3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • ratgab
    Nem járok még ott, úgyhogy nem tudom megmondani.
  • xido
    valami volt 30 vagy 40 fragmentnél is..de akkor az nem a Haga volt..valami más:)
  • ratgab
    Akkor a leírásban valamit nagyon elnéztek a srácok...
  • Zegi Norbi HUN
    Össze kell szedni a 10 Ishak Pasha's memory pages-t és mehetsz is a Hagia Spohia-ba a páncélért:D Később lehet ilyen térképet venni,ami mutatja mindegyiknek a pontos helyét.
    A Desmondos részek amolyan bepillantások a múltjába:)
  • ratgab
    Ahhoz, hogy megnyíljon, mind az 5 Desmond Journey, legalábbis a leírás ezt állítja.
  • xido
    nem mind csinálja,de ahogy ACB-ben..itt is vannak gyáva kapitányok és majd csak 1 nap múlva jönnek elő...osonkodj,ne lásson meg,ha már van esetleg bombád és/vagy assassinod akkor csináld ki tetőről:)
  • xido
    emlékeim szerint nincs köze hozzá,csupán 30 fragmentet kell össze szedned..
  • Empty
    Kérdésem lenne, hogy miért szöknek el a várkapitányok és olyankor mi a teendő? Mert a tornyokban nem tudok "fáklyázni"!
  • ratgab
    Azt írják továbbá a Desmond Journey-re, hogy végig kell játszani az 5 chapter-t, ekkor megvehetővé válik egy speckó térkép, amivel be lehet jutni a Hagia Sophia-ba, aminek a végén lehet kapni egy jó kis páncél set-et (azt írják, hogy ez az eddigi legkirályabb páncélzat)!

Szóval VAN eredménye a Desmondos részeknek is!!!! Állítólag....
  • ratgab
    Azt írja az IGN-, hogy csupán annyi kontrollod lesz egy elfoglalt városban, mint amennyivel csökkentetted elfoglalás előtt a Templomosok fennhatóságát (ha 50-re csökkentetted, akkor 50 lesz a maxod, ha 40-re, akkor 60!).

Tovább olvastam: Alapból 50 %-ról indul a kontrollod, mely 10 %-al nő az elhelyezett assassinok számával (manage assassin opcióval lehet) és max 5-t lehet elhelyezni (create assassin den opcióval lehet 1-1 plusz slot-ot kreálni). Másik előnye az elhelyezésüknek, hogy őket is meg lehet bízni a városban missziók teljesítésével (idővel növekszik a templomosok jelenléte, így gyakorlatilag időnként küldetésekkel kell fenntartani az Assassin kontrol-t.), így nem kell Isztambuli kollégákat elküldeni ezekre a küldetésekre.
  • ratgab
    Erre nem is gondoltam, de jó ötlet.

Jó kérdés! Csinálgatom a questeket és azzal ellentétben, hogy írja a control növekedést 50 %-ról nem mozdul el. Szerintem itt már kell majd assasinokat elhelyezni a városokban (még nem tudom, hogyan... ötlet?), hogy növekedjen a konroll.

cRusa1deR: Na ez meg a másik dolog. Ezt már én is figyeltem. De ha alig marad hp, akkor is csak 50 %-ot kapok érte.... Ki érti ezt?
  • cRusa1deR
    Az hogy van ha meg se tudják sebezni a den-t, akkor is csak 50% élete marad?
    A végén az összegzésnél írja.
  • RAMyMamy
    szerintem felbéreled addig a tolvajokat vagy a zsoldosokat és ők elintézik, amíg afk vagy :P

na, én meg 50%-on felül sosem tudtam uralni egy várost sem :( ez miért van?
  • ratgab
    Tegnap csinálgattam a városfoglalásdit is (amikor más városokat kell elfoglalni, most nem jut eszembe a neve). Mivel meg akartam nézni, hogy mi van ha 100 %-ban uralom az egyik várost, ezért leparkoltam Ezzio-t pár percre, míg assassinjaim elkészülnek a küldetésükkel.

Nem volt felvéve quest és egyszer csak jött a Stalker (ő volt ugye a 2. delikvens). Szerencsém volt, mert épp akkor jöttem vissza a géphez. Ha nem vagyok itt meglepetés ért volna és akár kinyírhatott volna.
  • RAMyMamy
    igen, nagyon színvonalas volt az is, a 3. oldalon tárgyaltuk ki :) (#2119-tól)
  • ratgab
    Eddig 1x volt olyan, hogy a Den-t már lerombolta az ágyú, de nem tudott a checkpointján átgördülni (amint áthalad, akkor bukod a küldetést), mert közben elpusztítottam. Igazából a leghatásosabb ellene az ágyú.

Én külön élvezem a DD-t, legalább van némi kihívás a játékban (4. AC játék során már azért eléggé ismeri az ember a hatékonyság titkát).
  • RAMyMamy
    az is ilyen random valami, engem már jópár megtámadott, főleg küldetések csinálása közben :D
  • ratgab
    Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!
  • ratgab
    Tegnap nyomtam ismét a single-t és az egyik küldetés közben bordán szúrt egy templar assassin (Stalkernek hívták a turbánis kis sunyi jószágot). Egyáltalán nem számítottam rá, nem is tudtam, hogy van ilyen a játékban. Szerencsére nem halltam meg, csak az életerőm nagy részét vette le, de legalább ismét újabb jó kis feature-re bukkantam (2. támadónak kirúgtam a lábát és ki is nyírtam... volt nála 1500 píz, úgyhogy megérte).
  • CroftManor
    Merry Christmas Mindenkinek!
  • CroftManor
    Akkor szoktak megtámadni, ha felmegy a körözési szinted. Ami azzal váltható ki, hogy elkezdesz renoválni, mint a BHban a shopokat. Meg talán akkor is, mikor assassinokat toborozol.
    Én teljesítettem azt a challenget, de még az elején, mert akkor még könnyen ki lehetett csinálni azt az ágyút.
  • RatBaG #2349
    ha jól emlékszem, az előző számban már volt egy ACR teszt, jó sok oldalon...
  • RAMyMamy
    ott van a bal alsó sarokban, gameszar
  • Gary
    Hmm... ezt jó tudni, mert van olyan challenge, hogy 3-szor sikeresen védd meg a DEN-t.
    Nekem, egyszer sem támadták meg eddig egyiket sem.
    Viszont, volt egy érdekesség ma a single-ben: egy air assassination helyett, Ezio kirepült Konstantinápolyból és föld-körüli pályára is állta volna, ha nem jön a desync., mert eltávolodott a küldetés helyszínétől. :Ð
  • Kongy
    Melyik szennylap ez? :D
  • ratgab
    Ágyus barikád és szorgosan kell lődözni ágyúval (alapból T betű!) Assassinok nemtudom mennyire sebzik (talán a bombás igen!)

Én eddig 5-öt vagy 6-ot lejátszottam belőlük és 1x sem vesztettem.
  • CroftManor
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1304115320&no=1405]#1405[/URL]-ös hozzászólás.

Egyébként nekem még így sem ment. Egyszerűbb volt kiképezni a 7 Master Assassint és akkor többé nem támadják meg egyik Denedet sem.
  • pocok022
    sziasztok !bocs nem olvastam végig a forumot. lehet hogy irtatok már ilyet, de érdeklödök, hogy az assassins den es küldetésekre nem tudtok e valami könnyü megoldást, mert az ágyus géppel nem birok sehogy. elöre is kösz
  • RAMyMamy
    ez egy teszt?! vicc kategória :D
  • sherlock1
  • CroftManor
    A gúnyolódáson kívül teljesíthetsz vele egy challenget is. Ha 50x használod a Tauntot, miután leütötted a vadászod, vagy éppen megölted a célpontodat, akkor teljesíted a challenget, amiért 1500 XP jár.
  • cRusa1deR
    A gúnyolódásnak van valami haszna multiban?
    Azon kívül, hogy jópofa?
  • CroftManor
    Na felvettem egy kis poénosat is

• RAMyMamy
  • Animefox
    Hát eddig ez a játék gyenge... a II. és a Brotherhood után tényleg max ending storynak felel meg, semmihez se szabad hasonlítani ezt az epizódot, el lehet vele pötyögni de aztán ennyi...
  • CroftManor
    Nekem múltkor sikerült lejátszani egy manhuntot BHban, de legalább 10 perc volt, mire összejött a 6 játékos.
    Így kinézetre jobban tetszik az ACR multija, de hangulatra talán jobb a BHs.
  • xido
    ha egyáltalán a Brotherhood-dal játszanak még így,hogy megvan az új..
    éjjel próbáltam,lévén még nincs ACR-em..de nem nagyon talált más játékost türelemmel kivárható időn belül:)
  • Hoz_Hun
    Őszintén nekem sajnos nem nagyon jön ben az ACR. Emlékszem anno a Brotherhoods-ban meg sem álltam az 50. szintig. Most meg alig tudom rávenni magam, hogy pár naponta játszak 1-2 órát. Azt is csak azért, hogy valamennyire haladjak a szintekkel.
    Nem kizárt, hogy ha meglesz az 50. szint visszatérek a Brotherhods-hoz. :/
  • Hoz_Hun
    Fiora (aka Courtisan) nekem is egyik kedvenc karakterem (Hellequin után). Örültem neki, hogy ACR-ben benne van és egész eddig mindig őt választottam. Amióta megvan a kalózcsaj azt használom, mert az végre egy jól sikerült karakter lett.
  • CroftManor
    Meg az is durva, hogy megbújt az egyik célpont a sarokba, ahol ugye takarásban van, megyek felé,mert lock volt rajta, nyomogatom a killt, erre simán leüt. Hát ez is érdekes.