Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!A le-fel nyilakat nem tudom beállítani az irányításnál,hiába nyomom meg a gombot elugrik a következõ opcióra!Tud valaki megoldást?
Vadnokedli
Tudtok Cheat kódokat? AEM- en kívül? PS3-

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Megvan, a villogó fehér "space" gombot jelölte.

Sajnos nálam egyáltalán nem látszik mit kell nyomni. Elõször látom "enter", utána csak fehér és mintha villogna. Kimered a szemem akkor sem látok semmit.

broman191
Elég gyatra a láthatósága hogy mikor milyen gombot kell nyomni, de az biztos hogy nem csak az enterre van szükség. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Most telepítettem a játékot, tudom nagyon láma kérdés, de miért nem tudom elkezdeni az egyjátékos módot?, hiába nyomok entert nem szabadulok ki.

fery02
Tényleg! Pedig szétnéztem a Dokumentumokban is. 😊
Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hrisskar
Win 7 esetében: dokumentumok/NFSTR

fery02
Nem tudjátok hová ment a játék a gépen?

Kösz szépen!

Hamarosan jön majd a tört verzió; az eredetiben az Origin szedi le.
Vagy esetleg, ha valakinek megvan valami fájlmegosztó oldalon az is jó!?

Elõre is köszönöm a segítséget!!!

HGa esetleg nem az, akkor betudná valaki linkelni az exe fájlt?

Sziasztok!

Ez az új patch ez az originsetup.exe lenne, amit lelehet tölteni bejelentkezés nélkül?

Bocs a kérdésemért, de ez az elsõ patch a játék megjelenése óta?
(Nem nagyon tudtam követni a topicot így elõre is elnézést ha már volt.Ugyan van egy patch, de ez nem hinném, hogy az új lenne.

Amiga
Ha a némítást megjegyzi és adott player a következõ futamokon is néma marad, akkor esetenként megéri nekem erre beáldozni egy futamot. Kalaplevegõbedobással éljenzem, hogy legalább ez van...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hrisskar
"El lehet némítani a chatet multiplayerben."
Igen el lehet...Verseny KÖZBEN elõkell hívni a menût és rá kell menni hogy players és a listából kikeresni azt akit el akar némítani az emberfia/lánya. Kapott egy kis frissitést az helyezés jelzõ így látjuk kinek szólhat a mikorfonja.
Nadehát akkor is míg ezt megcsinálom komoly helyezéseket veszítek, és verseny elõtt vagy után ezt a mûveletet nem lehet elvégezni.
Köszönöm Black Box nem csalódtam.

Optimizáltabb lett tõle a játék?

TBTPumpa
A ragtapaszra bizony többet kell várni, mint a konzolon játszóknak, ám a változtatások listáját elnézve megérte. A Signature Edition Booster Packot is ingyen megkapta a PC-s közönség, így azokat az autókat is végre élvezhetitek. A kép alatt a változások és a hozzáadott pontos autók listáját találjátok.

Eltávolították a 30FPS korlátot, ha a V-sync ki van kapcsolva.
Néhány játékvezérlõ támogatásával tapasztalt probléma megoldódott.
A reseten finomítottak, pályaelhagyáskor már nem a Rewindból vesztünk, csak visszarak a pályára a program, ismét csak a legutóbbi checkpointhoz.
Multiplayerben megjelent egy Gyorsmeccs opció.
El lehet némítani a chatet multiplayerben.
Szintén multiban néhány valósághûségi problémát is javítottak.
Az Autolog Friends hibáit is orvosolták.

Megkapott új autók:
- Puppet Chevy El Camino SS
- Fatlace Nissan Skyline 2000GT-R
- Venom Nissan 370Z
- Scoundrel Subaru Impreza WRX STi
- Victory BMW M3 Sport Evolution
- Nicolas Mazda RX-7
- Mega Nissan GT-R (R35)
- Falken Porsche 911 GT3
- Conroy Ford GT

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fasza...a DLC-nek jobban örültem volna, baszhajtjuk a PC-s DLC-t megint.

Fpocok
Szerintem nagyon zavaró.

Parasite Eve 2, best game EVER!

fery02
Azzal volt a legkisebb bajom eddig is.

fery02
ÚÚÚ, maximális köszönet!

Fpocok
Eltávolították a 30FPS korlátot, ha a V-sync ki van kapcsolva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

fery02
Nem.

zoliii
Ez a játék nem jelent meg magyar verzióban?

bency
Bocsi az OFF ért,de nem tudja valaki hogy a Shift be hova tölti az EA a képeimet amit csinálok játékba?

:) Semmi okosság :P

Hogy a fenébe van ebbe a bill kiosztás? Írja nekem hogy nyomjam az y-meg az a-t most vagyok ott hogy tetõn ugrál. De ez boxos gombok. Mi a fene van most?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

grebber
Frissíteni kéne az oldalt új infokkal + nem kéne ennyire összenyomorítani az egészet mert nagyító kell a szövegek olvasásához!

Next PC upgrade: 2022

Videoteszt az újonnan induló GameTevééktõl, érdemes a weboldalukat is megtekinteni:

Nem, ez a billentyûzetet hiteti el hogy azt nyomom. Tehát amilyen funkciót ellát pl a W azt simán benyomom valami gombra a kontrolleren és olyan mint ha a W-t nyomnám.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

A joytokey az ugyanaz mint az xpadder? Vagy olyan mint az x360ce, szóval elhiteti a játékkal azt, hogy egy x360 controller van bekötve?

Hát azért ez gáz. Ps2 kontrollerem van amin van usb. JojtoKey progival bármelyik játék elfogadja. A Run alapon felismeri de hát a kéziféket ezzel is behúzza.

A játéknak nagyon sok baja van a beviteli perifériákkal. Nekem pl ha fel volt telepítve a Fanatech játékos egerem illesztõprogramja, akármilyen gamepaddal vagy kormánnyal próbálva se gyorsultak nagyon a kocsik 200 felé. A játékos egér illesztõprogramjának uninstallálásával megszûnt a probléma (többször is feltettem és próbálgattam, az egér a ludas, hogy hogy ütközhet a játékkal nem tudom, de baszott nagy FAIL).
Szóval beviteli preifériák anomáliája a köbön van ennél a játéknál. Én ki is húzok játékkor minden mást (borkormány, kormány, játékos egér) és csak az Xbox360 kontrollerrel tolom. Egyébként a legmegfelelõbb, ha beszerzel egy boxos kontrollert te is, mindamellett simán az egyik legjobb gamepad PC-re más játékokhoz is mind ergonómiailag, mind támogatottságra.

Hát akkor nálam valami különleges efekt van. Nem nagyon értem.

Hrisskar
Nekem X-box kontrollerrel teljesen jól mûködik.
Próbáltam utána olvasni de nem sok mindent találtam ami használható volna. Azt írják hogy elvileg minden gamepad müködik amin van X és Y gomb.

Sziasztok ez a játék milyen kontollereket támogat? Mert már 2 vel is ugyan az a hiba. Ha ad-padon vagy analog kart lefelé húzom olyan mint ha behúznám a kéziféket. De csak a játék újraindításával szûnik meg a gond amíg meg nem nyomom megint a lefelé gombot.

Amiga
Hát, én most végeztem a játékkal.
Eddig védtem és igyekeztem úgy tenni, mint akihez nem ju el a fanyalgók panaszáradata, de mostanra nálam is túlsúlyba kerültek a negatívumok.

1. A játék idõnként elfelejti a beállításokat. Billentyûzettel tolom és rendkívül szórakoztató minden indítás után megnézni, hogy visszaálltak-e a gombok a gyári alapbeállításra. Persze van kormányom is, de ott nincs ezzel a játékkal force feedback (csak ezzel!), illetve az optionsban sincsen semmilyen kormány finomrahangolási lehetõség.

2. A multi egy idõ után élvezhetetlenné válik azok miatt a köcsögök miatt, akik bekapcsolt mikrofonnal játszanak. Külön öröm, amikor valamelyik faszari direkt zavaró hangokkal nyomatja a mikrofonját. Dead Islandet pillanatok alatt felpeccselték, hogy ki lehessen a mikrofont kapcsolni. Itt tesznek a játékosok kérésére.

3. Az életet a játékban gyakorlatilag a verdák unlockolása jelenti, de egyik nap, miközben éppen ezzel szenvedtem, elgondolkoztam rajta, hogy voltaképpen miért kell órák tucatjait beleölnöm, hogy megszerezzek egy-egy signature editiont, vagy ilyesmit.

4. A kampány módban nevetséges módon az orrom alá tolják, milyen autókat vezethetNÉK, ha limited editionom lenne a The Run-ból. Ez nagyon irritáló.

5. A catch up rendszer nevetséges, az ellenfelek mindig azzal bohóckodnak, hogy a futamot "izgalmassá" tegyék. Nevetséges, amikor látom, hogy gyakorlatilag megvárnak a kanyarban, ha kicsúsztam, de az is, hogy a célegyenesben próbálnak elõzni, miközben életem idejét futom. A challenge-k jó részénél a medálbesorolásnak semmi értelme, az idõre menõ checkpoint-os pályákon sokszor az ezüst- vagy bronz idõ elérésére már régen nincs is lehetõség, mert addigra az idõ letelt. Ugyanígy, sokszor a versenyek is csak aranyra-platinára teljesíthetõk, hiába van kiírva a "bronz" idõ is.

A végén már trainerrel toltam a challenge-ket, mert elfogyott a türelmem, illetve tört exe-vel unlockoltam ki minden autót (miután a trains and tunnels még így sem lett meg). És itt a játék oda is; két varázsa, a grafika és a sebességérzet sem képes többé a hiányosságokat elfedni. Részemrõl visszatérek a Hot Pursuit és Shift 2 nyújtotta játékélményhez, mert ezek sokkal gondosabban összerakott, profi munkák. Az undercover után tudhattam volna, hogy a black box nem képes jó játékot készíteni, kár, hogy eddig tartott ezt belátnom.

Hali! Nyugi simán elfog futni, elég jó beállításokkal, a játék õszintén szólva hamar végigvihetõ 2-3-4 óra attól függ mennyire vagy ügyes
Sziasztok!
Elfut ez a játék egy AMD phenom II p970 X4 processzoron, 4GB DDR 3 memóriával és AMD Radeon HD6650 1GB-os videó kártyán?
Milyen beállításon érdemes vinni?
Kb. mennyi idõ alatt lehet végig vinni?
Amiga
Bocsi, most még kilõttem a barátokat, mert nagyon bekavart az autolog-rendszernek, az addigi célok eltûntek, a ti idõtöket pedig az életbe nem fogom tudni megdönteni. Szóval újra jelentkezem, ha megdõltek az autolog-célok, jó? <#vigyor0><#miaz><#whatever>

The Protector
Nekem is biztos nagyon tetszene de sajnos nem akar normál sebességgel futni.De látatlanban is rámondom h nagyon klafa lehet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hrisskar
Én is elküldtem a kérõmet neked, Xeilon néven vagyok fönn.

fery02
Elfogadva!

Amiga
Én meg Demetriel néven vagyok fent, küldtem barátkérelmet.

fery02
Jó lenne ebbe a topikba is valami doboz, amibe összegyûjtjük az sg-s Autolog neveket...bár végülis úgyse lesz sohasem nagy jelentõsége, nem túl népszerû ez a játék multiban. Még a topikja se pörög, ahogyan azt gondoltam volna.

Azért engem megtalálhatsz fery02 néven Origin-en. <#wink>

Amiga
Szívembõl beszélsz, óriási ez a rész.

Akinek van kedve, elküldené nekem priviben az autolog-nevét? Megkeresném multizni. Mert az ismeretlen arcok sokszor nagyon megkeserítik az életemet a bekapcsolt mikrofonnal, leszorításokkal és hasonlókkal...

És valamilyen The Run grouphoz is szívesen csatlakoznék...

bency
Én 256os GT9500al játszodtam gond nélkül a Hot Pursuitot érdekes módon 😛 Egy E4600as procival.

:) Semmi okosság :P

yesname
Nem értem, rengetegen szidják ezt az NFS részt. Én most jutottam el odáig, hgoy játszak vele és 3 óra játék után azt mondom ez az NFS Porsche Unleashed óta a legjobb NFS.
A grafika gyönyörû, folyamatos, abszolút akdásmentes. Irányítás jóféle árkádos. Lehet nyomni ökör módon, de azért oda kell figyelni kanyaroknál.
A táj változatos, egyedi. A futamok adrenalintermelõk, sebességérzet teljesen jó. Nekem nagyon tetszik. Unalmas már a sok tuningolós, körbe-körbe pályákról szóló autós játék. A TDU, illetve az NFS utolsó hasonló (nem körversenyes) része óta reménykedem, hogy na majd most végre vissza a gyökerekhez. De csak nem történt meg, eddig...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Köszönöm Mindenkinek a segítséget! 😊