Az Android is jelentéseket küld gazdájáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok hogy a Samsung által fejlesztett rendszer , a Bada kémkedik-e ?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
No, azért egy apró különbség van:
Az iPhone esetében az EULA-ba eldugva, apró betûvel szerepel, hogy ha akarod, ha nem, elküldöd az adatokat az Apple-nek és kész.
Az Android esetében, amikor elõször bekapcsolod a telefont, megkérdezi, hogy elküldöd-e ezeket az adatokat, vagy nem.
Azért ez nagyon nem ugyanaz.
Az iPhone esetében az EULA-ba eldugva, apró betûvel szerepel, hogy ha akarod, ha nem, elküldöd az adatokat az Apple-nek és kész.
Az Android esetében, amikor elõször bekapcsolod a telefont, megkérdezi, hogy elküldöd-e ezeket az adatokat, vagy nem.
Azért ez nagyon nem ugyanaz.
okostelefon = buta tulajdonos
buta telefon = okos tulajdonos
buta telefon = okos tulajdonos
Ne cska a pénz szemszögébõl nézzük a dolgot...ez etikátlan! becstelen egy banda, az a magánéletünk, hogy hova mászkálunk, mit csinálunk, és erre elseftelik meg kiadják bárkinek. midnenhol ez megy, rengeteg adat gyûjtés és figyelnek mindenhol. nem véletlen nem használok google vagy apple terméket, facebookot és társait; meg kellene védenünk a magánéletünk. Skynet85-nek igaza van... mit is várunk tõlük?
Mert attol nem lesz nagyobb bevetele egyik multinak sem. Ezert.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vajon az intelligens TVk mit fognak pletykálni a gyártóval...?
Amúgy ha már ilyen okosak a "telcsik" meg nagyazinternyet miért nem a rendõrségre küldik az infót ha ellopják õket?
Amúgy ha már ilyen okosak a "telcsik" meg nagyazinternyet miért nem a rendõrségre küldik az infót ha ellopják õket?
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Szívembõl szóltál!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A másik hírben alaposan ki lett tárgyalva a google kémkedése is.. sztem az SG pont amiatt csinált róla egy külön cikket. De szerintem feleslegesen 😛
hol van ilyenkor egy szimpatikus sznob akivel lehet vitatkozni? 😄
Itt nem az a lényeg hogy zavar-e vagy sem. Hanem, hogy törvényes-e vagy sem.
Meg aztán már jó lenne leszokni errõl az "én amúgy is a milliomodik egyszeri ember vagyok, tehát kinek fontosak az adataim" dologról, mert már évtizedek óta a közemberek adataiból lehet a legnagyobb és legértékesebb adatbázisokat összeállítani.
Meg aztán már jó lenne leszokni errõl az "én amúgy is a milliomodik egyszeri ember vagyok, tehát kinek fontosak az adataim" dologról, mert már évtizedek óta a közemberek adataiból lehet a legnagyobb és legértékesebb adatbázisokat összeállítani.
le merem fogadni, hogy ott is vannak ilyen stiklik, sõt..
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nem tudom, hogy ez miért zavarja azokat, akik egyébként iwiwen, facebookon és hasonló oldalakon sokkal több adatot adnak meg magukról.
A nap keleten kell, a víz nedves, a nõk hazudnak, és igen a multik gyûjtik az infot. Nem tom ez még kit képes meglepni, az lenne a fura, ha nem így volna. 😄
ok, számított valaki arra, hogy vmikor a microsoft bárkihez képest jófiú lesz?
legalábbis windows mobile-lal/phone-nal kapcsolatban még nem fogalmazódtak meg ilyen vádak.
persze lehet, hogy csak azért, mert ott még nem bukott ki vagy nem jutott eszükbe...
legalábbis windows mobile-lal/phone-nal kapcsolatban még nem fogalmazódtak meg ilyen vádak.
persze lehet, hogy csak azért, mert ott még nem bukott ki vagy nem jutott eszükbe...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Egyik kutya, másik eb.