3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Gary #2330 Jaja, ezt már én is észre vettem, megvan a célpontom, vigyázok, ne riasszam meg, de ne is tudjon leütni, erre kapok 350 pontot.
A majom rám rohan, de észre veszem, mielőtt rohanna, dobom a füstöt, de felesleges, 750 pontért megfektet.
Ami a Brotherhood-ban állandó volt és lehetett rá alapozni, az itt olyan random, hogy "öröm" nézni!
-
#2329 Na most jól felhúztak multiban...
Játszunk egy kis manhuntot, szaladgálós majmok meg poison killerek
Méghogy most jobb lesz a pont rendszer mert akik eddig rusholtak, kevesebb pontot kapnak majd.. hát ez nem igaz, ugyanúgy kapnak 150 pontot, mint BHban. Sőt volt hogy 250et kapott.
Én is nagyban rohanok a célpont felé, már kigyulladt neki az üldőzés jelző... erre megkapom az Extreme Varietyt +600, +kill: 750 :D
Tényleg fasza lett a pontrendszer :) -
#2328 A Dama Rossa sajnos nincs benne, de én szerettem mikor elővette a hajcsatját... :D -
#2327 Meg, persze. -
#2326 és meg is marad? :) mert BHból ő volt a kedvenc karakterem meg a vörös hajó lila ruhás dlc-s csaj :)) -
xido #2325 az azért érdekelne,miért van ilyen szépen és részletesen megrajzolva a várfalakon kívüli el nem érhető külvárosi rész,ha csak addig tart a térkép:) -
#2324 Ubi karácsonyi ajándéka:) Mindenki megkapta. -
#2323 nektek van egy "the courtesan" brotherhoodos karakteretek? nem voltam fent régebb , most időm jutott játszani és kaptam :) -
#2322 Sima kiadás volt tesco-ban, viszont az összes DLC-t és multis tartalmat tartalmazta:) Én is ott vettem. S miután az egész országban mindenhol van Tesco, buta volt, aki 9k-ért vette meg:) -
cRusa1deR #2321 Légyszi írjatok ki a multis nevek közé.
Ugyanaz a név: cRusa1deR
Bárki felvehet friend-nek mindenkit visszajelölök. -
#2320 Én is néztem Tescoban az árakat és a Battlefield 3, ami jelenleg olyan 8500 - 9500 Ft között mozog, ott 13.990 volt! -
ratgab #2319 Jah és én 1st day edition-t vettem 9k-ért, Tesco-ban meg sima alapkiadás volt csak. CDG-ben azonban a sima is ugyanannyiba került (TEsco valószínűleg mint már oly sokszor ismét elkúrt valamit és csúnyán elárazta!). -
ratgab #2318 Wrong! CDG-től vettem 0 day és 9000 Ft-ot fizettem érte! 6000 Ft csak Tesco-ban volt. -
#2317 Nem annyi. Ahogy írtam ACB 6000Ft volt megjelenéskor az egész országban, ACR pedig 9000. -
#2316 Jó hírrel jövünk, két díjat söpört be a Hungamernél a revealtions!
ÉV TPS-e -
#2315 Jó drágák tényleg ezek a Cappadóciában lévő könyvek, a legolcsóbb 64000 A volt. De még maradt vagy 3 amire gyűjtenem kell. -
Hoz_Hun #2314 Ja, csak azt nem tehették mellé, mert annak a nőnek ismert a történelmi háttere. Sofiáról meg tudtommal mindössze egy kép maradt fenn, amúgy nem tudni ki volt. -
Hoz_Hun #2313 Igen. -
#2312 Ha a 100% Synch után veszem meg a Cappadociában található könyveket, akkor is beadja azt a videót Sofiával?
Egyébként szerintem Eziohoz jobban illet volna az AC2ben megismert Caterina Sforza. -
ratgab #2311 Tök ugyanannyi az alapkiadás ára, mint az ACB-é volt. Aki meg akarta venni az megvette, többieknek meg tök mindegy milyen hónap van. -
ratgab #2310 Most polgárpukkasztok (vagy warezosokat pukkasztok, de Ramy-t biztosan), ha azt mondom, hogy azért mert fentieken kívül a többiek törttel játszanak. -
#2309 jöhetett volna 1-2 hónappal később, megint év elején.
egy napot próbálgattam a multit, kissé elvette a kedvem az új pontrendszer, főleg hogy szinte csak assassinatet toltam ezelőtt.
szóval vissza is mentem bf3-azni -
#2308 Ami egyébként eleinte 12-re volt írva a Gamestop oldalán. Na mondom ennyit simán megér a Collectors :D Gyorsan elő is rendeltem.
Aztán úgy november elején felnyomták az árat hogy szépen fogalmazzak. -
#2307 :)) -
#2306 16 volt a konzolos. -
#2305 14 volt pc collectors és nagyon is megérte :))))) -
#2304 A multis neved felkerült a listára. -
#2303 Így a végigjátszás után meg a Collectors edition tartalmát elnézve, szerintem a reális ára ennek a játéknak (xboxon) 10-12 ezer között mozogna.
De mivel rajongója vagyok az AC sorozatnak, így rászánom azt a pénzt, amit elkérnek érte. :) -
FCBMessi19 #2302 Nekem is megvan eredetibe PC-n, és én is multizok! :)
Nevem meglepően: FCBMessi19. Én felvettelek titeket, de senki sem igazolt vissza. :D -
#2301 Ezt jó tudni:D -
Hoz_Hun #2300 És ha jól sejtem gyűjtöttél is rá már egy ideje. :) -
#2299 Sztem még így is jó ár érte. Én ennek majdnem a kétszeresét fizettem ki érte. 16 k.
Igaz az gyűjtői kiadás volt... -
#2298 Jó, mi megtehetjük, de sokan nem sajna. -
#2296 ACB 6k volt az első 2 hétben Tesco-ban (nekem is onnan van), illetve külföldön végig 5-6k között (Zavvi). ACR pedig 9k mindenhol. Valamint ACB tavasszal jelent meg, ACR pedig karácsony előtt, az is sokat számít hazánkban. -
#2295 Mennyi volt PCn? Tudtommal az ACB olyan 8k körül volt. -
#2294 Hát, míg ACB-ben ~80 játszópajtásom volt a listában, itt van összesen max 10db. Valszeg közrejátszik az is hogy majd' 2x drágább, mint az ACB, illetve, hogy év vége van. -
#2293 A jelenlegi kérdés szerintem mindig aktuális.
Viszont az fura hogy PCn csak 7 ember multizik a fórumról. -
Hoz_Hun #2292 Amúgy szerintem ezt a szavazást már ki lehet szedni a bannerból. Már csak a helyet foglalja. -
Hoz_Hun #2291 Áááh, a Brotherhoods óta letettem az ACs achivementek megszerzéséről. Ami összejön az összejön, de vadászni nem fogok rá. Ott egyet nem tudtam összeszedni, itt már meg sem próbálom gyűjteni őket. Nekem most az 50-es szint elérésével is problémám van, pláne hogy presztizseket szedjek össze. -
#2290 Nemrég tettem fel videót az új multis karakterek acsijainak megszerzéséről.