Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a felvillano gombok milyen gombokat takarnak a billentyün vagy billentyüt sem lehet használni
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az lenne a problémám hogy egy ismerõsöm megvette a Need for Speed: The Run játékot,
felrakták egy PC-re, majd késöbb új számítógépet vásároltak arra
is fel akarták telepíteni de a játék kiírta hogy a kód már használatban van.
Mit lehet tenni hogy fel lehessen tenni az új gépre?
Project D|Rare Car Collector|
Okosan, nálam valamiért kinyírta a játékot. Tuti ez volt a hibás, mert ahogy kitöröltem a 2 de nevû file-t amit létrehozott újra életre kelt a cucc, viszont a honosítással már az elsõ betöltésen sem jutott túl. Fekete alapon villog a kis ikon a sarokba a végtelenségig. (1.1.0.0 )
component category: Itt kiválasztod hogy : desktop graphics
product line: itt az szerint milyen karid van de szerintem Radeon HD series
product model: itt úgy a karid nevét pl nekem van egy ATI Radeon HD 5450 nekem a 5xxx series-t kell ki választani!
operation sysytem: itt már csak azt kell ki választani hogy milyen windowsod van!
Telepítés!
Elsõnek le törlöd a régi drivert!
utána amit le szedtél az oldal fel rakod újra indítod a géped és jó :D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Tudtok nekem segíteni hogy meg van a játék csak nem akar elindulni mert ezt írja ki hogy: Detected AMD Radeon driver version 10.6. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers at. És mos mit csináljak ? <#help>#help> <#falbav>#falbav>
ez mi ez? <#confused>#confused> elõre is thx a válaszokat
ettõl az nfs most wanted remélem jobb lesz :D bár lehet nem :DD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
hát most vettem új gépet és felraktam ezt a játékot is, de hát 5 perc után le is szedtem a géprõl..
ennél rosszabb nfs nincs is szerintem..
mi értelme van annak,h mész egyenesen a vak világba??
irányításról meg ne is beszéljünk.. most az ne nézzen ide akinek ez tetszik :D
Elõre is kösz a segítséget!
Parasite Eve 2, best game EVER!
wireless x360 kontrollerrel szeretném játszani a játékot de nem megy. alapjáték esetén, kormánynak ismeri fel, a triggereken kívül minden gomb használható. 1.1 patch-el controllernek ismeri fel, de semmiylen gomb kar nem használható.
valami ötlet?
*Posse*T.W.D*
mitõl lehet?
1;Continue the run
2;Quit to menu
Amelyikre Entert nyomsz oda fog lépni!<#wink>#wink>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Nem tudom elõfordult e már ilyen valakinél, de játszottam már egy párszor, de most hirtelen új probléma merült fel. amikor belépek a Challenge szériába, kiválasztom a helyszínt, és onnan vissza akarok lépni, mindig be akar jelentkezni az AUTOLOG-ba és onnan sehova, csak TaskManagerrel tudok kilépni, semmit nem tudok csinálni.
unom most már ezeket az igénytelenül kiadott szarokat....
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Persze csak pletyka. ··
Akár bannerba is mehet mutatásképp, mint a Black Box-os népszerû elõdjéhez :)
Ps3-om van, és nem játszottam kb. 1 hónapig online,de most az ünnep idején van 1 kis idõm.
Elõvettem a játékot,de egyetlen playlist sem jön be.Azt írja ki:" No match found"..
Mit gondoltok..frissíteni kellene?