Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
valamit biztos nem csináltál meg,amire azt hinnéd,mellék küldetés..
Sequence 10 zárolva van még, nincs több küldetésem, 15-nél több Animus data-t nem találok! Hogyan tovább?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nothing is True, Everything is Permitted
De pár napja megtudtam, hogyha regisztrálok a gamespot.com-on, akkor ingyen adnak hozzá egy letöltõ kódot. Itt a cikk de sajnos csak konzolhoz jár.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://www.youtube.com/watch?v=rXjoCyNvDU8
Nagyon tartottam tõle, hogy a sok síránkozás a színvonal esése miatt igaznak bizonyul, de szerintem teljesen alaptalan.
Történetben én már most válaszokkal gazdagodtam, fõleg Altair-ral kapcsolatosan (elsõ rész végén nagyon kíváncsi voltam, hogy hogy folytatódik a történet és ezt most végre megtudtam).
Játékmenetbeli változások is vannak itten kérem szépen dögivel: Hookblade teljesen megváltoztatja az eddig mozgást mind a tetõn (drótokon csúszkálás, 2x olyan gyors mászás), mind a földön (ellenfél kikerülése hookblade-el és harcban (hookblades buktatás). Közelharci mozdulatokból is van számos új, igaz némelyik elég furcsa számomra (pl. mikor Ezio a háta mögé szúr, de a feje fölött), viszont vannak nagyon jók...pl. mikor hasbaszúrjuk az ellent és hagyjuk szép lassan lecsúszni a pengérõl, vagy mikor Ezio az ellen bordái közé mélyeszti a tõrét.
Városújjáépítés ugyanaz maradt, mint volt, itt semmi változás, azonban a Den Defense-t én nagyon jónak tartom (eddig 3x védtem, mindháromszor probléma nélkül ment). Végre nem az van, mint a Brotherhoodban, hogy elfoglaltál egy városrészt és kész, itt már bukni is lehet és ez jó.
Assassinok toborzása ugyanaz, mint az elõdben, de assassinjeink mintha ügyesebbek lennének és most már harcban is fejlõdnek nem csak küldetésen (itt megfogalmaznék egy kritikát, hogy Brotherhooddal ellentétben itt már pénzbe kerül assassinjaink küldetésre küldése. Gondolom költõpénzt kell nekik adni, de ez nagyban csökkenti az amúgy is csekély tõkénket. Amennyiben nem akarunk állandó Den defense-t nyomni, vagy le akarjuk korlátozni a támadás lehetõségét lehet Assassinokat kijelölni a városrészek igazgatására, így nem tudnak megtámadni, illetve azt elfoglalni (ez is + pont).
Assassinok már nem tucat fogyóeszközök, mindegyiknek teljes neve van, foglalkozása, háttértörténete (legalábbis némelyiknek) és más más fegyverezetet (nálam az egyik egy hatalmas fejszével szaladgál, a másik karddal, a 3. pedig csupán tõrrel és míg az elsõ füstbombázik a 2. nyílpuskát használ.... Király!) és eszközöket használnak.
Városok foglalása még nem tudom, hogy mûködik, arról nem tudok nyilatkozni.
Új helyszín nagyon tetszik. Már írtam korábban, hogy a havas pályától teljesen el voltam ájulva, de Isztambul egy külön csoda a játékban. Új ellenfelek: Bizánciak és Janicsárok (törökök) is nagyon jól ki vannak dolgozva (külön jó, hogy egyik frakció alapból semleges, de ha beléjük kötünk ütnek, míg a másik alapból ellenséges.
Küldetések eddig hozzák a színvonalat, semmi egetrengetõt nem tapasztaltam ezen a téren (cigányost külön kiemelném az nagyon ötletes volt). Esetleg küldetések terén a miniquesteket ki lehetne emelni: Fekete pöttyel jelöli a minitérkép, ha ilyen közelében vagyunk. Eddig 2 félével találkoztam: Cipeljünk ládát egy kereskedõnek, vagy verjünk le egy nagyszájút. Mindkettõ esetében 500 dínár és pár bombaalkatrész volt a jutalmam.
Apropó bombák: Nagyon jó kis új feature, ugyan tényleg nem kényszerít semmi a használatukra, de igazán egyszerûen be lehet építeni a taktikába (pl.: meneküléskor egy nagy hatótávú szöggel töltött bomba és nem üldöznek tovább), sõt néhol ordít a játék, hogy ez a megoldás (pl. elterelõ bomba vagy egy kisebb robbanást elõidézõ). Hasznos lehet még a vérrel töltött elterelésre, a mérgezõ meg megint csak hihetetlen hasznos (Den commanderek kiiktatására tetõröl fõleg, amúgy meg Den-ek támadásakor nem próbáltam, de az õrtornyokat lehet, hogy robbanó bombával ki lehet iktatni, legalábbis adná magát ez a megoldás).
Összességében én tátott szájjal játszom a Revelationnel, annyira lenyûgöz! Pedig igen kritikus vagyok mostanában játékok terén, de ez a produktum levett a lábamról (Minden elismerésem Ubisoft!)
Ui.: Fragmenteket is gyûjtöm, de még nem mentem vissza a szigetre, szóval arról se tudok nyilatkozni (gyanítom, hogy ott lehet Desmond agyát újra összerakni!).
Am ez a Master Assassin páncél állati jól néz ki😮 Legalábbis nekem nagyon tetszik😛
azt ajánlom játszátok ki a single player.
Pervert Alien ;)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson