1233

bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />

• Janika114
    Jó lett a topic, grat ;)
  • LoSA
    Köszi szépen, én Maximust ajánlanám, ha elvállalná... Ő sokkal jobban ért ehhez, én béna vagyok sajnos.

Tényleg nagyon jól néz ki a topic, gratulálok!!!
  • Burdi
    jóó lett jajaa :)
    hajrá, ezt a meccset hozni kell :D ha vki akar játszani hátvédként, jöhet helyettem :)
  • hungary27
    Jó lett a topic! Grat
  • Zsolek123
    Fasza lett a dizájn
  • kovi04
    A B csapat játékosaihoz is beírjátok majd a nevet és posztot?
  • toysoldier
    jó lett a topic
  • Maximus4
    Én is megyek,jó éjt!
  • V43 1105
    Köszi a tippeket skacok, igyekszek ez alapján haladni :) Most viszont megyek mert majd elalszom.. Jó éjt mindenkinek !
  • Maximus4
    Igen,olyan lesz,lebuktam:D
  • abletonext
    Ahogy láttam a maffiozo topicban próbálgattad, hogy milyen legyen majd az itteni design, le a kalappal! Fain lesz (Y)
  • abletonext
    Maximust vagy LoSA-t házigazdának! :)
  • Maximus4
    Ráérsz beadni pénzt,eddig én se virítottam valami sokat:(

TÉK
  • dartonita
    Valoban nem nagyon volt sikeres szerelesem,de a kapuig se nagyon jutottak el.No mindegy majd meloval tolom feljebb.Koszi szepen!
  • abletonext
    Ez összetett dolog.
    Természetesen jó eredményt kell elérned (jó esetben több nyert párharc mint veszített), de ha pl 8/0át csinálsz se elég önmagában (velem megtörtént 0% hírnevet kaptam).
    Számít az is hogy milyen erős ellenfél ellen csinálod ezt meg.
    Tehát ha 50esként megállítasz egy 20as csatárt, azért nem kapsz semmit, DE
    ha 20asként 1x megállítasz egy 50es csatárt (másik 5ször simán elmegy) akkor sanszos hogy kapsz.
  • dartonita
    Sracok miert nem kapok hirnevet ha meccsen kezdokent szerepelek,raadasul a csapat is nyert?
    Van osszefugges azzal hany nyert/vesztett szereles volt vagy ilyesmi?
    Def vagyok btw.
  • zsolesz92
    pénzed annyid legyen h bird vele az edzést, 20 ezüst bőven sok, hírnevet növelj énzszerzés helyett.. Ja meg majd vegyél 1-2 cuccot, ami még nincs meg(ruha)
  • V43 1105
    Vettem csirkecombot, gyógy teát meg valami konzerv izét :D edzegetek csak közben meg pénzt is igyekszek gyűjteni :))
  • zsolesz92
    Addig vegyél kajákat, meg edzz kicsit :)
  • Maximus4
    Betettelek!
  • Janika114
    Tudom, egy vagy két nappal csak már tele voltatok szinte, amikor láttam h van SG csapat.
  • V43 1105
    Jönnék ha lehet 2 napja nem játszottam :D
  • Maximus4
    Gratula!

#488:mi se kezdtük sokkal előbb szerintem:)
  • abletonext

így tovább :)
  • Janika114
    Amúg azt néztem h nem sokkal van erősebb csapatotok mint nekünk ( csak mi még friss klub vagyunk, mert eddig akárhány klubot csinátuk bugos volt nem volt ellenfél) lehet h majd vmikor össze is kerülünk, jó lenne egy kis meccs veletek :D Alapból amúgy is hozzátok akartam csatlakozni csak később kezdtem akkor már tele voltatok, haverokat rávettem kezdjenek ők is és inkább csináltam egyet :D
  • Zsolek123
    Na a B csapat első győzelme 3-0 :)
  • abletonext
    a meccsnél nem számít :)
  • abletonext
    pedig azt hinné az ember hogy egy 8 illetve 10 éves regisztrációval foglalkoznak a moderátorok, de úgytűnik mégse
  • Janika114
    Bocs a dupláért, de am az állóképesség számít h mennyi a meccsnél? Vagy elég ha 1-2%-on van?
  • Janika114
    Na jó úgy megértem, nekem is az lenne a lényeg h ne menjenek el mellettem, de én örülnék ha lőnék néha napján egy-két gólt(persze ha nyerünk is) és így élethűbb is, hogy nem csak a csatárok és kp-k rugnak gólt.
  • abletonext
    nem, kikapott a csapat 1-3ra :/
  • Maximus4
    Hugo:D
    Azóta sem rakták be a moderátorok amit csináltam:(
  • szabii98
    holnap helyettem(silentstaar) valakit berakhatsz :)
  • LoSA
    Mi is a nicked a játékban? :)
  • Janika114
    Jogos, de mond azt h nem örültél h gólt szereztél?:D
  • LoSA
    OKs, rendben.
  • abletonext
    egy védőnek az legyen a célja hogy ne engedjen át önmagán egy támadást se, ne a gólszerzés :O
  • Janika114
    Köszi, akkor jó van esélyem nekem is :D
  • abletonext
    Holnapra berakhatod helyettem fazert :) kb minden meccsnél online, csak nem kap lehetőséget.
  • LoSA
    OKs, rendben!