3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#2410 Ha elfoglalod az összes Dent, az is termeli a pénzt. Plusz ha folyamatosan elküldöd az assassinjaidat küldetésekre, az is. Plusz ha az összes shopot renoválod.
ratgab: Köszi, megnézem. -
ratgab #2409 Igen! Memory 4 Sequence 3. Itt megcsináltam 5 perc alatt a 10-et. -
Farkassacred #2408 csá!
Velem is vannak ilyen próblémák. Most venném meg a drága épületeket és nincs rá pénzem.A bank meg olyan keveset termel hogy kinyalhatja.Nem tudom mivel szerezhetnék pénzt. -
#2407 A singleban néha érdekes dolgok történnek.
Elvileg 20 percenként kéne hogy termelődjön a bankban a pénz, na most ez nem mindig jön össze. Van hogy már egy órája rohangálok, mert nincs mit csinálni, de csak nem akar jönni az a pénz XD
Megvettem a maradék könyveket is Cappadociában, most márcsak a Landmarks-ok maradtak. -
simon007 #2406 Kösz az infót!
-
#2405 Katina? Nagy K-val és i-vel, az micsoda? :D -
Hoz_Hun #2404 Igen, nekem. Csak ismételd valamelyik memoriát, ahol van több Katina. -
RAMyMamy #2403 rosszul tudod
ha összeszedted a 10 lapot, akkor a hagia sophia belsejében megszerezheted az ishak pasha armort
a bónusz "videót" meg akkor adja be, ha megvetted az összes könyvet (konstantinápoly+kappadókia) és bemész az assassin főhadiszállásra. ezt érdemes a játék vége előtt megcsinálni - ami mondjuk lehetetlenség -, mert utána már nem lesz olyan poénos :) -
simon007 #2402 Hello!
Összeszedtem a 10 Ishak Pasha lapot.Állítólag ad egy bónusz videót a játék. De mikor tudom megnézni? Nem játszotta még le a videót.
Vagy rosszul tudom?
-
#2401 Van az a mercenaries challenge, amikor összekéne hoznuk 5 kill streaket, csak ez nem olyan egyszerű mint a BHban, mert itt vannak a Janicsárok, akik a kardjukkal mindig megállítanak. Valakinek sikerült megcsinálni ezt 10x? -
#2400 Hívd fel a PS3 ügyfélszolgálatát, hátha tudnak segíteni. -
ratgab #2399 100% szinkronizáció = 100 %-os végigjátszás, ergó ugyanarról beszéltek.
100 %-os szinkronicáció a Brotherhoodtól kezdve már küldetésenként is egyedi követelményeket kíván (Öld meg a célpontot hidden blade-l, vagy úgy, hogy ne vegyenek észre, stb.). Valószínűleg ez utóbbin alapul a félreértésetek.
Én jónak tartom a küldetésenkénti egyéni feladatokat, amik szükségesek a küldetésenkénti 100 %-os szinkronhoz. Sokszor ezek olyan nehezek, hogy igazi kihívást nyújtanak. Nem nagy kaland minden feladatot rambózva, berohanva, lekaszabolva megoldani... Elvégre Profi bérgyilkost alakítunk, akik általában nem így dolgoznak, hanem csendben és halkan, legfőképp észrevétlenül. -
#2398 1 nem kötözködtem
2 tudok angolul
3 nem csak végigrohanok a pályákon
4 ha tudnád értelmezni amit irtam akkor rájönnél hogy ugyan azt irtam amit te -
#2397 Úgy csinálsz, mintha nem játszottam volna végig mind a 4 részt.
Egy dolog, hogy beletették a BH-ba ezt a pluszt. De ha nem csak végigrohantál a játékokon, és tudsz angolul akkor egy kicsit tovább is tudsz gondolkozni annál, hogy a küldetéseket 100-ra kell megcsinálni és nem kötözködsz.
Már az AC2-ben mondja Rebecca, hogy "In order to achieve full synchronization with Ezio you must ......" És itt elmondja, hogy még a plusz a DLC-s helyekre is el kell látogatnom templair lair stb.
A 100% sync azt jelenti, hogy 100%-ra kitolod a játékot, ha Brotherhood ha sima AC2, ha Revelations tök mind1. Ugyanis 100% szinkronban lenni Ezio-val azt jelenti, hogy mindent úgy csinálsz ahogy ő, tehát elmész az összes helyre ahol ő volt. Ez nem csak 100% végigjátszás ha nem 100% sync, mint ahogyan Rebecca ezt el is mondja az AC2-ben ami még nem a Brotherhood. Szó szerint azt mondja amit én. -
#2396 Amit te mondasz az a 100%-os végigjátszás. A full szinkronizáció az az hogy minden küldetésnek van egy kikötése pl hogy csak hidden blade-el ölj. Ha megcsinálod akkor 100% szinkron. lesz ha nem akkor 50% szinkronizáció lesz. De persze minden küldetést 100%-os szinkronizációval kell megcsinálni hogy ki tudd vinni a játékot 100%-ra -
SoulJacker #2395 Sziasztok.
PS3-al játszom a játékot, eredeti a game, mégsem tudok multizni vele, mert nem tudom a uplay passportomat aktiválni, mert nem elérhető ez a szolgáltatás az én régiómban. Valahogy nem lehetne megkerülni ezt a dolgot, vagy tud valaki bármilyen megoldást? Volt egy 3 napos free multis opció, amivel 3 napig nem is volt probléma, simán ment a multi. Próbáltam pc-n aktiválni a uplay-t, de azt írta, hogy csak a PS-en tudom aktiválni. :( -
#2394 Ez nem így van, a full szinkronizáció azt jelenti, hogy mindent megcsinálsz a gameben 100%osra. AC2-ben is akkor lesz full, ha megkeresed az összes kis templar lair-t stb, összes viewpoiontot stb stb..
Az AC1-ben meg meg kell csinálni szintén mindent és nem 2 nyom után már menni megölni a célpontot. -
RAMyMamy #2393 ez a full szinkronos hülyeség csak a bh-tól van -
#2392 Szerintem a legjobb rész. Az Altairos sztori részek annyira jók voltak. Hogy most fogom és végigtolom mind a 4 részt az 1-től kezdve full szinkronizációval. Biztos elleszek vele 1 hónapig. -
RAMyMamy #2391 jól emlékszel -
#2390 Hát akkor azt jól benézték, mert A Hagia Sophia nem akkor nyílik meg, hanem ha összegyűjtöd a 10 Ishak Pasha memória lapot.
Továbbá emlékezetem szerint 30 Animus Data Fragment után vált elérhető az összes Desmond's Journey pálya.
-
ratgab #2389 Lehet, hogy érdemes letörölni a driver-t, CC Cleanerrel csökkentett módban a driver maradékokat is törölni és így felrakni a legújabbat!
Minimum gépigény megvan a játékhoz? Más játéknál volt már ilyen problémád?
Esetleg lehetne játszogatni a beállításokkal, hátha valamelyikre allergiás a konfigod (ez eléggé valószínűtlen). Esetleg CC Cleanerrel egy registry (rendszerleíró adatbázis) takarítást is el lehetne végezni.
Mindig ugyanott fagy ki, vagy teljesen kiszámíthatatlan a kifagyás? Játék közben érdemes lehet a videókártya hőmérsékletét figyelni, lehet túlmelegedés is. Ilyenkor asztalra dob ki, vagy kék képernyővel fagy ki és újraindul? -
ratgab #2388 Kösz a válaszokat! Este 10-re nekem is sikerült belépnem. Az egész lényege az volt, hogy épp achivadászatot tartok (főszálon végigértem és nagyon tetszett. Én igen sok infót megtudtam belőle, főleg Altairról. Szerintem pont épp elég játékmenet volt vele. Volt már egy rész, ami csak róla szólt, miért kellett volna ahhoz visszatérni? Az már visszafejlődés lett volna. Templarok motivációjáról is sokat meg lehet tudni. Így már azért sokkal árnyaltabb a kép, nem csak jó és rossz küzdelme van itt kérem szépen, hanem 2 világnézet harca folyik (Brotherhood klasszikus mondatának magyarázata is erre világít rá: Nothing is True, everything is permitted.)
Desmondról szerzett infók is igen érdekesek voltak számomra és tanulságosak (tipikus a gyerek soha nem hisz a szülőnek, aztán rájön, hogy igaza volt).
Ezio sztorijának lezárása egy picit fura volt viszont (habár ő már tényleg kiöregedett ez a harci mozgásából is látszott (ezért is kellenek neki már a bombák), sok esetben hagyja lecsúszni a kardról az áldozatot előző rész fürge megoldásaival szemben... Így nekem még az 5 egymás utáni folyamatos ölés is problémás volt vele, legalábbis karddal), de az elveszett civilizációról is kiderülnek dolgok, habár nem minden esetben totál egyértelmű válaszokat kapunk. Na de nagyon elkalandoztam az achivadászattól! Lényeg az, hogy én egyáltalán nem éreztem gyengébb résznek Revelations-t. Kicsit több mellékküldi azért nem ártott volna! -
RAMyMamy #2387 az a végtelenségig megy szerintem :D escape gomb (pc-n) és kész -
Tostero #2386 most nézem 3adszorra az acr credits-ét, a 2dik után volt uplay gond és rosszul mentette el,
mértem: 26 perc... hol a SKIP??? miért nincs??? -
Tostero #2385 ratgab
tegnap nekem se volt jó, néztem uplay fórumokat, többen írták hogy világszerte nem tudnak játszani, nem csak ac-vel, valószínű h szerver probléma, ma már jó -
Gary #2384 Nekem, kb. 23:00-kor sikerült, akkor szinkronizálta a single mentéseket, addig csak óbégatott, hogy nincs kapcsolat. -
husosfej82 #2383 Szia ratgab
Az van hogy felraktam az új drivert a videó karihoz de nem jó a probléma megmaradt és direktx et is frissítettem. Win7 van 64 bitben sp1 el mi lehet a baj? -
ratgab #2382 Emberek van olyan, aki be tud jelentkezni uplayre a launcherből?
Állandóan azt írja ki, hogy a serverek jelenleg nem elérhetőek próbáljam meg később. Másnak se jó, vagy nálam van gebasz?
-
#2381 Sok sok szenvedés és több óra keresgélés után sikerült megoldani.
"Just delete systemdetection.dll from game directory"
Megoldotta. Gyönyörűen fut a játék, minden rendben. :) -
ratgab #2380 Nálam meg egyik Den Defense közben bukták az Assassinjaim az egyik küldit és úgy kivágott a játék az asztalra, mint a szél.... -
Gary #2379 Engem a minap vágott ki ACRSP.EXE hibával, mert voltam olyan bátor és a galatai HQ-n, SHIFT-et nyomtam egy üres próbaba előtt... -
Tostero #2378 hello,
azt vettem észre hogy a Mehmet tőre mérgező, megsuhintom az ellenfelet és elkezd kóvályogni meg szokásos 'tünetek' XD -
ratgab #2377 nvd3dum.dll... Ő a hiba oka, ami egy Windows Vistára való Nvidia driver. Ez megsérülhetett, így érdemes uninstallálni, majd újrarakni, esetleg egy frissebb verziót! -
husosfej82 #2376 Sziasztok
Valaki tudna abban segíteni hogy ezt a hiba üzenetet kapom meg és a játék kifagy.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACRSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4eca2ca5
Hiba – modul neve: nvd3dum.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.12.8562
Hiba – modul időbélyegzője: 4e992849
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 005a3fff
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
-
#2375 Legfrissebb ATI driver, legfrissebb directx. :( -
xido #2374 ahhoz köze nincs
valami driver vagy egyéb bibi lesz -
#2373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!no offense, de szerintem az a gáz hogy nem eredeti -
#2372 Valaki segítene, miért nem akar menni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rohadt fekete képernyő indításnál.
Ezt csináltam:
Alap játék felrak DVD5, crack nélkül
1.1 patch felrak
crack-elem
Beírom a jelszót és play
Fekete képernyő és nem csinál semmit.
Ha pedig 98-as kompatibilitással indítom akkor megy viszont a hang akad mint az állat.
Tudom nem az a topic de hátha itt hamarabb lesz válasz.
Meg sem merem venni így a játékot, mert nem tudom mi is a gondja. -
RAMyMamy #2371 csak az, hogy az 50. fragment összeszedése után automatikusan rárakja a térképre a maradék 50-et