SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.Tnap csináltam,és így van három meccsünk összesen.
hungary27
16-3 mat nyertek.
abletonext
hogy lehet csak 3 meccsetek?:S nekünk ~12 van csak a ligában

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Nyertünk,eddigi 3 meccsbõl 3-at listavezetõk vaunk!!
8 perc múlva kezdõdnek a meccsek<#felkialtas>
Most már nekem is..Csak a Mozilla haragszik rám:)

Nekem ezt legyetek szívesek kiírni:Csapat / név / poszt:FC Kaszaper ~ CRSeVeN7 ~ csatár
abletonext
de

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Maximus4
Nálam rendben van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nektek sem tölti be a játékot??<#confused>
Maximus4
Remélem nem:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hungary27
Jó kis kocka osztály lehet. :)
szia! Fc Abony csapatba embereket toborozunk. tudom van csapatod de ha megnézed nállunk Tybcsy, Gery555, cila93 úgy jött hozzánk hogy csapatuk volt de látták hogy 4 nap alatt 12-es menedzsert 10-es edzöt és 10-es stadiont tudtunk összehozni és úgy döntöttek maradnak nállunk mert nagyon nagy az összhang és 11 meccsböl 11-et nyertünk 2 kapott góllal. szeretnék téged is szívesen meghívni mert szükségünk van a jó játékosokra akik aktívak és kezdo játékos lennél mindig . mi 5 napja játszunk és nagyon nagy lelkesedéssel. mi egy osztály tagjai vagyunk 7-8-an a többi online játékos akit személyesen nem ismerünk. kérlek csatlakozz hozzánk nem fogod megbánni, gondold át az ajánlatot :)
van egy kis adónk is ami a hírneved 10x naponta ezt nagyon komolyan vesszük nem engedünk belöle és figyelemmel követjük ki adja be ki nem.
hungary27
<#eljen>
abletonext

abletonext
ahhoz a képességhez amihez szól

mihez adja hozzá?:D
abletonext
miért kell átállni? :D én védõként is szoktam kapuscuccokat enni, és ugyanúgy hozzáadja

zsolesz92
Rájöttem miért rendezõdik át a felállás!

Amikor a boltban találsz egy szendvicset ami a kapus képességeidet fejleszti, akkor te csatárból átállsz kapusnak, megeszed, és visszaállsz..

Na ez itt a gond, ha posztot váltassz, automatikusan átvált a pályán is... viszont vissza nem vált.

Szóval erre nagyon figyeljetek oda!

LoSA
Mindenki tiszteletbeli tag lett! <#wink>

Oh Thanx
:DD
abletonext
köszönöm szépen a megtiszteltetést :)

#Rey01 rákattintasz a nevedre a csapatlistában és felül van egy - jel, arra bökj rá ;)

LoSA
Hugo Pareiros mostantól tiszteletbeli tag! Köszönjük a sok segítséget, illetve te vagy az egyik legmagasabb szintû játékos! Majd még nevezünk ki játékosokat! ;)

Hogy lehet kilépni a csapatomból??Pls Helpp
Maximus4
Nagyon jól nyomjátok,grat!

Bakker, elnéztem az utolsó ellenfelet. :D

9. SGB 3-0 lángoló labda

Te valamit nagyon tudhatsz :DDDDD

ASD, nekem holnap 10:59 kor játszunk a kondor fc ellen :D

B-csapat eddigi meccsei az 1. szezonban:

1. Csankcsapda 3-4 SGB
2. Csinicsajszi 1-5 SGB
3. Bika Szeme Fc 0-8 SGB
4. FC VEAL 2-0 SGB
5. sarkany 0-7 SGB
6. Arsenal FC 0-6 SGB
7. liver pool 1-0 SGB
8. SGB 0-1 Budapest Tigers
9. SGB 3-0 Kondor FC

abletonext
:D:D:D:D:D:D

Maximus4
Én már rég szóltam LoSA-nak,hogy nevezzen ki embereket,mert én nem tudok:(

hungary27
Keresünsünk
abletonext
és ez mi?:D

a több tiszteletbeli tag nem hülyeség, hajrá.

Croano
Sziasztok!
Ezt a rangsorban az eggyik Club lapján találtam ! http://kep.psharing.com/527401.jpg

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

zsolesz92
megint átrendezdtünk! valaki állítson!

#949 hát, raktam be 1-2 ezret ;)

kas123
rakjad a pénzt ;):P:P

zsolesz92
Az a helyzet hogy most lekerültünk a kiesõk helyérõl :-)
Mivel eddig minden meccsünk idegenben volt, rá kellene gyúrni 1000rel a stadionra, és ha jönnek ellenünk ezek a csapatok, jóval szorosabbá tehetnénk a mérkõzéseket...

Ajánlok 20as szintet minél elõbb :)

Maximus4
Végre gólt lõttem,el sem hiszem:(
Te vagy szar?Akkor én mit mondjak?Nem értem azt,hogy az utóbbi meccseken ha megkapom a labdát elkezdem pöckölgetni és simán elveszik tõlem,vagy ami még rosszabb,rögtön szabadulok tõle:(

abletonext
<#eljen><#worship>

LoSA
Végre nyertünk! :)

toysoldier
na ez jó meccs volt, mondjuk simán ki lehetett volna állítani vkit a másik csapatból

Golder FC - SG Elite Club 0-3
Maximus 2 gól, FZolee 1 gól

egyre szarabb vagyok :D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rash87
B csapat megint 0-1re kapott ki :(

Glory, Glory Man. United!

egyszerre írtunk.
hát, mégiscsak nyertünk. de nem sok híja volt...
B keret kikapott 1-0 ra! Kis szerencsénk sem volt sajnos...

Sem a chrome, sem a fiam firefoxa, sem az asszony operája nem bírt vele. De a "kép megnyitása új ablakban" meghozta az eredményt. Kíváncsi leszek az esti meccsre, szoktunk meglepetést okozni, de többnyire magunknak.
Croano
^^

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Maximus4
Ez volt az:)

Remélem, nem valami csúnyát tettél oda, mert nem jeleníti meg a chrome. Továbbra is rettegjetek <#kacsint>
abletonext
SG Elite Club B

Este a B csapat ellen játszunk. Rettegjetek :D