Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Torrenten fent van HD-ben (2G😎 és rip-ben is (200M😎. (piratebay)

[merlinw.org]

CroftManor
Hát az lehet, viszont nem kellett sokáig keresgélnem.AC Embers - Full Movie <#kacsint>

Nothing is True, Everything is Permitted

az ubi úgyis törölteti
CroftManor
Vajon miért nem találok YouTubeon Embers videót? Csak trailer róla? Fölmerjem tölteni? 😄

picit engem a vége az Indy Jones utolsó kereszteslovagra emlékeztetett egy bizonyos ponton😊
Renjike
altairnak is méltó befejezése volt 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

CroftManor
Én is meghatódtam a végén, de utána megnéztem a bónusz DVDn lévõ Embers-t is és sztem méltó befejezése Ezio történetének.

hát nálam elég volt megcsinálni a legelsõ Den-t a Galata toronynál..utána soha többé nem támadtak,mert a körözést mindig minimumon tartottam😊
Subject17
Értem. Köszi a választ 😊
Most már csak a 100% szink maradt meg a gyûjtögetés. Viszont ez a Den Deffense még mindig nem akar menni. Odaéig eljutok hogy barikádokat rakok és puskásokat a tetõre, de mikor jön a Cannon, akkor vége mindennek. Leveszem a fél életét és lerombolja a Dent. Aztán megint ölhetem meg a kapitányt és egy darabig békén hagynak...
Láttam hogy van a választható eszközök között lángszórós meg gép ágyús, de mikor kiválasztanám õket akkor nem engedi lerakni. Eddig csak kétszer sikerült leraknom egy gépágyúst a barikád mögé.

Zegi Norbi HUN
Várható vmikor patch hozzá?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Tegnap elkezdtem a singleplayer-t is. Elsõ rész mikor Ezioval vagyunk nagyon tetszett (havas tájon az öreg Ezio-val szaladgálni nagyon nagy élmény volt számomra). Most visszajutottam a gyilkosság után ismét Desmondhoz a szigetre. Tegnap eddig jutottam, de délután folyt köv.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Üdv!
Single playernél ha felújítok egy üzletet akkor mindig növekszik a "körözöttéségem"?
Vagy kell hozzá valamilyen küldetés hogy ne négyesével kelljen csinálni?
(Után mindig kell pár perc mire lecsökkentem a szintet.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem emlékszem pontosan, így belenéztem a végébe youtube-on. ha jól bogoztam ki, akkor azt is mondta a végén Jupiter ("a csávó"), hogy sok széf van világszerte (megnéztem wikian, igaz), amikben almák vannak és ezek mindegyike más-más tudást hordoz magában. ezeket arra készítették, hogy leigázzák vele az emberiséget. többre nem futotta az angoltudásom, ez sem biztos, hogy jó fordítás 😊

egyébként AC wikian annyi jóságot lehet olvasni és olyan dolgokat is, amik a játékból nem derülnek ki. csak kár, hogy angolul van 😞 -> link
én is eléggé meghatódtam rajta :')
szerintem az utolsó kulcs semmit nem nyitott ki, az csak altair utolsó emlékeit tárolta.
az a csávó, aki a végén magyarázott (nem jut eszembe a neve, de az is az elsõ civilizáció tagja volt, mint minerva meg juno), azt mondta, hogy világvége lesz és kb. 10000(?) ember kivételével senki sem fogja túlélni, de ahhoz, hogy túléljék, meg kell keresniük egy titkos helyet. gondolom ,az a sok szám, ami eddig a játékban volt, a helynek a koordinátái. majd a katasztrófa után újjá kell építeniük az emberiséget.
az almából meg úgy emlékszem, hogy, az elsõ rész végén, mikor al mualimot megöltük, akkor azt mutatta a térképen, hogy mennyi alma van világszerte, az pedig elég soknak tûnt.
Subject17
Na a végére értem én is.
A végén meghatódtam az Altairos résznél, viszont pár dolgot nem értek. Ami Altair kezében volt Masyaf kulcs a könyvtárban, az mit nyitott ki? Vagy egyáltalán miért volt az nála? Mi történt a Subject16al? Megsemmisült a szigettel együtt Õ is? És mikor Desmond felébredt a kómából és azt mondta tudom mit kell tennünk és az apja kinyitotta a kocsi ajtót, akkor mi történt? Miért kellett meghalnia Lucynak? És most az Almából kettõ volt akkor? Na és a végén az a világûrös videóban az a nõ a kisbabával?

Merlin: Kösz a kergetõzést! Bocs', hogy csak ilyen rövid ideig voltam, de reggel kezdõdik egy húzós hétvégém :Ð Legközelebb vasárnap...

Nekem bejönnek a kalózok! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Zegi Norbi HUN
Van Unlocker is,amivel ezeket fel lehet oldani + a Vlad the Impaler pályát is😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

A turkish assassinhoz van egy letöltõkód a day one editionben( legalábbis nekem így van meg) a másikhoz meg kell találni 10 tekercset a városban
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni , hogy az outfiteket , hogy tudom megszerezni? Mármint nem azokat amiket a kovácsnál lehet megvenni, meg nem a mester assassin páncélt ja meg az öreg Altair ruháját mer azok megvannak. hanem a többit. Gondolok itt olyanra mint pl a Turkish assassin páncélra vagy amikor Zion nincs csukja vagy a Ishak Pasha-ra. Köszönöm mindenkinek .
CroftManor
Kapóra jött 😊

MerlinW
Szegény AFK Sentinel😊

[merlinw.org]

CroftManor
Na este még vettem fel vele egy gameplayt.

CroftManor
Nekem tetszik az új Corsair. Úgy néz ki mint a Karib tenger Kalózaiból Keira Knightley

Viszont a másik a Privateer nem tetszik olyan lomha a mozgása. A Galdiátor se fogott meg túlzottan.

Annyit visszaszívnék, hogy a nõi pirate-nek egyedi mozdulatai is vannak. Tudom mert az imént vágott le egy....XD Bírom, amikor a csalógatósdit elcseszem és végül simán levágnak XD Ez a fagyi visszanyal tipikus esete.

Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy valahogy nem szippant be annyira a multi, mint régen. Valahogy elvesztette a varázsát. Jó, jó, de nem az van, hogy na még egy kört, na még egy kört. Most is nyomtam 10 kör assassinate-t és eluntam. Még az se zavar, ha veszítek, néha még egy jól sikerült stun+mérgezés kombónak is jobban tudok örülni. Ugyanaz a multi és mégis más számomra. Nemtudom lesz-e valaha is ebbõl prestige 1 nálam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem az nem most lesz.

Nincs, csak a 4 multi karakter + a bonus custom menü mindhez. Nem kell pontot költeni a cicomázásukhoz. Bár, a single-t nem néztem...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Renjike
valami beigér pályák is voltak nem??

MerlinW

[merlinw.org]

Pc-re 4 euró az ára. Ennyit bizony nem ér egy skin pack.

Sajnos nincs. Pedig Croftmanorral szivesen megmérkõznék!

Day one kiadásban én megkaptam az utolsó 2-t, ami még a mai napig kapható pl. CDG-ben, szóval csak az egyik nincs benne (akár lehet, hogy az is benne van, csak még nem játszottam a single résszel).

Szépek, viszont egy problémám azért van. Mindegyiknek a már meglévõ karakterek adták a mozgásanimációt, ami így gyakorlatilag skinné degradálja õket... Kár érte.

itt ugye a multiban nincs ilyen "cross platform" vagy mi, tehát hogy a pc-s és a konzolos együtt játszik?
MerlinW
Szerk.: Lesz PC-re is. Talán majd este (idõzóna).

[merlinw.org]

Renjike
pc-n hogy lehet megvenni? :/

uccsó 3, ami a sima verzóban nincs benne.
Zegi Norbi HUN
Volt téma,h zárolva voltak outfitek. Néztem neten unlockert és abba ezeket írták:

Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor

MerlinW
Jah, vele én is játszottam párszor, nem sokszor sikerült elvernem, ügyes srác. Corruption-t kb 3x játszottam eddig, nem vagyok jó benne, még gyakorolnom kell😊

[merlinw.org]

Én meg valamelyik nap játszottam egy level 50-es arccal (Yoin volt a neve talán, orosz volt valószínûleg). 1 smokebõl megölt két támadót és a végére 12000 ponttal végzett. Az azért assasinateben igen tisztességes. Viszont ez a távolról ölõs animus hack egy ótvar nagy baromság.... vagy 3x megölt vele.

Valamelyik nap lehetne tolni egy Manhuntot ismét. By the way Corruption 7900-es rekordomat is érdekes lesz megdönteni...<#nevetes1>

CroftManor
Ezt most vettem fel. Mától elérhetõ a multis DLC pack.

MerlinW
Én eddig smoke hatóidejét kraftoltam 4mp-re, mute- idejét 2,1mp-re illetve a méreg pontértékét 300 pontra.
A cooldown-t szerintem felesleges, ha nagyon kell, arra van perk illetve streak. Többet ér a hatékonyság növelése, mint az a ~10mp. Szerintem.

[merlinw.org]

MerlinW
Asszem ratgab-el játszottunk team artifact-et, mikor egy Pennsylvania nevû arc 12500 pontot gyûjtött egyénileg😊 Csak pislogtam😊

[merlinw.org]

CroftManor
Teleportot Assault Artifactben érdemes használni, plusz smoke bomb kombó. Ledobsz egy smoke-ot és teleportálsz és máris a te térfeleden találod magad ( jobb esetben) 😄
Használtam igen a craftot, (Croft <#vigyor>) nem bíbelõdök a gyorsabb töltõdéssel mert arra ott van a Boost cooldown, ha meghalsz manhuntban, és ez a perk van beállítva, akkor automatikusan újra használhatod, olyan mint brotherhoodban a reset cooldown. Én inkább a nagyobb hatóidõre állítottam. Meg a tripwire-nél a nagyobb hatótávot. Bár értek már meglepetések, hogy simán kinyírt az üldözõm annak ellenére hogy pofán kapta a robbanó bombát <#idiota>

Ma tiszta dekoncentrált vagyok... Syncronization lost...<#idiota>

*Miként módosítottad a felszerelést?

*Teleportot használtad már? Érdemes?

De azért Assassinatben még mindig a smoke+stun+fókusz+poison a nyerõ <#eplus2>.

Amúgy crafting-ot használtad? Miként módosítottad a felszerelést. Van ugye 2 pont, amit 6 helyre lehet szétosztani, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik lehet majd a nyerõ (poisonnél, gyorsabb visszatöltõdés, több pont vagy gyorsabb hatóidõ... mindegyiknek meg van a létjogosultsága).

VAgy smokenál gyorsabb töltõdés, szélesebb füstfelhõ vagy nagyobb hatóidõ? Többit bevallom nem nagyon használom, kivéve a morph-ot, de azt meg nem néztem.

TEleportot használtad már? Érdemes.

Emlékszel, hogy Brotherhoodban hogy szidtam a hidden gun-t. Itt Corruption-ön vagy artifact assaulton egyenesen elengedhetetlen, vagy helyette a dobókés. Corruption-ön, ha nincs valamelyik nálad egy jó játékost, akár 15 percen keresztül is üldözhetsz, akkor se kapod el (7900-as rekordom alkalmával én is ezt csináltam, tetõn futottam, mint a hülye, nem is kaptak el egyszer sem, bezzeg ha lett volna náluk hidden gun...).

CroftManor
Én inkább hidden bónuszra szoktam hajtani. Plusz streak bónusz +250 van beállítva.
Amit nagyon utálok az új multiban, hogy annak ellenére, hogy belockolsz valakit, attól még ugyanúgy megtudsz öni NPCt. Nem egyszer volt ilyen pl Steal the Artifact-ben, hogy rohantam a célpont felé, akinél épp volt a láda, belockolom, nyomkodom a killt, erre a közelemben lévõ npc-t kapta el. Õ meg vígan szaladt tovább. <#rolleyes>

A kérdés lényege, hogy érdemes-e inkognitó bónuszra hajtani, vagy inkább a biztosabb recklessnél egyel magasabbra?

Nekem eddig a rekordom 7900 lett Corruptionben (Morph+Smokebomb kombóval).

Assasinateben egyenlõre csak 6700 volt a max, azonban mindig 10 kill fölött vagyok (és általában kevés halállal).

Amúgy ez az új Lock rendszer nagyon nem tetszik. Ugye lock után, ha sokáig látószögedbe van a célpont, akkor tudsz csak inkognitó bónuszt elérni. Ha jól értem csak Reckless állásban érzékeli (errõl megerõsítés, vagy cáfolat kéne... segítene a taktikám alakításában.) a célpont, hogy lockolták, mégis amint lockolom általában szaladnak is, pedig én meg sem mozdulok (blendben vagyok és csak némán követem szemmel a célpontot.

Namármost, ha rögtön érzékeli a lockot, amit lockolom (és persze ha közel vagyok hallja a susmorgást), akkor kérdem én, hogy a radai rossebben lehet biztos módszerrel inkognitó bónuszokat elérni.

Ehhez vagy nagyon idióta célpont kell, aki nem tudja mi az a piros bizbasz a sarokban és nem hallja a susmorgást, vagy baromi nagy mák, esetleg rengeteg egy helyen lévõ vadász kell (ez meg akkor így baromi zsákbamacska szerintem).

CroftManor
Nyilván attól függ a szintek lépésének gyorsasága, hogy milyen jó vagy. Láttam olyat, hogy már a 4. manhunt meccset toltuk, de még mindig csak 34es szintû volt az illetõ. És végig ilyen 1800-2000 pontokkal végzett. Köszönhetõ ez a rusholós módjának.<#nevetes1>
Én átlagban 5-6 ezer pont között végzek, így könnyebb a szint lépés. Tegnap volt hogy 9200 lett a vége <#kacsint>

hát srácok...széllel szemben fogok pisálni,de azt kell mondjam a 4.kulcs után,hogy csalódtam és nem hatódtam meg Altairtól egy cseppet sem,ugyanúgy Ezio marad a kedvencem...abban a hiszemben voltam még megjelenés elõtt,hogy párhuzamosan fogunk úgymond sok küldetést megcsinálni vele,300 évvel korábban és Ezio korában..ehhez képest egy alig teret kapó sótlan és majdnem "érdektelen" töltelék számomra,csak hogy szerepeljen kicsit..mint Jézus elveszett 33 éve,teli nem megismerhetõ dolgokkal,kalandokkal,izgalmakkal....
amúgy meg ha ilyen titkos síros DLC-ket vágnának hozzám,vagy 100 pályával,elfogadnám,mert azokat élvezem a legjobban