Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
De olyankor az npck-nek is van emblémájuk.

Nothing is True, Everything is Permitted

HarryProf
Na elkezdtem én is a multit ma, a nevem Cevys, be lehet írni felülre😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Megdöntöttem az assassinate rekordodat kemény 100 ponttal, így 6650 a cél (mondanom se kell nem lesz egyszerû <#nevetes1>, nekem is most sikerült elõször 6000 feletti játszmát nyomnom: 11 kill 1 death volt az eredmény... 2. killem 1000 pontot ért <#finom>. Klasszikus csalogatás smoke+stun+focus+poison felállásból született, jah és még egy variety-t is bedobott a gép <#nevetes1>).

Amúgy nem volt rossz a tegnapi manhunt sem, habár abban elég béna voltam (meg van egy jókora elõnyöd, te 50-es vagy én meg 23-as, neked már minden képesség megvan nekem még nincs, illetve már van. <#nevetes1>), de az utána következõ artifact assault marha jó volt (most játszottam elõször, de igen jól ment!)

Amúgy a steal the arcifact is nagyon könnyû, ha az ember blendel. Azonban ezt egy jól irányzott templar visionnel ki lehet szûrni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lehet a meccs témája miatt,mert könnyebb lenne kiszedni az npc-k közül az emblémásokat😊
CroftManor
De amikor wantedet játszom, vagy assassinate-et, akkor is eltûnik az embléma.

Köszi mindent mehet tovább a dolog 😄
mint a counter..csak ne legyen fegyver a kezedben😊
Nah jah 😄 Altairos küldiben már volt ilyen lefegyverzés milyen bill kombinációval történt?
télleg..üres kéz disarm😊
CroftManor
A küldetés lényege: akadályozd meg hogy a katonák megtámadják a dzsipsziket. Nem szabad megölnöd õket még nyílzáporral sem. Egyszerûen vedd el az õröktõl a fegyvert és dobd le.

nem csak rád mérgesek már utána...és elbújsz vagy menekülsz,akkor nem lesz baj?..annyira nincs elõttem a gyilkosság utáni rész,pedig csak pár napja jártam arra😊
titkos nyílzápor kilõve 😞
Mindjárt kipróbálom köszi 😊
ja..hát akkor nekik egy titkos nyílzápor,azt az õrök is kampec,ribik és élnek😊
sztem az csak utána még történik egy kis affér megölnek egyet a 4 prostiközül, sztem akkor az egyik rivális és a másik 3ra terelõdik a gyanú és jönnek a katonák hogy lerendezzék õket...
nem az,amikor 2 prosticég rivalizál és egy macát kísérned kell és idõnként megjelennek piros jelzéssel támadók?...azokat megölheted,utána nem lesz már gond semmivel..csak a csajnak ne essen baja
Egy mester assassines küldin vagyok ahol kísérni kell egy nõt és megvédeni, namost amikor eljutsz egy pontra történik egy kis gyilkosság és megkell védenek 3 cigányasszonyt viszont nem ölhetsz meg senkit, nahmost ezt hogy ha rúgdosom õket akkor is elõbb utóbb die... szóval mi a megoldáa?
Az is megvan. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy azt gyanítom, hogy csapatjátékban a kapitány emblémáját pakolja (vagy akarja pakolni) a hátunkra. Ezzel lenullázva a saját beállításunkat. De nem vagyok biztos benne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

location Haga Sophia esetleg?..bár azt asszem a 10 lap után adja be...
Nálam is van ilyen. Már vissza se állítom.

Nálam ugyan eu (XBox360). Egy outfit locked. Meg a Location-oknál az utolsó locked. Amúgy minden 100%. Beleértve az összes Guild chalange-et. És megvan Vlad sírkamrája is (az is 100%-ra). SZóval az sem lehet.

CroftManor
Sztem az ottoman Doctor jobb mint a Jester. Nem valami nagy szám.
Nem tudom hogy másnál is így van e, de én akárhányszor ráteszek egy emblémát a karakterem hátára, az nem mindig jelenik meg a játékban. Tehát újra és újra be kell állítani hogy megjelenjen rajta. Vajon mitõl van ez? :/

ha nem vagy túl kocka és csak a sztori érdekel, akkor kb. két délután alatt végig lehet játszani (2x 6-7 óra)
Háát, a gyakorlást, azt csinálom! :Ð Viszont érdekes, hogy vannak nullás karakterek patron kép nélkül, akik a menet végére elérik az elsõ szintet, a következõ játékba is jönnek, de ott újra nullásak...

Kösz, hogy vigasztalsz, de tény, hogy nem mindig figyelem, hogy visszatöltött-e egy képességem. Párszor dobtam volna füstöt, de csak exitáltam helyette :Ð
Igen, hajlamos vagyok belemenni felesleges kergetõzésbe.

A csapatjáték is változott, mintha nem tudnál választani, hogy kivel akarsz lenni. Amikor próbáltam, random pakolta a játékosokat (illetve, írt valami olyat, hogy "waiting leader selection").
Próbáltam mindet, assz'em. A zászlólopós elég ígéretes azzal a három zónájával.
Játék közbeni üzenetküldés megszûnt?

Azok a karakterek, amiket Te belehekkeltél, még nem az Ancestors-ból vannak. Azért kérdeztem, mert arról találtam infót, hogy dec. 13-án jön a DLC és abban lesznek újak: Privateer, Corsair, Brigand, and Gladiator.
Itt, magyarul is.

Egyelõre nem végeztem a single-vel, így nem babrálok. A Broderhood lovagját UBI pontokért, az Ottoman Jester-t és a Crusader-t a Collector's Edition-höz adott kóddal lehetett feloldani. Az Ottoman dokit a Special Edition-höz csomagolták a Wikipédia szerint.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

kryst
Mennyire hosszú a játék? Van annyi mint az elõzõ?

na befejeztem a single playert, azt hittem a AC2 utan ne mtudnak durva veget csinalni de ez megdúrvább volt gratula a készitoknek, lefostam a bokam annyira jo a vege 😄

anti hero

MerlinW
Hogy milyen DLC-bõl azt nem tudom, de a doki, a bohóc, meg a kereszteslovag van. A mentés amit használtam "All 5 DLC" néven futott.

Ha kell odaadom, de mint írtam korábban nem egyszerû belepakolni (hacsak nem kapcsolod ki a szinkronizációt és mondasz le a single mentett állásodról)

[merlinw.org]

MerlinW
Nem voltál rossz egyáltalán, talán néha kicsit túl óvatos😊 Illetve lent elbújva hamarabb le tudod rázni az üldözõdet, mint a tetõn macska-egerezve😊 Így is bevált ugyan, viszont rengeteg idõt pazaroltunk el ezzel kétszer is😊 Ellenben talán te voltál az egyetlen aki le tudott stun-olni😊

Ratgab-el is jót játszottunk, igaz csapatjátékokban még nem vagyok olyan erõs, róla pont lemaradtál, asszem akkor jöttél amikor õ ment😊

[merlinw.org]

Ja, a hekkelt multi karaktereid már az Ancestors DLC-bõl vannak? Öööö, és PC-re?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Gyakorolni, gyakorolni😊 Egyébként valóban volt ma lag párszor, engem is megtréfált párszor😊

[merlinw.org]

Merlin, kösz az invitálást és a játékot! Nekem gyorsabb NET kell, mert néha volt olyan érzésem, mintha lemaradnék a történésekrõl. Vagy be kell látnom, nem megy ez nekem. :Ð

secret location szerintem a szpesöl kiadás Wlad drakula pálya vagy mi..
nem, az csak valamelyik speckó kiadáshoz van
Zegi Norbi HUN
Vagy ez nincs benne?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Brutus armorja esetleg?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

ma délután elértem a 100%-ot... ezért se kaptam semmit természetesen 😊
a ruháknál (outfits) maradt egy "locked" és a DNS-ben a titkos helyeknél (secret locations) is szintén van egy, amit nem tudok megnézni. ezek mik lehetnek?
üdv
ebben a topikban nem engedi látni a szöveget 😞
nem szereti a win7-et?/ mert a többiben mindben látni/
Zegi Norbi HUN
Nagyon köszi😊

Heló mindenki.
Végig vittem a játékot és azt kell mondjam nekem tetszett, de sajnos az angol tudásom nem tökéletes és így nem érettem meg mindent.
Lenne valaki közületek oly szíves és összefoglalná nekem a végét?
Úgy az utolsó szekeres résztõl.
Elõre is köszönöm annak ki segít.

További jó éjszakát.

😊

Az #1405 leirtam. Hátha segít.

Elõbb fejeztem be a játékot, most olvasok vissza a konzol megjelenés környékére. Hoz_Hun írt hozzá egy útmutatót.
Zegi Norbi HUN
Hogy kell elpusztítani azt a behemót lángszórós gépet??? Egyszerûen nem tudom szétkapni és mindig lerombolja a bázist😞

MerlinW
Istenkém, ennyi szerencsétlent egy session-ben..😊

[merlinw.org]

Ennyi pontból mindent megvehetsz. Plusz egy Abstergo gépet otthonra. 😊

CroftManor
Jah, volt egy pár meccsem a héten <#vigyor0> Nem mindent veszek meg, csak azt ami tetszik.

Tegnap kipróbáltam a craft abilityt. Lényegében annyi, hogy betudod állítani, hogy pl a füst bombának mennyi legyen a ható távolsága, meg hány másodperc alatt töltsön újra. Ugyanez a Mute-nál is.

<#eljen>
2568 templar pontod van?!? <#zavart2>

CroftManor