Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Köszi!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elõre is köszönöm a segítséget!!!
Ez az új patch ez az originsetup.exe lenne, amit lelehet tölteni bejelentkezés nélkül?
Bocs a kérdésemért, de ez az elsõ patch a játék megjelenése óta?
(Nem nagyon tudtam követni a topicot így elõre is elnézést ha már volt.Ugyan van egy patch, de ez nem hinném, hogy az új lenne.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Igen el lehet...Verseny KÖZBEN elõkell hívni a menût és rá kell menni hogy players és a listából kikeresni azt akit el akar némítani az emberfia/lánya. Kapott egy kis frissitést az helyezés jelzõ így látjuk kinek szólhat a mikorfonja.
Nadehát akkor is míg ezt megcsinálom komoly helyezéseket veszítek, és verseny elõtt vagy után ezt a mûveletet nem lehet elvégezni.
Köszönöm Black Box nem csalódtam.
Eltávolították a 30FPS korlátot, ha a V-sync ki van kapcsolva.
Néhány játékvezérlõ támogatásával tapasztalt probléma megoldódott.
A reseten finomítottak, pályaelhagyáskor már nem a Rewindból vesztünk, csak visszarak a pályára a program, ismét csak a legutóbbi checkpointhoz.
Multiplayerben megjelent egy Gyorsmeccs opció.
El lehet némítani a chatet multiplayerben.
Szintén multiban néhány valósághûségi problémát is javítottak.
Az Autolog Friends hibáit is orvosolták.
Megkapott új autók:
- Puppet Chevy El Camino SS
- Fatlace Nissan Skyline 2000GT-R
- Venom Nissan 370Z
- Scoundrel Subaru Impreza WRX STi
- Victory BMW M3 Sport Evolution
- Nicolas Mazda RX-7
- Mega Nissan GT-R (R35)
- Falken Porsche 911 GT3
- Conroy Ford GT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
:) Semmi okosság :P
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Next PC upgrade: 2022
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Szóval beviteli preifériák anomáliája a köbön van ennél a játéknál. Én ki is húzok játékkor minden mást (borkormány, kormány, játékos egér) és csak az Xbox360 kontrollerrel tolom. Egyébként a legmegfelelõbb, ha beszerzel egy boxos kontrollert te is, mindamellett simán az egyik legjobb gamepad PC-re más játékokhoz is mind ergonómiailag, mind támogatottságra.
Próbáltam utána olvasni de nem sok mindent találtam ami használható volna. Azt írják hogy elvileg minden gamepad müködik amin van X és Y gomb.
Eddig védtem és igyekeztem úgy tenni, mint akihez nem ju el a fanyalgók panaszáradata, de mostanra nálam is túlsúlyba kerültek a negatívumok.
1. A játék idõnként elfelejti a beállításokat. Billentyûzettel tolom és rendkívül szórakoztató minden indítás után megnézni, hogy visszaálltak-e a gombok a gyári alapbeállításra. Persze van kormányom is, de ott nincs ezzel a játékkal force feedback (csak ezzel!), illetve az optionsban sincsen semmilyen kormány finomrahangolási lehetõség.
2. A multi egy idõ után élvezhetetlenné válik azok miatt a köcsögök miatt, akik bekapcsolt mikrofonnal játszanak. Külön öröm, amikor valamelyik faszari direkt zavaró hangokkal nyomatja a mikrofonját. Dead Islandet pillanatok alatt felpeccselték, hogy ki lehessen a mikrofont kapcsolni. Itt tesznek a játékosok kérésére.
3. Az életet a játékban gyakorlatilag a verdák unlockolása jelenti, de egyik nap, miközben éppen ezzel szenvedtem, elgondolkoztam rajta, hogy voltaképpen miért kell órák tucatjait beleölnöm, hogy megszerezzek egy-egy signature editiont, vagy ilyesmit.
4. A kampány módban nevetséges módon az orrom alá tolják, milyen autókat vezethetNÉK, ha limited editionom lenne a The Run-ból. Ez nagyon irritáló.
5. A catch up rendszer nevetséges, az ellenfelek mindig azzal bohóckodnak, hogy a futamot "izgalmassá" tegyék. Nevetséges, amikor látom, hogy gyakorlatilag megvárnak a kanyarban, ha kicsúsztam, de az is, hogy a célegyenesben próbálnak elõzni, miközben életem idejét futom. A challenge-k jó részénél a medálbesorolásnak semmi értelme, az idõre menõ checkpoint-os pályákon sokszor az ezüst- vagy bronz idõ elérésére már régen nincs is lehetõség, mert addigra az idõ letelt. Ugyanígy, sokszor a versenyek is csak aranyra-platinára teljesíthetõk, hiába van kiírva a "bronz" idõ is.
A végén már trainerrel toltam a challenge-ket, mert elfogyott a türelmem, illetve tört exe-vel unlockoltam ki minden autót (miután a trains and tunnels még így sem lett meg). És itt a játék oda is; két varázsa, a grafika és a sebességérzet sem képes többé a hiányosságokat elfedni. Részemrõl visszatérek a Hot Pursuit és Shift 2 nyújtotta játékélményhez, mert ezek sokkal gondosabban összerakott, profi munkák. Az undercover után tudhattam volna, hogy a black box nem képes jó játékot készíteni, kár, hogy eddig tartott ezt belátnom.
Elfut ez a játék egy AMD phenom II p970 X4 processzoron, 4GB DDR 3 memóriával és AMD Radeon HD6650 1GB-os videó kártyán?
Milyen beállításon érdemes vinni?
Kb. mennyi idõ alatt lehet végig vinni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azért engem megtalálhatsz fery02 néven Origin-en. <#wink>#wink>
Akinek van kedve, elküldené nekem priviben az autolog-nevét? Megkeresném multizni. Mert az ismeretlen arcok sokszor nagyon megkeserítik az életemet a bekapcsolt mikrofonnal, leszorításokkal és hasonlókkal...
És valamilyen The Run grouphoz is szívesen csatlakoznék...
:) Semmi okosság :P
A grafika gyönyörû, folyamatos, abszolút akdásmentes. Irányítás jóféle árkádos. Lehet nyomni ökör módon, de azért oda kell figyelni kanyaroknál.
A táj változatos, egyedi. A futamok adrenalintermelõk, sebességérzet teljesen jó. Nekem nagyon tetszik. Unalmas már a sok tuningolós, körbe-körbe pályákról szóló autós játék. A TDU, illetve az NFS utolsó hasonló (nem körversenyes) része óta reménykedem, hogy na majd most végre vissza a gyökerekhez. De csak nem történt meg, eddig...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]