Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most polgárpukkasztok (vagy warezosokat pukkasztok, de Ramy-t biztosan), ha azt mondom, hogy azért mert fentieken kívül a többiek törttel játszanak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RatBaG
jöhetett volna 1-2 hónappal késõbb, megint év elején.
egy napot próbálgattam a multit, kissé elvette a kedvem az új pontrendszer, fõleg hogy szinte csak assassinatet toltam ezelõtt.
szóval vissza is mentem bf3-azni <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Ami egyébként eleinte 12-re volt írva a Gamestop oldalán. Na mondom ennyit simán megér a Collectors 😄 Gyorsan elõ is rendeltem.
Aztán úgy november elején felnyomták az árat hogy szépen fogalmazzak.

Nothing is True, Everything is Permitted

Renjike
😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

CroftManor
16 volt a konzolos.

Renjike
14 volt pc collectors és nagyon is megérte 😊))))

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

CroftManor
A multis neved felkerült a listára.

CroftManor
Így a végigjátszás után meg a Collectors edition tartalmát elnézve, szerintem a reális ára ennek a játéknak (xboxon) 10-12 ezer között mozogna.
De mivel rajongója vagyok az AC sorozatnak, így rászánom azt a pénzt, amit elkérnek érte. 😊

Nekem is megvan eredetibe PC-n, és én is multizok! 😊
Nevem meglepõen: FCBMessi19. Én felvettelek titeket, de senki sem igazolt vissza. 😄
Zegi Norbi HUN
Ezt jó tudni😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

És ha jól sejtem gyûjtöttél is rá már egy ideje. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Sztem még így is jó ár érte. Én ennek majdnem a kétszeresét fizettem ki érte. 16 k.
Igaz az gyûjtõi kiadás volt...

MerlinW
Jó, mi megtehetjük, de sokan nem sajna.

[merlinw.org]

MerlinW
ACB 6k volt az elsõ 2 hétben Tesco-ban (nekem is onnan van), illetve külföldön végig 5-6k között (Zavvi). ACR pedig 9k mindenhol. Valamint ACB tavasszal jelent meg, ACR pedig karácsony elõtt, az is sokat számít hazánkban.

[merlinw.org]

CroftManor
Mennyi volt PCn? Tudtommal az ACB olyan 8k körül volt.

MerlinW
Hát, míg ACB-ben ~80 játszópajtásom volt a listában, itt van összesen max 10db. Valszeg közrejátszik az is hogy majd' 2x drágább, mint az ACB, illetve, hogy év vége van.

[merlinw.org]

CroftManor
A jelenlegi kérdés szerintem mindig aktuális.
Viszont az fura hogy PCn csak 7 ember multizik a fórumról.

Amúgy szerintem ezt a szavazást már ki lehet szedni a bannerból. Már csak a helyet foglalja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Áááh, a Brotherhoods óta letettem az ACs achivementek megszerzésérõl. Ami összejön az összejön, de vadászni nem fogok rá. Ott egyet nem tudtam összeszedni, itt már meg sem próbálom gyûjteni õket. Nekem most az 50-es szint elérésével is problémám van, pláne hogy presztizseket szedjek össze.

CroftManor
Nemrég tettem fel videót az új multis karakterek acsijainak megszerzésérõl.

CroftManor
Én eddig a Vlad-os kardot használtam, most meg Yusuf kardja van nálam 😊
Megcsináltam a Fond Memories acsit. Márcsak egy pár hiányzik.

Ja, és csereberélheted a városokban az assassinokat (nem ragadnak ott). Sõt a városban hagyott assassinok maguktól fejlõdnek.

Tegnap megvettem én is az új multis packot. A kalóznõ egész jó lett, szerintem õt fogom használni. 😊

Az Assassin HQ-ban van a fegyvertár, meg az armory is. Az assassin chalange-el Altair kardját unlockolod. Amúgy Yusuf kardja jobb, övé a maxos fegyver. De persze és én is csak Altair kardját használom. 😊

Nem kell meghalnia egyik assassinodnak sem!! Csak az assassin missio térképen pakold be valamelyiket az adott város védelmébe és az eltûnik a listádból (a városba lesz). A helyett újat toborozhatsz. Összesen vagy 70 assassint toborozhatsz anélkül, hogy egyet is megöletnél. Szerintem ezért csinálták meg pont úgy, hogy alapban csak 11 recruitot számol és városba pakolással lehet többet.

Sziasztok.
Minden gépen így akad a játék?
Konfigom lent található a leírásban,elvileg ezen simán kéne fusson,de meg-meg akad így is néha<#szomoru1>
Egyébként csodaszép játék,mint egy festmény olyan Konstantinápoly és az egész ami a grafika mellé társul mind nagyon tetszik benne.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

CroftManor
Úgy látom az egy hónapos kényszer pihenõ kevés volt ahhoz, hogy okulj is a történtekbõl.

Zegi Norbi HUN
Igen, a HQ-ban megtalálod😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

CroftManor
Nekem elsõre feltûnt hogy ez nem ugyanaz a szinkron hang.

Zegi Norbi HUN:

Igen azt én is láttam hogy ha megcsinálom mindet, akkor unlockol egy fegyvert, de ez a Romanies és a Merceneraies-re is igaz. De hol találom a fegyvereket? Az assassin HQban?

pont ebbe a hibába estem én is..mondom egy UBI csak nem olyan hülye,hogy nem tudja kikkel szerzõdött😊
mikor kijött az elsõ videó, amiben altair beszélt, én sok helyen írtam, hogy NEM az eredeti szinkronszínész adta a hangját neki és mindenki lehurrogott, hogy márpedig ezt írja az imdb, akkor az úgy van!! 😄
Zegi Norbi HUN
Az egyiknek meg kell halnia és akkor tudsz toborozni még1et.Ha a step3mon belül minden megvan,megkapod Altair kardját😛

CroftManor
Valamelyik challenge guidban van egy olyan hogy Recruit assassin 12x. Na már most nekem valamiért csak 11 van meg, de már nem tudok többet csinálni, mert bevan telve az összes hely.
Akkor ennek annyi?

mindenkinek igaza volt,aki szerint az imdb-t sose szabad komolyan venni,amíg egy produkció nincs kész..valóban nem ugyanaz az ember volt Altair hangja,aki 4 évvel ezelõtt...
asszem, másik városban kell õket a denek élére kinevezni, de fogalmam sincs, hogy hogy kell
A tanoncokat hogyan tudom 10. szint fölé fejleszteni?
Már megvan a 7 master asszasszínom, de se a konstantinápolyiak, se a városba tett újoncok nem fejlõdnek 10. szint fölé.

Everything is true, nothing is permitted.

Zegi Norbi HUN
Végére értem ennek a fantasztikus játéknak😊 Nálam az év játéka😊 A vége nagyon megható volt<#sir>Egy picit sajnálom is h többet már nem éljük át Ezio kalandjait<#sir> Rengeteg kérdés maradt még megválaszolatlan,talán ebben a részben még több is lett.Alig várom már a 3. részt😄

Grat Ubisoft,szép munka volt😛

CroftManor
Nem én csináltam, az én Youtube accountom is ott van a banner alatt.

MerlinW
Igazából, lehet írni objektív értékelést játékról (is), amennyiben szakemberbõl lett újságíró írja, azonban az olvasók többsége pont a szubjektív kritikákat olvassa szívesebben (nyomtatott sajtó esetében), hiszen azért vásárolják a magazint, hogy "szórakoztassa" õket, s nem azért hogy száraz tényeket olvassanak😊

[merlinw.org]

jaja..sajnálom,hogy nem adtak ki hozzá feliratozó moddingot..
vagy hogy hazai forgalmazó nem lát fantáziát honosított kiadásban
amúgy megnéztem, egész jó a fordítás
akkor a linkeléséért köszi,anélkül csak angol végigjátszásokat láttam eddig😊
nem õ csinálta
hú fater..nem keveset feliratoztál és a korábbiakból is..azt hiszem csináltál nekem néznivalót pár napra😊))
továbbra is tartom magam,bár 1 éve hangoztatom már,számomra játékok történelmében ennyire szépen megírt és megélt figurát,mint Ezio,nem találtak ki😊
CroftManor
Aki esetleg nem értette a story végét, az megtekintheti magyarul is feliratozva. Betettem a linket a banner alá. <#kacsint>

jaja..pontosan
errõl mindig a horoszkóp meg az idõjárás jut eszembe,ahány oldal,ahány média,annyi féle😊
Valahol már leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem: A játéktesztek mindegyike szubjektív értékelés alapján készül, mert más alapján nem készülhet. Ergó van akinek helytálló, másoknak túlzó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tudod milyen a zsurnaliszta meg az eccervolt játékos😊
sajnos az elvárások miatt nem lesz egy értékelés se egyformán megfelelõ mindenki számára..példának okáért azt nekem valaki megmagyarázhatná,hogy ha...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Altair az almában elõre látott dolgokat a jövõbõl esetleg,attól a nagy leszámolásnál hogy lett neki fizikailag mûködõ hidden gun-ja?😊
hogymi? elvileg odáig meg vissza volt mindenki, hogy ez lesz az eddigi legjobb AC, és elõdeihez képest mennyit fog fejlõdni, közben meg szinte semmit nem fejlõdött, ráadásul még valamiben visszafelé...
brotherhood szerintem sokkal jobb volt, minden tekintetben. egy picit talán hosszabb is volt
a multiról még mindig nem tudok nyilatkozni, de az biztos baromi jó, csak az a baj, hogy ezt a játékot mindig is a single része, a sztori miatt szerettük, az pedig nem úgy sikerült, ahogy vártuk, ahogy beharangozták