3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • ratgab
    Bevétel minden reggel érkezik menetrend szerint! MAjd figyeljétek meg! Felkel a nap és utána nem sokkal már jelez is a játék, hogy megjött a fizu!
  • CroftManor
    Nem, nálam is ez van.
  • Holland Kemence
    hello, áramszünet miatt elbaszódott mentést hogy tudok visszaállítani? 3hmhm
  • Metontour
    Csak nekem van az hogy a városból származó jövedelem nem a kiírt 20 perc után érkezik hanem örülök ha óránként kapok egyszer?
  • HarryProf
    Nem meglepő, mert gondolom mindenki szilveszterezett:)
  • Kongy
    most meg nem fagy, denem talál senkit :(( amúgy persian0077 néven futok, ha akartok vegyetek fel, és tolhatnánk.
  • Kongy
    NA időközben rájöttem hogy nem fagy a játék, csak megállt a kép, 10 perc múlva pedig kiírta, hogy a Ubisoft szerverek nem elérhetőek jelenleg... érdekes...
  • Farkassacred
    B.U.É.K
  • ratgab
    Igen, mert az ubilauncher a tört verzióból bekavar az eredeti játéknak. De ha törlöd a tört ubilaunchert és felrakod a normálisat, akkor jó lesz.
  • RAMyMamy
    nem hiszem el, hogy a tört ubilauncher, esetleg pluszban a registry kipucolása után sem megy. szerintem windows újratelepítés nem kell ehhez, de legvégső esetben max ezt lehet tenni
  • Farkassacred
    ezért letöltöttem illegálisan a revelationst is
  • Farkassacred
    és nem is megy
  • Farkassacred
    De hallottam olyat, hogy ha letöltöm az assassins creed 2-őt "illegálisan" és megveszem eredetibe az AC revelations akkor nem fog menni.
  • ratgab
    Letöltöd a patchet onnan, ahonnan a launcer próbálná és onnan telepíted.
  • Farkassacred
    és ha lemezről se megy? mert nem akar patch-elni? a downloading után
  • ratgab
    Kalózverzió volt fent először? Miért nem ezzel kezdted? Ubilauncher kavar be! Töröld le a gépről a játékot és rakd fel lemezről.
  • Gary
    Pár órája én is végigvittem a történetet. Így, jövőre csak az apróságok maradnak...

Tőlem is BÚÉK 2012 Mindenkinek!
  • RAMyMamy
    csak a 8. fejezetben kell meglennie a 100%-os szinkronizációnak
  • Farkassacred
    kössz , neked is
  • CroftManor
    Boldog Új Évet Mindenkinek! :)
  • CroftManor
    A másik a Desmond outfit, a harmadik pedig az Old Altair skin.
    Ha jól emléxem a Desmondos akkor válik elérhetővé ha megcsinálod a Desmond's Journey pályákat, az Old Altairos meg ha megvan a 100%os szink.
    Ezen kívül van még a Turkish Armor de az csak gyűjtői kiadásokhoz volt.
  • CroftManor
    Én a helyedben egy az egyben törölném a gépről a cuccot, majd az eredetiről installálnám újra. A mentésedet persze jól őrizd meg.
  • Farkassacred
    szasztok!
    A menüben van az "invertory" azon belül az "outfits" , és ott van 3 ruha: az egyik altair ruhája, a másik kettőt meg nemtom hogy kell megszerezni! Valaki tudna segíteni?
  • Kongy
    Szerintem a kalóz verzió kavar itt be, így az azzal kapcsolatos dolgokat törlöm alaposan.
  • Kongy
    Ugyanaz. Próbáltam... Nagyon lehangoló, hogy megveszem, és ez van... ://
  • CroftManor
    Hát én ehhez nem tudok hozzászólni, esetleg ne a Play Now-ra menj, hanem a Custom Matchen belül válasz ki egy módot.
  • Kongy
    Videó a problémámról, hátha esetleg másnak is volt hasonló

• ratgab
    Igazából én nem vettem észre különbséget a fegyverek között. Max optikai különbség van számomra, mivel általában counterkillre megyek, janicsárokra meg ráküldöm az embereim. De vannak nagyon jó görbe kardok, amik jól illenek a város hangulatához.
  • CroftManor
    Ott is van fegyver? Ezt nem is tudtam. Én nem vettem meg a fegyvereket, amióta a Vlad-os kardot használtam, na meg ott van Altair kardja is.
  • ratgab
    Imént meglepetés ért! Megvettem Isztambulban az összes fegyvert, erre nézem az Assasin HQ-ban, hogy 3 db fegyver hiányzik. Kiderült, hogy van 3 olyan fegyver Cappadociaban, amit csak ott lehet megvenni (+50-60k, ami gyűjteni kéne). Úgy döntöttem, hogy most már abbahagyom a singleplayer-t.

Minden megvan már csak 2 fegyver hiányzik és 1 achievement. Valamit hagyni kell következő végigjátszásra is.

Következő AC projekt a 4 eddig kijött rész végigjátszása szépen sorban.
  • Kongy
    Meg is lepett volna hogyha beválik, főleg hogy kalóz verziónál vált be, és nem volt köze a multihoz :/
  • Gary
    A #2381-esben említett dolgot próbáltad? Hátha...
  • Kongy
    Alapból felrakta a patchet, és sajnos nem ír ki semmit, csak egyet pörög a "A betű" aztán rendre megfagy a kép, mikor session-t keresne. A hang nem akad meg, megy tovább, viszont csak feladatkezelő segít.
  • CroftManor
    Elvileg jött ki hozzá patch, azt fölraktad?
    Lehet hogy simán nem elérhető az ubi szervere, nem írja?
  • Kongy
    Kész, feladom. Egyszerűen mindent megpróbáltam, mégis fagy a multi. Amikor rámegyek a play now-ra egyszer körbeforog az A betű, és megfagy a kép... Már tényleg nem tudom mi az istent csináljak.
  • husosfej82
    Sziasztok ki találkozott hasonló problémával a játékban. 8800gt co2duo, 3gb mi lehet a gond a driververeket a vga karinál váltogattam és az ujjal nem megy most van egy most amivel ugy ahogy megy 270.61 és az ujja az nem jó.

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: ACRSP.exe
    Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4eca2ca5
    Hiba – modul neve: nvd3dum.dll
    Hiba – modul verziója: 8.17.12.7061
    Hiba – modul időbélyegzője: 4d9e7b5d
    Kivételkód: c0000005
    Kivétel – eltolás: 004dd5ef
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 0a9e
    További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    További információk 3: 0a9e
    További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • nimfas
    Szia!

Ezek szerint nincs rá más megoldás, hogy a "próbaként" letöltött verzió mentését életre keltsem a megvett játék alatt?

Üdv.
  • enlightened
    Nyugodtan elkezdheted újra előlről annyira nem hosszú a játék, hogy sok idő lenne.
  • Kongy
    Megvettem PC-re is a játékot, pont elcsíptem egy olyan kiadást amihez volt artbook :) Úgyhogy örült a fejem... egészen mostanáig. Próbálok multizni, erre mikor keresi a játékokat egyszerűen rendre ugyanakkor kifagy. Kettőt pörög az Assassin jel, és kifagy... és nem tudok vele mit kezdeni. Ilyenkor mi van? :/
  • CroftManor
    Akit esetleg érdekel az a titkos Sofia videó, az most megnézheti mit kell érte csinálni.
    Nemrég fölvettem.