Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
gondolom minél jobb vagy,annál több az xp
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most leszel ötödszörre 50. szinû?!? Jesszus. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én már sok idõt tettem a multiba, de még csak most leszek prestige 5.
Replay memoryiban meg lehet venni azokat a könyveket?
Asszem a Desmond korábbi pályáin is van embléma, nem csak az utolsókon.
Ja én is néztem. 50 presztizs. Nagyjából soha fogom elérni. Még 30. sem vagyok. Nekem ez ilyen lassan megy.
Presztizst úgy vált, ha eléred az 50. szinthez kellõ összes XP-t újra?
egész pontosan a 7. fejezet játszódik itt, egy barlangos rész, szóval azon már túl vagy. én csalással (trainer) vettem meg a könyveket, mert már nem volt türelmem kivárni, hogy felhalmozódjon a bankban annyi pénz... baromi lassú
egyébként igen, túl nagy volt a hype, jól félrevezettek bennünket 😞
Most összesen 286 A píz van nálam és volt vagy 60.000 A
Sztem nagyon jól sikerültek az Altairos részek, ma értem azoknak a végére, plusz befejeztem a Desmond's Journeyt is, hát a part 4nek és 5nek volt valami értelme, meg kaptam pár multis emblémát is.
A multiban meg utánanézte, hogy Prestige 50ig lehet elmenni <#taps>#taps> Én jelenleg prestige 4 vagyok... 😊
Sequence 8nál tartok, RaMy azt hiszem te írtad valahol, hogy ha megvesszük az összes könyvet, plusz még a Cappadicoában lévõket is, akkor bead valamilyen Sophia videót. Hol van ez a Cappadicoa? Mellesleg a Book Shopban lévõ könyvek némelyike méreg drága. <#rolleyes>#rolleyes>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ilyen trágyadomb újságokra sosem költenék. szerintem senki sem venné meg õket, ha nem lenne hozzájuk teljes játék, amit úgy reklámoznak, hogy ingyen van.. ami szerintem pont fordítva van, a játékért fizetsz, az újság meg "ajándék" 😊
Legközelebb maguk rajzolják bele a képeket az "újságba".
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bombs Challenge. Már csak a ' Kill guards with Tripwire bombs' kell.
12/20-nál járok , de elfogyott a Shrapnel Effect-em. Se õröknél, se ládákban nem találtam eddig. Hol vagy hogyan találok ilyet?
/ Lehet az gond, hogy még csak a Sequence 4-nél tartok? /
Én egy teljes évet öltem bele. <#idiota>#idiota>
a data fragmenteket ne gyûjtsed tovább, felesleges. semmit nem kapsz érte. 30-tól már megnyílik az összes desmondos rész. egyébként 50 után teszi ki a térképre az összeset
Nagyon gyenge lett ez az AC, az legrosszabb a szériában, a küldetések nagyon rövidek, és dög unalmasak, menj Aból Bbe semmivel nem több. Mellék küldik? semmi, frakciónként 1... a single 80% abból áll h gyûjts vmit. A történet is teljesen átláthatatlan, Altair könyvtára miatt jött Ezio Isztambulba, de ha már itt van akkor mért ne képezzen új assassinokat, mért ne segítsen a herceg sárcnak... meg ha már megtanult bombát csinálni, mért ne próbáljon ki minden effektet 2x és nem utolsó sorban miért ne kaparjon ki a körmeivel könyveket falakból.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kapitány kinevezés megy meg végigtolom velük a közös küldi elsõ részét csak a második részeket adta be ritkán és úgy vettem észre hogy vagy Den defense vagy más városban lévõ piros csillagos után villog hogy mehetek a küldi második részére így nem tudom melyik a jó.A hét master assassin meglett de azok is csak a single utáni koricában.
2. ha az ott lévõ könyveket IS megvetted, akkor az assassin fõhadiszállás ikonja villogni fog, tehát oda kell menni és akkor adja be. a sztori végigjátszása után is, de akkor már nem az igazi 😊
A Cappadicoában lévõ könyvek megvétele után is beadja Sophiával a videót a végigjátszás után vagy csak a singleben?
Összességében tetszett hozta színvonalat bér a történet sajnos csak a végére indult be.
Az újítások közül a hookblade nagyon bejött a bombák kevésbe mert volt x darab bejáratott amit használtam a többit meg nem.Sajnos a város nem tudott megfogni mert Konstantinápolyból csak A Kék Mecsetet meg a Haghia Sofiát ismerem.
Az elején azt hittem az Altairos részek hosszabbak lesznek de így is nagyon jók voltak.
Szerintem a következõ részre a felbérelhetõ segítõk rendszerét átdolgozhatnák mert így a bombák és a saját assassinok mellet nem sok szerepük maradt max csak annyi hogy menekülés közben elbújsz köztük vagy használod õket ha kéri a mission.
Az új arcokon nem tudtam napirendre térni.Desmond elsõre nekem Dwayne Johnsonnak tûnt és az idõs Ezioban sem fedeztem fel a fiatalkori arcvonásait.Altair meg ugye aki az egyben Desmond arcával nyomult kicsit lófejet kapott de neki jól állt az öregkor.Gondolom nem véletlen hogy a Subject 16 ennyire hasonlított Altair fiára.