1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
#953 és ez mi?:D -
nagy hős #952 a több tiszteletbeli tag nem hülyeség, hajrá. -
#951 Sziasztok!
Ezt a rangsorban az eggyik Club lapján találtam ! http://kep.psharing.com/527401.jpg -
#950 megint átrendezdtünk! valaki állítson!
#949 hát, raktam be 1-2 ezret ;) -
#949 rakjad a pénzt ;):P:P -
#948 Az a helyzet hogy most lekerültünk a kiesők helyéről :-)
Mivel eddig minden meccsünk idegenben volt, rá kellene gyúrni 1000rel a stadionra, és ha jönnek ellenünk ezek a csapatok, jóval szorosabbá tehetnénk a mérkőzéseket...
Ajánlok 20as szintet minél előbb :) -
#947 Végre gólt lőttem,el sem hiszem:(
Te vagy szar?Akkor én mit mondjak?Nem értem azt,hogy az utóbbi meccseken ha megkapom a labdát elkezdem pöckölgetni és simán elveszik tőlem,vagy ami még rosszabb,rögtön szabadulok tőle:( -
#946 -
#945 Végre nyertünk! :) -
#944 na ez jó meccs volt, mondjuk simán ki lehetett volna állítani vkit a másik csapatból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Golder FC - SG Elite Club 0-3
Maximus 2 gól, FZolee 1 gól
egyre szarabb vagyok :D -
#943 B csapat megint 0-1re kapott ki :( -
emixa #942 egyszerre írtunk.
-
emixa #941 hát, mégiscsak nyertünk. de nem sok híja volt... -
Odacsap77 #940 B keret kikapott 1-0 ra! Kis szerencsénk sem volt sajnos...
-
emixa #939 Sem a chrome, sem a fiam firefoxa, sem az asszony operája nem bírt vele. De a "kép megnyitása új ablakban" meghozta az eredményt. Kíváncsi leszek az esti meccsre, szoktunk meglepetést okozni, de többnyire magunknak. -
#938 ^^ -
#937 Ez volt az:) -
emixa #936 Remélem, nem valami csúnyát tettél oda, mert nem jeleníti meg a chrome. Továbbra is rettegjetek -
#935 SG Elite Club B -
emixa #934 Este a B csapat ellen játszunk. Rettegjetek :D -
#933 -
#932 B csapat ismét nyert, 6-0 :D -
#931 Elértem a 26os hírnevet, most már így néz ki a munkáltatóm (úgyis untam már a banyát:D):
munka 2 -
#930 A próféta szóljon belőled:) -
Balázs 17 #929 minden hazait megnyerünk aztán ennyi :) -
#928 hát igen :( de kitartunk :) és majd újra jönnek az eredmények is -
#927 Persze,tudom,csak nem kicsit vagyok elkeseredve.Így baromi szar végignézni a meccseket,megőrjít a tehetetlenség:( -
#926 azon a meccsen 4-3-3mat játszottunk, be volt állítva a 442 de meccs előtt vissza lett 433ra
@Maximus - eddig olyanokkal játszottunk ahol a leggyengébb játékosuk volt olyan erős mint nekünk a legerősebb (kicsit elsarkítottam, de kb ez a valóság) :/ (beleszámítottam a hazai pálya előnyét nekik)
Nehéz úgy ha minden részen erősebbek :( -
#925 Ha gondoljátok akkor a következőn megpróbálhatjuk így. -
Balázs 17 #924 tudom :)
de az egyik mérközésen, egy olyan ellen akitől simán kikaptunk, de aztán vertük őket emlékeim szerintem 4-4-2vel -
#923 -
#922 Liga meccsen még nem nyertünk egyszer sem. -
Balázs 17 #921 egyik meccsen 4-4-2t játszottunk nem? és nyertünk 1-4re (így emlékszek):D -
#920 Nagy grat!
#919:na de ennyire?Egy tetves meccshez sincs közünk?Helyzetünk sincs egy deka se,a kaput nem is látjuk egész végig.Ennyire ne lehetünk szarok:( -
#919 Szerintem mindegy a felállás, a csapat nem áll még készen az első osztályra :/
Majd 2-3 szezon múlva lehet esélyünk a legnagyobbak között. -
#918 A B csapat nyert 7-0ra. -
#917 Nem lenne elég nekünk két csatár? -
#916 Nem biztos,hogy az rossz lenne nekünk.Még fel kell nőni az első osztályhoz.
Szeretném visszaszerezni az önbizalmamat,mert amit az utóbbi meccseken produkáltam az kritikán aluli:( -
#915 Illetve lehet félni, mert szezononként van a kiesés, tehát ha az utolsó 3ban maradunk akkor 1 osztállyal lejjebb folytatjuk pályafutásunk -
#914 "Minden szezonban 17 játéknap van van, 2 meccs naponta- ez adja ki az oda és visszavágót ami szezononként 34 meccs fejenként. Ugye magaddal nem játszol, mindenki mással 1 oda és 1 visszavágó, egy meccshez 2 csapat kell. Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont."
Vagyis ne tessék azon rágódni hogy miért mindig idegenben játszunk, jönnek ők még ide a következő szezonban..