17
  • Gyuszopapa
    Sokkal többen néznének filmeket ha nem csak a nagyvárosokban lennének ilyen mozik.Az utazás nagyságrendekkel többe kerül mint a mozijegy.Ezért nem járok el moziba én se,de ha itt a lakhelyemen lenne a normális mozi havi 1-2 filmet is megnéznék.
  • Attila1234
    Egyrészt nem húzták el, csak másfél óra, és teljesen más, mint amit a trailer alapján gondolna az ember. Én is egyike vagyok annak a 8973 nézőnek, aki moziban látta, és elmondhatom, hogy az egyik legjobb amerikai film, ami az utóbbi egy évben készült. (Véleményem szerint. Ezt ilyenkor mindig le kell írni. :P )
  • Laza
    Ja igen, a Titánok Harca pl nekem tetszett ... és abban nem emlékszem, hogy lettek volna kölkök. De jó is volt :)
  • Laza
    Persze-persze ... az animációs filmek nem rétegműfaj, mert a csordának ez kell :)
    Mégis mindenki a csordán kívülre helyezi magát ... de akkor ki volt a moziban? :)
  • Laza
    Én sem értem ... a múltkor ment a TV-ben a 'Király nevében', ami a Dungeon Siege játék megfilmesített változata ... OMG, a karatézó farmer ... majdnem sírtam.
  • zetortraktor
    A LOTR óta is volt jó fantasy. De a fantasy rétegműfaj.
  • grobs
    LoTR előtt sem sok igényes fantasy volt moziban. Az a furcsa, hogy lenne sok olyan sztori amiben van látvány, akció bőven, és mégsem azt csinálják meg amikor nekállnak egy sci-fi, vagy fantasy filmnek. Lásd pl. DnD film. Van kismillió kurvajó történet DnD világokra, mégis amikor filmet csinálnak akkor iratnak valami szart.
  • Laza
    Nem láttam még a Forráskódot, de vártam. Szomorú, hogy az átlagostól kissé eltérő filmekre nem kíváncsi a kutya sem, míg egy ilyen szaros huszadik egykaptafa animációs szarra, amit ingyen sem néznék meg, tolonganak az emberek.

Ne csodálkozzunk, ha egy idő után már csak ezek lesznek a mozikban, mert ez is csak egy profitorientált vállalkozás, és azt fogják majd készíteni, amit a sok bárgyú 'báb' megnéz.

Hol vannak a régi szép mozis idők ...

Már egy épkézláb normális felnőtt fantasy sem kerül moziba, csak a sok idióta tini szereplős baromság. A LotR volt az utolsó jó.
    Legalább most a HBO-n a Trónok Harca végre nem a tini hülyegyerek kategóriát célozza meg, legalábbis az első rész alapján.
  • zetortraktor
    Neked lehet, hogy nincs. Nekem van. Mekkora barom.
  • grobs
    Egyik sem látványfilm, vagy fingós vígjáték, így Magyarországon nem lehet mozi siker. DVD-n lehetne mindkettő ha azt a piacot a kiadók nem darálták volna be.
  • fozerl
    Egyszerűen nincs pénze az embereknek. Ennyi!!!
  • kalapos01
    Ünnepekkor mennek moziba a népek. Az nem úgy megy, hogy az egyik film az ünnepek miatt siker, a másik az ünnepek miatt bukás.
  • hypno
    Bukszus!

Húsvét volt vagy mi. Egy esetleges karácsonyi hétvége sem az a kifejezetten mozilátógatós időszak.
  • B0nFire
    Nem hallottam hírét sem, de most megnéztem a trailert, és ez alapján én megnéztem volna. A koncepció nem rossz. Az már ugye más kérdés, ha széthúzzák a ma divatos két és fél órásra az ilyesmit, mert annyi mondanivaló nincs benne, ami miatt megérje ennyit seggelni, és lehet, hogy fel is hígítja a filmet. Nem értem, az ilyen jó kis "vágjunk oda-ne gondolkodjunk sokat" mozikat miért nem lehet 100, vagy urambocsá 90-80 percesre megvágni, hogy pattogós maradjon, és tényleg azt nyújtsa, amit a trailer kínál.

Mondom ezt úgy, hogy nem láttam, tehát nem tudom, mi a kifogásolnivaló rajta. Mondjuk a terrorista-vonatrobbantós vonal már kissé uncsi, de azon még túl is teszi az ember magát, ha cserébe másfél órára jól kikapcsolódhat. Nem kötelező 120-150 perces filmeket csinálni.
  • fergusonpapa
    szar az összes mostani scifi , inkább vinnék tovább a csillagkaput :/ hiányzik h nincs.
  • JackSparrow88
    Én úgy tudom hogy a Paul-t lehet be sem mutatják nálunk és csak DVD-n fog kijönni. Bár asszem 3D-ben adták külföldön szal akkor valószínű hogy egyszer befut a hazai mozikba is XD
  • endrev
    Ja, eléggé szomorú lenne ha a közönség (reméljük csak anyagi korlátai, vagy az esetleges) igénytelensége és szellemi nívótlansága a filmipar tematikai és szakmai elbutulásához vezetne.

A Sorsügynökség zseniálisan szenzációsan jó film, hibátlan megjelenítése egy értékes filozófiai üzenetnek. Annak aki érti.