most nekem valamiért csak 11 van meg, de már nem tudok többet csinálni, mert bevan telve az összes hely.
    Akkor ennek annyi?
  • xido
    mindenkinek igaza volt,aki szerint az imdb-t sose szabad komolyan venni,amíg egy produkció nincs kész..valóban nem ugyanaz az ember volt Altair hangja,aki 4 évvel ezelőtt...
  • RAMyMamy
    asszem, másik városban kell őket a denek élére kinevezni, de fogalmam sincs, hogy hogy kell
  • cRusa1deR
    A tanoncokat hogyan tudom 10. szint fölé fejleszteni?
    Már megvan a 7 master asszasszínom, de se a konstantinápolyiak, se a városba tett újoncok nem fejlődnek 10. szint fölé.
  • Zegi Norbi HUN
    Végére értem ennek a fantasztikus játéknak:) Nálam az év játéka:) A vége nagyon megható voltEgy picit sajnálom is h többet már nem éljük át Ezio kalandjait Rengeteg kérdés maradt még megválaszolatlan,talán ebben a részben még több is lett.Alig várom már a 3. részt:D

Grat Ubisoft,szép munka volt:P
  • CroftManor
    Nem én csináltam, az én Youtube accountom is ott van a banner alatt.
  • MerlinW
    Igazából, lehet írni objektív értékelést játékról (is), amennyiben szakemberből lett újságíró írja, azonban az olvasók többsége pont a szubjektív kritikákat olvassa szívesebben (nyomtatott sajtó esetében), hiszen azért vásárolják a magazint, hogy "szórakoztassa" őket, s nem azért hogy száraz tényeket olvassanak:)
  • xido
    jaja..sajnálom,hogy nem adtak ki hozzá feliratozó moddingot..
    vagy hogy hazai forgalmazó nem lát fantáziát honosított kiadásban
  • RAMyMamy
    amúgy megnéztem, egész jó a fordítás
  • xido
    akkor a linkeléséért köszi,anélkül csak angol végigjátszásokat láttam eddig:)
  • RAMyMamy
    nem ő csinálta
  • xido
    hú fater..nem keveset feliratoztál és a korábbiakból is..azt hiszem csináltál nekem néznivalót pár napra:)))
  • xido
    továbbra is tartom magam,bár 1 éve hangoztatom már,számomra játékok történelmében ennyire szépen megírt és megélt figurát,mint Ezio,nem találtak ki:)
  • CroftManor
    Aki esetleg nem értette a story végét, az megtekintheti magyarul is feliratozva. Betettem a linket a banner alá.
  • xido
    jaja..pontosan
    erről mindig a horoszkóp meg az időjárás jut eszembe,ahány oldal,ahány média,annyi féle:)
  • ratgab
    Valahol már leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem: A játéktesztek mindegyike szubjektív értékelés alapján készül, mert más alapján nem készülhet. Ergó van akinek helytálló, másoknak túlzó.
  • xido
    tudod milyen a zsurnaliszta meg az eccervolt játékos:)
    sajnos az elvárások miatt nem lesz egy értékelés se egyformán megfelelő mindenki számára..példának okáért azt nekem valaki megmagyarázhatná,hogy ha...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Altair az almában előre látott dolgokat a jövőből esetleg,attól a nagy leszámolásnál hogy lett neki fizikailag működő hidden gun-ja?:)
  • RAMyMamy
    hogymi? elvileg odáig meg vissza volt mindenki, hogy ez lesz az eddigi legjobb AC, és elődeihez képest mennyit fog fejlődni, közben meg szinte semmit nem fejlődött, ráadásul még valamiben visszafelé...
    brotherhood szerintem sokkal jobb volt, minden tekintetben. egy picit talán hosszabb is volt
    a multiról még mindig nem tudok nyilatkozni, de az biztos baromi jó, csak az a baj, hogy ezt a játékot mindig is a single része, a sztori miatt szerettük, az pedig nem úgy sikerült, ahogy vártuk, ahogy beharangozták
  • ratgab
    Nem azt kéne értékelni, amit vártak, hanem, ami benne van és az bizony nem 71 %. Még odáig is elmennék, hogy több lehetőség van benne, mint a Brotherhoodban!
  • RAMyMamy
    szerintem teljesen reális az a 71%/pont (sajnos)
  • xido
    hát ha abból indulok ki,hogy Altairtól többet várt az ember...én legalábbis azt hittem,hogy tényleges küldetések lesznek még vele,nem csak ilyen elmerengős pár perces dolgok..és esetleg INdiana Jones-osabb kincsvadászat,nem egy városon belül minden,hasonló módszerrel..akkor valahol reális az a 71% egy nem elfogult rajongótól
  • Prince23
    Én nem értem a PCgamert, nemrég tesztelte le a AC:R-t és csak 71 pontot adott rá... és több gamer magazin nagyon lehúzta ezt a gamet :S
  • KaszaN
    Hát azt írták ez csak egy mentés fájl, az még nem warez. :)
  • xido
    warezbe beírtam,lehet nem való lenne ebbe a fórumba:)
  • KaszaN
    És megtudná valaki mondani, hogy honnan lehet letölteni? Mert én erről semmit sem találok neten.
  • RAMyMamy
    wtf? nincs is sequence 10, csak 9 van

data fragmentek helye
  • xido
    Hirtelen úgy emlékeztem,hogy csak 9.fejezet van:)

valamit biztos nem csináltál meg,amire azt hinnéd,mellék küldetés..
  • SoulJacker
    Hello.
    Sequence 10 zárolva van még, nincs több küldetésem, 15-nél több Animus data-t nem találok! Hogyan tovább?