Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabor77
Azért picit meg van tuningolva az enyém. 850mhz-en megy a gpu...viszont sajnos a vramot nem engedi húzni...nem lehet neki plusz feszt. adni.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

DarkSector
Én karim elvileg egyezik tudásra a tiéddel (csak 6xxx-es), és nekem mind2 játék Ultrán megy 25-30-at mikor hogy.

A vicc az hogy ha felvételt készítek akkor is fix 25FPS-em van amin megintcsak csodálkozom.

Amúgy a te karid meg az én karimon minimumon kellene futnia a 2 Frost-os játéknak, szóval én nem panaszkodnék a helyedben...
Az a 4770 nem nagy szám, régen lehet az volt, de haverom 4850-ese is helyenként nagyon allulteljesít.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gabor77
Tévedtem...sajnos ez a lassulós dolog ugyan úgy megmaradt. Ha lemegy 25 fps alá akkor csinálja ezt. 30 FPS korlát továbbra is megvan, illetve az irányítás beállítása is egy katyvasz. Athlon x4, Asus 4770 Formula...és ezzel is képes lemenni 25 alá mediumon. Ez kész...Battlefield 3-at simán elvitte medium-high beállítások mellet.

DarkSector
Akit az eredeti 2.18GB-os vidi minõsége érdekel, annak itt van néhány kép....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem a színeken van a hangsúly, hanem hogy mennyire valószerû a hóesés meg minden...
Sötét helyeket leszarom ott meg mit nézzek? világit néhány lámpa azt ennyi, ahoz nem kell tudás. 😊

sokan mondták hogy csúnya és egyrészt igaz is...csak van néhány pálya aminél az öszhang durva lett.

Fpocok
A havas pálya nem a legjobb módja, hogy megmutasd, hogy milyen szép. Egyszínû az egész.
Amúgy ki mondta, hogy csúnya? Baromi szép szerintem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gabor77
Városban nekem eddig mindig belassult törttel...viszont eredetivel ez a probléma nem áll már fent...de ez a kva kibszott irányítás...ugyan olyan fostos így is. Mi ez már?!

DarkSector
Éjszakaiban mi a szép mert világít 4-5 lámpa az úton?
Yosemite ha a Stage 5 után van akkor azt én nem láttam még...én csak az elsõ 5-rõl tudok mondani véleményt, nekem a top1 a haveas, majd közvetlen utána a 3-as asszem amiben a sivatagos pálya van...

DarkSector
Megszûnik létezni a slow motion, ha....?

Gabor77
Eredetivel sem lehet beállítani normálisan az irányítást...hatalmas nagy baklövés ez az EA részérõl...viszont a "slow motion" effect megszûnt létezni. 😊

Waczkor
Pont egy havas videón kellene észrevenni hogy szép a játék?Nem azért de pont hogy a havas részeken csúnya,inkább a yosemite-s pályákról kell videót nézni,vagy death valley éjszaka.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
? nem értem a kérdést...😄

a Videó 360p-ben kockásodik picit.

bpeti72
Ha rossz a video minõsége, akkor hogy lesz szép azoknak akiknek nem az?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

kryst
Értem köszi! Végül is nem zavaró annyira! Csak fura egy kicsit.

DarkSector
Azt írják ez a warez miatt van.

DarkSector
Azoknak az emberkéknek itt egy fasza rész akik szerint csúnya a játék.
Youtube-on nem találtam meg ezt a részt, ezért felvettem nektek.

Asszem itt dolgozik a látvány. 😛
(rakjátok 480p-be ugy aránylag szép a minõség)

kryst
Akkor most jól olvasom, hogy ez a játék is 30fps-re van belõve, már mint a Pc változata? Ezen nem lehet valahogy segíteni? Vagy ez is olyan lesz mint a COD, hogy kiadnak egy javított exe-ét, ami feloldja a limitet? Egyébként a Warez topik miért nem jön be nekem?

V43 1105
Alt + Enter

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szevasztok valamit nagyon elkurtam a menüben és azóta szarakszik a tálcán fut hallom a menüt viszont ha felhozom full képre akkor nem hallok semmit látom a képet de nem tudok semmit csinálni hogy beléphessek és olyan minthaa 3 ablakban futna a game
Saját.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Fpocok
Nyugodtan nevezzetek pussy-nak, de én mindig automatán megyek. Igen, volt baja, az biztos 😄
Viszont, hogy jót is írjak: Baromi szépen néz ki.

Metalmilitiakid
AM itt automata vagy manual volt? Mert elég szépen égette a 4. végét mindig, fájt a fülemnek.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DarkSector
Elég szar lehet akkor neked. 😊 Billentyûzettel nehezebben fordul a járgány gamepad-al ha játszok jobban fordul a gép...

Fpocok
Az a baj, hogy nem tökéletes a szemem és távolra szarul látok, közel kell ülnöm a monitorhoz, hogy lássam a játékot. Na meg gamepadom sincs már meg.

Waczkor
Konkrétan semmi különbség nincs az autók között,akár a legelsõ autók valamelyikével is végigtolható.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Elõfordulhat, de nekem a kezdetekben volt egy BMW, utána most a 4.nél lecseréltem egy Lamborghini-re, és most is csak mert a kinézete nem tetszett, de a feladatok teljesíthetõk egy adott kategóriájuval, vagyis nem vagy ráutalva a váltásra...😊

Fpocok
Gyakorlatban lehet, viszont a játék azt mondja, hogy muscle autók autópályára, exoticok technikás pályákra, sport autók meg földes vagy nem tudom milyen utakra.

DarkSector
jah.
Egy idõ után lesznek ilyen banzinkutak jobbkézfelõl, de majd egy felugró ablakban figyelmeztet úgyis a játék.

Mondjuk a csere okát viszont még nem tudom mert nem láttam hogy egyik kocsi jobb lenne mint a másik, csak szerintem kinézetre másak azt ennyi.

És versenyzés közben vagy hogy??
DarkSector
Benzinkutakba bemész ott cserélheted le.

DarkSector
fasza..

Hali valaki meg tudná nekem mondani hogy lehet e más kocsikkal is menni vagy csak azzal amit az elején kiválasztok elõre is köszi!!!!
Fpocok
gtx550ti 1gb oc

kihúztam a kormányt és így se jó amikor beállítom hogy a felfelé nyíl legyen a gáz adás :S
DarkSector
Milyet vettél?

Fpocok
Húzz ki mindent, ami nem a billentyû.
Monitort is 😄

nekem nem engedi :S lehet az a baj hogy be van dugva a kormány?
Fpocok
Nem hittem volna, de nálam max felbontáson, minden highon tökéletesen megy. WOOHOO! Jó vétel volt a vga.

Ezek közül szerintem csak az elsõ és a harmadik állítás az igaz.

samsung123
Nagyon jól néz ki! Nagyon jól optimalizált! Nagyon élvezetes!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fpocok
De.

a gáz és féket mér nem lehet a fel és a lefelé nyílra rakni? :S
DarkSector
Lehet így jobban átlátható a dolog...

DarkSector
Street left, ez ha billentyûzettel játszol akkor a jobboldalit kell értelemszerûen nézni vagyis a nyilaknál a balra nyíl, ha meg x360 kompatibillis gamepaddal nyomod, akkor a bal oldali listát nézd, vagyis B....

Ha más ezközzel próbálod a játék irányítását, akkor nincs garancia hogy mi hogy fog mûködni...

Vagyis BAL oldal a gamepad, és a JOBB oldal a billentyûzet!

zoltan54
Lehet láma vagyok. Köszönöm a képet. Megnéztem, igen a balra nyil a street left, és ugy jelzed h elvileg az a B, de nekem arra nem csinál semmit...

https://www.facebook.com/vass.zoltan

Nekem az a problémám hogy a sebesség nemakar feljebb menni 108-nál megáll és az autó nem megy gyorsabban valami megoldás.Koszi
DarkSector
Van akinek megéri van akinek nem.
A fontos hogy nem lehet általánosítani.

Nekemse éri meg olyan vagyok mint te, nem vennék ez miatt nagy gépet. (ezért is van x-em ez a gép mellé)

Másik jótanács hogy ha váltasz akkor szedj össze picike lóvét és ne C2D-t és pláne ne dualcore-t vegyél...
Hanem LGA1155-re vegyél valamit.
Még olcsóbban is fogsz kijönni és bõven erõsebb lesz a konfigod. VGA maradhat egy ideig ha mérsékel minõségben és fps mellett megelégszel.

A konfigot így egyben vettem szóval nem én válogattam össze, amúgy tervezem a cseréjét majd egy erõsebbre (3GHz feletti Dual-Core vagy erõsebb C2D és szerintem még jó lesz ez a gép nekem egy darabig)

De belátom igazad van amúgy, csak nem tudom ezek a minimális látványbeli különbségek megérnek-e ekkora gépigény ugrást. De mindegy, nem szeretném szétoffolni a topicot és befejeztem a sírást 😊
DarkSector
A konfigoddal semmi baj, csak a proci már akkor gyenge volt mielõtt elhatároztad magad hogy lecseréled a régi konfigot...:S

Valamint van hová fejlõdni nagyon is, Lesz is fejlõdés, csak sok játékban nem veszed észre, mert rengeteg APRÓ dolog, effekt nem tûnik fel neked holott az erõforrásban igényel + teljesítményt.

Vagyis mondok egy példát.
Ugyanezt a játékot megcsinálhatták volna hóesés meg porfelhõ meg minden nélkül az utat nem csinálták volna ennyire csillogóra, lehet fel sem tûnne vezetés közben, de ettõl még ott van ENNYIVEL szebb mint az ezelõtti, és kell neki erõ.

Vagy élsimítás, az élsimítás is sokszor kis különbséget ad, holott ilyen részletességû játékoknál baromi erõforrást igényel...

Amit nem látsz az NEM BIZTOS hogy nincs is ott!!
Konzolon pont ezzel trükköznek kicsit itt-ott visszavesznek, de játék közben játékos nem valszeg hogy észreveszi (kis mértékben tûnik fel a játékosnak az eltérés) és erõforrás szabadul fel.

Ezért van hogy elég picike eltérések vannak a játékokban, de csak ránézésre, technikai oldalról viszont megvan a helye hogy mire megy el a 3-4 magos proci...meg erõs vga.

DarkSector
Igazad is van meg nem is.

Mert igen a Battlefield-re találták ki.
De nem mert baromi durva a látvány néhány helyzetben és ha az a helyzet áll elõ akkor magassan ver látványban minden mást. NFS vagy TDU tökmindegy.

A terület bejárhatóságában igazad van.