3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • CroftManor
    Egy párszor már nekem is összejött így, de néha az a probléma, hogy miközben áttérnék egy másik janicsárra, addigra valamelyik fölöt elkezd villogni az a kis jel és támad, tehát miközben én nagyban combo killeznék, még arra is kell figyelnem, hogy kivédjem counterbe a támadásokat.
  • Gary
    Tényleg, ilyen nekem is volt párszor, hogy automatikusan ráfókuszál egy célpontra és akkor csak azt akarja pofán dobni. Én egy picit arrébb mozogtam, vagy újra próbáltam a célzást.

A másik ilyen helyzet, ami kissé érzékenyen érintett, lévén időre ment a dolog (el kellett érni egy hajót :Ð), ott játszotta velem folyton ezt. Rohantam, bele az ellenfelekbe, és automatikusan kiválasztotta az egyiket, mintha megnyomtam volna az 'F'-et. Ekkor, ahelyett, hogy szaladt volna tovább, elkezdett körözni a célpont körül. Nem tudom, hogy a billentyűzet csapkodásnak vagy a súlyos gyalázkodásnak köszönhető, de másodszorra már sikerült ez a küldetés. :Ð
  • nimfas
    Sziasztok!

Megvettem a játékot... az eddigi mentett állást hogy lehet belevarázsolni az "új" game-be?

Elkezdtem játszani 1%-nál elmentettem, kiléptem, rámásoltam a régi mentést, de "korrigálja" és nem az eddigi mentés megy, hanem az új 1%-os.

Priviben válaszoljatok légyszi,

Előre is köszönöm!

Üdv.
  • Farkassacred
    de lassú módszer a janicsár kinyírása,ezért inkább az assassinokra hagyom őket
  • Farkassacred
    jaja, erre én is nem rég jöttem rá
  • ratgab
    Az imént rájöttem a Janicsárok kinyírásának nyitjára: Van, hogy simán ki lehet őket nyírni ha egész gyors vagy counter után (counterelsz egy másik ellent, odaugrassz és van, hogy full healthen kinyírja).

A másik módszer, hogy megölsz egy ellent counterrel, rámész a janicsárra, megpróbálod leszúrni, de ugye nem sikerül, de sebzed. Ekkor viszont a counter chaint (folyamatos kivégzés) lehet folytatni, tehát nyomod a kövi ellenfélre (vagy a kövi janicsárra) a kivégzést, akit kivégzel, majd ismét becélzod az immár sérült janicsárt és újra megpróbálod kinyírni. Ha ismét nem sikerül ismét célpont váltás.

A lényeg, hogy azzal, hogy a janicsár nem hal bele a kivégzésbe még folytatható a kivégzéshullám, nem kell megakasztani, csak janicsároknál tovább tart a dolog.
  • Geri98
    na megvan. úgy oldottam meg, hogy egérrel mintha nem érzékelte volna hogy oda mutatok, ezért fogtam oszt feldugtam a kis konzolomat. (még szerencse hogy van, de nem Xbox) és így már egyszercsak észrevette a marha hogy oda lehet rakni nyilast.
  • ratgab
    Így van! Csökkenti!
  • Geri98
    igen. megvan. egyszerűen nem engedi hogy lerakjam a helyére. valami hiba van mert oda célzok ahova a playtrough-ban de nem. egyszerűen nem jelzi hogy letehetem, semmi sincs.

valami ötlet?
  • Gary
    Max. vagy kicsit még túlzott körözöttségi szintnél (ezalatt azt értem, hogy amikor sikerült csökkenteni, a keret csíkja csökkent, viszont az ikon még égővörös volt) nekem jött a Stalker. Hallottam a sustorgást, ki is szúrom, le is szúrom, de csak nem maradt abba a hang. Próbáltam egy 'ground finish'-t eszközölni rajta, de ezen lehetőség hiányában körbenéztem és egy színes naptetőn megláttam a másodikat, miközben az szégyenlősen rejtegette a tőrét...

Nem figyeltem, de úgy tűnt, hogy néha a stalker-ek likvidálása is csökkentette (megszüntette) a körözöttséget.
  • ratgab
    Épp most néztem meg. Nem egy nagy valami! Nem veszítesz semmit!
  • Farkassacred
    De kapuk utána egy videot nem?
  • ratgab
    De nem adnak semmi plussz-t úgyhogy nem kell az neked annyira.
  • ratgab
    Jó sokat kell spórolni..XD De tényleg nincs más módja.
  • Farkassacred
    ok, am a földalatti helynél hogy lehet megvenni a könyveket,mert 100.000-be kerülnek.és nekem van 70.000
  • ratgab
    Hatékonyak azok 10-esen is! Nekem van vagy 30 :-)
  • Farkassacred
    ahh rohadjanak meg, a Brotherhoodban az összeset maxra lehetett
  • ratgab
    Ők nem is fognak tovább fejlődni. Csak 6 master assassined lehet a játékban!
  • Farkassacred
    ok, Ja és mégegy problémám van:Az assassinjaimnak csak a fele lett teljesen felfejlesztve, mert a többi level 10-nél megállt
  • ratgab
    Viszont amennyi melóval jár a városok felügyelete, annyira megéri. Nélkülük 2x annyi ideig gyűlne a lóvé a könyvekre, mint velük!
  • ratgab
    Elég sok ez igaz! Sokat kell érte várni.
  • ratgab
    Eddig azt hittem, hogy csak akkor ha maxon van a "körözöttséged", de az előbb fél állásban is jött 1 stalker. Tehát azt mondanám, hogy ha akár egy kicsit is felkeltetted a figyelmet (körözöttség mutatón egy kis piros csík is van), akkor már jöhetnek.

Nem kapkodnak, nem rohannak, bármikor felbukkanhatnak és szépen lassan cserkésznek be.
  • ratgab
    Folyamatosan figyelni kell! Idővel lecsökken az Assassin uralom és akkor támadnak a templarok, amikor is nem jön a bevétel az adott városból!

Én még nem tapasztaltam olyat, hogy visszafoglalták volna a templarok a várost, de lehet idővel megtennék, ha nem figyelnék.
  • galex6
    valaki segítene? a hibát leírtam a warez topicban :D
  • Tostero
    Cappadocia-ban közel 400 000 a 4 könyv :S soká lesz az meg :(
  • Tostero
    és szerintetek milyen logika (játékbeli cselekedet) alapján jönnek a stalker-ek?
  • Tostero
    Geri98: esetleg nézz interneten végigjátszás videót

killstreak-re én is memory 4 sec 3-at ajánlom: ha ügyes vagy egyszeri ismétléssel 3at (3*5 killstreak) is szerezhetsz

am tényleg érdekes a(z állítólagos) 20 percenként bank bevétel,
    volt h 1 óra alatt csak 1szeri bevételt adott,
    én is inkább város foglalás assassin-okkal meg bombarészek eladása,

van valaki aki elfoglalt minden várost? utána is kell figyelni a százalékokra? vagy az assassin-ok uralnak mindent xd
  • Geri98
    mindent megcsinálok amit kér. úgy nem tudnám kiválasztani a crossbowman-t, és ha nem raktam volna le a leadert nem is írtam volna hogy kéne a segítség mert nem tudtam volna hogy ez fog következni. egyszerűen mikor ehez a lépéshez érek hiába nyomok ra a bal egérgombbal a crowssbowman ikonjára ad egy rövid leírást és ha elengedem a jobb egérgombot nem lesz semmi. még mindig nem tudom lerakni azt a kibeb@szott nyilast. és igen az egérrel oda célzok ahova leraktam a leadert. mindent úgy csinálok ahogy azt ő akarja.
  • CroftManor
    Ahogy előttem írták, először egy assassin leadert kell a tetőre rakni. Addig nem enged semmit sehova tenni.
  • Geri98
    tudom, de nem engedi. még mindig piros az assassin jel az egér fölött.
  • CroftManor
    Miután kiválasztottad, hogy milyen egységet akarsz lerakni, neked kell az egérrel lerakni a tetőre őket.
  • Geri98
    hát ok az rendben na de hiába nyomok rá az ikonjára akkor sem lesz semmi select vagy valami, és ha kilépek sem lehet semmivel lerakni.
  • davidka003
    Hát kell a tetőre egy assassin leader, aztán a tetőre tudod rakni a crossbowmant.
  • Geri98
    sziasztok!

amikor először játszik az ember a den defenderes küldivel, akkor a tutorialnál azt mondja hogy hozzam elő a unit wheel-t, és válasszam ki a crossbowman-t. ok kiválasztom és aztán? semmivel nem tom lerakni. máris ennyire felhúztam magam ezen pedig még csak 10 perce játszom, de annyira utálom ha a játék nem egyértelmű, nem írja hogy most ezzel rakd le hülyegyerek

meg tudnátok mondani, hogy hogy kell?
  • CroftManor
    Nekem márcsak a Mercenaries Guidból hiányzik az 5 kill streak, meg a bombásból a trip wire bomb 20x.
    Egyszerűen nem volt olyan szitu, amikor használni kellett volna.
    Ezen kívül még az épületek hiányoznak, amik a könyvekhez hasonlóan, szintén baromi drágák.

Maradt még 2 Den Defenes acsi, de mivel már mindegyiket uralja egy master assassin, már nem tudom megcsinálni őket. Max ha új játékot kezdek.
  • cRusa1deR
    A facebook-os AC-ről van valami hír?
    Már lassan négy hónapja írogatják, hogy DDS 2.0 coming soon.
  • ratgab
    Könyvek tényleg botrányosan drágák!
  • ratgab
    Nekem jelenleg Isztambulból 30k bevételem van 20 percenként, míg Mediteran Defense városokból 20k szintén, így vagyok 50k fölött!
  • ratgab
    Assassin küldetésekkel vigyázni kell, mert sok pénzbe kerül, néha nem is kis összegbe (akár küldetésenként 5000 akce (minek kell ezt mondani/írni?) is lehet, de mint írtam hosszabb távon megéri, mert jól jövedelmez.

Pénzes küldetések általában, amelyek elvégzése később folyamatosan pénzt vagy xp-t generál (ez utóbbi szerintem fölösleges, mivel így is baromi gyorsan fejlődnek az assassinok: első pár assassin 5-ös szinten kezd, később meg már 7-esen is, habár ez lehet npc függő is!)
  • ratgab
    Én most így állok:

- 100 % sync az összes küldtésben
    - Összes gyűjthető cumó összeszedve
    - Összes Desmond Journey végigvive
    - Összes város Assassin kezekben (egyébként ezekből jön a nagy pénz, nekem 20k-t generálnak 20 percenként, míg Isztambul csak 25-öt generálna)
    - Egész város megvéve, kivéve a Hagia Sophia-t
    - Összes könyv begyűjtve

- Ami még hiányzik:

- Összes fejlesztés Eziora (gyógyszeres, mérget tartalmazó szűtyőfejlesztések), néhány fegyver és tőr.

1 achi-m nincs meg még és az a tax evasion (egyszer megjelent a csávó, de akkor leesett a tetőről és meghalt, azóta se híre se hamva)

Legjobb pénzszerzési módok:

-Isztambul elfoglalás felújítása (hosszadalmas, sokba kerül és keveset hoz),

-Mediterrán Defense városok elfoglalása feljavítása (sokba kerül, de ugyanannyit hoz, mint Isztambul! Ez így már nem elhanyagolandó, viszont sok meló van vele. Állandó ellenőrzés alatt kell tartani őket. Ha Templarok támadnak, akkor nincs az adott városból bevétel)

- Piri Reis-nél eladhatóak a bombakomponensek, amik baromi sokat érnek: Bobmás challengek elvégzése után jóval elmentem eladni az összes cuccomat, hogy pénzhez jussak és kemény 80k-val távoztam az üzletből (persze minden cuccból max mennyiség volt nálam).