Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Minél több, ügyesebb ölés, annál több XP.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

meccset játszani..vagy nyerni is?
gondolom minél jobb vagy,annál több az xp
CroftManor
Az elején igen, de prestige level 30 és 50 között azért egy szint lépéshez legalább három meccset kell lejátszanod. Átlagban 16000 XP kell hozzá.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Prestige szinten már 1 meccs = 1-2 szint. Tehát jóval gyorsabban haladsz.

[merlinw.org]

CroftManor
Jaja, arra kelek reggel, hogy bekapcsol a box 😄

Szerintem te már vénásan kötsz fel az internetre. Az ACR-t meg már korong nélkül is automatikusan indítja neked a Box. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Asszem meg. De visz oda hajó is (meg vissza persze).

Most leszel ötödszörre 50. szinû?!? Jesszus. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Igen, tehát ha elérted a level 50et, akkor automatikusan beindul a prestige szintek lépése. És ha újra eléred az 50et, akkor leszel prestige 2. és így tovább.
Én már sok idõt tettem a multiba, de még csak most leszek prestige 5.

Replay memoryiban meg lehet venni azokat a könyveket?

Én is csak a jéték után szedtem össze rá a lét. Addigra minden épületet megvettem már, hogy alapossan nõjön a bankba pénzmag.

Ott a könyvek olyan 90000A körül vannak. Szóval gyûjtögess csak, ha meg akarod venni õket.
Asszem a Desmond korábbi pályáin is van embléma, nem csak az utolsókon.
Ja én is néztem. 50 presztizs. Nagyjából soha fogom elérni. Még 30. sem vagyok. Nekem ez ilyen lassan megy.
Presztizst úgy vált, ha eléred az 50. szinthez kellõ összes XP-t újra?

pont most akartam benyögni, hogy te írtad elõször 😄
egész pontosan a 7. fejezet játszódik itt, egy barlangos rész, szóval azon már túl vagy. én csalással (trainer) vettem meg a könyveket, mert már nem volt türelmem kivárni, hogy felhalmozódjon a bankban annyi pénz... baromi lassú

egyébként igen, túl nagy volt a hype, jól félrevezettek bennünket 😞
CroftManor
Hát most lenulláztam magam anyagilag, mert megvettem a maradék három könyvet a book shopban 😄 Az utolsó 32 ezer volt.
Most összesen 286 A píz van nálam és volt vagy 60.000 A

Sztem nagyon jól sikerültek az Altairos részek, ma értem azoknak a végére, plusz befejeztem a Desmond's Journeyt is, hát a part 4nek és 5nek volt valami értelme, meg kaptam pár multis emblémát is.

A multiban meg utánanézte, hogy Prestige 50ig lehet elmenni <#taps> Én jelenleg prestige 4 vagyok... 😊

Én is írtam. Valamelyik sequence ott játszódik, úgy hogy nem tévesztheted el. De ott kegyetlenül drága könyvek vannak. De ha túl vagy rajta, megy oda hajó, úgy hogy bármikor visszamehetsz.

CroftManor
Azért az milyen érdekes, hogy a legizgalmasabb részt tették bele a nyári E3-as demóba. Azt sugallva ezzel, hogy végig ilyen lesz a játék, közbe meg nem. Végülis bejött nekik, sokan várták a folytatást.<#taps>

Sequence 8nál tartok, RaMy azt hiszem te írtad valahol, hogy ha megvesszük az összes könyvet, plusz még a Cappadicoában lévõket is, akkor bead valamilyen Sophia videót. Hol van ez a Cappadicoa? Mellesleg a Book Shopban lévõ könyvek némelyike méreg drága. <#rolleyes>

sajnos igaz. nagyon ritka, amikor ismert és elismert játékot csomagolnak a "gyújtós" mellé
Kongy
Hát amilyen ótvar játékokat adnak hozzájuk legtöbbször...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

azért ultragáz, hogy EGYSZER nem olvasták végig a cikket megírás után. nagyon látszik
ilyen trágyadomb újságokra sosem költenék. szerintem senki sem venné meg õket, ha nem lenne hozzájuk teljes játék, amit úgy reklámoznak, hogy ingyen van.. ami szerintem pont fordítva van, a játékért fizetsz, az újság meg "ajándék" 😊
Bazzeg ezt nem hiszem el. Most komolyan egy simses Desmondképet találtak?!? És ez nyomtatott sajtó. Ez szégyen.
Legközelebb maguk rajzolják bele a képeket az "újságba".

Ne árustól vegyél. A bombakészítõ mestertõl (most nem jut eszembe a neve) vegyél alkatrészt. Van nála minden, aztán rakd össze a neked tetszõt.

BoneDragon
Mindkét újság egy trágya, nem is értem hogyan tudnak megmaradni.

CroftManor
De az a sims 3as Desmond kép mindent visz <#taps> Ez azért égés a javából <#idiota>

MerlinW
Lassan 10 éve szimpla kontármunka a magyar játékokkal (is) foglalkozó írott sajtó, semmi értelme olvasni. Semmivel sem jobbak, egy privát blogbejegyzésnél. Azt már meg sem említem, hogy a cikk írója nincs képben a középiskolai általános történelemmel és csodálkozik a sok magyar néven.

[merlinw.org]

sikerült végigolvasnom, amiket ír, egyszerûen röhejes. az egekbe magasztalja a játékot és már-már az év legjobbjának kiáltja ki (egyáltalán nincs azon a szinten), de azért a legkisebb bugot is részletesen leírta. hogy is van ez akkor? a multi biztos nagyon jó lehet, de arról meg nem írt kb. semmit. az meg már csak részletkérdés, hogy a cikk tele van helyesírási és gépelési hibákkal, ami eléggé illúzióromboló. esetenként még hülyeséget is találhatunk benne, mint például, hogy Ezionak több lánytestvére van...
JethroHUN
Datura is jó lesz, csak az számít hogy trip wire -bomba legyen

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
egyik rosszabb mint a másik 😄D

CroftManor
Tudsz venni kész bombákat az árustól. Ilyen fekete bombaikon jelzi a térképen.

Hello!

Bombs Challenge. Már csak a ' Kill guards with Tripwire bombs' kell.
12/20-nál járok , de elfogyott a Shrapnel Effect-em. Se õröknél, se ládákban nem találtam eddig. Hol vagy hogyan találok ilyet?
/ Lehet az gond, hogy még csak a Sequence 4-nél tartok? /
Grr1234
<#vigyor5>

BoneDragon
90%
90%
90%
Összegzés: 80%
Ezek is tudnak valamit...
<#banplz>

CroftManor
"az ACR multijába is simán bele lehet ölni néhány napot, hetet"
Én egy teljes évet öltem bele. <#idiota>

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Kongy
úristen az a fej xdddd

jézusom! az egy sims 3-as kép, amit valszeg guglival találtak... ennyire idióták nem lehetnek az újságírók -.-
CroftManor
Honnan szedték Desmondról azt a gagyi képet? XD

Seth
Véleményem szerint kissé túlértékelt lett

PSN ID.: Beegabor

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

kicsit erõs volt, de kb. egyetértek 😄 a ~30 órából, amit játszottam, kb. 20 csak gyûjtögetés volt meg unalmas, semmitmondó mellékküldetések

a data fragmenteket ne gyûjtsed tovább, felesleges. semmit nem kapsz érte. 30-tól már megnyílik az összes desmondos rész. egyébként 50 után teszi ki a térképre az összeset
JethroHUN
Ez vmi vicc ez Desmonds Journey? Most néztem bele az elsõbe, már van kb 60 animus darabom, de nem gyûjtöm tovább, még így se h már rajta van a térképen. Ez egy szarság, keresgélni ezért???
Nagyon gyenge lett ez az AC, az legrosszabb a szériában, a küldetések nagyon rövidek, és dög unalmasak, menj Aból Bbe semmivel nem több. Mellék küldik? semmi, frakciónként 1... a single 80% abból áll h gyûjts vmit. A történet is teljesen átláthatatlan, Altair könyvtára miatt jött Ezio Isztambulba, de ha már itt van akkor mért ne képezzen új assassinokat, mért ne segítsen a herceg sárcnak... meg ha már megtanult bombát csinálni, mért ne próbáljon ki minden effektet 2x és nem utolsó sorban miért ne kaparjon ki a körmeivel könyveket falakból.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az alma, amit Ezio Altair könyvtárában talál azért volt ennyire érdekes, és más mert ez ezt az üzenetet tartalmazta (ugye ez elmondta, hogy hova menjenek, hogy megmentsék a Földet)? Viszont akkor nem értem, hogy az AC II-ben és Broterhoodban minek kellett azt az emléket feltárni ami elvezette Desmondékat még a Colosseum alatti templomhoz, ahol megölte Desmond Lucy-t? Oda még minek vitte el Ezio a másik almát és Desmondék ott mit találtak?
csak én szeretem õket szivatni a tapadós bûzbombákkal,fõleg ha nem szabad észrevenniük a 100% elérése végett?😊
Subject17
Na ma megszereztem az Ishak Pasha armort, nagyon klasz. Igaz még mindig nem értem a játék végére, de már sequence 8nál tartok. Próbálok közbe gyûjtögetni is, meg csinálni az acsikat is. A bombáknak tényleg nincs sok hasznuk, így ezáltal az újragyártásuknak sincs. A trip wire amit le kell fektetni a földre, az nagyon klasz, csak az a baj hogy a civileket is megöli, így nincs sok helyzet, amikor használhatnánk. Eddig nem sok minden történt a storyban, kicsit hiányzik az a rész, mint a Brotherhoodban, hogy visszamehettünk a jelenbe és mászkálhattunk a Monteriggioni villában, itt magunkra vagyunk hagyva és Desmonddal járkálhatunk FPS szerû nézetben, Desmond's Journey címszó alatt... <#rolleyes>

akkor lesz master, ha mind a 2 küldetését megcsinálod. ha az elsõt, akkor még csak kiképzés alatt áll. a másodikat akkor adja be, ha elérte a 14-es szintet és az xp-je maxon van, tehát végig piros csík van a rangjánál
Hát sajnos mikor a storyban ott jártam nem volt nálam annyi pénz.
A kapitány kinevezés megy meg végigtolom velük a közös küldi elsõ részét csak a második részeket adta be ritkán és úgy vettem észre hogy vagy Den defense vagy más városban lévõ piros csillagos után villog hogy mehetek a küldi második részére így nem tudom melyik a jó.A hét master assassin meglett de azok is csak a single utáni koricában.
1. aakkor tudod kinevezni, ha elérte a 10-es (assassin) szintet
2. ha az ott lévõ könyveket IS megvetted, akkor az assassin fõhadiszállás ikonja villogni fog, tehát oda kell menni és akkor adja be. a sztori végigjátszása után is, de akkor már nem az igazi 😊
A Den élére kapitányt egy Den megtámadása után tudunk kinevezni vagy a piros csillagos küldetések után?
A Cappadicoában lévõ könyvek megvétele után is beadja Sophiával a videót a végigjátszás után vagy csak a singleben?
most nem olvasom el, de itt elvileg le van írva róla minden
Én úgy tudom hogy a Subject 16 is valami Altair leszármazott tehát innen a hasonlóság.Lehet Ezionak a másik gyerektõl vannak az õsei ezért nem rá hasonlít.
Utolsó mondatot nem paradoxon?..Nem úgy van,hogy mindenkiben a saját õseinek emlékei vannak csak,így Desmond egyenes vérvonalban kell legyen Altairral és annak porontyával..stb..stb..?
Tegnap este én is a végére értem a játéknak.
Összességében tetszett hozta színvonalat bér a történet sajnos csak a végére indult be.
Az újítások közül a hookblade nagyon bejött a bombák kevésbe mert volt x darab bejáratott amit használtam a többit meg nem.Sajnos a város nem tudott megfogni mert Konstantinápolyból csak A Kék Mecsetet meg a Haghia Sofiát ismerem.
Az elején azt hittem az Altairos részek hosszabbak lesznek de így is nagyon jók voltak.
Szerintem a következõ részre a felbérelhetõ segítõk rendszerét átdolgozhatnák mert így a bombák és a saját assassinok mellet nem sok szerepük maradt max csak annyi hogy menekülés közben elbújsz köztük vagy használod õket ha kéri a mission.
Az új arcokon nem tudtam napirendre térni.Desmond elsõre nekem Dwayne Johnsonnak tûnt és az idõs Ezioban sem fedeztem fel a fiatalkori arcvonásait.Altair meg ugye aki az egyben Desmond arcával nyomult kicsit lófejet kapott de neki jól állt az öregkor.Gondolom nem véletlen hogy a Subject 16 ennyire hasonlított Altair fiára.

akit érdekel, itt van egy magyar felirat az Embershez (szvsz nem lett valami jó, de megteszi)