3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Gary
    Jaja, ezt már én is észre vettem, megvan a célpontom, vigyázok, ne riasszam meg, de ne is tudjon leütni, erre kapok 350 pontot.
    A majom rám rohan, de észre veszem, mielőtt rohanna, dobom a füstöt, de felesleges, 750 pontért megfektet.
    Ami a Brotherhood-ban állandó volt és lehetett rá alapozni, az itt olyan random, hogy "öröm" nézni!
  • CroftManor
    Na most jól felhúztak multiban...
    Játszunk egy kis manhuntot, szaladgálós majmok meg poison killerek
    Méghogy most jobb lesz a pont rendszer mert akik eddig rusholtak, kevesebb pontot kapnak majd.. hát ez nem igaz, ugyanúgy kapnak 150 pontot, mint BHban. Sőt volt hogy 250et kapott.
    Én is nagyban rohanok a célpont felé, már kigyulladt neki az üldőzés jelző... erre megkapom az Extreme Varietyt +600, +kill: 750 :D
    Tényleg fasza lett a pontrendszer :)
  • CroftManor
    A Dama Rossa sajnos nincs benne, de én szerettem mikor elővette a hajcsatját... :D
  • MerlinW
    Meg, persze.
  • Renjike
    és meg is marad? :) mert BHból ő volt a kedvenc karakterem meg a vörös hajó lila ruhás dlc-s csaj :))
  • xido
    az azért érdekelne,miért van ilyen szépen és részletesen megrajzolva a várfalakon kívüli el nem érhető külvárosi rész,ha csak addig tart a térkép:)
  • MerlinW
    Ubi karácsonyi ajándéka:) Mindenki megkapta.
  • Renjike
    nektek van egy "the courtesan" brotherhoodos karakteretek? nem voltam fent régebb , most időm jutott játszani és kaptam :)
  • MerlinW
    Sima kiadás volt tesco-ban, viszont az összes DLC-t és multis tartalmat tartalmazta:) Én is ott vettem. S miután az egész országban mindenhol van Tesco, buta volt, aki 9k-ért vette meg:)
  • cRusa1deR
    Légyszi írjatok ki a multis nevek közé.
    Ugyanaz a név: cRusa1deR
    Bárki felvehet friend-nek mindenkit visszajelölök.
  • CroftManor
    Én is néztem Tescoban az árakat és a Battlefield 3, ami jelenleg olyan 8500 - 9500 Ft között mozog, ott 13.990 volt!
  • ratgab
    Jah és én 1st day edition-t vettem 9k-ért, Tesco-ban meg sima alapkiadás volt csak. CDG-ben azonban a sima is ugyanannyiba került (TEsco valószínűleg mint már oly sokszor ismét elkúrt valamit és csúnyán elárazta!).
  • ratgab
    Wrong! CDG-től vettem 0 day és 9000 Ft-ot fizettem érte! 6000 Ft csak Tesco-ban volt.
  • MerlinW
    Nem annyi. Ahogy írtam ACB 6000Ft volt megjelenéskor az egész országban, ACR pedig 9000.
  • Prince23
    Jó hírrel jövünk, két díjat söpört be a Hungamernél a revealtions!

ÉV TPS-e
  • CroftManor
    Jó drágák tényleg ezek a Cappadóciában lévő könyvek, a legolcsóbb 64000 A volt. De még maradt vagy 3 amire gyűjtenem kell.
  • Hoz_Hun
    Ja, csak azt nem tehették mellé, mert annak a nőnek ismert a történelmi háttere. Sofiáról meg tudtommal mindössze egy kép maradt fenn, amúgy nem tudni ki volt.
  • Hoz_Hun
    Igen.
  • CroftManor
    Ha a 100% Synch után veszem meg a Cappadociában található könyveket, akkor is beadja azt a videót Sofiával?
    Egyébként szerintem Eziohoz jobban illet volna az AC2ben megismert Caterina Sforza.
  • ratgab
    Tök ugyanannyi az alapkiadás ára, mint az ACB-é volt. Aki meg akarta venni az megvette, többieknek meg tök mindegy milyen hónap van.
  • ratgab
    Most polgárpukkasztok (vagy warezosokat pukkasztok, de Ramy-t biztosan), ha azt mondom, hogy azért mert fentieken kívül a többiek törttel játszanak.
  • RatBaG #2309
    jöhetett volna 1-2 hónappal később, megint év elején.
    egy napot próbálgattam a multit, kissé elvette a kedvem az új pontrendszer, főleg hogy szinte csak assassinatet toltam ezelőtt.
    szóval vissza is mentem bf3-azni
  • CroftManor
    Ami egyébként eleinte 12-re volt írva a Gamestop oldalán. Na mondom ennyit simán megér a Collectors :D Gyorsan elő is rendeltem.
    Aztán úgy november elején felnyomták az árat hogy szépen fogalmazzak.
  • Renjike
    :))
  • CroftManor
    16 volt a konzolos.
  • Renjike
    14 volt pc collectors és nagyon is megérte :)))))
  • CroftManor
    A multis neved felkerült a listára.
  • CroftManor
    Így a végigjátszás után meg a Collectors edition tartalmát elnézve, szerintem a reális ára ennek a játéknak (xboxon) 10-12 ezer között mozogna.
    De mivel rajongója vagyok az AC sorozatnak, így rászánom azt a pénzt, amit elkérnek érte. :)
  • FCBMessi19
    Nekem is megvan eredetibe PC-n, és én is multizok! :)
    Nevem meglepően: FCBMessi19. Én felvettelek titeket, de senki sem igazolt vissza. :D
  • Zegi Norbi HUN
    Ezt jó tudni:D
  • Hoz_Hun
    És ha jól sejtem gyűjtöttél is rá már egy ideje. :)
  • CroftManor
    Sztem még így is jó ár érte. Én ennek majdnem a kétszeresét fizettem ki érte. 16 k.
    Igaz az gyűjtői kiadás volt...
  • MerlinW
    Jó, mi megtehetjük, de sokan nem sajna.
  • MerlinW
    ACB 6k volt az első 2 hétben Tesco-ban (nekem is onnan van), illetve külföldön végig 5-6k között (Zavvi). ACR pedig 9k mindenhol. Valamint ACB tavasszal jelent meg, ACR pedig karácsony előtt, az is sokat számít hazánkban.
  • CroftManor
    Mennyi volt PCn? Tudtommal az ACB olyan 8k körül volt.
  • MerlinW
    Hát, míg ACB-ben ~80 játszópajtásom volt a listában, itt van összesen max 10db. Valszeg közrejátszik az is hogy majd' 2x drágább, mint az ACB, illetve, hogy év vége van.
  • CroftManor
    A jelenlegi kérdés szerintem mindig aktuális.
    Viszont az fura hogy PCn csak 7 ember multizik a fórumról.
  • Hoz_Hun
    Amúgy szerintem ezt a szavazást már ki lehet szedni a bannerból. Már csak a helyet foglalja.
  • Hoz_Hun
    Áááh, a Brotherhoods óta letettem az ACs achivementek megszerzéséről. Ami összejön az összejön, de vadászni nem fogok rá. Ott egyet nem tudtam összeszedni, itt már meg sem próbálom gyűjteni őket. Nekem most az 50-es szint elérésével is problémám van, pláne hogy presztizseket szedjek össze.
  • CroftManor
    Nemrég tettem fel videót az új multis karakterek acsijainak megszerzéséről.