2055
Need for Speed: The Run
-
#2015 Hi All!
Most keszulok megvenni a jatekot a CD Galaxysban,az lenne a kerdesem,hogy a multi resze meddig fog menni(hany evig?)Mikor fogjak leallitani a szervereket?? -
#2014 1, van warez topik.
2, crc hiba már rossz
3, nem kell hozzá origin (már ha warez) -
vzsoca #2013 Sziasztok!
Feltelepítettem,volt benne pár crc hiba. Origin-re beléptem,és elindul a játék intro,majd bedob 1 ablakot,hogy failed...autolog server,és ok,mást nem lehet nyomni. Ezután sötét képernyő és szól a zene,semmi hosszú percekig...Mi lehet a baj? -
janihunk #2012 Saját:
-
fenybenjaro001 #2011 Helló!
Most vettem meg a játékot és az originen nem is enged túl. Regisztráltam meg minden de azon kívül se kép se hang. Pörgeti a lemezt új installációnál és le is áll. Rá települt a gépre a progi és kész.... -
RYO21 #2009 Én 20fps-el játszottam végig mert annyira szarul lett optimizálva. BF3 vígan elfut mediumon. -
#2007 2ezerért se venném meg:D
Shiftet 1000ért vettem de az megért volna 4 5 ezret is ... -
#2006 Szerintem 2 ezer inkabb. Mert eddigi legszarabb nfs :D -
hekhubá #2004 Sziasztok!
Nekem is ugyan az gondom mint tpbence0323-nak! Segítsetek!
Előre is kösz! -
tpbence0323 #2003 Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy elkezdem telepíteni a játékot elmegy 99%-ig és azt írja ki hogy:vegyem ki a CD-t a meghajtóból és takarítsam meg ha ez nem oldja meg a problémát akkor töltsem le a játékot
(eredeti a CD,tegnap vettem új volt,minden megfelel rendszerkövetelményeknek) Mi lehet a probléma? -
#2002 egeret nem lehet benne használni?
a felvillano gombok milyen gombokat takarnak a billentyün vagy billentyüt sem lehet használni -
bubuka5 #2001 Sajna nem tudom. Csak ennyit mondtak. Szerintem deaktiválni kell valahol és újra felrakni. -
#2000 Nem tudom hogy vannak ezek az origines cuccok? originen van? törölte a játékot az előző gépről? minden maradékát? ha nem lehet hogy bukta?. :D bár dunno -
bubuka5 #1999 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy egy ismerősöm megvette a Need for Speed: The Run játékot,
felrakták egy PC-re, majd késöbb új számítógépet vásároltak arra
is fel akarták telepíteni de a játék kiírta hogy a kód már használatban van.
Mit lehet tenni hogy fel lehessen tenni az új gépre? -
chris1997 #1998 Off topikba írtam -
#1997 Magyarítás teszt verzió
Okosan, nálam valamiért kinyírta a játékot. Tuti ez volt a hibás, mert ahogy kitöröltem a 2 de nevű file-t amit létrehozott újra életre kelt a cucc, viszont a honosítással már az első betöltésen sem jutott túl. Fekete alapon villog a kis ikon a sarokba a végtelenségig. (1.1.0.0 ) -
#1996 Hogy hiba? Nem értem le törlöd a régit fel rakok az ujat és menni-e kell a runnak -
Tomca #1995 És valami hiba lesz-e utána amúgy a videó kártyám ATI Radeon HD 5600 Series -
#1994 AMD DRIVER Itt jobb fent van a kereső Első lépés:
component category: Itt kiválasztod hogy : desktop graphics
product line: itt az szerint milyen karid van de szerintem Radeon HD series
product model: itt úgy a karid nevét pl nekem van egy ATI Radeon HD 5450 nekem a 5xxx series-t kell ki választani!
operation sysytem: itt már csak azt kell ki választani hogy milyen windowsod van!
Telepítés!
Elsőnek le törlöd a régi drivert!
utána amit le szedtél az oldal fel rakod újra indítod a géped és jó :D -
#1993 Milyen videó kártyád van? -
Tomca #1992 win 7-em van és hogy kell frissiteni a drivert? -
#1991 Frisiteni kell a drivert akkor jó lesz am azt irja hogy régi a neki 10.7 és van újabb 11.7 amd ldalán meg találod :) -
#1990 win 7-ed van? -
Tomca #1989 Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni hogy meg van a játék csak nem akar elindulni mert ezt írja ki hogy: Detected AMD Radeon driver version 10.6. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers at. És mos mit csináljak ? -
Csabesz001 #1988 A játék nem támogatja az XP-t. Vista-n, vagy Win7-en megy csak. -
#1987 ja még azt elfelejtettem hogy a másik gépemen hibátlanul futott csak szaggatott mert az egy ősmasina volt...nemrég lett új gépem ugyanúgy XP van rajta és erősebb de mostmeg ez az üzenet fogadott -
#1986 hali. nekem lenne egy egetrengető kérdésem. feltettem a játékot és ahogy indítanám bejön az a hibaüzenet h: "Az eljárás belépési pontja (GetCurrentProcessorNumber) nem található a DLL-ben. (KERNEL32.dll)."
ez mi ez? előre is thx a válaszokat -
#1985 Nem hinnem hogy mas lesz :D ugyan ilyen szar lesz ha nem jobb. -
#1984 én csak a véleményemet mondtam el.. másnak attól tetszhet :)
ettől az nfs most wanted remélem jobb lesz :D bár lehet nem :DD -
#1983 Van benne valami, de ez egy árkád játék.. Mit vártál? :D GT5 özz. az a jó. -
#1982 köszönjük -
#1981 -
#1980 sziasztok
hát most vettem új gépet és felraktam ezt a játékot is, de hát 5 perc után le is szedtem a gépről..
ennél rosszabb nfs nincs is szerintem..
mi értelme van annak,h mész egyenesen a vak világba??
irányításról meg ne is beszéljünk.. most az ne nézzen ide akinek ez tetszik :D -
G.Freeman #1979 logitech_driving_force_gt -
pfordos #1978 Hali. A játék legelején, a San Fransiscoi pályán kiválasztottam a fehér Mustangot, és bár a váltó automatára van állítva, mégis manuálba megy. És nem tudok váltani, tehát 80al döcögök végig. Ez a bug mitől van szerintetek? -
#1977 Hali! Az mitől van, hogy amikor elindítom a játékot kiadja, hogy a 11.7 AMD driver kell neki, rákattintok az OK-ra és elindul a játék. Ám innentől semmire nem reagál, amikor bejön, hogy PRESS ENTER akkor is semmi. Lefrissítettem a drivert de Catalystban még mindig 11.6 van írva, ezt se nagyon értem (Restart volt)
Előre is kösz a segítséget! -
#1976 Szerintem kell valami driver a gamepadhoz. Nekem vezetékes van és tökéletesen megy. -
#1975 sziasztok
wireless x360 kontrollerrel szeretném játszani a játékot de nem megy. alapjáték esetén, kormánynak ismeri fel, a triggereken kívül minden gomb használható. 1.1 patch-el controllernek ismeri fel, de semmiylen gomb kar nem használható.
valami ötlet? -
gyuri35 #1974 Az Off-ban olvasgass! -
Roccio #1973 sziasztok! crackelem a játékot és nem indul el (semmit nem csinál)...
mitől lehet?