SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
<#taps><#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rash87
B csapat ismét nyert, 6-0 :D

Glory, Glory Man. United!

abletonext
Elértem a 26os hírnevet, most már így néz ki a munkáltatóm (úgyis untam már a banyát:D):
munka 2

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Maximus4
A próféta szóljon belõled:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

minden hazait megnyerünk aztán ennyi :)
abletonext
hát igen :( de kitartunk :) és majd újra jönnek az eredmények is

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Maximus4
Persze,tudom,csak nem kicsit vagyok elkeseredve.Így baromi szar végignézni a meccseket,megõrjít a tehetetlenség:(

abletonext
azon a meccsen 4-3-3mat játszottunk, be volt állítva a 442 de meccs elõtt vissza lett 433ra

@Maximus - eddig olyanokkal játszottunk ahol a leggyengébb játékosuk volt olyan erõs mint nekünk a legerõsebb (kicsit elsarkítottam, de kb ez a valóság) :/ (beleszámítottam a hazai pálya elõnyét nekik)
Nehéz úgy ha minden részen erõsebbek :(

Maximus4
Ha gondoljátok akkor a következõn megpróbálhatjuk így.

tudom :)

de az egyik mérközésen, egy olyan ellen akitõl simán kikaptunk, de aztán vertük õket emlékeim szerintem 4-4-2vel
LoSA
<#eljen>

Maximus4
Liga meccsen még nem nyertünk egyszer sem.

egyik meccsen 4-4-2t játszottunk nem? és nyertünk 1-4re (így emlékszek):D
Maximus4
Nagy grat!

#919:na de ennyire?Egy tetves meccshez sincs közünk?Helyzetünk sincs egy deka se,a kaput nem is látjuk egész végig.Ennyire ne lehetünk szarok:(

abletonext
Szerintem mindegy a felállás, a csapat nem áll még készen az elsõ osztályra :/
Majd 2-3 szezon múlva lehet esélyünk a legnagyobbak között.

Rash87
A B csapat nyert 7-0ra.

Glory, Glory Man. United!

Maximus4
Nem lenne elég nekünk két csatár?

Maximus4
Nem biztos,hogy az rossz lenne nekünk.Még fel kell nõni az elsõ osztályhoz.
Szeretném visszaszerezni az önbizalmamat,mert amit az utóbbi meccseken produkáltam az kritikán aluli:(

zsolesz92
Illetve lehet félni, mert szezononként van a kiesés, tehát ha az utolsó 3ban maradunk akkor 1 osztállyal lejjebb folytatjuk pályafutásunk

zsolesz92
"Minden szezonban 17 játéknap van van, 2 meccs naponta- ez adja ki az oda és visszavágót ami szezononként 34 meccs fejenként. Ugye magaddal nem játszol, mindenki mással 1 oda és 1 visszavágó, egy meccshez 2 csapat kell. Gyõzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont."

Vagyis ne tessék azon rágódni hogy miért mindig idegenben játszunk, jönnek õk még ide a következõ szezonban..

Maximus4
Ja,ha epic-re gondoltál az nincs.

Croano
és van olyan aki már kapott ?

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

abletonext
elég pénzt szolgáltatok szerintem így is :D

hungary27
Köszi
Maximus4
Igen,vannak.

Croano
Sziasztok azt szeretném megkérdezni , hogy vannak olyan cuccok a soccerstar-ban amilyenek a shakes and fidget-ben (a feliratos cuccokra gondoltam <#eljen> ) :)

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

briliáns nevek :)

már csak a Bankos Lantos hiányzik :D

csodálom, hogy Hugo nem vállalt még :P
Maximus4
Meghívtalak:)

hungary27
Csináltam pénzes karaktert.
Ha gondoljátok vegyetek be. Név DollárLóránt
lassan fizetnünk kell a játékosainknak, hogy maradjanak:DD
Maximus4
És remélem te is maradsz?

Hali.

Nem szeretnél átjönni hozzánk?
Pont egy ilyen erõs ember kell a középpályára.
Ha nem,akkor bocsi a zavarásért.

csövi

nekem ez jött tõlük :D

az kéne amivel kezdtük 3-4-3 v 4-4-2
Maximus4
Srácok!
Szerintem változtatni kellene a felálláson vagy 5 védõ vagy 5 középpályás,mert az,hogy 9 embertõl is kikaptunk,már majdnem szánalmas:(

hungary27
Miért mindig idegenben játszunk?
zsolesz92
Pedig azt hittem, hogy ennyire nem figyeltek oda a készítõk ezekre....

Hát nekem a forintért való játék teljesen kilõve, azt már most megmondom :S

abletonext
csak vásárolt (kemény HUF-okért) csillagot lehet berakni a fejlesztésre :)

zsolesz92
áhh, értem :)

abletonext
én rögtön az elején bevásároltam 3 hétre elõre (nem a szekrénybe hanem elfogyasztva), sok pénzt spóroltam így, mert minél híresebb a játékosod annál drágábbak a cuccok :)

abletonext
a ruháknak nincs köze hozzá :), megvan adva hogy hány edzés után csökkenjen a %-os dolog
tehát darabszámra megy, nem fejlettségi szintre

zsolesz92
És még1!

A kaják nemsokára mindenkinél lejárnak, akik közben nem vettek újakat...

Ezeket érdemes elõre megvenni napokkal, és betenni szekrénybe, mert aznap amikor lejár, ugysem fogsz mind 1 4 félébõl kapni.... Szóval vagy gyengébb leszel aznap, vagy költheted a csillagokat az új áru gombra...

Csak egy jótanács volt ;)

zsolesz92
A másikj ami eszembe jutott, hogyha el kell kezdeni csillagokkal fejleszteni akkor csak uj karaktereket kell csinálni, akiket felveszünk, adományoz 25 csillagot és repülhet... nem tudom hogy ez megengedett e, de sztem akinek eszébe jut mindenki ezt fogja csinálni :D

LoSA
Ezek is tök jól néznek ki.... :)

LoSA
Ez tök állat! ;)

zsolesz92
Tudjátok mi jutott eszembe? amikor 70-80% környékén vagy, akkor már csak 0,5 %ot meg 0,25%ot ad..

Viszont ha edzés idejére levetkõzöl, akkor alapból kevesebb %-ról indulsz, sztem akkor simán tanít 1%ot is, nem?

Kipróbálom majd, csak éppen munkálatokban vagyok :)

abletonext
"Hali.

Te vagy az egyik legjobb a csapatban,a többiek csak lehuznak teged.
Ha szeretnél egy másik csapatban lenni,akkor szólj mi várunk téged.
Ha nem,akkor bocsi a zavarásért.

csövi"

Ilyen a FeketeBaglyok meghívója a klubjukba :D

SG forever n ever :Y <3

hungary27
nekem is ilyen 15 ös hirnévtõl
abletonext

abletonext

LoSA
Valakinek van már új hotel szobája? :) Nyomjon már egy PrintScreen-t, kíváncsi vagyok! :)