Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
egeret nem lehet benne használni?
a felvillano gombok milyen gombokat takarnak a billentyün vagy billentyüt sem lehet használni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sajna nem tudom. Csak ennyit mondtak. Szerintem deaktiválni kell valahol és újra felrakni.
Vadnokedli
Nem tudom hogy vannak ezek az origines cuccok? originen van? törölte a játékot az elõzõ géprõl? minden maradékát? ha nem lehet hogy bukta?. :D bár dunno<#zavart2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy egy ismerõsöm megvette a Need for Speed: The Run játékot,
felrakták egy PC-re, majd késöbb új számítógépet vásároltak arra
is fel akarták telepíteni de a játék kiírta hogy a kód már használatban van.
Mit lehet tenni hogy fel lehessen tenni az új gépre?
Off topikba írtam <#nezze>

Project D|Rare Car Collector|

Maxtreme
Magyarítás teszt verzió
Okosan, nálam valamiért kinyírta a játékot. Tuti ez volt a hibás, mert ahogy kitöröltem a 2 de nevû file-t amit létrehozott újra életre kelt a cucc, viszont a honosítással már az elsõ betöltésen sem jutott túl. Fekete alapon villog a kis ikon a sarokba a végtelenségig. (1.1.0.0 )

cody1994
Hogy hiba? Nem értem le törlöd a régit fel rakok az ujat és menni-e kell a runnak

És valami hiba lesz-e utána amúgy a videó kártyám ATI Radeon HD 5600 Series
cody1994
AMD DRIVER Itt jobb fent van a keresõ Elsõ lépés:
component category: Itt kiválasztod hogy : desktop graphics
product line: itt az szerint milyen karid van de szerintem Radeon HD series
product model: itt úgy a karid nevét pl nekem van egy ATI Radeon HD 5450 nekem a 5xxx series-t kell ki választani!
operation sysytem: itt már csak azt kell ki választani hogy milyen windowsod van!
Telepítés!
Elsõnek le törlöd a régi drivert!
utána amit le szedtél az oldal fel rakod újra indítod a géped és jó :D

cody1994
Milyen videó kártyád van?

win 7-em van és hogy kell frissiteni a drivert?
cody1994
Frisiteni kell a drivert akkor jó lesz am azt irja hogy régi a neki 10.7 és van újabb 11.7 amd ldalán meg találod :)

Krisztiam
win 7-ed van?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni hogy meg van a játék csak nem akar elindulni mert ezt írja ki hogy: Detected AMD Radeon driver version 10.6. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers at. És mos mit csináljak ? <#help> <#falbav>
A játék nem támogatja az XP-t. Vista-n, vagy Win7-en megy csak.
Mustangwings
ja még azt elfelejtettem hogy a másik gépemen hibátlanul futott csak szaggatott mert az egy õsmasina volt...nemrég lett új gépem ugyanúgy XP van rajta és erõsebb de mostmeg ez az üzenet fogadott<#zavart2>

Mustangwings
hali. nekem lenne egy egetrengetõ kérdésem. feltettem a játékot és ahogy indítanám bejön az a hibaüzenet h: "Az eljárás belépési pontja (GetCurrentProcessorNumber) nem található a DLL-ben. (KERNEL32.dll)."
ez mi ez? <#confused> elõre is thx a válaszokat

Vadnokedli
Nem hinnem hogy mas lesz :D ugyan ilyen szar lesz ha nem jobb.

Krisztiam
én csak a véleményemet mondtam el.. másnak attól tetszhet :)
ettõl az nfs most wanted remélem jobb lesz :D bár lehet nem :DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vadnokedli
Van benne valami, de ez egy árkád játék.. Mit vártál? :D GT5 özz. az a jó.

samsung123
köszönjük<#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TheGrinder
<#eljen>

Krisztiam
sziasztok
hát most vettem új gépet és felraktam ezt a játékot is, de hát 5 perc után le is szedtem a géprõl..
ennél rosszabb nfs nincs is szerintem..
mi értelme van annak,h mész egyenesen a vak világba??
irányításról meg ne is beszéljünk.. most az ne nézzen ide akinek ez tetszik :D

Hali. A játék legelején, a San Fransiscoi pályán kiválasztottam a fehér Mustangot, és bár a váltó automatára van állítva, mégis manuálba megy. És nem tudok váltani, tehát 80al döcögök végig. Ez a bug mitõl van szerintetek?
VWfan
Hali! Az mitõl van, hogy amikor elindítom a játékot kiadja, hogy a 11.7 AMD driver kell neki, rákattintok az OK-ra és elindul a játék. Ám innentõl semmire nem reagál, amikor bejön, hogy PRESS ENTER akkor is semmi. Lefrissítettem a drivert de Catalystban még mindig 11.6 van írva, ezt se nagyon értem (Restart volt)
Elõre is kösz a segítséget!

Fpocok
Szerintem kell valami driver a gamepadhoz. Nekem vezetékes van és tökéletesen megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kaszi46
sziasztok

wireless x360 kontrollerrel szeretném játszani a játékot de nem megy. alapjáték esetén, kormánynak ismeri fel, a triggereken kívül minden gomb használható. 1.1 patch-el controllernek ismeri fel, de semmiylen gomb kar nem használható.

valami ötlet?

*Posse*T.W.D*

Az Off-ban olvasgass!
sziasztok! crackelem a játékot és nem indul el (semmit nem csinál)...
mitõl lehet?

Szart dobálni máshol szokás ahhoz is megvan a topik,egyébként pedig nem értem mi a bajod a játékkal!Szardobálás helyett inkább ezt fejthetted volna ki elõször!<#boxer>
ez a játék egy fostos szar!!!!
Hát ne nyomj ESC-et,kicsit odébb nézel a bal alsó sarok felé oda van írva:
1;Continue the run
2;Quit to menu
Amelyikre Entert nyomsz oda fog lépni!<#wink>
Egyébként nincs rá megoldás, ez egy "védelem" benne.

Virágbolti verzióval így jár az ember :)

Diezel
az ESC megnyomására állandóan be akar jelentkezni az autologba

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Diezel
Hello!
Nem tudom elõfordult e már ilyen valakinél, de játszottam már egy párszor, de most hirtelen új probléma merült fel. amikor belépek a Challenge szériába, kiválasztom a helyszínt, és onnan vissza akarok lépni, mindig be akar jelentkezni az AUTOLOG-ba és onnan sehova, csak TaskManagerrel tudok kilépni, semmit nem tudok csinálni.
unom most már ezeket az igénytelenül kiadott szarokat....

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Ideje volt, jó pár éve várom ezt a hírt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Úgy néz ki, Most Wanted 2 lesz az új Criterion-NFS.
Persze csak pletyka. ··

Azt gondolom, hogy ez a játék semmilyen korosztálynak nem ajánlott!

Akár bannerba is mehet mutatásképp, mint a Black Box-os népszerû elõdjéhez :)
Vadnokedli
Nem tudom PS3 on nekem is off, de akkor ezek szerint(mert gondoltam este majd megnézem) szar még mindig.

Hello!--Tudna valaki segíteni?
Ps3-om van, és nem játszottam kb. 1 hónapig online,de most az ünnep idején van 1 kis idõm.
Elõvettem a játékot,de egyetlen playlist sem jön be.Azt írja ki:" No match found"..
Mit gondoltok..frissíteni kellene?
Arra is jó lenne végre rájönni,hogy a kurzornyilakra hogyan lehet beállítani az irányítást!<#nemtudom>
Jó,jó de az OpenAl-t érdemes feltelepíteni,a jobb hanghatások miatt!
Vadnokedli
Mert nem egy szimulátor játék. És max egy kontrollert érdemelne. :D

Miért is?
Vadnokedli
Hát ez a játék biztos nem. :D

Azt gondolom megérdemelne egy kormányt a játék!
Én beállítottam a 'numerikus' nyilakra,a nitrót pedig a num0-ra!Egyébként a játék tetszik rosszat nem nagyon lehet mondani róla,csak az autók hangját találom igen gyengének!<#worship>
wantonly
Én sem tudtam átállítani sajnos, szerintem nem lehet. :S Ráadásul nálam még idõnként el is felejtette a beállításokat.