Gyurkity Péter

Fehér iPhone 4, iPhone 5, és iPhone 6

Több forrás számolt be szinte egyszerre a bevételét megduplázó Apple terveiről, ezek alapján pedig több következtetést is levonhatunk közeljövőben, illetve jövőre érkező újabb változatokról.

A DailyTech többek között egy vietnami internetes lapra, valamint egy ettől teljesen függetlenül megjelent elemzői véleményre alapozva ír arról, hogy mit is várhatunk az almás cég háza táján. Érkezőben van a fehér iPhone 4, ősszel készülhet el az utód, amelyet jövőre követ majd az igazi átdolgozást megvalósító hatodik családtag.

Az említett vietnami lap a fehér okostelefonról adott hírt, amely állítólag nemcsak a külső terén, hanem a futtatott szoftvert illetően is eltér a jelenleg kapható változattól. Ezen ugyanis már az iOS 5 kapott helyet, amelynek tesztváltozata már tartalmazza az új taszkváltó menüt (többek között az egyes alkalmazások előzetesével, amely leginkább az Opera böngésző füleinél megvalósított megoldásra hajaz), amely ezúttal keresővel együtt érkezik, a még nagyobb kényelem érdekében, 64 GB memóriával, legalábbis a rendszerinformáció tanúsága szerint. Mindezt egyelőre pletykaként érdemes kezelünk, hivatalos információ ugyanis továbbra sem hangzott el.


Az elemzői jelentésben már arról olvashatunk, hogy az iPhone 5 valószínűleg nem lesz jelen a június elején esedékes WWDC-konferencián, ennek sorozatgyártása csak augusztusban indulhat be. A készülék az Infineon 3G baseband processzor helyett a Qualcomm megoldását tartalmazza majd (az antennával kapcsolatos problémák javítása érdekében), az új A5 chippel együtt, 8 megapixeles kamerával, mégis inkább csak az iPhone 4 egyfajta finomított utódaként, nem annak teljes újragondolásaként.

Ez utóbbi majd csak az iPhone 6 kapcsán lesz elmondható, amelyre állítólag az Apple nagy erőket összpontosít. A hatodik változat jövő tavasszal mutatkozhat majd be, komoly hardveres változásokkal, hogy tartsák a lépést a rivális Android telefonokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #60
    Haggyátok má', újrek jött megmondani a real-t.
  • hopp #59
    Hát ha nem látsz különbséget az iPhone-nal és akár egy leggagyibb DSLR fényképezőgéppel készített fénykép között, akkor valószínűleg megette az agyad a sugárzás.
  • vg #58
    "szuper gyorsasagu netsebesseg telefonhoz kepest"

    Te aztán marhára "értesz" hozzá.
  • mad mind #57
    Köszönjük. Önök az iPhonFan ingyenes hirdetését hallották.
    Most következik aNdriodFan ingyenes hirdetése.
  • Pretorian #56
  • farrvince #55
    Oszinten sajnallom hogy ennyire nem erttek az iphone telefonokhoz.Ha nem erttek hozza kerlek ne ocsaroljatok,mert ilyen minosegi cuccot mind az iphone soha senki nem fog tudni csinalni.Nekem is van egy iphone 4-em,soha soha soha nem volt szervizben,semmivel.Ejtettem sokat el,vizben mar jart 2-szer de semmi baja.Szuper grafika,profi telefonalasi lehetosegek(pl egyszerre 3 hivast is tud fogadni,nekem nem fontos,de maga a dolog nagyszeru),profi camera(azota nem hasznalok fenykepezot amiota megvan),eszmeletlen elmeny a netezesenl,szuper gyorsasagu netsebesseg telefonhoz kepest...Szoval megeri a penzet hidjetek el nekem!
    Aki meg nem akar ilyen telefont hogy mindent tudjon vele,maradjon a teglaknal:D
  • Pretorian #54
    Én már közben rájöttem, azért mert az "iPhone reinvented the phone in 2007", és mert tud HD-videót rögzíteni. Megmondta Steve Jobs. lol.
  • fergusonpapa #53
    jajj.

    miért kerül annyiba az iphone,telefonálásra elég egy 3310es is.
  • Pretorian #52
    Ez kiváló hasonlat volt, de ha mondjuk azt írtad volna hogy "veszek egy X10-et 70000 forintért, vagy "egy Desire-t 80000-ért", az úgy még jobb lett volna. Egyébként fingunk sincs mi kerül ennyibe az ájfón-on.
  • Jude666 #51
    Ebbe mi kerül majdnem negyedmillió forintba?
    Veszek 1500 Ft-ért 1kg sonkát, de azzal jobban elvagyok mint egy ájfonnal.