60
-
#20 amelyik telefon nem tudja ott nem is tudod kikapcsolni -
#19 Sms státuszt én olyan telefonomnál is kikapcsoltam ami tudta volna ezt! Rém idegesítő! Ennél csak az eail értesítő idegesít jobban azt is mindig lelövöm! -
Inquisitor #18 Szerintem egy iPhone-t nem egy LG GT540-el vagy SE X10 minivel kéne hasonlítgatni, hanem árkategórián belül. Mondjuk egy HTC Desire sehol nem lassú ...
Az iPhone sikere az volt, hogy az első olyan érintőképernyős okostelefon volt, ahol simán, gördülékenyen, "folyékonyan" ment minden. És ezt sokáig más nem csinálta utána ...
Ha meg a jövő fejlesztése, gondolom olyan irányba lépnek majd a 6-os szériával, mint amit egy Tegra2-es telefon mutat. Erős többmagos proci (Qualcomnak is van már négymagos is, csak nem használják, mert drága), mégerősebb GPU/Média gyorsító, mint egy LG Optimus 2x. Csak utóbbiban ugye az Android nem támogat még több magos procit, ami gáz. -
G_ArchAngel #17 Normalis okostelefonnal nalam fontosabb a konnyen elerheto, azonnal vasarolhato/letoltheto programvalasztek, store-ok valtogatasa nelkul, illetve az azonnali reagalas az ujjaim mozdulatara,
De nem vagyunk egyformak. Ez a gyartok szerencseje:) -
bigjoe #16 Köszi,
De volt egy 3G-m és pont ezért adtam el. Telenoros vagy és emlékeim szerint elég volt egy kötőjelet beírni.. De ez a módszer nem 100%-os..
Egyébként is minek irkáljak... Egy normális telefonnál ez a feature alap lenne.. -
G_ArchAngel #15 Ez mondjuk igaz, de ha kersz sms-ben vagy emailben egy visszahivast, akkor visszahiv. Ha meg nem akar, akkor ugysem veszi fel a telefonjat, mikor a Te sms-ed megerkezik es utana vki rejtett szamrol probalkozik.
Amugy ez az sms visszajelzes tenyleg nem nagy kaland, szerintem ez mogott is a fopiacnak szamito USA vmi idiota torvenye all... -
Szefmester #14 Nem mellékesen remekül használható arra is ha valaki kikapcsolva tartja a telefonját és te beszélni akarsz vele. Volt olyan hogy elküldtem az sms-t valakinek akit egész nap próbáltam hívni sikertelenül és a végén este jött az üzenet hogy megérkezett az sms. Nah ekkor lehetett elővenni a telefont és felhívni. :) -
#13 Én meg minden telefonomon használtam, leszámítva az Ericsson A2628S-t meg ezt, mert ezek nem tudták/-ják. Csak van köztük durván 10 év... Ez a "küld SMS-t a szolgáltató jelentés tartalmával" nem a legkényelmesebb, csevegés nézetbe ékelődik, sok adat miatt elég sok helyet el is foglal, lehet kitörölni minden alkalommal, ha átláthatóságot akar az ember. Arról nem is beszélve, hogy még nem sikerült hozzászokni a hiányához, azaz "gyorsan írok egy SMS-t" mindig úgy végződik, hogy küldés után nézek bután, "most mi van", mire leesik, hogy itt kódokkal kell szórakozni - persze tudom, ez egyéni probléma. -
#12 volt kezemben párszor iPhone4... kellemes kütyü, tényleg jobb mint a GT540-em, de tekintve hogy 4x drágább, nem is csodálkozom... ellenben feloperáltam az optimusomra 2.3.3-at, és így egy remek, gyors és okos telefont mondhatok magaménak. vettem mellé egy 8 gigás memókarit, úgyhogy az iPhone4 (de még a 3gs-nek is) a töredékéért kihoztam egy készüléket, ami a nagyok tudásának jelentős részét hozza gond és fennakadás nélkül... és még fejleszteni is tudok rá könnyen :) -
#11 Érdekes ...
Én szintén micimackó kezén meg tudnám számolni hányszor nem. Már 2 alkalommal sikertelen volt a kézbesítés, mindkét esetben eléggé kellemetlenül ért volna, ha erről nem tudtam volna.
Amúgy valóban komolyan gondolod ezt a *A# beírogatást? Ennyi erővel ne legyen hívószám tiltás illetve mutatás funkció sem ... mindenki jegyezze meg az összes ismerőse telefonszámát, és mikor hívni akarja, pötyögje be a *32# kódot a telefonszám elé ... nevetséges! -
#10 micimackó kezén meg tudnám számolni hányszor használtam ezt a funckiót, akinek meg nagyon kell, az betudja írni elé ezt a 3 karaktert:) -
#9 T-mobile-nál, másik kettőnél kötőjellel kell kezdeni az üzenetet, ha jól emlékszem. Azért szomorú, hogy ez az alap feature hiányzik (fenti workaround nem a legkényelmesebb, más eszközöknél automatikusan megtörténik az jelentés-üzenet összerendelés ugyebár...). Remélem hamarosan bekerül az OS-be, de őszintén szólva nem látok rá reális esélyt. -
#8 fő az elfogultság. -
#7 *A#
ezt kell beírni az sms elejére és akkor visszaküldi a státuszt, szóval mehetsz venni egyet -
#6 Nekem X10-em van, oda-vissza megveri a szifont hardveresen. 2.2-2.3-al szoftveresen is. Próbálkozz valami komolyabb Androidos telóval, a high-end cuccok is számottevően olcsóbbak mint egy független 4 vagy 3GS. -
#5 A mindenit! -
bigjoe #4 Ha végre tudná az "sms delivery status"-t akkor vennék egyet.. -
portable #3 Volt szerencsém androidos telot is probálni családon belül. Igaz x10 mini pro-t csak. Nem egy hardwaresárkány. A próba óta még jobban szeretem az iPhone-t. "hárdver" és "szoftver" tökéletes összhangban. -
#2 féloff: jó lenne egy iphone, csak ne lenne ennyire drága, vagy ha drága legalább ne lenne kínai... -
#1 A cikkíró kicsit le van maradva... Ez már több napos hír, azóta kiderült, hogy a vietnámi kiszivárogatott videón nem az iOS 5, hanem az iOS 4 egy kirai tesztpéldánya látható. Szóval az "új" taszkváltót még abban tesztelték tavaly, aztán a véglegesbe még sem került bele valamiért. Persze lehet az 5-ösbe beleteszik.