2055
Need for Speed: The Run
-
#1612 csak kérdeztem nem kell lenézni ezért -
tutika14 #1611 igen ezt csináltam régebben és volt egy win7 em ami ugye egy raklap szar volt a sok animés szarjával meg rohadtul megútáltam. raktam XP-t és akkor már meg csak az xp van a win7 nek meg nyeku valamiért -
#1610 Nem csak poén volt, télleg csak motorhangokon mit fordítsanak? meg a menün? van féloránként egy fél mondat, az is olyan hogy "go-go", meg "run", meg "hey!"
Max a menüpontokat lenne értelme lefordítattni. :P -
#1609 De tegyél fel x-re egy win7-et. -
#1608 Na ne már kérdezni se lehet? -
tutika14 #1607 nem lehet megoldani hogy fusson xp-n is? -
#1606 Csak magyar szinkron van, a motorhangoknak, az elég? :) -
#1605 magyar feliratos a játék? -
RYO21 #1604 Be kell másolni az összes fájlt a játék mappájába. Az x360cemu.ini fájlban pedig meg kell adni, hogy melyik gomb mit jelentsen. Azután a játék úgy fogja felismerni a gamepadot, mint egy x360 controllert. -
Tockos #1603 már ezt az emulátort próbáltam de mit kell itt beállítani?Felismeri a gamepadomat nincs x360-om akkor be lehet állítani?légyszi egy kis magyarázatot az Xinputhoz.
-
RYO21 #1602 Gamepad emulátor -
Tockos #1601 nekem a gamepadon fékezi az autót nem tudom beállítani sehogy se már próbáltam az xpadder-t meg az Xinput test nevezetu progit is.Reagállni reagál a gombokra csak lssítja az autót.Valami otlet
-
#1600 Senki, de nem értettem, hogy miért keverted ide a Criteriont. Ki írta a shiftet a criterion kapcsán? Senki. -
#1599 Ki írta azt, hogy Shift 3 a Criterion műve lesz?
Én azt írtam, hogy BIZTOSAN lesz Shift 3, de NEM a Criteriontól.
És, hogy tuti nem Hot Pursuit 2 fog jönni, hanem egy régi-új cím! -
#1598 Shift 3 tuti nem lesz Criterion, mivel az első kettő is Slightly Mad Studios volt.
A High Stakes pedig régen is egy HP folytatás volt. :) -
#1597 Talán a decemberi Video Games Awards-ön bejelentik az új részt.
Shift 3 pedig tuti lesz, de nem jövőre és nem a Criterion által fejlesztve. Hot Pursuit folytatás szerintem felejtős most még, inkább elővesznek egy régebbi címet (Underground, Most Wanted, High Stakes) vagy előállnak egy új címmel! -
#1596 jobb hangeffektek az MW-ben?
na ne viccelj... -
#1595 Multi nagyon jó, csak egy baj van vele: laggol mindenki
Nálatok is össze vissza ugrálnak? -
#1594 Vagy Run 2 -
URH #1593 Vajon Shift 3 vagy Hot Pursuit folytatás lesz? :P -
High end PC #1592 Most már ideje lenne bejelenteniük az újabb NFS-t. -
#1591 A többi nfs is eredetileg erről szolt. -
RYO21 #1590 Működő x360 gamepad emulátor: LINK -
mester1987 #1589 vagy inkább Driverezni vagy BurnOutozni -
#1588 Lehet mazohistának fogtok nézni, de nekem bejön ez a játék!
Könnyed kis autókázás, üldözéssel és semmi szimuláció, csak nyomd a gázt tövig és hadd szóljon!! Ez a játék ennyiről szól igazából, aki ezzel tisztában van és szereti az ilyesmit. Aki meg nem szereti az menjen szerintem forzázni, vagy GTR-ezni! -
#1587 Hát ja ott nincs élsimi, bár nemtudom ilyen (gyenge) kidolgozottságú környezetnél mennyit oszt vagy szoroz..... -
vg #1586 Látom. Látszik is,a hídnál a kanyar után, hogy szép látható az út. -
#1585 Tegnap éjszaka Tesco-ban buddogva elcsodálkoztam, hogy máris ott volt a játék a polcokon, ráadásul csak 7800 Ft-ért.
Viszonylagos olcsóságáért cserébe viszont láttam, hogy ez valszeg csak cseh nyelvű, de gondoltam (én kis naív) angol nyelvet is tartalmaznia kell/kéne (a doboz hátulján még utalás is van rá!!!).
Ma délben telepítem fel nagy vidáman (már a telepítő is gyanakvásra adott okot, hogy szopni fogok nyelvileg), játékba belépve már véglegesen megtapasztaltam, hogy szopás van.
Szóval jelenleg csordogál Origin-ről az angol (kis geci nyelvi fájlok helyett ugye természeten az egész játék), ma valószínűleg már nem is fogok vele játszani, nagyszerű.
Akár a telepítőlemezeket úgy ahogy vannak el is dobhatom (de tényleg, ilyen rendszer mellett tényleg feleslegesek).
Tényleg beköszönni látszik egy olyan korszak, amikor már csak is regisztrációs kód lesz a dobozban (ugye már kézikönyvet se tartalmaz nagyon ez RUN sem, amit mondjuk támogatok is valamennyire a környezet érdekében).
Azért én még mindig meg tudok talán bocsátani a játéknak, de akkor tényleg hoznia kell azt, amit eddigiek alapján elvárok tőle. Gépemet tekintve szarok egy picikét, de remélem nem lesz gond... na meg azt is, hogy valami malőr miatt nem ugyanezt a cseh nyelvűt szedi le nekem, me főgyújtom! -
High end PC #1584 Ja, ez a max, élsimítást is driverből küldtem. -
vg #1583 Itt a max grafika látható? Én xboxon játszom, azért kérdezem. Ott sajnos néha van olyan, hogy az út a távolban (jellemzően középen) az elsimítás hiánya miatt kicsit mintha összefolyna. -
High end PC #1582 Csináltam képeket
-
#1581 Nem optimalizálatlan ez ki lett beszélve nem 1x, hogy miért lassul be. -
#1580 Ezt mondtam én is mikor legelőször kipróbáltam. Nézd meg a kocsi kerekét! OMG -
High end PC #1579 Én azt mondom, hogy (a Balck Box részekhez képest persze) egy viszonylag jó rész lenne, ha... ...ha nem lenne ilyen iszonyat optimalizálatlan és lassú, és nem lenne a grafika ennyire bugos (ha ezt nem patchelik, megnézhetik a sok negatív véleményt a játékosoktól). De még ha ilyen hibái nem is lennének, akkor se lenne minőségre sem egy HP, sem egy Shift 2... HP-nek mennyivel izgalmasabb volt az online része, mennyivel hangulatosabb a száguldás, a zenék, sokkal jobban rendben volt a frame és nem volt ennyire bugos.
Ha kijön egy patch, talán még viszonylag játszahtó is lesz a Run, de jelenlegi formában nem az.
Én a Criterion+DICE párosban bízom, immáron ők lettek a sorozat fáklyavivői, és remélem a Shift széria sem marad abba. Hiába kapaszkodott feljebb a Black Box az Undercover totális bukása után, még mindig messze van az elfogadható játék minőségtől, és még a saját minőségük múltbeli csúcsától is (gondolok itt az Underground 2-re). -
#1578 A HP nemcsak hogy élvezetes, de hosszabb is és több autó is van benne! Minden tekintetben jobb a RUN-nál! A régi Most Wanted pedig a BlackBox utolsó értékelhető NFS játéka volt! Nagy kedvenc az is a mai napig! Kár, hogy most már messze nem tudnak olyan játékot kihozni a kedves BlackBox-os fejlesztők, mint amilyen a Most Wanted volt... -
#1577 Egyébként ahogy egyre többet toltam nálam is elmúlt a kezdeti lelkesedés.Unalmas,monoton versenyek,a story teljesen feleslegesen van benne.HP sokkal izgalmasabb volt,ott tényleg számolni kellett azzal hogy a kanyart melyik sávban vesszük be,hogy utána a következő kanyarban ne kenődjünk fel egy kisteherautóra.Itt meg talán ha 2x le kellett lemennem az útról,mert mind2 sáv foglalt volt.
Zenei felhozatal egy fos,átvezetők tényleg okádék minőségűek,akárcsak az autóválasztó képernyő.
Érdemes egyébként egy most wanteddel összehasonlítani:
Most wanted:stabilan fut,nincs rece,normális textúrák,normális zenék,kemény zsaruk,story,jobb hangeffektek.
HP-t nem is hozom fel,sokkal de sokkal kidolgozottabb,van benne nehézség,élvezetes végig.
-
#1576 Közel sem fasza... A Hot Pursuit-tal játszottam az előbb és az mérföldekkel jobb és gyorsabb! Nem annyira szép mint ez, de ott az autók és a zenei felhozatal is csúcs! És az irányítás is mérföldekkel jobb!
A Run inkább egy olyan NFS, amitől menekülni kell!
Ha nem játszod végig, akkor sem veszítessz vele sokat, mert nagyon rövid, unalmas, középszerű játék lett tizenéveseknek, akik a látványos akciófilmekre vannak kihegyezve... Sajnos én még a régi NFS-eken nőttem fel, így én számomra ez a Run (és a BlackBox által készített számos NFS játék) csak egy rossz vicc... Vagyis inkább a NFS név megcsúfolása.
Bizalmam már csak a Criterion-ban van, BlackBox végleg leírta magát nálam... -
#1575 Hát gyerekek... az előbb vittem végig és valami rohadt nagy game lett ez. Nagyon bejött. Végre egy fasza NFS. -
Ariakus #1574 Én is kipróbáltam, hát az asztali gépem nem erős (Core Duo E7400, 4 giga ram, ATI HD 4850), de kb. high-on és full low-on ugyanúgy futott...
Na mondom fölteszem a laptopomra amin a Battlefield 3 medium és high beállítások mellett 40-60 fps-t produkált. Hát elég lelombozó volt az egész szitu, mert még az átvezető is akadt, sőt le se játszotta rendesen , itt ott vilogott a Porschén a textúra. Nem is tudtam kipróbálni magát a játékot mert nem tölötte be a pályát. Nem is akadnék ki annyira ezeken ha a Battlefield 3, ami UGYANAZT AZ ENGINE-T HASZNÁLJA szarul ment volna a gépeimen, de mivel simán tudtam vele játszani (még az asztali gépemen is)ezért egyenesen pofátlanságnak tartom azt amit ez a program "produkál".
Nem tudom, hogy mennyire fogják majd patchelni, vagy hogy 2 hét múlva kijön egy driver ami mindekinek ad +30 fps-t, de a mostani állapotában ez a szar egy kalap fos. -
#1573 "a grafika bugos, annyira optimalizálatlan, hogy még csúcs konfigon is belassul,"
Hát lassú a géped
UI: 2 éve abbahagytam a felesleges pénzdobálást a számítógépbe