Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Amúgy nem volt rossz a tegnapi manhunt sem, habár abban elég béna voltam (meg van egy jókora elõnyöd, te 50-es vagy én meg 23-as, neked már minden képesség megvan nekem még nincs, illetve már van. <#nevetes1>#nevetes1>), de az utána következõ artifact assault marha jó volt (most játszottam elõször, de igen jól ment!)
Amúgy a steal the arcifact is nagyon könnyû, ha az ember blendel. Azonban ezt egy jól irányzott templar visionnel ki lehet szûrni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem tudom hogy másnál is így van e, de én akárhányszor ráteszek egy emblémát a karakterem hátára, az nem mindig jelenik meg a játékban. Tehát újra és újra be kell állítani hogy megjelenjen rajta. Vajon mitõl van ez? :/
Kösz, hogy vigasztalsz, de tény, hogy nem mindig figyelem, hogy visszatöltött-e egy képességem. Párszor dobtam volna füstöt, de csak exitáltam helyette :Ð
Igen, hajlamos vagyok belemenni felesleges kergetõzésbe.
A csapatjáték is változott, mintha nem tudnál választani, hogy kivel akarsz lenni. Amikor próbáltam, random pakolta a játékosokat (illetve, írt valami olyat, hogy "waiting leader selection").
Próbáltam mindet, assz'em. A zászlólopós elég ígéretes azzal a három zónájával.
Játék közbeni üzenetküldés megszûnt?
Azok a karakterek, amiket Te belehekkeltél, még nem az Ancestors-ból vannak. Azért kérdeztem, mert arról találtam infót, hogy dec. 13-án jön a DLC és abban lesznek újak: Privateer, Corsair, Brigand, and Gladiator.
Itt, magyarul is.
Egyelõre nem végeztem a single-vel, így nem babrálok. A Broderhood lovagját UBI pontokért, az Ottoman Jester-t és a Crusader-t a Collector's Edition-höz adott kóddal lehetett feloldani. Az Ottoman dokit a Special Edition-höz csomagolták a Wikipédia szerint.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
anti hero
Ha kell odaadom, de mint írtam korábban nem egyszerû belepakolni (hacsak nem kapcsolod ki a szinkronizációt és mondasz le a single mentett állásodról)
[merlinw.org]
Ratgab-el is jót játszottunk, igaz csapatjátékokban még nem vagyok olyan erõs, róla pont lemaradtál, asszem akkor jöttél amikor õ ment😊
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
a ruháknál (outfits) maradt egy "locked" és a DNS-ben a titkos helyeknél (secret locations) is szintén van egy, amit nem tudok megnézni. ezek mik lehetnek?
ebben a topikban nem engedi látni a szöveget 😞
nem szereti a win7-et?/ mert a többiben mindben látni/
Végig vittem a játékot és azt kell mondjam nekem tetszett, de sajnos az angol tudásom nem tökéletes és így nem érettem meg mindent.
Lenne valaki közületek oly szíves és összefoglalná nekem a végét?
Úgy az utolsó szekeres résztõl.
Elõre is köszönöm annak ki segít.
További jó éjszakát.
Tegnap kipróbáltam a craft abilityt. Lényegében annyi, hogy betudod állítani, hogy pl a füst bombának mennyi legyen a ható távolsága, meg hány másodperc alatt töltsön újra. Ugyanez a Mute-nál is.