Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Most már csak a 100% szink maradt meg a gyûjtögetés. Viszont ez a Den Deffense még mindig nem akar menni. Odaéig eljutok hogy barikádokat rakok és puskásokat a tetõre, de mikor jön a Cannon, akkor vége mindennek. Leveszem a fél életét és lerombolja a Dent. Aztán megint ölhetem meg a kapitányt és egy darabig békén hagynak...
Láttam hogy van a választható eszközök között lángszórós meg gép ágyús, de mikor kiválasztanám õket akkor nem engedi lerakni. Eddig csak kétszer sikerült leraknom egy gépágyúst a barikád mögé.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Single playernél ha felújítok egy üzletet akkor mindig növekszik a "körözöttéségem"?
Vagy kell hozzá valamilyen küldetés hogy ne négyesével kelljen csinálni?
(Után mindig kell pár perc mire lecsökkentem a szintet.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként AC wikian annyi jóságot lehet olvasni és olyan dolgokat is, amik a játékból nem derülnek ki. csak kár, hogy angolul van 😞 -> link
szerintem az utolsó kulcs semmit nem nyitott ki, az csak altair utolsó emlékeit tárolta.
az a csávó, aki a végén magyarázott (nem jut eszembe a neve, de az is az elsõ civilizáció tagja volt, mint minerva meg juno), azt mondta, hogy világvége lesz és kb. 10000(?) ember kivételével senki sem fogja túlélni, de ahhoz, hogy túléljék, meg kell keresniük egy titkos helyet. gondolom ,az a sok szám, ami eddig a játékban volt, a helynek a koordinátái. majd a katasztrófa után újjá kell építeniük az emberiséget.
az almából meg úgy emlékszem, hogy, az elsõ rész végén, mikor al mualimot megöltük, akkor azt mutatta a térképen, hogy mennyi alma van világszerte, az pedig elég soknak tûnt.
Nekem bejönnek a kalózok! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Viszont a másik a Privateer nem tetszik olyan lomha a mozgása. A Galdiátor se fogott meg túlzottan.
Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy valahogy nem szippant be annyira a multi, mint régen. Valahogy elvesztette a varázsát. Jó, jó, de nem az van, hogy na még egy kört, na még egy kört. Most is nyomtam 10 kör assassinate-t és eluntam. Még az se zavar, ha veszítek, néha még egy jól sikerült stun+mérgezés kombónak is jobban tudok örülni. Ugyanaz a multi és mégis más számomra. Nemtudom lesz-e valaha is ebbõl prestige 1 nálam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor
[merlinw.org]
Valamelyik nap lehetne tolni egy Manhuntot ismét. By the way Corruption 7900-es rekordomat is érdekes lesz megdönteni...<#nevetes1>#nevetes1>
A cooldown-t szerintem felesleges, ha nagyon kell, arra van perk illetve streak. Többet ér a hatékonyság növelése, mint az a ~10mp. Szerintem.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Használtam igen a craftot, (Croft <#vigyor>#vigyor>) nem bíbelõdök a gyorsabb töltõdéssel mert arra ott van a Boost cooldown, ha meghalsz manhuntban, és ez a perk van beállítva, akkor automatikusan újra használhatod, olyan mint brotherhoodban a reset cooldown. Én inkább a nagyobb hatóidõre állítottam. Meg a tripwire-nél a nagyobb hatótávot. Bár értek már meglepetések, hogy simán kinyírt az üldözõm annak ellenére hogy pofán kapta a robbanó bombát <#idiota>#idiota>
*Miként módosítottad a felszerelést?
*Teleportot használtad már? Érdemes?
Amúgy crafting-ot használtad? Miként módosítottad a felszerelést. Van ugye 2 pont, amit 6 helyre lehet szétosztani, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik lehet majd a nyerõ (poisonnél, gyorsabb visszatöltõdés, több pont vagy gyorsabb hatóidõ... mindegyiknek meg van a létjogosultsága).
VAgy smokenál gyorsabb töltõdés, szélesebb füstfelhõ vagy nagyobb hatóidõ? Többit bevallom nem nagyon használom, kivéve a morph-ot, de azt meg nem néztem.
TEleportot használtad már? Érdemes.
Emlékszel, hogy Brotherhoodban hogy szidtam a hidden gun-t. Itt Corruption-ön vagy artifact assaulton egyenesen elengedhetetlen, vagy helyette a dobókés. Corruption-ön, ha nincs valamelyik nálad egy jó játékost, akár 15 percen keresztül is üldözhetsz, akkor se kapod el (7900-as rekordom alkalmával én is ezt csináltam, tetõn futottam, mint a hülye, nem is kaptak el egyszer sem, bezzeg ha lett volna náluk hidden gun...).
Amit nagyon utálok az új multiban, hogy annak ellenére, hogy belockolsz valakit, attól még ugyanúgy megtudsz öni NPCt. Nem egyszer volt ilyen pl Steal the Artifact-ben, hogy rohantam a célpont felé, akinél épp volt a láda, belockolom, nyomkodom a killt, erre a közelemben lévõ npc-t kapta el. Õ meg vígan szaladt tovább. <#rolleyes>#rolleyes>
Assasinateben egyenlõre csak 6700 volt a max, azonban mindig 10 kill fölött vagyok (és általában kevés halállal).
Amúgy ez az új Lock rendszer nagyon nem tetszik. Ugye lock után, ha sokáig látószögedbe van a célpont, akkor tudsz csak inkognitó bónuszt elérni. Ha jól értem csak Reckless állásban érzékeli (errõl megerõsítés, vagy cáfolat kéne... segítene a taktikám alakításában.) a célpont, hogy lockolták, mégis amint lockolom általában szaladnak is, pedig én meg sem mozdulok (blendben vagyok és csak némán követem szemmel a célpontot.
Namármost, ha rögtön érzékeli a lockot, amit lockolom (és persze ha közel vagyok hallja a susmorgást), akkor kérdem én, hogy a radai rossebben lehet biztos módszerrel inkognitó bónuszokat elérni.
Ehhez vagy nagyon idióta célpont kell, aki nem tudja mi az a piros bizbasz a sarokban és nem hallja a susmorgást, vagy baromi nagy mák, esetleg rengeteg egy helyen lévõ vadász kell (ez meg akkor így baromi zsákbamacska szerintem).
Én átlagban 5-6 ezer pont között végzek, így könnyebb a szint lépés. Tegnap volt hogy 9200 lett a vége <#kacsint>#kacsint>
amúgy meg ha ilyen titkos síros DLC-ket vágnának hozzám,vagy 100 pályával,elfogadnám,mert azokat élvezem a legjobban