3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #2492 Bevétel minden reggel érkezik menetrend szerint! MAjd figyeljétek meg! Felkel a nap és utána nem sokkal már jelez is a játék, hogy megjött a fizu! -
#2491 Nem, nálam is ez van. -
#2490 hello, áramszünet miatt elbaszódott mentést hogy tudok visszaállítani? 3hmhm -
Metontour #2489 Csak nekem van az hogy a városból származó jövedelem nem a kiírt 20 perc után érkezik hanem örülök ha óránként kapok egyszer? -
#2488 Nem meglepő, mert gondolom mindenki szilveszterezett:) -
#2487 most meg nem fagy, denem talál senkit :(( amúgy persian0077 néven futok, ha akartok vegyetek fel, és tolhatnánk. -
#2486 NA időközben rájöttem hogy nem fagy a játék, csak megállt a kép, 10 perc múlva pedig kiírta, hogy a Ubisoft szerverek nem elérhetőek jelenleg... érdekes... -
Farkassacred #2485 B.U.É.K -
ratgab #2484 Igen, mert az ubilauncher a tört verzióból bekavar az eredeti játéknak. De ha törlöd a tört ubilaunchert és felrakod a normálisat, akkor jó lesz. -
RAMyMamy #2483 nem hiszem el, hogy a tört ubilauncher, esetleg pluszban a registry kipucolása után sem megy. szerintem windows újratelepítés nem kell ehhez, de legvégső esetben max ezt lehet tenni -
Farkassacred #2482 ezért letöltöttem illegálisan a revelationst is -
Farkassacred #2481 és nem is megy -
Farkassacred #2480 De hallottam olyat, hogy ha letöltöm az assassins creed 2-őt "illegálisan" és megveszem eredetibe az AC revelations akkor nem fog menni. -
ratgab #2479 Letöltöd a patchet onnan, ahonnan a launcer próbálná és onnan telepíted. -
Farkassacred #2478 és ha lemezről se megy? mert nem akar patch-elni? a downloading után -
ratgab #2477 Kalózverzió volt fent először? Miért nem ezzel kezdted? Ubilauncher kavar be! Töröld le a gépről a játékot és rakd fel lemezről. -
Gary #2476 Pár órája én is végigvittem a történetet. Így, jövőre csak az apróságok maradnak...
Tőlem is BÚÉK 2012 Mindenkinek! -
RAMyMamy #2475 csak a 8. fejezetben kell meglennie a 100%-os szinkronizációnak -
Farkassacred #2474 kössz , neked is -
#2473 Boldog Új Évet Mindenkinek! :) -
#2472 A másik a Desmond outfit, a harmadik pedig az Old Altair skin.
Ha jól emléxem a Desmondos akkor válik elérhetővé ha megcsinálod a Desmond's Journey pályákat, az Old Altairos meg ha megvan a 100%os szink.
Ezen kívül van még a Turkish Armor de az csak gyűjtői kiadásokhoz volt. -
#2471 Én a helyedben egy az egyben törölném a gépről a cuccot, majd az eredetiről installálnám újra. A mentésedet persze jól őrizd meg. -
Farkassacred #2470 szasztok!
A menüben van az "invertory" azon belül az "outfits" , és ott van 3 ruha: az egyik altair ruhája, a másik kettőt meg nemtom hogy kell megszerezni! Valaki tudna segíteni?
-
#2469 Szerintem a kalóz verzió kavar itt be, így az azzal kapcsolatos dolgokat törlöm alaposan. -
#2468 Ugyanaz. Próbáltam... Nagyon lehangoló, hogy megveszem, és ez van... :// -
#2467 Hát én ehhez nem tudok hozzászólni, esetleg ne a Play Now-ra menj, hanem a Custom Matchen belül válasz ki egy módot. -
#2466 Videó a problémámról, hátha esetleg másnak is volt hasonló
-
ratgab #2465 Igazából én nem vettem észre különbséget a fegyverek között. Max optikai különbség van számomra, mivel általában counterkillre megyek, janicsárokra meg ráküldöm az embereim. De vannak nagyon jó görbe kardok, amik jól illenek a város hangulatához. -
#2464 Ott is van fegyver? Ezt nem is tudtam. Én nem vettem meg a fegyvereket, amióta a Vlad-os kardot használtam, na meg ott van Altair kardja is. -
ratgab #2463 Imént meglepetés ért! Megvettem Isztambulban az összes fegyvert, erre nézem az Assasin HQ-ban, hogy 3 db fegyver hiányzik. Kiderült, hogy van 3 olyan fegyver Cappadociaban, amit csak ott lehet megvenni (+50-60k, ami gyűjteni kéne). Úgy döntöttem, hogy most már abbahagyom a singleplayer-t.
Minden megvan már csak 2 fegyver hiányzik és 1 achievement. Valamit hagyni kell következő végigjátszásra is.
Következő AC projekt a 4 eddig kijött rész végigjátszása szépen sorban. -
#2462 Meg is lepett volna hogyha beválik, főleg hogy kalóz verziónál vált be, és nem volt köze a multihoz :/ -
Gary #2461 A #2381-esben említett dolgot próbáltad? Hátha... -
#2460 Alapból felrakta a patchet, és sajnos nem ír ki semmit, csak egyet pörög a "A betű" aztán rendre megfagy a kép, mikor session-t keresne. A hang nem akad meg, megy tovább, viszont csak feladatkezelő segít. -
#2459 Elvileg jött ki hozzá patch, azt fölraktad?
Lehet hogy simán nem elérhető az ubi szervere, nem írja? -
#2458 Kész, feladom. Egyszerűen mindent megpróbáltam, mégis fagy a multi. Amikor rámegyek a play now-ra egyszer körbeforog az A betű, és megfagy a kép... Már tényleg nem tudom mi az istent csináljak. -
husosfej82 #2457 Sziasztok ki találkozott hasonló problémával a játékban. 8800gt co2duo, 3gb mi lehet a gond a driververeket a vga karinál váltogattam és az ujjal nem megy most van egy most amivel ugy ahogy megy 270.61 és az ujja az nem jó.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACRSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4eca2ca5
Hiba – modul neve: nvd3dum.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.12.7061
Hiba – modul időbélyegzője: 4d9e7b5d
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 004dd5ef
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
-
nimfas #2456 Szia!
Ezek szerint nincs rá más megoldás, hogy a "próbaként" letöltött verzió mentését életre keltsem a megvett játék alatt?
Üdv. -
#2455 Nyugodtan elkezdheted újra előlről annyira nem hosszú a játék, hogy sok idő lenne. -
#2454 Megvettem PC-re is a játékot, pont elcsíptem egy olyan kiadást amihez volt artbook :) Úgyhogy örült a fejem... egészen mostanáig. Próbálok multizni, erre mikor keresi a játékokat egyszerűen rendre ugyanakkor kifagy. Kettőt pörög az Assassin jel, és kifagy... és nem tudok vele mit kezdeni. Ilyenkor mi van? :/ -
#2453 Akit esetleg érdekel az a titkos Sofia videó, az most megnézheti mit kell érte csinálni.
Nemrég fölvettem.